FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Δεν θα πρότεινα να βάλει κάποιος 100% σε ένα πάροχο. Μπορεί να έχεις το maximum reward λόγω αρκετά καλής απόδοσης κάποιου συγκεκριμένου παρόχου, αλλά όταν μιλάμε για server που κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια και λειτουργεί 24/7, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνει fail και να χάσεις αρκετά rewards. Όπως είχα πει και πριν κάποιες εβδομάδες, στο πρώτο epoch είχε bug στο software ο server του FTSO AU και έτσι έκανε κάποιες μέρες με λιγότερα rewards και έμεινε αρκετά πίσω. Ένα 50-50% είναι το λιγότερο νομίζω για να μικρύνεις τις πιθανότητες να χάσεις αρκετά rewards σε περίπτωση που ύπαρχει hardware (μπορεί να πάρει ώρες μέχρι να φτιάξει και θα δίνει μηδέν rewards στο ενδιάμεσο) ή software failure στον server που χρησιμοποιεί ο FTSO. Ακριβώς γιαυτό και γώ τα έβαλα σε δύο μικρότερους προμηθευτές με μικρότερο ποσοστό ψήφου για να είμαι σίγουρος πως δέν θα μείνω απο έξω. Βλέπω το Α-ΦΤΣΟ έχει σχεδόν 10% που είναι το μέγιστο όριο ψήφου . θένκς για την τεχνική επεξήγηση Τόμας. @kouskous13 διάβασε το πόστ του Τόμας. 3 λεπτά πριν, geoptik είπε Εγω για το XRP ελεγα... Αλλα και το SGB οντως πεφτει. Ετσι πιστευω και εγω μεχρι το 0.35 ευχαριστούμε τους διαπλεκόμενους βαρώνους της μαφίας εθέριουμ και ακατανόμαστου που μας έβαλαν σαμποτάζ με το μαντρόσκυλο τους το ΣΕΚ για να μήν σαρώσουμε την αγορά με την εκρηκτική μας άνοδο προς τον γαλαξία.
shadowfax-1- Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Ανεξάρτητα με το τι λέμε τα μόνα που σταθερά πάνε προς τα πάνω το τελευταίο μήνα from top 10 είναι μόνο ETH&BTC. Τα άλλα "ουσιαστικά" μια ευθεία γραμμή (κάποια με καθοδικό slope). Όποιος και να είναι ο λόγος δείχνει πολλά αυτό για την ωριμότητα της αγοράς οπότε ακόμα θέλει προσοχή σε κάθε κίνηση ότι και να ελπίζουμε,, ότι και να υποστηρίζουμε για τη τεχνολογία/fees/co2, ότι και να λέμε, ότι και να δείχνουν τα charts.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε Ανεξάρτητα με το τι λέμε τα μόνα που σταθερά πάνε προς τα πάνω το τελευταίο μήνα from top 10 είναι μόνο ETH&BTC. Τα άλλα "ουσιαστικά" μια ευθεία γραμμή (κάποια με καθοδικό slope). Όποιος και να είναι ο λόγος δείχνει πολλά αυτό για την ωριμότητα της αγοράς οπότε ακόμα θέλει προσοχή σε κάθε κίνηση ότι και να ελπίζουμε,, ότι και να υποστηρίζουμε για τη τεχνολογία/fees/co2, ότι και να λέμε, ότι και να δείχνουν τα charts. Καταλαβαίνω τί λές. Θα φέρω το παράδειγμα της κολομβίας, του μεξικού, του χρυσού τριγώνου της ασίας οπου τα ναρκωτικά είναι ο κύριος λόγος που κινείτε η οικονομία τους. Ότι και να λέμε για το πόσο παράνομο είναι αυτό, τα τσάρτς των χωρών αυτών λένε άλλα. Ξέρεις οτι το CO2 τί περιλαμβάνει ; εάν το σπίτι σου ΔΕΝ είναι μονομένο, θα αυξηθεί ο φόρος που πληρώνεις. Θα πρέπει δηλαδή να μονώσουμε τα σπίτια μας και να μπορούμε να αποδείξουμε πως είναι μονομένα για να πληρώσουμε λιγότερο φόρο...την ίδια ώρα που το ακατανόμαστο καταναλωνει για 1 ώρα Mining περισσότερο απο ότι καταναλώνει ένας θερμοσύμφωνας για να κάνεις ένα ντουζάκι....το διανοείσαι ; Τα τσάρτς πάνε καλά γιατί οι διαπλεκόμενοι δύο που ανέφερες έχουν βάλει το ΣΕΚ να επιτεθεί στους ανταγωνιστές τους. Ότι και να λέμε είναι περιτό.
