Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή χρόνια σε ολους παιδιά και ας είναι αυτή η χρόνια που θα λάβουμε  αυτό που μας αρμόζει..Μια ερώτηση 1/1 δεν θα ήταν το drop του exfi?

Επεξ/σία από miklas
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

40 λεπτά πριν, miklas είπε

Καλή χρόνια σε ολους παιδιά και ας είναι αυτή η χρόνια που θα λάβουμε  αυτό που μας αρμόζει..Μια ερώτηση 1/1 δεν θα ήταν το drop του exfi?

Όχι για κάθε 235 sgb περίπου=1 exfi. Τα πήρε κανείς;

• Like 1

309.722 το ratio...

Πραγματικά νομίζω ότι θα έπρεπε να δώσουν περισσότερα exfi στη τελική. Και το sgb σήμερα που μιλάμε είναι απλά ένα εργαλείο τεστ δίχως ακόμα να φαίνεται ότι θα χρειαστεί κάπου οπότε όσοι το κρατήσαμε απλά για delegation σκοπούς μάλλον δε θα πάει πολύ καλά.

Για να δούμε. Δε ξεκινάμε με πολλά.

30 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

@shadowfax-1- 

μιά χαρά το βλέπω το 302 Ο_Ο  EDIT ..... Λάθος....εάν πέφτει περισσότερα ΣΓΒ τότε χαμηλώνει το ποσό ΕΞΦΙ που θα πάρουμε... :( κακο αυτό....

χοντρά χοντρά είχα υπολογίσει 1 ΕΧΦΙ = (235.375 ΣΓΒ ) => 235.274 * (τον αριθμό ΕΧΦΙ που σου πέφτει) * 0.19 η τωρινή τιμή....

Οπότε πές πως έχεις 10 ΕΧΦΙ  = (235.275 * 0.19) * 10 = 447$  ..... (Ο_Ο)..... 

Κάτσε να κάνουμε σωστά τον υπολογισμό....

1 ΕΞΦΙ  = 309.722 ΣΓΒ. 

Οπότε  (ο αριθμός ΣΓΒ που έχουμε)  (διαιρούμε με) (309.722)

αν έχει κάποιος 1000 ΣΓΒ τοτε 

1000 / 309.722 = 3,22 ΕΧΦΙ θα πάρει. 

Σε αντιθεση με τα 235.275 που ήταν

1000/235.275 = 4,25 ΕΞΦΙ  θα είχαμε προηγουμένος πάρει.....

Οπότε χαμένοι βγήκαμε.....αλλα και πάλι δωρεάν είναι οπότε κλάιν....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Ξαφνικα βρεθηκαν 4billions SGB επιπλεον και ετσι μεγαλωσε το ratio αρα λιγοτερα EXFI στο καθενα. 1 Exfi για 309.722 SGB. Αρχισαν και αυτοι τα περιεργα...  To θεμα ειναι να ανεβει και η τιμη του SGB γιατι δεν μας βλεπω καλα. 

Επισης τα EXFI που επρεπε να δωθουν στους κατοχους SGB στο Bitsatmp που τελικα δεν θα παρει μερος στο airdrop, ποιος θα τα παρει αφου δεν μειωθηκε το ratio? 

Επεξ/σία από geoptik

1 ώρα πριν, geoptik είπε

Ξαφνικα βρεθηκαν 4millions SGB επιπλεον και ετσι μεγαλωσε το ratio αρα λιγοτερα EXFI στο καθενα. 1 Exfi για 309.722 SGB. Αρχισαν και αυτοι τα περιεργα...  To θεμα ειναι να ανεβει και η τιμη του SGB γιατι δεν μας βλεπω καλα. 

Επισης τα EXFI που επρεπε να δωθουν στους κατοχους SGB στο Bitsatmp που τελικα δεν θα παρει μερος στο airdrop, ποιος θα τα παρει αφου δεν μειωθηκε το ratio? 

Όχι εκατομμύρια ρε 😛...😅δις 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε

Όχι εκατομμύρια ρε 😛...😅δις 

Το m με το b κοντα ειναι...θα το διορθωσω

Επεξ/σία από geoptik
  • Like 1

3 λεπτά πριν, geoptik είπε

Το m με το b κοντα ειναι...θα το διορθωσω

εργονομικό πληκτρολόγιο φίλε....εγώ σώθηκα... έχω καμιά 12 αριά χρόνια :D 5 εκκατοστά απόσταση το Μ απο το Β :P

• Like 1

10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

εργονομικό πληκτρολόγιο φίλε....εγώ σώθηκα... έχω καμιά 12 αριά χρόνια :D 5 εκκατοστά απόσταση το Μ απο το Β :P

Γραφω απο κινητο συνηθως και πανω στη βιασυνη μπερδευονται τα millions με τα billions. Αμα εχεις πολλα τα μπερδευεις. Αλλωστε 3 μηδενικα διαφορα εχουν. Σιγα το πραγμα.

• Δημιουργία νέου...