Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να θυμίσω ότι σήμερα είναι το public mint για τα Songbird Punks. Είναι το δεύτερο NFT collection που γίνεται στο Songbird δίκτυο.

Θα δώσουν 10 χιλιάδες NFTs με 100$ κόστος το ένα. Το προηγούμενο collection από τους ίδιους δημιουργούς είχε γίνει sold out σε 10 λεπτά!

Στις 02:00 ώρα Ελλάδος θα ξεκινήσει η διαδικασία. Για να πάρετε μέρος στο mint πρέπει να κάνετε unwrap 250 SGB (αν τα έχετε delegate) και πολύ λίγα για τα fees (με 0.5 SGB θα είστε ok σίγουρα). Μπορείτε να αγοράσετε ένα NFT σε κάθε transaction.

H διαδικασία μπορεί να γίνει από το Bifrost wallet.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

image.png.24067b98b438d230598cb39539ebad1f.png

η Εταιρία ΝΕΧΟ θα αγοράσει τα ΝΕΧΟ κρύπτο της πίσω. Όπως οι εταιρίες αγοράζουν πίσω τις μετοχές τους. 

Ένας απο τους λόγους είναι γιατί πιστεύουν πως η τιμή του θα ανεβεί ή για να ανεβάσουν έτσι την τιμή, μειώνοντας τα κρύπτο σε κυκλοφορία. Όπως και να έχει, πάντα έχει μιά θετική επίδραση στην τιμή του κρύπτο. 

;)

image.png.33e3605bbf52bc53a26465402481772e.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι θελουν να κανουν wrap songbird ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, υπαρχει θεμα αυτη τη στιγμη και χανονται.

IMG_20211116_110834.jpg

Επεξ/σία από NTC Labs
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Οσοι θελουν να κανουν wrap songbird ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ, υπαρχει θεμα αυτη τη στιγμη και χανονται.

IMG_20211116_110834.jpg

Δημιουργήθηκε θέμα χθες με το launch των punks στον explorer του Songbird απο την υπερβολική κίνηση.

Αυτό δημιούργησε με τη σειρά του πρόβλημα στην εμφάνιση των balances στο Bifrost wallet.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Δημιουργήθηκε θέμα χθες με το launch των punks στον explorer του Songbird απο την υπερβολική κίνηση.

Αυτό δημιούργησε με τη σειρά του πρόβλημα στην εμφάνιση των balances στο Bifrost wallet.

Αρα δεν χαθηκε τιποτις :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/11/2021 στις 7:05 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

Αυτή την στιγμή έχουμε στο 1.15-1.13 αντίσταση απο το γράφημα της 1ώρας το  κρατάνε οι ΕΜΑ/ΜΑ εκεί (και το μικρό τρίγωνο του προηγούμενου τρέντ. 

Άν σπάσει θα κατεβεί προς το 1.11-1.10, αν σπάσει και εκείνο θα παει προς το 1.03 περίπου στο τρίγωνο του προηγούμενου τρέντ. Απο εκεί και μετά πέφτει στο Daily ΕΜΑ/ΜΑ που πιστεύω μέχρι τότε να έχει φτάσει στο 0.98. Πιό κάτω δέν είναι απίθανο(όλα είναι πιθανά με το μανιπουλέησον που μας κάνουν) απλά το βλέπω χλωμό λόγο των αντιστάσεων , 

image.png.9abc102a05aa49c9f9504b68af37e24f.pngimage.png.a5561d1c6887d24b8afc50f9035ce38d.png

Όλα θα εξαρτηθούν αν δέν πέσει κάτω. image.png.33cc319d9d57fdcb619c11ddab212bcb.png

Γιά να ξαναθυμηθούμε τις ημερομηνίες τί έγραψα 10 ημέρες πρίν......15 καρφί...διόπτρα λέϊζερ sniper/ακροβολιστής .......

image.png.eb646fddd0a188e3542eaf64bcabcc92.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πωωω ρε μάγκες το vgb είναι 40 δολλαρια…θα δώσουν 1:1 για κάθε χρπ αλλά μάξιμουμ για 1000χρπ άρα μέχρι 1000vgb θα μπορούμε να πάρουμε 🙀

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε από αυτό.

Επεξ/σία από panosbel
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, panosbel είπε

Πωωω ρε μάγκες το vgb είναι 40 δολλαρια…θα δώσουν 1:1 για κάθε χρπ αλλά μάξιμουμ για 1000χρπ άρα μέχρι 1000vgb θα μπορούμε να πάρουμε 🙀

Δέν ξέρω που μπορείς να το δείς εγώ δέν το βρήκα, αλλα κάνε μια διαμοίραση και σε μάς. 

Απο την άλλη, έχω απο την μία μία μικρή φοβία μήπως θέλουν να μας δώσουν απο δώ και απο κεί για να μας διώξουν απο το ΧΡΠ.... μιλάμε εφιάλτης στον δρόμο με τα καζούκια....

https://coinmarketcap.com/currencies/vagabond/

εδώ πάντως δέν έχει data.

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Δέν ξέρω που μπορείς να το δείς εγώ δέν το βρήκα, αλλα κάνε μια διαμοίραση και σε μάς. 

Απο την άλλη, έχω απο την μία μία μικρή φοβία μήπως θέλουν να μας δώσουν απο δώ και απο κεί για να μας διώξουν απο το ΧΡΠ.... μιλάμε εφιάλτης στον δρόμο με τα καζούκια....

https://coinmarketcap.com/currencies/vagabond/

εδώ πάντως δέν έχει data.

Στο xrptoolkit εκεί έκανα το trustline και έκανα και την διεύθυνση μου share στο site τους.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε

καλά έχουμε χάσει ευκαιρίες λέμε.....το ίδιο και με το ΣΟΛΟ....αν αγοράζαμε ΣΟΛΟ και ΒΓΒ θα ήμασταν οκ τώρα....

Δεν χάθηκαν ακόμα οι ευκαιρίες. Το σόλο έχει να ανεβει μέχρι το σναπσοτ του σε περίπου ένα μήνα. Για το vgb περιμένουμε να μας ερθουν όπως και του σόλο. Όπως και να έχει λίγο πολύ θα βγούμε κερδισμένοι 

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλα τα παιδια. Εχει κανενας crypto.com? Ποια η γνωμη σας για το ανταλλακτηριο? Πεφτουν οι τιμες καιρος για ψωνια!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, panosbel είπε

Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε από αυτό.

Θα δωσουν μεχρι να συμπληρωθει το ποσο που εχουν ορισει οτι θα δωσουν σαν συνολο. δεν σημαινει οτι θα παρουν ΟΛΟΙ οσοι κανουν trustline μεχρι το snapshot.

Να δεις ποσο θα καταποντιστει μολις γινει το airdrop.

Ανοιχτε trustlines, αλλα μην ενθουσιαζεστε χωρις λογο και κυριως ΠΡΙΝ τα δειτε στο wallet σας.

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...