Sakis_Spooky Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Έφτασε Πέμπτη 17:41... Από εδώ και στο εξής αναλαμβάνετε την ευθύνη! 🤑 🤑 💎 💎
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Άμα μπεις προτού περάσει το 10% είσαι κομπλέ και σφυράς ανέμελα! Τα πάνω από 10% του provider θα αποκλειστούν, τα κάτω από 10% τσιμπάνε κανονικά. @kouskous13 1
kouskous13 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ φίλε για τη βοήθεια και την καθοδήγηση…… Θα ήμουν πολύ πίσω αν δε βοήθαγες εσύ.... @FromMyAshesRRR Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από kouskous13 1
Diinekis21 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Έβαλα σήμερα κάποια φρεσκοαγορασμένα, αλλά δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν <10% όταν τα έμπασα. Οπότε τα έβγαλα όλα (δε δίνει επιλογή για μερικό undelegate ) και τα ξαναέβαλα (με τα ανάλογα μικρά fees) για σιγουριά.. @FromMyAshesRRR Κι εγώ λιγότερα πήρα από ότι περίμενα, μάλλον θα πέχτηκε αυτό που γράφει ο @Sakis_Spooky. Θα είχε κλειδώσει το block ήδη όταν έβαλα και άλλα το Σάββατο. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Έφτασε Πέμπτη 17:41... Από εδώ και στο εξής αναλαμβάνετε την ευθύνη! 🤑 🤑 💎 💎 Οπότε για να ξεκκαθαρίσουμε. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε προμηθευτή και θα θέλουμε να ξεκκινήσει απο την επόμενη εποχή, θα πρέπει ΠΡΙΝ την Πέμπτη στις 17:40 να έχουμε κάνει την αλλαγή . Εάν ΜΕΤΑ τις 17:41 της Πέμπτης, αλλάξουμε προμηθευτή, τότε τα ΣΓΒ μας παραμένουν στον τωρινό προμηθευτή για την ερχόμενη εποχή, και την ΕΠΟΜΕΝΗ εποχή, αλλάζει αυτόματα σε αυτόν που διαλέξαμε. Διαφωνεί κανείς ; Όπως τα βλέπω, ελπίζω το 0.39 να κρατήσει και μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου και μετά να σπάσει η 200αρα ΜΑ/ΕΜΑ να διασταυρωθούν και να ξεκκινήσει η άνοδος προς το 0.45, την άλλη εβδομάδα προς το 0.53 και τέλος του μήνα στο +0.60. 1
kostass__ Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Οπότε για να ξεκκαθαρίσουμε. Εάν θέλουμε να αλλάξουμε προμηθευτή και θα θέλουμε να ξεκκινήσει απο την επόμενη εποχή, θα πρέπει ΠΡΙΝ την Πέμπτη στις 17:40 να έχουμε κάνει την αλλαγή . Εάν ΜΕΤΑ τις 17:41 της Πέμπτης, αλλάξουμε προμηθευτή, τότε τα ΣΓΒ μας παραμένουν στον τωρινό προμηθευτή για την ερχόμενη εποχή, και την ΕΠΟΜΕΝΗ εποχή, αλλάζει αυτόματα σε αυτόν που διαλέξαμε. και εγω ετσι τα εχω καταλαβει πλεον! και για να ολοκληρωσουμε τις αποριες και να τα εχουμε συγκεντρωμενα, και ο τοκος που θα παρουμε θα ειναι ο τελικος του provider που επιλεξαμε η ο τοκος την στιγμη που καναμε το delegate? 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, kostass__ είπε και εγω ετσι τα εχω καταλαβει πλεον! και για να ολοκληρωσουμε τις αποριες και να τα εχουμε συγκεντρωμενα, και ο τοκος που θα παρουμε θα ειναι ο τελικος του provider που επιλεξαμε η ο τοκος την στιγμη που καναμε το delegate? Ο τόκος είναι κυλιόμενος απο οτι έχω καταλάβει. Δέν ξέρω όμως πώς τον υπολογίζουνε. Ο Τόμας είχε νομίζω γράψει κάτι πάνω σε αυτό πρίν μερικές μέρες.
