Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gre23 είπε

Ο αλλεσιο ανέβασε στο youtube εχθές ότι το xrp θα πάει τα μπουνιά είμαστε στο 4 λέει και θα ανέβει 5 στην κλίμακα .......το σκ 500000000 μύρια μεταφέρθηκαν από φάλαινες στο xrp.

Μήπως συμβαίνει κάτι και δεν περνούμε χαμπάρι ;

Μαλλον τοτε επεσε απο το βαρος των ...φαλαινων.

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Από το βάρος από τα @@  των κατόχων ΧΡΠ έπεσε....

Εγώ αγόρασα κ αλλά όσο πάει κάτω αγοράζω ακόμα και να εξαφανιστούν τα crypto όπου βλέπω σήμα του xrp θα το αγοράζω .......τελικά καλά λένε είναι για λίγους αυτά .......

Δεν μπορεί ο καθένας να βγάζει φράγκα στον πλανήτη .......έκλασε η αγορά και σκορπισανε όλοι ......

Έτσι είναι αυτά .......τα παιδάκια να πάνε να παίξουν κάνα playstation .......

• Like 4
Δημοσ.

Βάλτε για καλό και για κακό το καφέ σας το παντελόνι πρίν ανοίξετε αύριο το πρωί να δείτε την τιμή. Εγώ πάντος έφαγα μπόλικα στραγάλια και παξιμάδια οπότε είμαι οκ. Ποτέ δεν ξέρεις. 

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εύχομαι το πρώτο, φοβάμαι ομως για το δεύτερο. 

Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά για όλους μας ( ευχή από καρδιά) 

Δημοσ.

Στο 1 ε λίγο δεν ηταν το κέρδος ρε ; Κρίμα. Να πείς πως τα έδωσες στο 1.2 αντε οκ. Απλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Αν όντως τέλος του σεπτέμβρη τελειώσει το καραγκιοζιλίκη με το ΣΕΚ τότε έχουμε να δούμε πολλά. 

@1988panos2171

Δημοσ.

Τα ειχα παρει καπου το 2018 πολυ χαμηλα αλλα ναι δεν ητσν και αμαν το κερδος απλα ειπα μολις παει 1ε τα δινω. Μ......α που πριν λιγες μερες αγορασα ADA οποτε εμενα με βολευει να φτασει στον πατο το XRP τωρα.

Δημοσ.

Προς το παρον το XRP ακολουθει αυστηρα το Bitcoin. Αν ανεβει το bitcoin θα ανεβει για το xrp, δεν υπαρχει κατι αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ripple's first request for admissions to the SEC was attached to the most recent court filing and in it the SEC admits that it never told anyone that XRP was a security, until the lawsuit was filed. That is now an official admission in the case.

Όποιος δεν τον ξέρει είναι δικηγόρος από την Αμερική και βγάζει video για SEC vs XRP case.

Επεξ/σία από georgekasa

• Δημιουργία νέου...