Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Θέλω να πω στα παιδιά που κατάφεραν και αγόρασαν στον πατώ sgb και ίσως πούλησαν αρκετά ψιλά εχτές ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ. Αντε καλή δύναμη να έχουμε και να ξεκινήσουν οι καλές ημέρες και για τους υπολοιπους

• Like 1
  • Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

Αν γίνει το ντροπ θα είναι η αρχή του τέλους πιστεύω. 

Τι εννοεις?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gbras είπε

Τι εννοεις?

Εννοει όπως είπε και ο αλεσσιο αν χτυπήσει εκεί και παραμείνει μετά σε αυτά τα επίπεδα πάμε για νέα ATH.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους επειδή έχω χάσει επεισοδια με τα Spark τι εγινε? Δεν επρεπε να τα ειχα δει στα account μας?

Επίσης με τα SGB πως τα κάνουμε claim? Τα χασαμε ή υπαρχει χρονος ακομα;

Επεξ/σία από Tablet
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Tablet είπε

Καλησπέρα σε όλους επειδή έχω χάσει επεισοδια με τα Spark τι εγινε? Δεν επρεπε να τα ειχα δει στα account μας?

Επίσης με τα SGB πως τα κάνουμε claim? Τα χασαμε ή υπαρχει χρονος ακομα;

Ο @thomasG4 έκανε λινκ και έδωσε και οδηγίες για το ΣΓΒ, δες τις 2-3 προηγούμενες σελιδες. 

Τα ΦΛΡ ακόμη δεν τα πήραμε, όταν αρχίσουν να μας τα δίνουν, θα πάρουμε 15% στην αρχή και μετά κάθε μήνα νομίζω πάλι ένα ποσό. 

Ενδεχόμενος στους επόμενους μήνες μέχρι τον Δεκέμβρη θα έχουμε εκπτώσεις. "Λενε" πως μετά θα πάμε για το μεγάλο μπουλραν. Αν όντως γίνει αυτό, τότε έχουμε καιρό για αγορές όσοι το κάνουν. 

Σε περίπτωση που όντως γίνει κάτι τέτοιο, και δεν γίνει το μεγάλο κρας της οικονομίας έχει καλώς. Θα μπορέσω να αγοράσω κατιτίς. 

Αλλιώς I don't give a fuck. I took my shot anyway. 

Δημοσ.

Πρώτα απ όλα ευχαριστω τον thomasG4 . Από χτες έχει ανοίξει το withdraw στο bittrue. Στην αρχή σου χρέωνε 0.1 fee και μετα 20 sgb αλλά το καταπίνουμε και αυτο..... Τα SGB πάνε απευθείας σε διεύθυνση στο bifrost wallet  (σε καινουργιο τουλάχιστον λογαριασμο) και μετά το wrap και delegate είναι όντως πανεύκολα όπως τα περιέγραψε ο thomas

• Like 4
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, MinuStrike είπε

Πρώτα απ όλα ευχαριστω τον thomasG4 . Από χτες έχει ανοίξει το withdraw στο bittrue. Στην αρχή σου χρέωνε 0.1 fee και μετα 20 sgb αλλά το καταπίνουμε και αυτο..... Τα SGB πάνε απευθείας σε διεύθυνση στο bifrost wallet  (σε καινουργιο τουλάχιστον λογαριασμο) και μετά το wrap και delegate είναι όντως πανεύκολα όπως τα περιέγραψε ο thomas

Ωραίος ευχαριστούμε και τους 2! Το bifrost δε δίνει tag ε; 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, vins είπε

Ωραίος ευχαριστούμε και τους 2! Το bifrost δε δίνει tag ε; 

Tag δίνουν τα συναλλακτηρια . Η διεύθυνση είναι μια για όλους, το τανκ ανήκει στον αριθμό πελάτη. Δηλαδή αν είμαστε όλοι πελάτες στο Binance τότε όλοι μας στέλνουμε στην ίδια διεύθυνση τα χρπ μας. Το ταγκ όμως είναι ο αριθμός πελάτη το οποίο είμαι δικό μας. Γιαυτό προσεκτικά με τις διευθύνσεις αλλά και τα ταγκ. 

Το bifrost exodus και άλλα ψηφιακά πορτοφόλια, έχουν μοναδικη διεύθυνση η οποία σου ανήκει. 