Maybedelete Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, FromMyAshesRRR είπε Ο τόκος είναι κυλιόμενος απο οτι έχω καταλάβει. Δέν ξέρω όμως πώς τον υπολογίζουνε. Ο Τόμας είχε νομίζω γράψει κάτι πάνω σε αυτό πρίν μερικές μέρες. Χωρις να ειμαι σιγουρος και περιμενω να το επιβεβαιωσω σκεφτομαι μηπως συμψηφιζεται ο τοκος, δηλαδη αν ο τοκος πχ ξεκιναει απο 0,5 εως 3 μηπως το reward ειναι 1,75 δηλαδη ενα μεσο ορο εβδομαδιαιο 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Πιθανόν, αν θές όταν το επιβεβαιώσεις ενημέρωσε και μάς να δούμε πώς και τί. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Maybedelete είπε Χωρις να ειμαι σιγουρος και περιμενω να το επιβεβαιωσω σκεφτομαι μηπως συμψηφιζεται ο τοκος, δηλαδη αν ο τοκος πχ ξεκιναει απο 0,5 εως 3 μηπως το reward ειναι 1,75 δηλαδη ενα μεσο ορο εβδομαδιαιο Λοιπόν, κοιτάω που λές το check reward, και μου βγάζει τον ίδιο αριθμό ΣΓΒ αμοιβή με αυτό που τελικά υπολιγίζω. Δηλαδή 1.4528 ΣΓΒ αμοιβή ανα 100 ΣΓΒ στάκινγκ. Δηλαδή η συνολική αμοιβή την οποία θα πάρουμε στο τέλος της εποχής κάθε εβδομάδας αυξάνετε αναλόγος την απόδοση του προμηθευτή. Στο παράδειγμα εδώ κάτω, έχω βάλει στον A-FTSO και αυτή την στιγμή μου βγάζει το ίδιο reward στο τσέκ με αυτό που υπολογίζω. Οπότε είμαστε όλα καλά Τα είχα βάλει 100% σε ένα προμηθευτή. Θέλω να δώ αν όντως μου βγούν και σωστοί οι υπολογισμοί για την επόμενη εβδομάδα. Τα έχω μοιράσει 50-50 αντί για 100% που είχα βάλει στην εποχή που κλείνει. Στα 50-50 συμφωνα με τους υπολιγισμούς μου, παίρνεις λιγότερα σε αντίθεση με το αν τα βάλεις 100% σε έναν. Αναμένουμε και τα δικά σας αποτελέσματα να δούμε. Φυσικά στο τέλος θα διπλοτσεκάρω το τί μου έδωσε για επιβεβαίωση. υ.γ έχει μιά κατιτίς τάση για μπλούμ στα 0.35 η τιμή. Θέλω να δώ άν θα μας κάνει καμία νίλα και κατεβεί πιό κάτω τις ερχόμενες ημέρες....λέτε να δούμε το πολυπόθητο 0.25 ..... Ο_Ο OMG..... im gonna die.... Σε περίπτωση που σπάσει προς τα επάνο, τότε μας βλέπω στο 0.50 στο άψε σβήσε. και κάτι άλλο, να δούμε άν τα ΣΓΒ μπορέσουμε να τα συμψηφίσουμε με αυτά που έχουμε κλειστά ή αν πρέπει να τα ξεκλειδώσουμε πρώτα και μετά να τα τυλίξουμε και ντελεγκεητ. Αυτή είναι η ακάθαρτη αμοιβή, δηλαδή ΜΑΖΙ με την μίζα που θα κρατήσει ο προμηθευτής. Εδώ θα πρέπει να αφαιρέσετε το ποσό που θα κρατήσει (20% στην πλειοψηφία) Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από FromMyAshesRRR
Diinekis21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Στα 50-50 συμφωνα με τους υπολιγισμούς μου, παίρνεις λιγότερα σε αντίθεση με το αν τα βάλεις 100% σε έναν. Επειδή στο 100% έχεις διαλέξει τον provider με τη μεγαλύτερη αμοιβή. 6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε και κάτι άλλο, να δούμε άν τα ΣΓΒ μπορέσουμε να τα συμψηφίσουμε με αυτά που έχουμε κλειστά ή αν πρέπει να τα ξεκλειδώσουμε πρώτα και μετά να τα τυλίξουμε και ντελεγκεητ. Της αμοιβής εννοείς; Απλά τα κάνεις delegate και αυτά και μοιράζονται στους providers με τα ποσοστά που έχεις επιλέξει. 6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Αυτή είναι η ακάθαρτη αμοιβή, δηλαδή ΜΑΖΙ με την μίζα που θα κρατήσει ο προμηθευτής. Εδώ θα πρέπει να αφαιρέσετε το ποσό που θα κρατήσει (20% στην πλειοψηφία) Στο check reward για τη προηγούμενη εποχή μου δείχνει τη καθαρή αμοιβή. Μήπως και στη τρέχουσα τη δείχνει καθαρή; Μάλλον ναι, θα ρίξω ένα screenshot αύριο πριν σκάσουν οι αμοιβές για να δούμε.
geoptik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Κρυο ντουζ πρωι πρωι. Πανω που παει να ανεβει το XRP λιγο τρωει σφαλιαρα. Αντε να δουμε σημερα...
