Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 5/10/2021 στις 11:09 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

XRP army.....θα μας λούσουν με χρήμα....

Ξέρετε τί θα πεί 1ΕΞΦΙ = 235,275 ΣΓΒ ? .......... 1 ΣΓΒ = 0,56 δολλάρια.....τα 235,275 ΣΓΒ πόσα ? ..... 131 δολλάρια.... Ο_Ο ναι τι ειπατε παρακαλώ ; 

image.png.9dcff848680f3cdc1f1c62fb58a6356d.png

@panosbel

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, panosbel είπε

Κατσε ας πούμε ότι έχω 235 sgb. Την περασμένη εβδομάδα τα έκανα wsgb. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω 2 EXFI? 

Εκτός και τα κλωνοποίησες 1 ΕxFI θα πάρεις! :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panosbel είπε

Κατσε ας πούμε ότι έχω 235 sgb. Την περασμένη εβδομάδα τα έκανα wsgb. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω 2 EXFI? 

Τα exfi που θα παρεις θα καθοριστουν απο τα ποσα Sgb και wsgb θα εχεις στις 5/11/2021 στις 7.00pm. Αν τοτε εχεις 235 SGB θα παρεις 1 EXFI

Επεξ/σία από geoptik
Δημοσ.

Κατσε ρε παιδιά σορρυ δεν κατάλαβα. Εγώ το πιο πιθανό θα είναι να τα έχω σχεδόν όλα στεικ δηλαδή σε wsgb και μερικά sgb για το fee. Θα είμαι οκ να πάρω τα exfi που μου αναλογούν η θα πρέπει να τα έχω εκτός staking εκείνη την ώρα( ας πούμε 4 Νοέμβρη)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panosbel είπε

Κατσε ρε παιδιά σορρυ δεν κατάλαβα. Εγώ το πιο πιθανό θα είναι να τα έχω σχεδόν όλα στεικ δηλαδή σε wsgb και μερικά sgb για το fee. Θα είμαι οκ να πάρω τα exfi που μου αναλογούν η θα πρέπει να τα έχω εκτός staking εκείνη την ώρα( ας πούμε 4 Νοέμβρη)

Που θα τα εχεις stake?

Δημοσ.
Στις 5/10/2021 στις 11:58 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

image.png.deca3a3ed8fe72ee42967f73fe038be9.png

Απολύτος τίποτα. Εύχομαι να τα έχετε στο Bifrost delegated γιατί ο ΤΟΚΟΣ θα μετρήσει οπότε όσα πιό πολλά έχουμε τόσο περισσότερα θα πάρουμε... Ο_Ο

Πάνο έκανες και λάικ...Ρε μπάς και είσαι κουρασμένος η άϋπνος ; Είτε στακιγκ ειτε παρκαρισμένα τα έχεις, θα πάρεις. Αρκεί να έχεις στην κατοχή σου. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Πάνο έκανες και λάικ...Ρε μπάς και είσαι κουρασμένος η άϋπνος ; Είτε στακιγκ ειτε παρκαρισμένα τα έχεις, θα πάρεις. Αρκεί να έχεις στην κατοχή σου. 

Ακριβως... Αρα φανταζομαι οτι εκεινη την ημερα ανεξαρτητως τασης στην αγορα, θα εχει λογικα μια αυξηση το SGB  αφου οσοι το γνωριζουν θα αγοράσουν με οτι μπορουν ή θα μετατρεψουν για να παρουν το δωρο

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Χαχαχαχα όλα οκ ξέρεις δουλειά όλη μέρα στον δρόμο. Τώρα γύρισα σπίτι και υπνο. Ελπίζω να μην έχει ορέξεις η γυναίκα 😂

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panosbel είπε

Χαχαχαχα όλα οκ ξέρεις δουλειά όλη μέρα στον δρόμο. Τώρα γύρισα σπίτι και υπνο. Ελπίζω να μην έχει ορέξεις η γυναίκα 😂

ένα ζεστό ντουζάκι, τσάι ή κακάο, δοντάκια πλύσιμο και νάνι. Τα λέμε αύριο.

Δημοσ.

Ας μας επιστρέψουν τότε αυτά που πληρώσαμε 😂

Ρε παιδιά, τα ρεγουόρντς τα πήρατε ή Πρεοει να γίνει ξεκλειδώσεις το delegate για να κάνεις κλαιμ? Για ΣΓΒ μιλάω.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...