Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια μην βιαζεστε. Εχει διοδια 0.95$  1,05$ σιγουρα. Και να ευχομαστε να περασει και να μεινει πανω απο  τα  50k το BTC. Γιατι το τελευταιο καιρο με το που παει να ξεφυγει το XRP κανει πτωση το BTC και το παρασυρει λες και γινεται επιτηδες. Για την ωρα απο τις4/12 το BTC εχει χτυπησει στο τοιχο των 50k 4 φορες (7/12, 12/12, 16/12 και αλλη μια χτες) και δεν εχει καταφερει να τον περασει. Νομιζω οτι τα επομενα 4ωρα ειναι σημαντικα. Οτι ειναι να γινει θα γινει μεχρι την Κυριακη. Βεβαια μπορει το XRP να κινηθει μονο του αλλα εχουμε πολυ καιρο να το δουμε αυτο

Επεξ/σία από geoptik
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το sgb λέτε είναι σε τιμή για καμιά έξτρα αγορά για dca η αναμένουμε να πέσει κι άλλο; Είναι δέλεαρ το 0.19 0.18 η αλήθεια, βέβαια αν πέσει κι άλλο που θα φτάσει; Δεν έχει πάρει καθόλου τα πάνω του από το airdrop και μετα

• Like 1

ΣΓΒ απο νέο έτος και μετά περιμένω αύξηση, όχι πιο πρίν. Δυστυχώς δεν προλάβαμε να  πουλήσουμε στα 0.55 αλλιώς θα είχα αγοράσει. 

Κοίτα εσύ αποφασίζεις τί θα κάνεις. Το στάνταρ είναι πως αγοράζουμε όσο κατεβαίνει αλλιώς θα κοιτάς στον καθρέπτη ένα @@ σάν εμένα που αγόρασα ΧΡΠ  στα 1.96 .... 

Το σίγουρο είναι πως θα κλαίς οπως και να έχει τώρα που μπήκες στον χορό.

Αν ανεβεί η τιμή θα κλαίς γιατί δέν αγόρασες χαμηλά 

Αν κατεβεί η τιμή θα κλαίς γιατί αγόρασες ψηλά. 

Υποθέτω.....

image.png.a7f34b75452220ccd39dd6b057e82e1c.png

Ο χρυσός κανόνας είναι ότι δεν βάζεις λεφτά που θα κλαις αν τα χάσεις. Στη συνέχεια νομίζω είναι ότι δεν πουλάς με χασούρα. Τα κρατάς και μέχρι να φτάσει η τιμή εκεί που θες αλλιώς τα ξεχνάς. Τέλος δεν κλαίμε για λεφτά που δεν κερδίσαμε. Μπορεί να πουλήσουμε και η τιμή να εκτοξευτεί, τι να κάνουμε, αν πετύχαμε τον στόχο μας πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Εξάλλου υπάρχουν τόσα coins για να ξανά ξεκινήσεις αν θες από την αρχή.

• Thanks 1

Η επόμενη μου αγορά θέλω να την κάνω άλλο ένα χιλιάρικο να πάρω καμιά 5000 ΣΓΒ αλλα θα περιμένω λιγάκι γιατί θέλω να έχω λίγη καβάτζα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Η επόμενη μου αγορά θέλω να την κάνω άλλο ένα χιλιάρικο να πάρω καμιά 5000 ΣΓΒ αλλα θα περιμένω λιγάκι γιατί θέλω να έχω λίγη καβάτζα. 

Μαλλον 50000 SGB ενννοεις...  παντως αν δεν ακυρωθει η εντολη των 2,5 εκατομμυριωμ τεμαχιων  που βλεπω τα 0.1910$ δεν τα περναει φετος. Μαλλον στα 0.10$ το βλεπω

Επεξ/σία από geoptik

την έχουν αποσύρει η την έχουν μοιράσει. Είναι μποτ αυτά να ξέρεις. κραταν την τιμή σε συγκεκριμένα επίπεδα, για να βάλουν φρένο σε dump or pumps και spikes προς κάθε κατεύθυνση, είναι όλα μερος της σχεδίου και οι εντολές αλλάζουν συνεχώς. 

Ναι το ειδα μειωθηκαν τα τεμαχια. Ενα μικρο dump και μετα πανω ελπιζω. Οπως και το XRP εκανε τη διορθωση οποτε αν το BTC ανεβει πανω απο τα 50k παμε για 1$ με 1.05$

• Like 1

5 λεπτά πριν, geoptik είπε

Ναι το ειδα μειωθηκαν τα τεμαχια. Ενα μικρο dump και μετα πανω ελπιζω. Οπως και το XRP εκανε τη διορθωση οποτε αν το BTC ανεβει πανω απο τα 50k παμε για 1$ με 1.05$

ναι εκει γυρο. 

image.png.1113fe4dfa9dab75071e9a334da43444.png

• Like 1

Στις 21/12/2021 στις 6:05 ΜΜ, geoptik είπε

To Flr δεν εχει βγει ακομα προς διαπραγματευση σε ανταλλακτηρια. Θα βγει οταν θα ειναι ετοιμο το Flare network. Αν πανε ολα καλα το πρωτο τριμηνο του 2022 ( γιατι οπως λεει και ο FromMy AshesRRR μαλλον περιμενουν την εκβαση της δικης της Ripple)

Και το flr που είναι listing στο bitrue τι είναι ; 

6 ώρες πριν, CostasGp21 είπε

Και το flr που είναι listing στο bitrue τι είναι ; 

Το token του flare network. Είναι ακόμα σε μορφή IOU που σημαίνει δεν έχει γίνει η διανομή του ακόμα. ( πες σαν να κανείς προπαραγγελια σε ένα νέο προϊόν που δεν έχει βγει ακόμα). Παρόλα αυτά είναι διαθέσιμο για trade στο bitrue.

• Δημιουργία νέου...