thomasG4 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Λοιπόν, κοιτάω που λές το check reward, και μου βγάζει τον ίδιο αριθμό ΣΓΒ αμοιβή με αυτό που τελικά υπολιγίζω. Δηλαδή 1.4528 ΣΓΒ αμοιβή ανα 100 ΣΓΒ στάκινγκ. Δηλαδή η συνολική αμοιβή την οποία θα πάρουμε στο τέλος της εποχής κάθε εβδομάδας αυξάνετε αναλόγος την απόδοση του προμηθευτή. Στο παράδειγμα εδώ κάτω, έχω βάλει στον A-FTSO και αυτή την στιγμή μου βγάζει το ίδιο reward στο τσέκ με αυτό που υπολογίζω. Οπότε είμαστε όλα καλά Τα είχα βάλει 100% σε ένα προμηθευτή. Θέλω να δώ αν όντως μου βγούν και σωστοί οι υπολογισμοί για την επόμενη εβδομάδα. Τα έχω μοιράσει 50-50 αντί για 100% που είχα βάλει στην εποχή που κλείνει. Στα 50-50 συμφωνα με τους υπολιγισμούς μου, παίρνεις λιγότερα σε αντίθεση με το αν τα βάλεις 100% σε έναν. Αναμένουμε και τα δικά σας αποτελέσματα να δούμε. Φυσικά στο τέλος θα διπλοτσεκάρω το τί μου έδωσε για επιβεβαίωση. υ.γ έχει μιά κατιτίς τάση για μπλούμ στα 0.35 η τιμή. Θέλω να δώ άν θα μας κάνει καμία νίλα και κατεβεί πιό κάτω τις ερχόμενες ημέρες....λέτε να δούμε το πολυπόθητο 0.25 ..... Ο_Ο OMG..... im gonna die.... Σε περίπτωση που σπάσει προς τα επάνο, τότε μας βλέπω στο 0.50 στο άψε σβήσε. και κάτι άλλο, να δούμε άν τα ΣΓΒ μπορέσουμε να τα συμψηφίσουμε με αυτά που έχουμε κλειστά ή αν πρέπει να τα ξεκλειδώσουμε πρώτα και μετά να τα τυλίξουμε και ντελεγκεητ. Αυτή είναι η ακάθαρτη αμοιβή, δηλαδή ΜΑΖΙ με την μίζα που θα κρατήσει ο προμηθευτής. Εδώ θα πρέπει να αφαιρέσετε το ποσό που θα κρατήσει (20% στην πλειοψηφία) Δεν θα πρότεινα να βάλει κάποιος 100% σε ένα πάροχο. Μπορεί να έχεις το maximum reward λόγω αρκετά καλής απόδοσης κάποιου συγκεκριμένου παρόχου, αλλά όταν μιλάμε για server που κάνει αυτό το πράγμα συνέχεια και λειτουργεί 24/7, πάντα υπάρχει η πιθανότητα να κάνει fail και να χάσεις αρκετά rewards. Όπως είχα πει και πριν κάποιες εβδομάδες, στο πρώτο epoch είχε bug στο software ο server του FTSO AU και έτσι έκανε κάποιες μέρες με λιγότερα rewards και έμεινε αρκετά πίσω. Ένα 50-50% είναι το λιγότερο νομίζω για να μικρύνεις τις πιθανότητες να χάσεις αρκετά rewards σε περίπτωση που ύπαρχει hardware (μπορεί να πάρει ώρες μέχρι να φτιάξει και θα δίνει μηδέν rewards στο ενδιάμεσο) ή software failure στον server που χρησιμοποιεί ο FTSO. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2021 από thomasG4 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Επειδή στο 100% έχεις διαλέξει τον provider με τη μεγαλύτερη αμοιβή. Φταίει η περασμένη ώρα, κούραση νύστα...μουαχαχαχαχα Βουτσάς " Φστ πόϊνκ " 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Στο check reward για τη προηγούμενη εποχή μου δείχνει τη καθαρή αμοιβή. Μήπως και στη τρέχουσα τη δείχνει καθαρή; Όταν βλέπω στο τσέκ ρηγουόρντ μου δείχνει το ρηγουόρντ. Δές φωτό , αυτό είναι ένα πινακάκι που έφτιαξα και στο https://flaremetrics.io/check-reward μου δείχνει το ακάθαρτο. ακάθαρτο = μαζί με την προμήθεια που θα πάρει ο Provider-προμηθευτής 1 ώρα πριν, geoptik είπε Κρυο ντουζ πρωι πρωι. Πανω που παει να ανεβει το XRP λιγο τρωει σφαλιαρα. Αντε να δουμε σημερα... Πιστεύω να κάνει το 0.35 και μετά να πάρει τον δρόμο για το 0.43-0.54 . Παρακαλάω φυσικά να πέσει στο 0.25 και πιό κάτω.... μιλάμε τα σάλια μου....
geoptik Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Πιστεύω να κάνει το 0.35 και μετά να πάρει τον δρόμο για το 0.43-0.54 . Παρακαλάω φυσικά να πέσει στο 0.25 και πιό κάτω.... μιλάμε τα σάλια μου.... Εγω για το XRP ελεγα... Αλλα και το SGB οντως πεφτει. Ετσι πιστευω και εγω μεχρι το 0.35
Προτεινόμενες αναρτήσεις