FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπέρα, ενδεχομένος να έχει να κάνει με το έσκρο που η ριπλ θέλει να κρατήσει ενώ το ΣΕΚ θέλει να κάνει κατάσχεση. Τα εσκρο της Ριπλ έχουν προωρισμό την λύση του προβλήματος ρευστότητας του τραπεζικού συστήματος. Η Ριπλ θα γίνει κάτι σάν το ψηφιακό IMF ή σάν τράπεζα/δανειστής του κόσμου. Εκτός του οτι θέλει λεφτά το ΣΕΚ, απλά θέλει να βάλει τρικλοποδιά στην Ριπλ για να βοηθήσουν την Κινα/Μπιτκοιν. 3
vins Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Μιλάμε οι btc maxi εχουν τρελαθεί με την εξέλιξη με το Wyoming!!! Αμα μπείτε twitter θα καταλάβετε πόσο τη φοβούνται τη ripple! 1 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Χρειάζομαι Καφεπότηρο "Bitcoinmaxi's tears" .....
panosbel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Vins αυτό έβλεπα μόλις τώρα! επισης : Ο χρήστης JamesRuleXRP💫HODL💫DYOR💫Don't FOMO🚀👊😎 (@RuleXRP) έγραψε το Tweet: #xrpcommunity WTG @Ripple !!! 👊😎🥂🚀🚀🚀 https://t.co/xTrodKT98Q Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από panosbel 2
miklas Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, panosbel είπε Vins αυτό έβλεπα μόλις τώρα! επισης : Ο χρήστης JamesRuleXRP💫HODL💫DYOR💫Don't FOMO🚀👊😎 (@RuleXRP) έγραψε το Tweet: #xrpcommunity WTG @Ripple !!! 👊😎🥂🚀🚀🚀 https://t.co/xTrodKT98Q Άυπνοι θα μείνουμε😂😂😂
panosbel Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 καληνύχτα μάγκες, βάλαμε τα απαραίτητα ξυπνητήρια. Δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό απόψε(φτου φτου). Προσευχές για αύριο να πάει στα τσακίδια η SEC. 🚀🚀🚀 1
popai32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Για πρωτη φορα το xrp δεν κινητε πρωτο αρνητικα μετα απο πτωση του μπιτκοιν αλλα κρατιετε.κατι αλλαζει....Ενα καλος σας βρηκα σε ολους καθως ειμαι καινουριος εδω.Τι γαιδουρι!!
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Και έλεγα πού την ξέρω πού την ξέρω... είχε βγεί και στον μαλάκα τον Πομπλιάνο τον μπιτκοινάκια.... @vins όντως ρε, χαμός οι μπιτκοινάδες....να ξέρεις ΔΕΝ θα τους βγεί σε καλό..... τώρα που σιγά σιγά ο Μασκ και άλλοι θα αρχίσουν να το γυρνάνε εναντια στο μπιτκοιν....και έρχετε και η correction γιατί 3 εβδομάδες τώρα ανεβαίνει ασταμάτητα....να δείς για πότε θα αρχίσουν να αφρίζουν.... 2
Kostas808080 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Καλημέρα στην ομάδα και καλή επιτυχία να έχουμε!!Νέα τι ώρα θα έχουμε; Τι έγινε και ανεβαίνει έτσι ρε παιδιά 0,50€ 1
popai32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 pumppppppppppppppppppppp ξυπνα λαεεεεε 1
kurillakoc Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Πω δεν το πιστεύω ότι ακόμα περιμένω να μπούνε τα λεφτά για να αγοράσω στα 40 και έφυγε το τρένο
manoss27 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 τρελό run αυτη την στιγμη....Δε ξερω αν προεξοφλειται κάτι... 2
kanesaxo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Να σου πω εγώ που χάθηκε το τραινο... οταν προ εβδομάδων κάναμε πλάκα με το κουνιάδο για το όλο θέμα και αγοράσαμε Οx, τα οποία ανέβηκαν στη τριπλάσια τιμή. οπως και πολλά τύπου eos, omg , xtz που σε μισο ένα μήνα πήγαν απ τα 2.5€ πάνω κάτω στα 4-5... Ηταν ένας μήνας που μπορούσε να βγει μεροκάμματο! Θα μου πεις, όντας άσχετος, τι να κανείς! Μόνον από τύχη. Ασχέτως τι θα γίνει με το xrp, θα ρίξω κάποια χρήματα στα 5ευρα κρυπτο, ως μακροπρόθεσμη επένδυση, μιας και δε κάνω συναλλαγές μέσα στην ημέρα...
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ δεν έκλεισα μάτι μεχρι τις 2...
Προτεινόμενες αναρτήσεις