geoptik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Στην δουλειά ειμαι, Γιατι να μην σας μιλάω ; Δεν μου δεχόταν την εντολή αγοράς αλλά τσέπωσε 5050 τοκενς και ηρεμισα. 😂 κακό το Φόμο..... Στα πόσα το βλέπεις να σταθεροποιειται?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Κατεβαινει η τιμή τυχερουληδες αντε 😂
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, geoptik είπε Στα πόσα το βλέπεις να σταθεροποιειται? Υποθετικά ίσως να κάνει ένα 0.25 και μετά τις επόμενες ημέρες/εβδομαδες σιγά σιγά για πιο πάνω. Άτομα που μισούν την Ριπλ και αγόρασαν ΧΡΠ μόνο για το αιρντροπ θα πουλήσουν τα ΣΓΒ τους και μετά το μάρκετ θα έρθει στα ίσα του. Να δούμε και τι θα πει ο @thomasG4 όταν του έρθουν τα ριγουόρντς από το ΣΓΒ του Βιφροστ και βλέπουμε. Για να δούμε....θα το κάνει το τσουπ για τα 0. 50 ;
panosbel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Πόση ώρα κάνει να έρθουν τα λεφτά στο bitrue? Πρώτη φορά το χρησιμοποιώ για πληρωμές μπορεί να μου πει κάποιος πως θα ανταλλάξω τα χρπ σε sgb όταν μου έρθουν;
thomasG4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Να δούμε και τι θα πει ο @thomasG4 όταν του έρθουν τα ριγουόρντς από το ΣΓΒ του Βιφροστ και βλέπουμε. Έχω ένα μικρό update για αυτό, γιατί μπορεί κάποιος να ελέγξει από τώρα πόσα rewards έχει από το delegation. Να υπενθυμίσω ότι τα rewards θα δίνονται κάθε εβδομάδα. Το τελικό ποσό που θα πάρω θα είναι στις 2 Οκτωβρίου. Έκανα delegate σε δυο FTSO providers (50-50). Στον FTSO AU και στον Scandinodes FTSO. Τα περισσότερα SGB τα έχω πάρει από τον Scandinodes, γιατί ήταν πιο αποδοτικός στις τιμές που έδινε στο σύστημα. Από ότι είδα στο twitter ο FTSO AU είχε προβλήματα τις πρώτες ώρες λειτουργίας. Παίζει ρόλο δηλαδή σε ποιον FTSO provider θα κάνετε delegate. Στο twitter από ότι τσέκαρα, ο Scandinodes μαζί με Α-FTSO ήταν νούμερο ένα σε απόδοση, άρα δίνουν και τα περισσότερα Songbird. Υπόψιν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει, αν βελτιστοποιηθεί η απόδοση του node ή αν υπάρχει κάποιο bug. Πιο συγκεκριμένα το delegation epoch ξεκίνησε στις 25/9 και μέχρι τώρα έχω πάρει τα εξής Songbird: Scandinodes: περίπου το 1% των Songbird που έκανα delegate FTSO AU: 0,35% των Songbird Δηλαδή σε 2,5 μέρες έβγαλα περίπου το 1,35% των Songbird που είχα πάρει από το airdrop. Με μια διαδικασία μερικών λεπτών, μπορείτε να έχετε ένα παθητικό εισόδημα χωρίς κόπο. Σε αυτό το site μπορείτε να τσεκάρετε τα rewards που έχετε μέχρι τώρα, όσοι έχετε κάνει delegate μέσω bifrost wallet. https://flaremetrics.io/check-reward
panosbel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Έχω ένα μικρό update για αυτό, γιατί μπορεί κάποιος να ελέγξει από τώρα πόσα rewards έχει από το delegation. Να υπενθυμίσω ότι τα rewards θα δίνονται κάθε εβδομάδα. Το τελικό ποσό που θα πάρω θα είναι στις 2 Οκτωβρίου. Έκανα delegate σε δυο FTSO providers (50-50). Στον FTSO AU και στον Scandinodes FTSO. Τα περισσότερα SGB τα έχω πάρει από τον Scandinodes, γιατί ήταν πιο αποδοτικός στις τιμές που έδινε στο σύστημα. Από ότι είδα στο twitter ο FTSO AU είχε προβλήματα τις πρώτες ώρες λειτουργίας. Παίζει ρόλο δηλαδή σε ποιον FTSO provider θα κάνετε delegate. Στο twitter από ότι τσέκαρα, ο Scandinodes μαζί με Α-FTSO ήταν νούμερο ένα σε απόδοση, άρα δίνουν και τα περισσότερα Songbird. Υπόψιν ότι αυτό μπορεί να αλλάξει, αν βελτιστοποιηθεί η απόδοση του node ή αν υπάρχει κάποιο bug. Πιο συγκεκριμένα το delegation epoch ξεκίνησε στις 25/9 και μέχρι τώρα έχω πάρει τα εξής Songbird: Scandinodes: περίπου το 1% των Songbird που έκανα delegate FTSO AU: 0,35% των Songbird Δηλαδή σε 2,5 μέρες έβγαλα περίπου το 1,35% των Songbird που είχα πάρει από το airdrop. Με μια διαδικασία μερικών λεπτών, μπορείτε να έχετε ένα παθητικό εισόδημα χωρίς κόπο. Σε αυτό το site μπορείτε να τσεκάρετε τα rewards που έχετε μέχρι τώρα, όσοι έχετε κάνει delegate μέσω bifrost wallet. https://flaremetrics.io/check-reward Πολύ καλό ακούγεται. Έκανα και εγώ την αγορά μου επιτέλους. Και θα έρθει και άλλη αν πάει προς 0.25. Αν μπορείς να μου πεις τώρα τα επόμενα βήματα θα με βοηθούσες ιδιαιτέρως για να ξεκινήσω και εγώ παθητικό εισόδημα 🤟η διαδικασία στο περίπου αποτι έχω καταλάβει είναι : καταρχάς πρέπει να τα βάλω στο ledger κατεβάζοντας songbird app εκεί και να κατεβάσω bifrost wallet. Μετα από ledger τα στέλνω στο bifrost και από εκεί σε έναν οποιονδήποτε FTSO PROVIDER που επιλέγουμε εμείς. Έτσι;
thomasG4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, panosbel είπε Πολύ καλό ακούγεται. Έκανα και εγώ την αγορά μου επιτέλους. Και θα έρθει και άλλη αν πάει προς 0.25. Αν μπορείς να μου πεις τώρα τα επόμενα βήματα θα με βοηθούσες ιδιαιτέρως για να ξεκινήσω και εγώ παθητικό εισόδημα 🤟η διαδικασία στο περίπου αποτι έχω καταλάβει είναι : καταρχάς πρέπει να τα βάλω στο ledger κατεβάζοντας songbird app εκεί και να κατεβάσω bifrost wallet. Μετα από ledger τα στέλνω στο bifrost και από εκεί σε έναν οποιονδήποτε FTSO PROVIDER που επιλέγουμε εμείς. Έτσι; Δεν έχω κάνει τη διαδικασία μέσω ledger, γιατί χρησιμοποιώ metamask για το wallet των FLR και SGB. Ένα καλό βίντεο με οδηγίες για ledger υπάρχει εδώ αν θες να το τσεκάρεις: 2
MinuStrike Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Δεν έχω κάνει τη διαδικασία μέσω ledger, γιατί χρησιμοποιώ metamask για το wallet των FLR και SGB. Ένα καλό βίντεο με οδηγίες για ledger υπάρχει εδώ αν θες να το τσεκάρεις: πηρα και γω 1500 sgb απο bittrue. ποια διαδιακασια ακολουθω τώρα? Δεν με ενδιαφερει το ledger.Έχω metamask! Ευχαριστω εκ των προτέρων Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από MinuStrike
shadowfax-1- Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν προτιθονται σημερα στο μπιτπαντα να δωσουν σονγκμπιρντ...Σκεψη τους για χολντ και βλεποντας και κανοντας αν θα τα κρατησουν, θα τα μοιρασουν η θα τα καψουν(δινονται οι 3 δυνατοτητες).Παμε για αλλα και εκει.
MinuStrike Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε Δεν προτιθονται σημερα στο μπιτπαντα να δωσουν σονγκμπιρντ...Σκεψη τους για χολντ και βλεποντας και κανοντας αν θα τα κρατησουν, θα τα μοιρασουν η θα τα καψουν(δινονται οι 3 δυνατοτητες).Παμε για αλλα και εκει. ολοι τους ειναι αλητεια... μπηκα 13.00 στο bittrue να αγορασω sgb οταν ήταν στο 0.06 και δεν μου έδινε τπτ με market order... 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 19 λεπτά πριν, MinuStrike είπε ολοι τους ειναι αλητεια... μπηκα 13.00 στο bittrue να αγορασω sgb οταν ήταν στο 0.06 και δεν μου έδινε τπτ με market order... Χα χα... 13:01 είχε φτάσει 0.90$...
Maybedelete Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 21 λεπτά πριν, MinuStrike είπε ολοι τους ειναι αλητεια... μπηκα 13.00 στο bittrue να αγορασω sgb οταν ήταν στο 0.06 και δεν μου έδινε τπτ με market order... Τουλαχιστον δεν ημουν ο μονος που επαθε σοκ(η δικια μου νομιζε οτι με βρηκε εγκεφαλικο) στη 13:00 οταν δεν μπορουσα να αγορασω στο 0.10$ και ξαφνικα το ειδα 0,90$
MinuStrike Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Maybedelete είπε Τουλαχιστον δεν ημουν ο μονος που επαθε σοκ(η δικια μου νομιζε οτι με βρηκε εγκεφαλικο) στη 13:00 οταν δεν μπορουσα να αγορασω στο 0.10$ και ξαφνικα το ειδα 0,90$ Μη φοβασαι δεν εισαι ο μονος... Αν καταφερνα να παρω η αλήθεια είναι οτι θα τα πουλαγα στο 0.30 θα εβγαζα το αρχικο κεφαλαιο και με το κερδος θα ξανααγοραζα για να τα αφησω για passive income. Τεσπα για αλλη μια φορά ακόμα και αν είμασταν στην ώρα μας είμαστε απλά τα θύματα που περιμένουμε τα ψίχουλα να πέσουν απ το τραπέζι ενώ καποιοι μεγάλοι πηραν στο 0.05 και πουλησαν στο 0.80 μεσα σε δευτερολεπτα. Ιλιγγος.... Αν καποιος έχει την καλή διάθεση ας στειλει τη διαδικασια για να τα κανουμε delegate μπας και ερθουμε στα ισια μας καποια στιγμη... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από MinuStrike
panosbel Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ παιδιά δεν μπήκα καν στην διαδικασία ήξερα ότι δεν θα μας αφήσουν…όποτε περίμενα το πρώτο ντιπ.το έβλεπα στα 0,90$ και λέω Ε αν πάρουμε στα 0,40 καλά θα ήμαστε…νομίζω ήμουν τυχερός σήμερα γιατί χρησιμοποιούσα πρώτη φορά το bitrue και μέχρι να κάνω ότι έπρεπε να κάνω κάπως το εβαλα στα 0,34$ Να κάνει αγορά και λέω μ****** έκανα. Τελικά το έπιασα μετά από κανα 10λεπτο και τσουπ άρχισε να ανεβαίνει…πολύ τυχερός… τις επόμενες μέρες λοιπόν βοηθάμε ο ένας τον άλλο να δούμε πως θα κάνουμε delegate και ελπίζουμε να πάρει διαστάσεις kusama το sgb! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις