cominno Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Και εγώ μπήκα και αγόρασα για πλάκα 4,7 m shiba στο binance με 0.000021(100$) που είπα βάλτα στο φουλ ρίσκο και σήμερα τα είδα 300$ παρά....ότι να ναι πραγματικά με άκυρα πρότζεκτ και φυσικά μέχρι να ωριμάσει η αγορά θα τα αφήσω μέσα και ότι γίνει...Η πλάκα είναι ότι σκεφτόμουν να μπω με 1000$ αλλά λέω όχι ρε φίλε τόσα λεφτά για πέταμα....hashtag #ΠΟΥΝΑΞΕΡΑ 😝
vrkyriakos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 εγώ πάλι να ρωτήσω άλλη μία χαζή ερώτηση έχουμε εξαντλήσει, πιθανόν και όχι θα πούνε κάποιοι, τη συζήτηση στα υπόλοιπα (SGB exfi, τώρα κ shimba) και εδώ που έπεσε πάνω από 10 cents το "δικό μας" κανείς δεν μιλάει
shadowfax-1- Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Αν σκεφτείς ότι βγήκανε 250δις από την αγορά είναι μια διόρθωση αρκετά φυσιολογικής. Ο καθένας αποπου έχει θα βγάλει.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, vrkyriakos είπε εγώ πάλι να ρωτήσω άλλη μία χαζή ερώτηση έχουμε εξαντλήσει, πιθανόν και όχι θα πούνε κάποιοι, τη συζήτηση στα υπόλοιπα (SGB exfi, τώρα κ shimba) και εδώ που έπεσε πάνω από 10 cents το "δικό μας" κανείς δεν μιλάει εμεις ειμαστε εδώ για το project δεν μας ενδιαφερει η τιμή!
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, vrkyriakos είπε εγώ πάλι να ρωτήσω άλλη μία χαζή ερώτηση έχουμε εξαντλήσει, πιθανόν και όχι θα πούνε κάποιοι, τη συζήτηση στα υπόλοιπα (SGB exfi, τώρα κ shimba) και εδώ που έπεσε πάνω από 10 cents το "δικό μας" κανείς δεν μιλάει Ασε Κυριακο, το κυνήγι που μας έχει κάνει το ΣΕΚ με έχει κοστίσει καί οικονομικά (όπως όλους μας) αλλα και σωματικά. Νεύρα στομάχι αυχένες παντού χτύπησε....εδω ούτε κούκου δεν μου κάνει ο άλλος χααχχαχα ΑΚούστε το βιντεάκι....ο Γκένσλερ λέει το ΧΡΠ είναι currency........ ρε μας κοροϊδεύουν λεμε..... 1
verylife78 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 εκανα κρατει τοσο καιρο... ειπα χθες να αγορασω γιατι λεω ανεβαινει...και ξαφνικα κανει μπλουμ παλι!!! μα γιατι ρε μητσοτακη εισαι τοσο γκαντεμης??? ΥΓ λες να φταιω εγω?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, verylife78 είπε εκανα κρατει τοσο καιρο... ειπα χθες να αγορασω γιατι λεω ανεβαινει...και ξαφνικα κανει μπλουμ παλι!!! μα γιατι ρε μητσοτακη εισαι τοσο γκαντεμης??? ΥΓ λες να φταιω εγω? το φομο φταιει. Δέν αγοράζουμε όταν ανεβαίνει, αλλα όταν πέφτει. 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Για άλλα coins και shit coins καλό είναι να συζητάμε στο... Εδώ ας συζητάμε για XRP και ότι έχει να κάνει με αυτό! Υ.Γ. Μη βαράτε τον Hodlίστα!!! 9 ώρες πριν, panosbel είπε Καλημέρα τρελενομαι με το shiba inu 🤬 Έχει βγάλει κάμποσα χιλιάρικα ένα φιλαράκι και εγώ έχω μείνει με το…χρπ στο χέρι😝 XRP έχει το φιλαράκι; Όταν θα βγάζεις εσύ, αυτός θα μείνει με το σκυλί στο χέρι! 🤑😂 2
popai32 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 2 γραμουλες ολοι η φαση στην πανω πουλας στην κατω αγοραζεις αχ αχ ποσο απλο ειναι και ειμαστε ακομη φτωχοι.Αργησαμε να ξυπνησουμε τα μαλια μας αρχιζουν και γκριζαρουν να και μερικες ρυτιδες.Θα γινει πανικος.Πολλοι θα γελασουν και πολλοι θα κλαψουν πικρα.Οτι θα γινω πλουσιος ειναι το μονο σιγουρο το θεμα ειναι μην εχω αποτρελαθει μεχρι τοτε και τρωνε τα λεφτα μου οι νοσοκομες..Ειμαι σε παρακρουση. 1
Gre23 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε το φομο φταιει. Δέν αγοράζουμε όταν ανεβαίνει, αλλα όταν πέφτει. Αυτό το +109% ξέρει κανείς πως μεταφράζεται ;; :)
geoptik Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Gre23 είπε Αυτό το +109% ξέρει κανείς πως μεταφράζεται ;; Προφανως το ποσο αγοροπωλησεων στο XRP διπλασιαστηκε (και κατι παραπανω) το τελευταιο 24h. Χτες μαλλον ηταν 2.5 δις. (Αν κανω λαθος ας με διορθωσετε) Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από geoptik
panosbel Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Για άλλα coins και shit coins καλό είναι να συζητάμε στο... Εδώ ας συζητάμε για XRP και ότι έχει να κάνει με αυτό! Υ.Γ. Μη βαράτε τον Hodlίστα!!! XRP έχει το φιλαράκι; Όταν θα βγάζεις εσύ, αυτός θα μείνει με το σκυλί στο χέρι! 🤑😂 Έχει γιατί του τα έχω πρήξει 😂 3 ώρες πριν, Gre23 είπε Αυτό το +109% ξέρει κανείς πως μεταφράζεται ;; Έχω την αίσθηση ότι είναι οι συναλλαγές που γίνονται με χρπ μέσω χρπ λεντζερ… βρίσκεται γενικά στα υψηλότερα του και φαίνεται πως ο κόσμος χρησιμοποιεί χρπ για συναλλαγές λόγω μικρών φόρων και ταχύτητας. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 @popai32 με το ντάμπ αυτό, η επίσκεψη στο 0.7κατιτίς έγινε πιό πιθανή όντως. 1
cominno Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Να και ένα καλό νέο….Sgb airdrop από τα xrp στο binance! https://www.binance.com/en/support/announcement/4acc20ea6da14660a61f84b862afc1ed 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις