FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Αυτή την στιγμή έχουμε στο 1.15-1.13 αντίσταση απο το γράφημα της 1ώρας το κρατάνε οι ΕΜΑ/ΜΑ εκεί (και το μικρό τρίγωνο του προηγούμενου τρέντ. Άν σπάσει θα κατεβεί προς το 1.11-1.10, αν σπάσει και εκείνο θα παει προς το 1.03 περίπου στο τρίγωνο του προηγούμενου τρέντ. Απο εκεί και μετά πέφτει στο Daily ΕΜΑ/ΜΑ που πιστεύω μέχρι τότε να έχει φτάσει στο 0.98. Πιό κάτω δέν είναι απίθανο(όλα είναι πιθανά με το μανιπουλέησον που μας κάνουν) απλά το βλέπω χλωμό λόγο των αντιστάσεων , Όλα θα εξαρτηθούν αν δέν πέσει κάτω. Όπως είπαμε, η 200ΕΜΑ/ΜΑ κράτησαν την πτώση στο 1.10-1.13 και τώρα περιμένουμε να δούμε την διασταύρωση στις δύο 200άρες. Προσωπικά συνεχίζω να πιστεύω στο 0.98-0.99 για να πατήσει και να ξεκκινήσει πάλι η άνοδος. Στις 25 κλείνει το τριγωνάκι οπότε πιστεύω μέχρι τις 15 θα έχει γίνει η διασταύρωση των 200αρων εκεί στο 0.98-0.99 . Πάνω κάτω όταν το ακατανόμαστο κάνει το μπάουνς στα 58κ 2
Mimakoni Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση το Propy μπορει να αγοραστεί μέσω trust wallet? Ευχαριστώ
thetiesthatbind Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mimakoni είπε Καλημέρα σε όλους! Μια ερώτηση το Propy μπορει να αγοραστεί μέσω trust wallet? Ευχαριστώ Οχι
Sakis_Spooky Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Αυτόν... ποιος τον "έκανε" Commander of XRP Army? Μόνος του ανακηρύχτηκε? Τα 10$... τα περιμένουμε! Βλέπω πρώτα να τα φτάνει το... propy!!! 🤑 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Ξυπνήστε απογειωνόμαστε🚀 XRP-USD 1.2622 +0.1132 +9.8529%
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 ποιός είπε πως κοιμόμαστε ; xD αν δέν δώ το ΑΤΗ παραμένω να είμαι δύσπιστος. Ακούω και απο άλλους που περιμένανε την διόρθωση του κύματος C η οποία δέν έγινε. Ίσως επειδή πολλοί είχαν βάλει short τελικά το γύρισαν οι φάλαινες το παιχνίδι και τους έκαψαν. Τι να πώ. Έσπασε το τρέντ και έκλειση η ημέρα πάνω απο το τρέντ. Αυτό είναι πολύ θετικό. Άντε να δούμε. Η εντολή μου για αγορά παραμένει εκεί μέχρι να εκτελεστεί. Σε περίπτωση το ΣΓΒ κατέβει κάτω απο 0.31 τότε αντί για ΧΡΠ θα αγοράσω ΣΓΒ.... 1 2
popai32 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε ποιός είπε πως κοιμόμαστε ; xD αν δέν δώ το ΑΤΗ παραμένω να είμαι δύσπιστος. Ακούω και απο άλλους που περιμένανε την διόρθωση του κύματος C η οποία δέν έγινε. Ίσως επειδή πολλοί είχαν βάλει short τελικά το γύρισαν οι φάλαινες το παιχνίδι και τους έκαψαν. Τι να πώ. Έσπασε το τρέντ και έκλειση η ημέρα πάνω απο το τρέντ. Αυτό είναι πολύ θετικό. Άντε να δούμε. Η εντολή μου για αγορά παραμένει εκεί μέχρι να εκτελεστεί. Σε περίπτωση το ΣΓΒ κατέβει κάτω απο 0.31 τότε αντί για ΧΡΠ θα αγοράσω ΣΓΒ.... Ακριβως.Αν δεν σπασει το ath μην τρελενεστε.Μπορει να παει βολτα 1.6 και να γυρισει πισω.Ετσι κι αλλιως οταν θα παει για το χ100 θα το καταλαβουμε ολοι. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από popai32 3
shadowfax-1- Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Κατι για το SGB. Εγω βλεπω τα Pending rewards σημερα. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω undelegate τωρα και να βάλω από τώρα για την επόμνη η να περιμένω μέχρι τη Τετάρτη βράδυ/Πέμπτη πρωί(μόλις τώρα έμαθα/είδα το flaremetrics-έχω χάσει περίπου 10 sgb αλλά κάθε εμπόδιο για να μάθεις για καλό ). 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ναί απλά μας έχουν στην κοροϊδία, για να μας αναγκάσουν να αλλάξουμε και τα μοιραστούμε. Προηγούμενη εβδομάδα τα είχα στο ΑΦΤΣΟ και ήταν πολύ χαμηλότερη η αμοιβή απο τα άλλα. Αυτή την εποχή έχω βάλει σε δύο άλλα και τώρα βλεπω πως το ΑΦΤΣΟ δίνει μέχρι στιγμής το ανώτερο %. Αυτό το κάνουν για να μοιραστούμε και να μην έχει πάνω απο 10% ψήφο το εκάστοτε πάροχος. Τι να πείς. Τουλάχιστον προλάβαμε απο νωρίς να βγάλουμε ένα σεβαστό ποσό. Όσο παει λιγοστεύει η αμοιβή.
NTC Labs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, NTC Labs είπε Μολις εγινε airdrop του fcx. Επισης μπορεις να τα αλλαξεις μεσα απο το xuum σε xrp τσαμπα πραμα λεμε. ( φυσικα και θα τα κρατησω ως εχουν)
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Επισης μπορεις να τα αλλαξεις μεσα απο το xuum σε xrp τσαμπα πραμα λεμε. ( φυσικα και θα τα κρατησω ως εχουν) δέν το έκανα αυτό εγώ, όλοι πήραν τα ίδια να υποθέσω ;
NTC Labs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε δέν το έκανα αυτό εγώ, όλοι πήραν τα ίδια να υποθέσω ; Κακως, οι holders θα περνουν 10% εbδομαδιαιο reward σε fxc. οι πρωτοι πηραν 10κ, οι επομενες χιλιαδες απο trustlines 5800, τα 5800 τα αλλαζεις με 16 xrpακια μεσω xumm 1 xrp=349 fcx. Μιλαγες για παθητικο εισοδημα και ειχες δικιο. ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσενα που με εβαλες στο τρυπακι του hold ( αφου ειχα πουλησει 160 eth το 2017 σε τιμη χωμα και τωρα τραβαω τα μαλια μου) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από NTC Labs 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δέν θυμάμαι αν το έχει δημοσιεύσει κανείς άλλος, αλλα απο 12 Νοεμβρίου που είχε ορισθεί η ημερομηνία, τελικά μεταφέρθηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, NTC Labs είπε οι πρωτοι πηραν 10κ, οι επομενες χιλιαδες απο trustlines 5800, και πόσο κοστίζει τώρα το 1 ?
NTC Labs Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Δέν θυμάμαι αν το έχει δημοσιεύσει κανείς άλλος, αλλα απο 12 Νοεμβρίου που είχε ορισθεί η ημερομηνία, τελικά μεταφέρθηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2022 και πόσο κοστίζει τώρα το 1 ? 1 xrp=349 fcx. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις