NTC Labs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, opcast είπε Nexo account μπορούμε να βαλουμε; Οχι δεν μπορεις να βαλεις trustline απο exchange. Ειναι στην κριση καθε exchange εαν θα μοιρασει το airdrop εσωτερικα η θα το κρατησει.
opcast Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Thanks...το κατάλαβα μετά ότι έκανα ερώτηση βλακεία. Πάντως αυτό με τα airdrops μας έχει "γλυκανει" νομίζω,οπότε οποιαδήποτε πληροφορία για airdrop που αξίζει ας την ανεβάζουμε.εγω έχασα το fcx(αν το θυμάμαι καλά), δεν το πήρα είδηση.
shadowfax-1- Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά αποφασίζεις τι θα έχει μεγαλύτερη αξία:το nexo coin ή τα airdrops (εκτός και αν είσαι ο fromyashes που έχει 6ψηφιο αριθμό και τα παίρνεις όλα 😁😛😁😛). Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από shadowfax-1-
WEE8282 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε https://vagabondapp.io/airdrop Το ειδα εδω και 2 μερες και σου ζητανε account address…τι βαζουμε εκει;(ηλιθια ερωτηση…)τη διευθυνση του xumm?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε https://vagabondapp.io/airdrop δέν το κόβω για legit. Είναι 2 εβδομάδες μόνο οπότε αυτό σε κάνει να μήν σκέφτεσαι λογικά και να σε πιάσει το φομο να προλάβεις. Αν δεν δώ επίσημη πληροφορία δέν κάνω τίποτα.
opcast Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε Ουσιαστικά αποφασίζεις τι θα έχει μεγαλύτερη αξία:το nexo coin ή τα airdrops (εκτός και αν είσαι ο fromyashes που έχει 6ψηφιο αριθμό και τα παίρνεις όλα 😁😛😁😛). Καλό, αλλά ούτε 5ψηφιο αριθμό δεν έχω δυστυχώς....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 η αγορά αρχίζει να ξυπνάει βλέπω. Για να δουμε. https://sologenic.medium.com/solo-token-dex-nft-marketplace-and-airdrop-e29ca52446bf Εδώ βλέπουμε για το ΣΟΛΟ τι πρέπει να κάνουμε. Δυστυχώς δέν βλέπω κάπου να υποστιρήζει το XRPTOOLkit ενώ αν κάποιος δεί το xrptoolkit υπάρχει η δυνατότητα να βάλεις το ΣΟΛΟ και εκει. όπως και να έχει, το XUMM είναι εφικτό.. Όποιος ρωτάει, εδώ το πώς Στις 30/10/2021 στις 7:02 ΜΜ, Sakis_Spooky είπε και Πώς είμαστε σίγουροι ότι ένα airdrop δεν είναι scam? Υπάρχει κάποιος "κίνδυνος" μέσω του xumm ή του Ledger Wallet? σορρυ Σάκι το ξέχασα 1
opcast Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 https://twitter.com/stedas/status/1459866610324447235?s=19 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, opcast είπε https://twitter.com/stedas/status/1459866610324447235?s=19 άψογο, οπότε και το Xrptoolkit μπορεί. https://docs.sologenic.com/add-xrptoolkit-trustline.html 1
WEE8282 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Στο solo παιζουν ρολο τα xrp που εχουμε μεσα στο xumm?σε τι αναλογια θα γινει το airdrop? 59 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε δέν το κόβω για legit. Είναι 2 εβδομάδες μόνο οπότε αυτό σε κάνει να μήν σκέφτεσαι λογικά και να σε πιάσει το φομο να προλάβεις. Αν δεν δώ επίσημη πληροφορία δέν κάνω τίποτα. Εγω το ειδα απο εδω… πιστευω η κοπελα ειναι οκ
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 To Ολλανδικό XUMM wallet είναι το πρώτο στον κόσμο πορτοφόλι που πήρε το οκ απο την DNB (Ολλανδική Κεντρική Τράπεζα) .... όχι μεσάζοντες.....μιλάμε για πολύ σημαντικό.... 36 λεπτά πριν, WEE8282 είπε Στο solo παιζουν ρολο τα xrp που εχουμε μεσα στο xumm?σε τι αναλογια θα γινει το airdrop? Εγω το ειδα απο εδω… πιστευω η κοπελα ειναι οκ το πρόβλημα μου ειναι πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο με τα trustlines να δώσεις το οκ να σου βάλουν χέρι στα κρύπτο σου. Γιαυτό θέλω να βεβαιωνω πρώτα. Μπορεί να χάσω το αιρντροπ, δέν μπορώ όμως να ζήσω με το να χάσω τα κρύπτο μου. μήν κάνεις σάν αυτόν τον σιμπάρα, που είδε χαμόγελο και υγράθηκε το πουλάκι του. φυσικά το οτι μπορείς να το κάνεις και με το XUMM με ευησυχάζει. Τελικά βλέπω την πτώση να μην την γλιτώνουμε. Καλά μας κοροϊδέψανε.....το 58κ ακατανόμαστο και το 0.98 ΧΡΠ σύντομα θα το δούμε μπροστά φαίνετε.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @WEE8282 και υπόλοιποι. Έψαξα στο VGB airdrop αλλα τα μόνα που μπορεσα να βρώ που δεν μου αρεσαν ειναι τα εξης α)είναι εντός 3 εβδομάδες (λιγος χρόνος) σε κάνει να νομίζεις πως πρέπει να τρέξεις να προλάβεις. β)κάποιος απο τους άλλους τους μεγάλους youtuber δεν το εχει καλύψει. γ)δέν ήρθε κάποια ειδοποίηση για να ξέρω πως λήφθηκε η αίτηση μου. Τι με ευησυχάζει : a) Είναι μέσο XUMM + xrptoolkit b)διαβάζω πως θα έχει ομάδα που κοιτάει τους διπλούς λογαριασμούς. Εγώ το έκανα μέσω xrptoolkit Για το VGB , 1) αν το κανετε μέσο του XUMM τότε χρειάζετε να έχετε 1000(το πολυ) ΧΡΠ, στο XUMM (Πάνω απο 1000χρπ δεν παιρνεις περισσότερα) 2) πατάτε το Trustline με τα κόκκινα γράμματα και στήνετε αυτόματα μετά την έγκριση του XUMM. 3)κάνετε copy την ΧΡΠ διεύθυνση σας οπου έχετε τα 1000(μάξιμουμ) ΧΡΠ και την κάνετε paste εκεί κάτω που λλεει διεύθυνση ΧΡΠ. Βάζετε το εμαιλ σας, εγώ επέλεξα το Loyalty Program δηλαδή μας ζητάνε τί θέλουμε να φτιάξουν η VGB στο μελον., Εγώ έβαλα Loyalty Program για να βάλουν κάποιο πρόγραμμα για να πληρώνουν όσους κατέχουν τα VGB. Εκεί στο message έβαλα XRP+partners to the MOON ! (xaxaxax) και πατάτε Request Airdrop. 2) Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2021 από FromMyAshesRRR 1
NTC Labs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε @WEE8282 και υπόλοιποι. Έψαξα στο VGB airdrop αλλα τα μόνα που μπορεσα να βρώ που δεν μου αρεσαν ειναι τα εξης α)είναι εντός 3 εβδομάδες (λιγος χρόνος) σε κάνει να νομίζεις πως πρέπει να τρέξεις να προλάβεις. β)κάποιος απο τους άλλους τους μεγάλους youtuber δεν το εχει καλύψει. γ)δέν ήρθε κάποια ειδοποίηση για να ξέρω πως λήφθηκε η αίτηση μου. Τι με ευησυχάζει : a) Είναι μέσο XUMM + xrptoolkit b)διαβάζω πως θα έχει ομάδα που κοιτάει τους διπλούς λογαριασμούς. Εγώ το έκανα μέσω xrptoolkit Για το VGB , 1) αν το κανετε μέσο του XUMM τότε χρειάζετε να έχετε 1000(το πολυ) ΧΡΠ, στο XUMM (Πάνω απο 1000χρπ δεν παιρνεις περισσότερα) 2) πατάτε το Trustline με τα κόκκινα γράμματα και στήνετε αυτόματα μετά την έγκριση του XUMM. 3)κάνετε copy την ΧΡΠ διεύθυνση σας οπου έχετε τα 1000(μάξιμουμ) ΧΡΠ και την κάνετε paste εκεί κάτω που λλεει διεύθυνση ΧΡΠ. Βάζετε το εμαιλ σας, εγώ επέλεξα το Loyalty Program δηλαδή μας ζητάνε τί θέλουμε να φτιάξουν η VGB στο μελον., Εγώ έβαλα Loyalty Program για να βάλουν κάποιο πρόγραμμα για να πληρώνουν όσους κατέχουν τα VGB. Εκεί στο message έβαλα XRP+partners to the MOON ! (xaxaxax) και πατάτε Request Airdrop. 2) Μεσω xumm+ toolkit το καναμε και συμπληρωσαμε και την φορμα 1
opcast Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Υπάρχει περίπτωση κάποιος να συμμαζέψει κάπως τα airdrops που αναμένουμε για να μην χαθεί κάποιο;και αν θέλει να βάλει και 2-3 πληροφορίες πχ μέχρι πότε πρέπει να γίνει ότι χρειάζεται κτλ.Μπορει να ζητάω πολλά άλλα επειδή δεν το κατέχουμε όλοι το άθλημα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις