Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το airprop του SOLO, σκοπεύεται να μετατρέψετε μέρος των XRP ή άλλων crypto σας σε SOLO για να πάτε στην καλύτερη αναλογία ή θεωρείται ότι το ρίσκο είναι μεγάλο καθώς μπορεί η τιμή να πέσει κατακόρυφα;

Επεξ/σία από eliascm21
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliascm21 είπε

Για το airprop του SOLO, σκοπεύεται να μετατρέψετε μέρος των XRP ή άλλων crypto σας σε SOLO για να πάτε στην καλύτερη αναλογία ή θεωρείται ότι το ρίσκο είναι μεγάλο καθώς μπορεί η τιμή να πέσει κατακόρυφα;

Προσωπικά βλέπε vgb βλέπε την αλλαγή από 0.2 σε 0.012 solo έχω ξενερώσει με τα airdrops δεν ρισκάρω ούτε ένα xrp πλέον για κανένα άλλο κοιν , έχουμε μπει σε κρίσιμο σημείο μεχρι τον Απρίλη , προσωπικά θα πάω all in xrp αν δεν βγει αν χάσουμε έχω την πλήρη ευθύνη της επιλογής μου … αν τώρα πάρει παράταση ξανά τι να πω θα τα ξεχάσω και το 2030 θα μπω να κοιτάξω που βρισκόμαστε …

• Like 2
Δημοσ.

Οπως ειχε πει ο φιλος μας "FromMyAshesRRR" το SGB επιασε και τα 0.20$. Μεγαλη κατρακυλα μετα το snapshot. Το χειροτερο εινα οτι δεν φαινεται καμια διαθεση για ανακαμψη του. 

Ελπιζω να μας αποζημιωσουν τα EXFI. 

Οσο για το XRP σταθερα πραγματα πισω και κατω απο του φουστα του BTC οπως και η πλειοψηφια των crypto. 

Ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, eliascm21 είπε

Ούτε να το σκεφτείς κατά εμε. Θα κάνει τέτοιο ντιπ το σόλο που στο τέλος θα βγεις χαμένος σε χρπ. Δεν αξίζει. Όσα παρεισ τώρα  από τα χρπ που έχεις. 

Έχω έναν φίλο που πήρε σόλο στα 0,90. Εγώ του είπα να τα πουλήσει τώρα και να ξαναγοράσει μετά το σναπσοτ που θα πιάσει πάτο. Το σκέφτεται ακόμα. Νομίζω δεν αξίζει τελικά να τα κρατήσεις και να πρεις μέρος στο σναπσοτ. Αν έδιναν για κάθε σόλο που έχεις 5 τότε οκ αλλά τώρα είναι αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, geoptik είπε

Οπως ειχε πει ο φιλος μας "FromMyAshesRRR" το SGB επιασε και τα 0.20$. Μεγαλη κατρακυλα μετα το snapshot. Το χειροτερο εινα οτι δεν φαινεται καμια διαθεση για ανακαμψη του. 

Ελπιζω να μας αποζημιωσουν τα EXFI. 

Οσο για το XRP σταθερα πραγματα πισω και κατω απο του φουστα του BTC οπως και η πλειοψηφια των crypto. 

Ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες.

Υπομονή με το sgb. Έχει μόνο 3 μήνες που βγηκε. Επίσης είναι και τα ερντροπς που δεν βοηθανε πολύ στην τιμή του και γίνονται πολλές διακυμάνσεις λόγω των ερντροπς. Εγώ πιστεύω θα πάει ψηλά αλλά θέλει υπομονή και όσο μπορούμε αγορές τώρα που είναι φθηνό.

Υπομονή και πάλι υπομονή… ότι έχει σχέση με flare network θα πάει ψηλά…

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, panosbel είπε

Ούτε να το σκεφτείς κατά εμε. Θα κάνει τέτοιο ντιπ το σόλο που στο τέλος θα βγεις χαμένος σε χρπ. Δεν αξίζει. Όσα παρεισ τώρα  από τα χρπ που έχεις. 

Έχω έναν φίλο που πήρε σόλο στα 0,90. Εγώ του είπα να τα πουλήσει τώρα και να ξαναγοράσει μετά το σναπσοτ που θα πιάσει πάτο. Το σκέφτεται ακόμα. Νομίζω δεν αξίζει τελικά να τα κρατήσεις και να πρεις μέρος στο σναπσοτ. Αν έδιναν για κάθε σόλο που έχεις 5 τότε οκ αλλά τώρα είναι αλλιώς.

Και εγω δεν την ξαναπαταω. θα περιμενω μεχρι την ανακοινωση που εχουν να κανουν στις 20/12 και θα αποφασισω ποια στιγμη θα τα πουλησω.Ετσι και αλλιως κατι θα παρω απο τα XRP που εχω.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά επίσης ήθελα να ρωτησω. Μπορώ να αλλάξω τα fees στο xrptoolkit? Γιτι μου αυξήθηκαν στο 0.005 και δεν είναι στο 0.000012 που ήταν. Στο xumm γίνεται να το αλλάξεις αλλά στο xrptoolkit δεν βρίσκω τον τρόπο…

Δημοσ.
4 ώρες πριν, panosbel είπε

Αφού έχει σόλο από τα 0.90 να κα κρατήσει και μετά το αερντοπ να πουλήσει τα μισά και μετά από πτώση στα 1.50-2 να αγοράσει αν θέλει πάλι. 

Το σόλο έχει και 20% ετήσιος στακινγκ αμοιβή.... 

Απλά να έχει υπόψιν την παγκόσμια οικονομία και τους κινδύνους του ερχόμενου κρας .

4 λεπτά πριν, panosbel είπε

Ρε παιδιά επίσης ήθελα να ρωτησω. Μπορώ να αλλάξω τα fees στο xrptoolkit? Γιτι μου αυξήθηκαν στο 0.005 και δεν είναι στο 0.000012 που ήταν. Στο xumm γίνεται να το αλλάξεις αλλά στο xrptoolkit δεν βρίσκω τον τρόπο…

Και εγώ νόμιζα πως εγώ είμαι σκρουτζ..... Ρε  μπας και μας τρολαρεις βραδιάτικα ; 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, panosbel είπε

Ναι μπορεις να αλλαξεις τα fees μονο εαν θες να στειλεις κατι, στο να αγορασεις δεν μπορεις η τουλαχιστον εγω δεν το βρηκα

Δημοσ.
Στις 14/12/2021 στις 6:22 ΜΜ, shadowfax-1- είπε

Απο αυτά που είπε το Flare στο τουίτ τα exfi εγώ κατάλαβα οτι θα πάνε και αυτά στα άτομα που είχαν λογαριασμό εκτός και αν όντως τα καβάτζωσαν οπότε θα κυνηγάνε όλοι πελάτες μετά και θα πάνε όλοι bitrue.

έπρεπε να αλλάξουν συναλλακτήριο απο την πρώτη διαπιστωση .... έχω πολλούς λογαριασμούς σε διάφορα συναλλακτήρια και χρησιμοποιώ το καθένα για συγκεκριμένο λόγο. Πλέον Bitrue - NEXO είναι αυτά που χρησιμοποιώ. Και ανα πάσα ευκαιρία, το ΝΕΧΟ θα το αλλάξω αν και έχει πολύ μεγάλη προοπτική στον χώρο. Είναι το πιό νόμιμο απο όλα. Κυριότατο όμως κακό είναι πως δέν μας εγγυόνται την ασφάλια που εγγυείται το προσωπικό κρύο πορτοφόλι (Ledger, Dcent, Trezor ktl) .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω πάντως με αυτά που συμβαίνουν, να πα να γ@μ.. και τα aidrops και όλα, έχω αφήσει λίγα σε xumm και όλα τα xrp μου σε ledger. Μας δολωνουν όλο και περισσότερο σιγά σιγά.. Όχι βάλτα εκεί να πάρεις αυτό, βάλτα αλλού να πάρεις το άλλο, μετάτρεψέ σε αυτό για να πάρεις το παράλλο και φοβάμαι ότι νύχτα θα τραβηχτεί το χάλι κάτω από τα πόδια, θα τα έχουμε κάνει βαγκαμπόντηδες και θα εκτοξευτεί το xrp με μας κάτω από το τρένο.. 

Έχω πει στον εαυτό μου ότι θα ρίξω ένα μάτι το 2025 και μετά το 2030. Έχει ωραία metacoins να κ@υλαντιζω και να κάνω trading σήμερα.. 

Επεξ/σία από vins
  • Like 5
Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να τα έχεις κάπου. Με το xrptoolkit μέσω ledgerκανείς την δουλειά σου μια χαρά και τα έχει εκεί μέσα μόνο. 

Παρόλα αυτά σε κατανοώ..!

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, geoptik είπε

Γιατι βουταει το SOLO? Ανακοινωθηκε κατι?

κατεβάζουν την τιμή για να μπουνε καποιοι που δεν πρόλαβαν αλλα και για να αγοράσουν λίγα περισσότερα απο το ντίπ.

• Δημιουργία νέου...