Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι πολύ ρευστή η τιμή του βλέπω οπότε όταν όλοι πάρουνε ELS θα τα πουλήσουνε με την μία οπότε βλέπω να μπορεί κάποιος να αγοράσει με 0.001 ένα ΕΛΣ. Βλέπουμε μέχρι τότε. 

Μπορείτε να δείτε τί αμοιβή έχετε στο https://flaremetrics.io/check-reward και βάλτε την διεύθυνσή σας που πήρατε απο το Bifrost. Εμένα μου βγάζει No rewards πάντος...περίεργο. Αλλού είδα πως έχουν ήδη αμοιβή. 

Στο τουίτερ κάποιος ανέβασε φωτό. 

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

είναι πολύ ρευστή η τιμή του βλέπω οπότε όταν όλοι πάρουνε ELS θα τα πουλήσουνε με την μία οπότε βλέπω να μπορεί κάποιος να αγοράσει με 0.001 ένα ΕΛΣ. Βλέπουμε μέχρι τότε. 

Μπορείτε να δείτε τί αμοιβή έχετε στο https://flaremetrics.io/check-reward και βάλτε την διεύθυνσή σας που πήρατε απο το Bifrost. Εμένα μου βγάζει No rewards πάντος...περίεργο. Αλλού είδα πως έχουν ήδη αμοιβή. 

Και εμένα μου βγάζει, αλλά δεν θα ανησυχούσα και πολύ. Αν φαίνεται το delegation και στα smart contracts στο bitfrost, απλά κάποιο κόλλημα του site που δείχνει τα rewards πρέπει να είναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστώ, έχει εμφανιστεί κανονικά και στο xumm στην κατηγορία "άλλα νομίσματα". Κατά τη δημιουργία μου ζήτησε προαιρετικά transaction memo αλλά το άφησα κενό. Ελπίζω να μην έκανα πατάτα.

Επεξ/σία από shodan
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστά έκανες, το Ταγκ/Μεμο είναι όταν δέν είναι δικό σου το πορτοφόλι(συναλλακτήρια πχ) ΧΥΜΜ, λετζερ, D'cent, είναι δική σου η διεύθυνση οπότε δεν έχει ταγκ. 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εμένα μου το έβγαλε.Από Σάββατο που ξεκίνησε το epoch μέχρι σήμερα Δευτέρα έχω πάρει από scandinodes 0,70 sgb και από bifrost oracle 0,64 ανά 100 sgb….παααρα πολύ καλά… κλαιμ σε αυτά θα μπορούμε να κάνουμε το Σάββατο μετά 11:41 το πρωί έτσι;

Δημοσ.

Παιδιά όσοι ακόμα δεν έχουν πάρει sgb,προλαβαίνουν αν ξεκινήσουν σήμερα τη διαδικασία να κάνουν όλα τα παραπάνω και να προχωρήσουν με τη διαδικασία το Σάββατο;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, opcast είπε

Παιδιά όσοι ακόμα δεν έχουν πάρει sgb,προλαβαίνουν αν ξεκινήσουν σήμερα τη διαδικασία να κάνουν όλα τα παραπάνω και να προχωρήσουν με τη διαδικασία το Σάββατο;

Ναι, μπορείς μέχρι τη Πέμπτη. Απλά τα rewards θα είναι λιγότερα εννοείται.

SGB μπορείς να αγοράσεις από Bitrue.

Δημοσ.

Σχηματίζουμε ABC διάγραμμα οπότε στο επόμενο τρίμηνο μέχρι τέλος του χρόνου θα πάμε για το 2 - 2.20 δολλάρια

image.png.dd4d31903252a6631d9e0dcff3886060.png

2 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

γιαυτό εγώ περίμενα μέχρι το πρωϊ του Σαββάτου και τα έβαλα με 3.836% γιατί όσο πλησιάζουμε την επόμενη εποχή, τόσο μεγαλώνουν οι αμοιβές. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Ok με xumm και trust line,το έκανα και εμφανίστηκε στα άλλα νομίσματα.επομενo είναι το sgb.

Thankssss

Επεξ/σία από opcast
Δημοσ.
Στις 29/9/2021 στις 8:55 ΠΜ, panosbel είπε

Τα έστειλες απλά από bitrue στο bifrost? Δεν θέλει και διαδικασία από metamask?

Επίσης είδα και αυτό σήμερα 

https://flarefinance.medium.com/exfi-sgb-snapshot-update-435bd9a6b005

99E6A726-1360-45A6-8888-40AC43733681.jpeg

Για να θυμήσουμε σε μερικούς πως όσοι έχουν ΣΓΒ, θα πάρουν και ΕΞΦΙ αναλόγος πόσα ΣΓΒ θα έχουν στις 5 Νοεμβρίου 2021....δηλαδή μέχρι εκείνη την ημέρα τρέχουμε να προλάβουμε να κάνουμε στακινγκ τα ΣΓΒ γιατί το σνάπσοτ θα κοιτάξει τα ΣΓΒ και τα WSGB δηλαδή όσα και όσα είναι σε στάκινγκ.....  $$$$$$$$$$

image.png.cc732e388ea659ef9d34c46eefd5a3b8.png

Αν ανεβεί θα πάει προς το 0.66, αλλιώς 0,45-0,49

image.png.366c498ea6eb1d7a8c95d63bf78d73f6.png

άσε που έχει πολύ μεγάλο σαπόρτ στο 0.50

image.png.ecb25dd689509cc153f72e13fabb1aea.png

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Sgb απο την bitrue μπορεις να αγοράσεις με χρημα; γιατι εγω τα χρπ τα εχω στην ρεβολουτ

Δημοσ.
8 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Και μέσω ΧΡΠ tool και λέτζερ. Εγώ εκεί το έκανα αν και το xumm πιο εύκολο το βρίσκω .

Εγώ θα το ξαναπώ και ας με παρεξηγήσετε , ότι όπως είπε και ο φίλος kerkakos ποιό πάνω τα βρίσκω όλα αυτά πολύ δύσκολα. Μήπως να φτιάξετε ένα φροντιστήριο; Για αρχάριους παρακαλώ :)

• Like 1

• Δημιουργία νέου...