geoptik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε στα 0.40-0.38 αυτή την στιγμή το ΣΓΒ. Γιά να δούμε....θα πάει προς τα 0.25 ?.....η πιό κάτω ? Καλημερα... Το να κατεβει δεν πειραζει. Αν μεινει εκει ή και πιο κατω θα ειναι προβλημα
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δηλαδή αυτά που έβαλα με 3.836% δέν θα συνεχίσουν με το ίδιο ποσοστό ; :/
MinuStrike Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν νομιζω. τουλαχιστον μου φαινεται λιγο παραλογο να συνεχιζουν με το ιδιο ποσοστο... Το θεμα τώρα είναι ότι αφου θέλησε μια φορά να πάει στο 0.30 λογικά θα ξαναπαει και ακομα η αγορα ειναι bullish 😬... Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από MinuStrike
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Σωστά 29 λεπτά πριν, MinuStrike είπε δεν νομιζω. τουλαχιστον μου φαινεται λιγο παραλογο να συνεχιζουν με το ιδιο ποσοστο... Το θεμα τώρα είναι ότι αφου θέλησε μια φορά να πάει στο 0.30 λογικά θα ξαναπαει και ακομα η αγορα ειναι bullish 😬... @Diinekis21 @MinuStrike σωστά γιατί ξεκκινάει άλλη εποχή....πώ....με τύφλωσαν τα κέρδη.... xD Ναί ελπίζω να ξαναπέσει κάτω. το 0.33 σίγουρα θα έρθει ξανά στο τραπέζι.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, actorius είπε ναι γιαυτό ρίξαν την τιμή, για να αγοράσουν όσα μπορούνε για το airdrop.
thomasG4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, MinuStrike είπε αν τα αφήσω στο FTSO που τα έχω ήδη συνεχίζουν χωρίς να κανω delegate ξανα σωστα? Και αν ναι με τι ποσοστο? Γιατι δε νομίζω οτι πάνε με το ποσοστό που τα κλείσαμε την προηγούμενη βδομάδα. καταλαβαίνω σωστά ή οχι? ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι συνεχίζουν κανονικά το delegation. Το ποσοστό που θα πάρεις είναι ανάλογα το πόσες επιτυχίες έχει ο κάθε FTSO στο fetching της τιμής (κάποιου f-asset) για τη χρήση στο δίκτυο. Δεν είναι στανταρ δηλαδή. Αν και για την ώρα οι δύο πρώτοι FTSO (A-FTSO και Scandinodes) σε rewards στο πρώτο epoch, παραμένουν πρώτοι και στο δεύτερο. Το ποσοστό που παίρνουν φαίνεται μικρότερο, γιατί πολύ πιθανό είναι να κερδίζουν πιο συχνά και άλλοι FTSO σε αυτό το epoch, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα πιο μοιρασμένο αποτέλεσμα. 2 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Άμα γράφω κάτι στο οποίο ξέρετε οτι είναι λάθος ή έχετε διαφορετικές πληροφορίες πείτε το παιδιά για να ενημερωθούμε , να διορθωθούμε και να να μήν χάσουμε ευκαιρίες. $$$$ 1
kouskous13 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι βαζου εδώ για να δούμε τους κερδισμένους τόκους; Αν κάνω κάποιο λάθος οποίος μπορεί ας βάλει ένα χεράκι. 1
panosbel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kouskous13 είπε Καλησπέρα. Ξέρει κανείς τι βαζου εδώ για να δούμε τους κερδισμένους τόκους; Αν κάνω κάποιο λάθος οποίος μπορεί ας βάλει ένα χεράκι. Βάζεις την διεύθυνση που θα βρεις στο bifrost wallet. Εκεί που λέει receive και μετά πατάς στα wrapped songbird Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από panosbel
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Invalide Code για αυτό εννοεί. Και εγώ εκεί έχω πρόβλημα. 1
panosbel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Invalide Code για αυτό εννοεί. Και εγώ εκεί έχω πρόβλημα. Εμένα δεν μου το βγάζει αυτο
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 @kouskous13 Γιά δοκίμασε να κάνεις loggoff
thetiesthatbind Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Αυτή τη στιγμή όλοι θα μετατρέψουν τα assets σε SGB για το snapshot για να παρουν οσο το δυνατόν περισσότερο απο το airdrop που δινουν (δε θυμαμαι και πως το λενε)
panosbel Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 35 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αυτή τη στιγμή όλοι θα μετατρέψουν τα assets σε SGB για το snapshot για να παρουν οσο το δυνατόν περισσότερο απο το airdrop που δινουν (δε θυμαμαι και πως το λενε) Κατσε ας πούμε ότι έχω 235 sgb. Την περασμένη εβδομάδα τα έκανα wsgb. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω 2 EXFI?
Προτεινόμενες αναρτήσεις