Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 23/12/2021 στις 8:44 ΠΜ, panosbel είπε

Το token του flare network. Είναι ακόμα σε μορφή IOU που σημαίνει δεν έχει γίνει η διανομή του ακόμα. ( πες σαν να κανείς προπαραγγελια σε ένα νέο προϊόν που δεν έχει βγει ακόμα). Παρόλα αυτά είναι διαθέσιμο για trade στο bitrue.

Άρα αξίζει να αγοράζεις αυτό ; Θα συνδεθεί η αξία του με το token του flare network ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό ; 

δηακδη αν έχω αγοράσει από αυτό μπορώ να λέω έχω flr ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

27 λεπτά πριν, CostasGp21 είπε

Άρα αξίζει να αγοράζεις αυτό ; Θα συνδεθεί η αξία του με το token του flare network ή είναι κάτι τελείως διαφορετικό ; 

δηακδη αν έχω αγοράσει από αυτό μπορώ να λέω έχω flr ? 

Λογικά 1:1 ανταλλαγή θα γίνει όταν βγουν τα ΦΛΡ επίσημα στην αγορά.  Απλά θα γίνει νταμπ όταν μας τα δώσουν οπότε έχετε υπόψιν.  

Στις 21/12/2021 στις 12:32 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

Συμφωνώ έτσι απλά. Hit the nail in the head. Επίσης ξεχνάμε το τί είχε πεί η ομάδα της Ριπλ για federated sidechains....

Είχε πεί επίσης ο Γκάρλιγκχαουζ οτι θα υπάρχουν διαφορετικές λύσεις για διαφορετικά προβλήματα. 

Το Σολο έκανε ακριβώς αυτό που είναι ήδη σχεδιασμένο και ανακοινωμένο εδώ και καιρό. 

μήν ξεχνάτε τον Δαβίδ Σουόρτζ που ήταν υπερβολικά εξιταρισμένος για τα Sidechains και με το ζόρι κρατιόταν απο το να μας πεί το τί έχει να γίνει. 

Το ΧΡΠ δέν έχει smart contracts features. Γιαυτό υπάρχει το Flare Networks το οποίο θα φέρει τα smart contracts στο ΧΡΠ, ΧΛΜ, λάιτκοιν, Ντόουζ και ελπίζω πολλά άλλα. Εγώ το ΦΛΡ δύκτιο το βλέπω ώς την αρχή ενός federated sidechain. 

Στις 23/12/2021 στις 8:44 ΠΜ, panosbel είπε

Το token του flare network. Είναι ακόμα σε μορφή IOU που σημαίνει δεν έχει γίνει η διανομή του ακόμα. ( πες σαν να κανείς προπαραγγελια σε ένα νέο προϊόν που δεν έχει βγει ακόμα). Παρόλα αυτά είναι διαθέσιμο για trade στο bitrue.

6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Λογικά 1:1 ανταλλαγή θα γίνει όταν βγουν τα ΦΛΡ επίσημα στην αγορά.  Απλά θα γίνει νταμπ όταν μας τα δώσουν οπότε έχετε υπόψιν.  

Άρα καλύτερα να περιμένω να σπρώξω τότε το κεφάλαιο λες ; 

20 λεπτά πριν, CostasGp21 είπε

Άρα καλύτερα να περιμένω να σπρώξω τότε το κεφάλαιο λες ; 

Ναι αυτό περιμένω και εγώ γιατί για λίγες μέρες έχασα το σναπσοτ. Περιμένω το νταμπ όταν τα μοιράσουν και αγοράζω αβέρτα. Τόσο καιρό κάνω ένα απόθεμα χρημάτων για flr 😂

Τελείωσε ; Να ξαναπάρω τα ελισιαν πίσω τώρα;;; 😂😂😂

9 λεπτά πριν, miklas είπε

Τρελό φούντο μετά το σναπ🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️

Θα έχει κι άλλο λογικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επομένως μετά το airdrop του #VAG και το snapshot του #SOLO... έχουμε

1 Ιανουαρίου 2022 airdrop ExFi

20 Ιανουαρίου 2020 airdrop SOLO 22:00 

Αφού μέσα στις επόμενες 7 ημέρες μάθουμε το... ratio!

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
  • Like 1

7 λεπτά πριν, panosbel είπε

Χαχαχαχαχαχα μόλις ανέβασαν ότι τελείωσε το snapshot vgb και δεν πήρα τίποτα! Μου έλεγαν ότι θα το έπαιρνα!

το ίδιο και σε μένα

• Δημιουργία νέου...