eliascm21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε Ανεξάρτητα με το τι λέμε τα μόνα που σταθερά πάνε προς τα πάνω το τελευταίο μήνα from top 10 είναι μόνο ETH&BTC. Τα άλλα "ουσιαστικά" μια ευθεία γραμμή (κάποια με καθοδικό slope). Όποιος και να είναι ο λόγος δείχνει πολλά αυτό για την ωριμότητα της αγοράς οπότε ακόμα θέλει προσοχή σε κάθε κίνηση ότι και να ελπίζουμε,, ότι και να υποστηρίζουμε για τη τεχνολογία/fees/co2, ότι και να λέμε, ότι και να δείχνουν τα charts. 2
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, eliascm21 είπε Αυτό ακριβώς βλέπουμε και τώρα. 1 1
panosbel Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 14 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Phase 5: bear market Τώρα μπήκε και εθεριουμ στο παιχνίδι. Για να δούμε πως θα πάει 1
geoptik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Εγω βλεπω οτι ξεφουσκωνει το shiba. Αρα μαζευονται τα κερδη. Πεφτει και λιγο η αγορα, να δουμε ομως που θα επενδυθουν. Σε αυτη τη μ.... επεσαν πολλα λεφτα τον τελευταιο μηνα
thomasG4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Για τα failures που μπορεί να γίνουν στους FTSO που λέγαμε πριν κάποια posts. 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Για τα failures που μπορεί να γίνουν στους FTSO που λέγαμε πριν κάποια posts. Χαχαχα Τον είχα επιλέξει την Κυριακή! Παρατήρησα ότι γενικά ήταν "κολλημένο" το rate και τον άλλαξα χθες το πρωί με τον "Use Your Sparks" 😜 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 αστα να πάνε.... εγώ τα έβαλα Scandinodes + Sun-Dara για δοκιμή αλλα μου κακοφαίνετε που οι υπολογισμοί μου μου δείχνουν 67 ΣΓΒ λιγότερα απο ότι θα έπερνα με A-ΦΤΣΟ 67 λιγότερα ΣΓΒ = 25 δολλάρια...με την τώρα τιμή.... *sad face* αλλα πές πως το ένα έχει κόλλημα που είπε ο Τόμας....οπότε όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα... ε ; 20 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Όπως τα βλέπω, ελπίζω το 0.39 να κρατήσει και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου και μετά να σπάσει η 200αρα ΜΑ/ΕΜΑ να διασταυρωθούν και να ξεκκινήσει η άνοδος προς το 0.45, την άλλη εβδομάδα προς το 0.53 και τέλος του μήνα στο +0.60. 'Εγινε η διασταύρωση οπότε περιμένουμε να δούμε αν κρατήσει και αν τα ξημερώματα μας κάνει το τσούπ προς τα πάνω.
thomasG4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε αλλα πές πως το ένα έχει κόλλημα που είπε ο Τόμας....οπότε όποιος θέλει τα πολλά χάνει και τα λίγα... ε ; Ε κάπως έτσι. Εγώ έβαλα τα delegations σε ομαδες που έχουν αρκετά συχνή επικοινωνία από social media και το site τους να ειναι άρτιο τεχνικά. Το FTSO AU ας πούμε το επέλεξα γιατί φαινόταν αρκετά active στο twitter και ήταν από τα πρώτα site που είδα που είχαν ένα αρκετά καλό implementation στο site τους με fetching τιμών για τα assets που θα υποστηρίζει το flare. Το Scandinodes ήταν από τα πρώτα FTSO που ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους και επίσης αρκετά active στο twitter. Το reward rate μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα με συνεχή βελτιστοποίηση του λογισμικού και scaling του hardware. Οι άνθρωποι που είναι από πίσω και το πόση θέληση έχουν για να πετύχουν είναι πολύ πιο σημαντικό κριτήριο για εμένα στη επιλογή FTSO. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Shit....ανεβαίνει.... το περίμενα πιό αργά να ανεβεί...λίγο θέλω να κατεβεί, γίνετε ; xD
popai32 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Στις 11/10/2021 στις 12:14 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε @popai32 @eliascm21 burn.....καήκανε εδώ οικογένειες.... Αυτα μου θυμιζουν την δημοτικη αστυνομια που βγαινε βολτα παραγαδι να μαζεψει οσα πιο πολλα μπορει.Πoτε χωρις stop loss
geoptik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε ετοιμαστείτε..... Θα βαλεις χρημα και θα εχεις δικο σου κερι? XRP ή SGB Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από geoptik
Προτεινόμενες αναρτήσεις