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MinuStrike είπε

Τα έστειλες απλά από bitrue στο bifrost? Δεν θέλει και διαδικασία από metamask?

Επίσης είδα και αυτό σήμερα 

https://flarefinance.medium.com/exfi-sgb-snapshot-update-435bd9a6b005

99E6A726-1360-45A6-8888-40AC43733681.jpeg

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosbel είπε

κατευθειαν. δεν εμπλεξα το metamask παρολο που έχω. εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο στο bifrost

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panosbel είπε

3 λεπτά πριν, MinuStrike είπε

κατευθειαν. δεν εμπλεξα το metamask παρολο που έχω. εφτιαξα καινουργιο λογαριασμο στο bifrost

Θενξ @FromMyAshesRRR, δεν είχα ιδέα από bifrost και είπα να ρωτήσω για σιγουριά.

Επιβεβαιώνω κι εγώ, έκανα νέο bifrost, απευθείας withdraw από bitrue, wrap και delegation 50/50 όπως πρότεινε ο @thomasG4 

Ευχαριστούμε παιδιά, το μικρό community που έχει δημιουργηθεί εδώ μέσα είναι εξαιρετικά βοηθητικό! 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, MinuStrike είπε

Και τα 20 sgb στα έφαγε φαντάζομαι σαν fee το δίκτυο του sgb όταν έκανες το wrap όπου με τον καιρό θα σου επιστραφούν και με το παραπάνω σαν rewards?

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panosbel είπε

Και τα 20 sgb στα έφαγε φαντάζομαι σαν fee το δίκτυο του sgb όταν έκανες το wrap όπου με τον καιρό θα σου επιστραφούν και με το παραπάνω σαν rewards?

πιστεύω πως είναι λόγο του εθέριουμ fees γιατί είναι ERC20 tokens. Είναι επάνω στο Etherium virtual machine και τα σμαρτ κοντρακτς. τα 20 ΣΓΒ τα τσεπώνουν οι Miners

29 λεπτά πριν, panosbel είπε

Σιγά σιγά γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος....και εμείς στην ΧΡΠ κοινώτητα είμαστε η πιό καταπιεσμένη κοινώτητα όλων των κρύπτο. Θα έρθει η στιγμή που όχι μόνο θα γελάσουμε, αλλά θα την κάψουμε την παράγκα και θα αγοράσουμε νησάκι ο καθένας....Θα κάνουμε ότι έκαναν εκεί στο Ντουμπάϊ, τεχνιτά νησάκια ΧΡΠ κοινώτητα. xD  Υπομονή παιδιά....

Πάνο και για όσους ενδιαφέρονται για το ΣΓΒ. Πιστεύω πως γιαυτό κρατούσανε την τιμή του ΣΓΒ χαμηλά χθές μεταξύ 0.27-0.29. Για να τσεπώσουν όσα μπορέσουν πρίν βγεί η είδηση για το EXFI (EΞΦΙ) τοκεν.  

Τώρα ενδεχωμένος να ξαναδοκιμάσει το 0.30-0.32 η τιμή πρίν αρχίσει την άνοδο προς τα πάνω. Πάντα οι προβλέψεις παίρνονται αναλύοντας την το γράφημμα, δέν λαμβάνουμε υπόψην το μάρκετ ή την παγκόσμια οικονομία και τα διάφορα γεγονότα αυτής. Το πιό ασφαλές είναι να αγοράζουμε λίγα και μετά να αγοράζουμε τα ντίπς γιατί αν περιμένει κανείς να πέσει και άλλο η τιμή, υπάρχει η πιθανότητα να χάσουμε την ευκαιρία τελείως.  Βλέπετε που το λέω πολλές φορές πως ενώ περιμένω πτώση για να αγοράσω, σε περίπτωση που δέν πέσει ε, χάνω την ευκαιρία. 

@panosbel Δηλαδή 1 ΕΞΦΙ = 235,275 ΣΓΒ. Οπότε 

(Το πόσα ΕΞΦΙ θα πάρουμε ) = (πόσα ΣΓΒ έχουμε) διαιρούμε με 235.275 και βρίσκουμε το πόσα ΕΞΦΙ θα πάρουμε με το αιρντροπ. 

Κάποιος μπορεί να διορθώσει αν έχω λάθος ; θένκς

image.png.df482664ec2932195504002c1f358734.png

• Δημιουργία νέου...