fds123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 28 λεπτά πριν, panosbel είπε Άσε… έχω σκάσει που δεν μου τα δώσανε… και εγω τα ιδια ... πηγα να αγοράσω όμως στο 0,8 και το XUMM έλεγε token has not been vetted και φοβηθηκα , τωρα κλαίω όμως 😭. Ξέρει κανείς τι σημαίνει το παραπάνω μήνυμα απο το xumm ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, fds123 είπε 8 λεπτά πριν, fds123 είπε και εγω τα ιδια ... πηγα να αγοράσω όμως στο 0,8 και το XUMM έλεγε token has not been vetted και φοβηθηκα , τωρα κλαίω όμως 😭. Ξέρει κανείς τι σημαίνει το παραπάνω μήνυμα απο το xumm ? στις φυλακές/καζίνο/σεκιουριτυ/αστυνομια/στρατο για να μπορέσω να με αφήσουνε οχι μονο για να δουλέψω , αλλα για να περάσω την πύλη με περάσανε απο εξέταση και backround check στην ιντερπολ ποινικό μητρώο κτλ. Vetted (Vetting) είναι η διαδικασία αυτή. Vetted ειναι τσεκαρισμένος. 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Πουλήσατε? Ή ακόμα αντέχετε? Επόμενος σταθμός τα 6$ έπρεπε να αγοράσω έστω και 20 ΧΡΠ (364 ΒΓΒ) θα είχα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fds123 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 λέτε να είμαστε τυχεροί ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, fds123 είπε λέτε να είμαστε τυχεροί ? πριν 3 ωρες παντως τα πηρε φιλος. ελπιζω ακομα για την συζηγο εγω εκανα το ατοπημα και αγορασα VGB με 20 xrp το πρωι. λετε να πουλησω? εχω εξαπλασιασει ηδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε πριν 3 ωρες παντως τα πηρε φιλος. ελπιζω ακομα για την συζηγο εγω εκανα το ατοπημα και αγορασα VGB με 20 xrp το πρωι. λετε να πουλησω? εχω εξαπλασιασει ηδη Λάθος...... 2.10 επόμενη σταση Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από FromMyAshesRRR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε αυτό είναι συνήθως το πάτερν και μετά έρχετε ένα ABC προς τα πάνω για 1.50 Δεν ειμαι του trading. μαλλον θα βαλω ενα sell order στα 80 και θα τα ξεχασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, NTC Labs είπε πριν 3 ωρες παντως τα πηρε φιλος. ελπιζω ακομα για την συζηγο εγω εκανα το ατοπημα και αγορασα VGB με 20 xrp το πρωι. λετε να πουλησω? εχω εξαπλασιασει ηδη Εγω ακόμα τίποτα...αν και με έβγαζε μέσα για το airdrop.υπαρχει ακόμα πιθανότητα λέτε; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από opcast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WEE8282 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν σε εβγαζε στο airdrop και εχεις twitter μπες στειλτους ενα μνμ…ποτε δεν ξερεις…παντως την ωρα που πουλουσαν ολοι προχθες αγορασα 3 φορες 500vgb με 120 xrp την καθε φορα…κλαινε με μαυρο δακρυ αυτοι που πουλησαν το θεμα ειναι τι συνεργασιες θα κανουν…να δουμε καμια τιμη εκει στα 80 να παμε για μπαχαμες Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από WEE8282 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 https://www.finextra.com/newsarticle/39444/swift-explores-expansion-of-network-into-the-digital-asset-market/crypto Θυμάστε ή χρειάζετε να σας το ξαναθυμίσω ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε https://www.finextra.com/newsarticle/39444/swift-explores-expansion-of-network-into-the-digital-asset-market/crypto Θυμάστε ή χρειάζετε να σας το ξαναθυμίσω ; Oι Ιάπωνες θα μας σώσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maybedelete Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 O_O *zombie noices* NEED MORE SGB....NEED....MORE....SGB..... οπότε πόσο θα πάει ; 230ΣΓΒ ? αντι για 235,275 ? ((Ο_Ο)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maybedelete Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε O_O *zombie noices* NEED MORE SGB....NEED....MORE....SGB..... οπότε πόσο θα πάει ; 230ΣΓΒ ? αντι για 235,275 ? ((Ο_Ο)) Εμας μας συμφερει ομως ξανα επιβεβαιωνεται πως πρεπει να εχεις δικα σου κλειδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 ακριβέστατα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Το γεγονος ομως οτι ενα τετοιου μεγεθους ανταλλακτηριο δεν θα υποστηριξει το project δεν ειναι ανησυχητικο? Διοτι δεν νομιζω οτι δεν θα υποστηριξει το airdrop μονο, γιατι σε μια τετοια περιπτωση θα ξεσηκωθουν οι πελατες του. Μου διαφευγει κατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις