Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβαζω παντου οτι εχει πεσει το BTC Dominance αρκετα και ερχεται η εποχη των altcoins. Βεβαια ολα πεφτουν και δεν ξερω τι θα συμβει εαν κανει καμια κινηση πρις τα 40k το BTC. Μεχρι στιγμης παντως το XRP αντιστεκεται αν και εχασε την ανοδο που εκανε νωριτερα.

Οσο αφορα το SOLO ανακοινωση θα εχουμε στις 21.00 αν δεν κανω λαθος.

Επεξ/σία από geoptik
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Προφανως δεν ειμαι ο μονος που απογοητευτηκα απο την ανακοινωση της ομαδας του SOLO. Ελπιζω να ανεβει λιγο μεχρι την Παρασκευη...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα καλό μου φαίνεται. Ουσιαστικά παίξανε δίπορτο: χρησιμοποιούν τα καλά του XRPL και παράλληλα δημιουργούν και ένα πρωτοποριακό δικό τους Blocκhain(coreum)το οποίο θα περιελαμβάνει έξτρα καλούδια(σύμφωνα με τους ίδιους δε μπορούν να διαχειριστούν κάποια eFi opportunities & components). Σίγουρα δεν έρχεται σε σύγκρουση με το xrp αλλά μάλλον υπήρχε η πεποίθηση ότι θα βασιζόταν και θα ήταν το πιο ποιοτικό project βασισμένο πάνω του.

Επίσης βρίσκω σωστή τη λογική τους: θα δίνει έξτρα airdrops στου holders ακα σε ανταμίβει για  13 μήνες(13 airdrops-μονο για solo holders-οσοι περιμένουν τα σολο από χρπ θα πάρουν μόνο 11 airdrops-αν κρατησουν τα coin) ώστε να βοηθήσουν και να αποφασίσεις να στηρίξεις το σχέδιο μακροχρόνια. Τώρα γιατί στα τβιτς γράφουν για manipulation...Φάση μάλλον ότι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα του XRPL(επιμένουν πάντως οι ίδιο και λένε ότι θα παραμείνουν μέλη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ).

Ίσα ίσα εγώ πιστεύω ότι έτσι έπρεπε να κινηθούν στο Canary. Το φτιάξανε κάνανε ένα airdrop ΣΧΕΔΟΝ μόνο για όσους είχαν private keys(καλά κάνετε όσοι θέτε και τα έχετε σε cold storage παιδιά. Εγώ για τα airdrops κράζω και θα κράξω και στο μέλλον:ανεπίτρεπτο να μην έχουν συννενοηθεί με 10-20 μεγάλα exchanges και να πιέσουν να γίνει δεκτό)και να δώσουν και κάποια Incentives να τα κρατήσει ο κόσμος τα SGB. Εδώ ήταν για το ρημάδι το snap και από εκεί και πέρα...Πάτος. Δίχως σχέδιο για τους ιδιοκτήτες/holders. Παίρνουμε ελάχισταα SGB τη βδομάδα και η τιμή έχει φτάσει στο βάραθρο. Ε δεν προστατεύεις νομίζω έτσι την 'επένδυση' στο δοκιμαστικό σου network.

Επεξ/σία από shadowfax-1-
  • Like 1
Δημοσ.

Τι έκαναν, μάζεψαν φράγκα από το XRP Community ενώ είχαν άλλους σκοπούς από πίσω, για να χρηματοδοτήσουν το προσεχώς αποτυχημένο L1 blockchain τους. Ούτε φόρτο δεν έχουν και υπόσχονται πράγματα

Καλά θα πάει αυτό, kappa 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, shadowfax-1- είπε

Εμένα καλό μου φαίνεται. Ουσιαστικά παίξανε δίπορτο: χρησιμοποιούν τα καλά του XRPL και παράλληλα δημιουργούν και ένα πρωτοποριακό δικό τους Blocκhain(coreum)το οποίο θα περιελαμβάνει έξτρα καλούδια(σύμφωνα με τους ίδιους δε μπορούν να διαχειριστούν κάποια eFi opportunities & components). Σίγουρα δεν έρχεται σε σύγκρουση με το xrp αλλά μάλλον υπήρχε η πεποίθηση ότι θα βασιζόταν και θα ήταν το πιο ποιοτικό project βασισμένο πάνω του.

