panosbel Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Τι να πω… πάμε για αλλα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FullBet Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, panosbel είπε Χαχαχαχαχαχα μόλις ανέβασαν ότι τελείωσε το snapshot vgb και δεν πήρα τίποτα! Μου έλεγαν ότι θα το έπαιρνα! Ετσι κι εγώ και 2 φίλοι τζίφος δεν πηραμε τίποτα!!! Τώρα πιο snapshot μένει να γίνει γνωρίζεις??? Η δεν έχουμε άλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, panosbel είπε Χαχαχαχαχαχα μόλις ανέβασαν ότι τελείωσε το snapshot vgb και δεν πήρα τίποτα! Μου έλεγαν ότι θα το έπαιρνα! Το ιδιο και στης γυναικας. ενω ηταν eligible πηραμε τον πουλο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Έχω την εντύπωση πως όχι μόνο διέγραψαν τους υπολογισμούς, διέγραψαν και τους κυριους. Όπως και να έχει, μπορείτε να αγοράσετε το ICO είδα πως το δίναν 0.05σεντ το κομμάτι VGO . Σκέφτομαι να πάρω βασικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Χρονια πολλα. Καλα Χριστουγεννα γεματα υγεια για ολους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WEE8282 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Έχω την εντύπωση πως όχι μόνο διέγραψαν τους υπολογισμούς, διέγραψαν και τους κυριους. Όπως και να έχει, μπορείτε να αγοράσετε το ICO είδα πως το δίναν 0.05σεντ το κομμάτι VGO . Σκέφτομαι να πάρω βασικά. 0,50 το δινουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, WEE8282 είπε 0,50 το δινουν σωστά, έχω μπερδευτεί με τα μηδενικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostass__ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, geoptik είπε Τελειωσε. Αντε να ανεβει το ELS και το SGB τωρα μπορω να εχω μια επεξηγηση γτ ανεβαινει το els (ειναι στα 11 λεπτα τωρα?) και το sgb μετα το snap του solo η ειναι παντελως ηλιθια η ερωτηση μου? επισης τελικα στο snap για το solo συμπεριληφθηκε και η binance απο οτι ειδα? γτ κατι εχω εκει μεσα για αυτο ρωταω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, kostass__ είπε μπορω να εχω μια επεξηγηση γτ ανεβαινει το els (ειναι στα 11 λεπτα τωρα?) και το sgb μετα το snap του solo η ειναι παντελως ηλιθια η ερωτηση μου? επισης τελικα στο snap για το solo συμπεριληφθηκε και η binance απο οτι ειδα? γτ κατι εχω εκει μεσα για αυτο ρωταω. Το SGB δεν κανει και καμια αξιοσημειωτη ανοδο. Στα ιδια ειναι. Περιμενα να ανεβει πανω απο 0.21. Οσο αφορα την ερωτηση σου για την σκεψη μου, θα σου πω οτι πολλοι μετετρεψαν τα ELS και τα SGB σε XRP και SOLO για να επωφεληθουν απο το snapshot. Μετα το snapshot οπου και το ELS και το SGB ειχαν πεσει τα ξαναγορασαν. Επισης αν δεις μεχρι και το XRP στο Bitrue επεσε στα 0.83$ στιγμιαια απο τις πωλησεις μετα το snapshot του SOLO κατι που δεν ειδα σε αλλο ανταλλακτηριο. Γενικα τα airdrops στους XRP Holders δυσκολευουν την ανοδο του XRP γιατι μετφερονται κεφαλαια εδω και εκει. Γι αυτο θα δεις και πολυ γκρινια στο twitter για τα συνεχομενα airdrops στους XRP holders ασχετα αν προσδιδουν δωρεαν coins. Βεβαια υπαρχουν και αδικιες οπως πχ με το VGB οπου πολλοι που επρεπε να παρουν τελικα δεν πηραν Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από geoptik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WEE8282 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε σωστά, έχω μπερδευτεί με τα μηδενικά Εγω πηρα λιγα κομματακια ετσι για την αρρωστια και απο τα 2… πηρα λιγα vgo απο metamask και αγορασα και λιγα vgb οταν πουλουσαν τα airdrop οι αλλοι και ειχε φτασει η τιμη στα ταρταρα Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2021 από WEE8282 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 άψογος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliascm21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Την τιμή του SOLO μέχρι να γίνει το airdrop πως την βλέπεται να κινήται; Χρόνια πολλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Πουλήσατε? Ή ακόμα αντέχετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 να αγοράσω και άλλα ήθελα.....No money no crypto honey... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Πουλήσατε? Ή ακόμα αντέχετε? Άσε… έχω σκάσει που δεν μου τα δώσανε… Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από panosbel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις