Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FullBet είπε

Μια ερώτηση έχω τα xrp μου σε binance και μερικά στο Νexo  για να παρω airdrops πρέπει να τα μεταφέρω κάπου αλλου?? Xumm ας πουμε ?? 

τα έχουμε πεί αναλυτικά. Εάν αυτό δέν σου είναι αρκετό, τότε google is your friend. 

• Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ασε μας ρε bitcoin.Να πουλησω εγω για να πας εσυ σε 1-2 μηνες 200 χιλιαρικα.Βρε ουστ χαχα.Εχει να γινει τετοια εκτοξευση που θα μας φυγει η μασελα.Απλος οταν γινει take the money and run γιατι μετα απο αυτο η πτωση που εχουμε τωρα θα μοιαζει παιδικη χαρα

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ryu_hadouken είπε

ακόμα περιμένουμε το τεράστιο κρας που έβλεπες/βλέπατε πριν κάτι μήνες πάντως.

Από τότε , τα περισσότερα νομίσματα είτε σοβαρά είτε meme coins είτε meta είτε defi κάνανε ATH.

Και επειδή το είπα πρέπει να γίνει 100%; Ποιος είμαι ο Νοστράδαμος; Ή μου ζητάς να το ξανά πω για να πάμε σε νέα ATH; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε

Ρε παιδιά , τι φάση αυτό το gala??, Αξίζει να κάνω αγορά έστω τώρα στο 0.70? Αρκετοί γράφουν ότι θα φτάσει 2 ευρω

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP
Μπορείς να ρωτήσεις εδώ ωστόσο:

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thetiesthatbind είπε

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP
Μπορείς να ρωτήσεις εδώ ωστόσο:

Να σε ρωτήσω κάτι άλλο , για να περάσω από ρεβολουτ σε binance  ευρώ , για να φαρμαρω χρπ. Γίνεται? Γιατί πλέον δε μου βγάζει την επιλογή της ρεβολουτ. Βγάζει μια άλλη εταιρεία

Δημοσ.

ειπαμε, μόνο το ακατανόμαστο και το διαπλεκώμενο θέλουν να πάει επάνω, εκεί με το ζόρι θέλουν να βάλουμε τα λεφτά μας για να τα βγάλουνε χοντρά κατάλαβες ; αλλα αν το κογκρέσσο δέν τους κόψει τα κουλάδια, μούν δέν βλέπει η αγορά εκτός τα δυό scam. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

ειπαμε, μόνο το ακατανόμαστο και το διαπλεκώμενο θέλουν να πάει επάνω, εκεί με το ζόρι θέλουν να βάλουμε τα λεφτά μας για να τα βγάλουνε χοντρά κατάλαβες ; αλλα αν το κογκρέσσο δέν τους κόψει τα κουλάδια, μούν δέν βλέπει η αγορά εκτός τα δυό scam. 

Ισχύει. Μόνο αν επέμβουν από το κονγκέσο θα δούμε φως.

Ο Gensler έχει βάλει στόχο να κρατήσει με νύχια και με δόντια το τραπεζικό κατεστημένο, γιατί έβλεπε ότι το DeFi και τo XRP θα έτρωγαν μεγάλη πίτα από τα κέρδη των εργοδοτών του (Goldman Sachs, JP Morgan κτλ).

• Like 1

• Δημιουργία νέου...