Επίσης βρίσκω σωστή τη λογική τους: θα δίνει έξτρα airdrops στου holders ακα σε ανταμίβει για  13 μήνες(13 airdrops-μονο για solo holders-οσοι περιμένουν τα σολο από χρπ θα πάρουν μόνο 11 airdrops-αν κρατησουν τα coin) ώστε να βοηθήσουν και να αποφασίσεις να στηρίξεις το σχέδιο μακροχρόνια. Τώρα γιατί στα τβιτς γράφουν για manipulation...Φάση μάλλον ότι εκμεταλλεύτηκαν το όνομα του XRPL(επιμένουν πάντως οι ίδιο και λένε ότι θα παραμείνουν μέλη ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ).

Ίσα ίσα εγώ πιστεύω ότι έτσι έπρεπε να κινηθούν στο Canary. Το φτιάξανε κάνανε ένα airdrop ΣΧΕΔΟΝ μόνο για όσους είχαν private keys(καλά κάνετε όσοι θέτε και τα έχετε σε cold storage παιδιά. Εγώ για τα airdrops κράζω και θα κράξω και στο μέλλον:ανεπίτρεπτο να μην έχουν συννενοηθεί με 10-20 μεγάλα exchanges και να πιέσουν να γίνει δεκτό)και να δώσουν και κάποια Incentives να τα κρατήσει ο κόσμος τα SGB. Εδώ ήταν για το ρημάδι το snap και από εκεί και πέρα...Πάτος. Δίχως σχέδιο για τους ιδιοκτήτες/holders. Παίρνουμε ελάχισταα SGB τη βδομάδα και η τιμή έχει φτάσει στο βάραθρο. Ε δεν προστατεύεις νομίζω έτσι την 'επένδυση' στο δοκιμαστικό σου network.

Συμφωνώ έτσι απλά. Hit the nail in the head. Επίσης ξεχνάμε το τί είχε πεί η ομάδα της Ριπλ για federated sidechains....

Είχε πεί επίσης ο Γκάρλιγκχαουζ οτι θα υπάρχουν διαφορετικές λύσεις για διαφορετικά προβλήματα. 

Το Σολο έκανε ακριβώς αυτό που είναι ήδη σχεδιασμένο και ανακοινωμένο εδώ και καιρό. 

μήν ξεχνάτε τον Δαβίδ Σουόρτζ που ήταν υπερβολικά εξιταρισμένος για τα Sidechains και με το ζόρι κρατιόταν απο το να μας πεί το τί έχει να γίνει. 

Το ΧΡΠ δέν έχει smart contracts features. Γιαυτό υπάρχει το Flare Networks το οποίο θα φέρει τα smart contracts στο ΧΡΠ, ΧΛΜ, λάιτκοιν, Ντόουζ και ελπίζω πολλά άλλα. Εγώ το ΦΛΡ δύκτιο το βλέπω ώς την αρχή ενός federated sidechain. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

Συμφωνώ έτσι απλά. Hit the nail in the head. Επίσης ξεχνάμε το τί είχε πεί η ομάδα της Ριπλ για federated sidechains....

Είχε πεί επίσης ο Γκάρλιγκχαουζ οτι θα υπάρχουν διαφορετικές λύσεις για διαφορετικά προβλήματα. 

Το Σολο έκανε ακριβώς αυτό που είναι ήδη σχεδιασμένο και ανακοινωμένο εδώ και καιρό. 

μήν ξεχνάτε τον Δαβίδ Σουόρτζ που ήταν υπερβολικά εξιταρισμένος για τα Sidechains και με το ζόρι κρατιόταν απο το να μας πεί το τί έχει να γίνει. 

Το ΧΡΠ δέν έχει smart contracts features. Γιαυτό υπάρχει το Flare Networks το οποίο θα φέρει τα smart contracts στο ΧΡΠ, ΧΛΜ, λάιτκοιν, Ντόουζ και ελπίζω πολλά άλλα. Εγώ το ΦΛΡ δύκτιο το βλέπω ώς την αρχή ενός federated sidechain. 

