Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

44 λεπτά πριν, panosbel είπε

Χαχαχαχαχαχα μόλις ανέβασαν ότι τελείωσε το snapshot vgb και δεν πήρα τίποτα! Μου έλεγαν ότι θα το έπαιρνα!

Ετσι κι εγώ και 2 φίλοι τζίφος δεν πηραμε τίποτα!!! Τώρα πιο snapshot μένει να γίνει γνωρίζεις??? Η δεν έχουμε άλλο??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 ώρες πριν, panosbel είπε

Χαχαχαχαχαχα μόλις ανέβασαν ότι τελείωσε το snapshot vgb και δεν πήρα τίποτα! Μου έλεγαν ότι θα το έπαιρνα!

Το ιδιο και στης γυναικας. ενω ηταν eligible πηραμε τον πουλο .

Έχω την εντύπωση πως όχι μόνο διέγραψαν τους υπολογισμούς, διέγραψαν και τους κυριους. 

Όπως και να έχει, μπορείτε να αγοράσετε το ICO είδα πως το δίναν 0.05σεντ το κομμάτι VGO . Σκέφτομαι να πάρω βασικά. 

3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Έχω την εντύπωση πως όχι μόνο διέγραψαν τους υπολογισμούς, διέγραψαν και τους κυριους. 

Όπως και να έχει, μπορείτε να αγοράσετε το ICO είδα πως το δίναν 0.05σεντ το κομμάτι VGO . Σκέφτομαι να πάρω βασικά. 

0,50 το δινουν

22 ώρες πριν, geoptik είπε

Τελειωσε. Αντε να ανεβει το ELS και το SGB τωρα

μπορω να εχω μια επεξηγηση γτ ανεβαινει το els (ειναι στα 11 λεπτα τωρα?) και το sgb μετα το snap του solo η ειναι παντελως ηλιθια η ερωτηση μου?

επισης τελικα στο snap για το solo συμπεριληφθηκε και η binance απο οτι ειδα? γτ κατι εχω εκει μεσα για αυτο ρωταω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, kostass__ είπε

μπορω να εχω μια επεξηγηση γτ ανεβαινει το els (ειναι στα 11 λεπτα τωρα?) και το sgb μετα το snap του solo η ειναι παντελως ηλιθια η ερωτηση μου?

επισης τελικα στο snap για το solo συμπεριληφθηκε και η binance απο οτι ειδα? γτ κατι εχω εκει μεσα για αυτο ρωταω.

Το SGB δεν κανει και καμια αξιοσημειωτη ανοδο. Στα ιδια ειναι. Περιμενα να ανεβει πανω απο 0.21.

Οσο αφορα την ερωτηση σου για την σκεψη μου, θα σου πω οτι πολλοι μετετρεψαν τα ELS και τα SGB σε XRP και SOLO για να επωφεληθουν απο το snapshot.

Μετα το snapshot οπου και το ELS και το SGB ειχαν πεσει τα ξαναγορασαν. Επισης αν δεις μεχρι και το XRP στο Bitrue επεσε στα 0.83$ στιγμιαια απο τις πωλησεις μετα το snapshot του SOLO κατι που δεν ειδα σε αλλο ανταλλακτηριο. 

Γενικα τα airdrops στους XRP Holders δυσκολευουν την ανοδο του  XRP γιατι μετφερονται κεφαλαια εδω και εκει. Γι αυτο θα δεις και πολυ γκρινια στο twitter για τα συνεχομενα airdrops στους XRP holders ασχετα αν προσδιδουν δωρεαν coins. Βεβαια υπαρχουν και αδικιες οπως πχ με το VGB οπου πολλοι που επρεπε να παρουν τελικα δεν πηραν 

Επεξ/σία από geoptik
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

σωστά, έχω μπερδευτεί με τα μηδενικά :P

Εγω πηρα λιγα κομματακια ετσι για την αρρωστια και απο τα 2…

πηρα λιγα vgo απο metamask και αγορασα και λιγα vgb οταν πουλουσαν τα airdrop οι αλλοι και ειχε φτασει η τιμη στα ταρταρα

Επεξ/σία από WEE8282
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

Πουλήσατε?

Ή ακόμα αντέχετε?

image.png.b3866a21725d7b4fbb25f4862a7cfc2c.png

Άσε… έχω σκάσει που δεν μου τα δώσανε…

Επεξ/σία από panosbel