Όποτε για αυτό θεωρείς  must το sgb ? 
γιατι αν γίνει αυτό το sgb είναι το πιο σημαντικό coin 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, CostasGp21 είπε

Όποτε για αυτό θεωρείς  must το sgb ? 
γιατι αν γίνει αυτό το sgb είναι το πιο σημαντικό coin 

SGB είναι το πεδίο τέστ του ΦΛΡ δυκτίου, οπότε είναι άκρως σημαντικό, γιαυτο και δεν προκειτε να το πουλησω.

Όπως και το ΦΛΡ όταν το πάρουμε. 

ΧΡΠ, ΣΓΒ, ΦΛΡ είναι για μενα χρυσός του πορτοφολιού μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

SGB είναι το πεδίο τέστ του ΦΛΡ δυκτίου, οπότε είναι άκρως σημαντικό, γιαυτο και δεν προκειτε να το πουλησω.

Όπως και το ΦΛΡ όταν το πάρουμε. 

ΧΡΠ, ΣΓΒ, ΦΛΡ είναι για μενα χρυσός του πορτοφολιού μου.

Συμφωνω  οτι ειναι πολυ σημαντικο το SGB  ΑΛΛΑ δειτε το παρακατω video και ειδικα μετα το 7:53 οπου αν καταλαβαινω καλα μετα απο ενα χρονικο διαστημα δεν θα υποστηριζουν  πια το Songbird παρα μονο το Flare Network. Αυτο δεν το ειχα δει πουθενα μεχρι στιγμης. Και δυστυχως το διαβασα τωρα που η τιμη ειναι στο πατωμα και ξενερωσα λιγο. Βεβαια μιλουν για το μελλον  μιας και το flare δεν εχει καν ξεκινησει.

Δημοσ.

Το ΣΓΒ δεν πρόκειτε να σταματήσει η να χαθεί....εκεί θα δοκιμάζουν τις νέες δυνατότητες του ΦΛΡ πρίν το ιοθετήσουν στο ΦΛΡ. Όπως είναι το κουσάμα του Πολκαντοτ. Δέν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το σημείο που σε έκανε να ξενερώσεις. Το κουσάμα βγήκε πρώτα και μετά απο τα τέστ τους, βγάλαν το Πολκαντοτ. Το ίδιο γίνετε με το ΣΓΒ και οταν ειναι οκ τα τεστ, θα βγεί το ΦΛΡ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Το ΣΓΒ δεν πρόκειτε να σταματήσει η να χαθεί....εκεί θα δοκιμάζουν τις νέες δυνατότητες του ΦΛΡ πρίν το ιοθετήσουν στο ΦΛΡ. Όπως είναι το κουσάμα του Πολκαντοτ. Δέν καταλαβαίνω ποιο ακριβώς είναι το σημείο που σε έκανε να ξενερώσεις. Το κουσάμα βγήκε πρώτα και μετά απο τα τέστ τους, βγάλαν το Πολκαντοτ. Το ίδιο γίνετε με το ΣΓΒ και οταν ειναι οκ τα τεστ, θα βγεί το ΦΛΡ. 

Αυτα που λες ακριβως  εξηγουν και στο video. ΟΜΩΣ μετα το ογδοο λεπτο(8:15) αναφερουν οτι δεν υποσχονται οτι θα συνεχισουν να αναπτυσουν το Songbird nertwork για παντα. Δεν μιλουν βεβαια για το κοντινο μελλον. Δεν ξενερωσα με την τωρινη κατασταση αλλα οταν εχεις ενα νεο project και εχει πεσει και η τιμη του 60% αποφευγεις να αναφερεις τουλαχιστον επι του παροντος οτι καποια στιγμη ατο μελλον δεν θα το υπιστηριζεις. Αν θες βαλε το video εκει περιπου να το ακουσεις. 

Εκτος και αν δεν καταλαβα εγω κατι καλα.

"The flare team makes no promise to continue support or development of songbird in the future"

Επεξ/σία από geoptik
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...