Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τι ειναι η Revolut? 

Τι δεν ειναι το Kraken? Εχεις και αλλες ασυναρτησίες να μας πεις; 

Τράπεζα vs ανταλλακτήριο εσυ έχεις κάτι να πεις ;

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ardi21 είπε

Οπως ειχα πει και σε προηγουμενο μηνυμα μου εχω αγορασει λιγα xrp αλλα μεσω revolut. Eπειδη σκεφτομαι να αγορασω και αλλα xrp και ισως και αλλα crypto να υποθεσω οτι η revolut ειναι μια κακη λυση?

Βλεπω οτι ολοι προτεινεται wallets. Υπαρχει καποιος οδηγος για να ξεκινησω διοτι ειμαι λιγο ασχετος? Αυτα που εχω στο revolut θα μπορω να τα μεταφερω στο wallet που θα κανω π.χ? Γενικα εχω πολλες αποριες.

φίλε μου αν το κεφάλαιο σου δεν είναι πολύ μεγάλο για να δικαιολογεί το κόστος των hardware wallets που συζητήθηκαν και αν εχεις κάποια android 7 (και πάνω) συσκευή να κάθεται, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το coinomi, το έβαλα και εγώ πριν κανένα μήνα σε συσκευή που την έκανα reset και έχει μόνο google account και gmail επάνω, και μένει σπίτι offline και σβηστή. Μπορείς να το εγκαταστήσεις δοκιμαστικά στο κανονικό σου κινητό για να δεις πως δουλεύει χωρίς να μεταφερεις νομίσματα, έχει και αρκετά καλό support. Φυσικά υπάρχουν άπειρα (καλά και κακά) βίντεο στο youtube για τη χρήση των wallets.

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sagy είπε

Είναι κανείς ξύπνιος? Χαμουλης γινεται

Μόλις γύρισα από γάμο γλέντι και θα πέσω για όνειρα γλυκά. Καλό ξημέρωμα και στους υπόλοιπους 😹

Δημοσ.

Φαντάσου πίεσαν τον Έλον πίεσαν τον Νταλιο και άλλους επενδυτές για να πούνε καλό λόγο για το ακατανομαστο, ούτος ώστε να παμπαρει.....ερε πυραμίδα λέμε....

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, costas1973 είπε

Τράπεζα vs ανταλλακτήριο εσυ έχεις κάτι να πεις ;

Ναι, οτι είσαι άσχετος, καλό είναι να μη δίνεις συμβουλές όταν δεν έχεις ιδέα για το τι πράγμα μιλάς. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ναι, οτι είσαι άσχετος, καλό είναι να μη δίνεις συμβουλές όταν δεν έχεις ιδέα για το τι πράγμα μιλάς. 

διαφωτησε και εμας τους ασχετους! τι ειναι η revolut και τι το Binance, kraken κλπ κλπ, περιμενουμε με αγωνια! γιατι εγω ξερω τα παρακατω:

Binance is a cryptocurrency exchange that provides a platform for trading various cryptocurrencies. It was founded in 2017 and is domiciled in the Cayman Islands. Binance is currently the largest exchange in the world in terms of daily trading volume. Wikipedia.

Kraken is a United States-based cryptocurrency exchange and bank, founded in 2011. The exchange provides cryptocurrency-to-fiat-money trading, and provides price information to Bloomberg Terminal. Wikipedia

Revolut is a financial technology company that offers banking services. Headquartered in London, UK, it was founded in 2015 by Nikolay Storonsky and Vlad Yatsenko. Wikipedia

Επεξ/σία από costas1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Ήρεμα.

Δεν ήταν και πολύ μακριά από την αλήθεια αυτά που είπε.

Με την διαφορά ότι η Revolut όντως είναι τράπεζα στην ΕΕ (με ασφαλισμένες τις καταθέσεις μέχρι 100,000 ευρώ), αλλά η ασφάλεια δεν καλύπτει τις επενδύσεις σε crypto.

Επίσης η Kraken ενώ έχει τραπεζική άδεια στις ΗΠΑ, είναι για διαφορετική οντότητα από το ανταλλακτήριο Kraken. Και εκεί δεν σε καλύπτει η ασφάλεια των τραπεζικών καταθέσεων (FDIC) που ισχύει για όλα τα τραπεζικά ιδρύματα.

Από εκεί και πέρα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι καλύτερα να μην κρατάμε τα crypto σε υπηρεσίες που δεν έχουμε πρόσβαση στο private key. Σε περίπτωση που βαρέσει κανόνι το ανταλλακτήριο την κάτσαμε.

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 5
Δημοσ.
5 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Ήρεμα.

Δεν ήταν και πολύ μακριά από την αλήθεια αυτά που είπε.

Με την διαφορά ότι η Revolut όντως είναι τράπεζα στην ΕΕ (με ασφαλισμένες τις καταθέσεις μέχρι 100,000 ευρώ), αλλά η ασφάλεια δεν καλύπτει τις επενδύσεις σε crypto.

Επίσης η Kraken ενώ έχει τραπεζική άδεια στις ΗΠΑ, είναι για διαφορετική οντότητα από το ανταλλακτήριο Kraken. Και εκεί δεν σε καλύπτει η ασφάλεια των τραπεζικών καταθέσεων (FDIC) που ισχύει για όλα τα τραπεζικά ιδρύματα.

Από εκεί και πέρα, όπως ξέρουν οι περισσότεροι καλύτερα να μην κρατάμε τα crypto σε υπηρεσίες που δεν έχουμε πρόσβαση στο private key. Σε περίπτωση που βαρέσει κανόνι το ανταλλακτήριο την κάτσαμε.

Να ρωτήσω κάτι, ρε παιδιά. Εγώ που έχω κάτι λίγα στο crypto.com, με σκοπό να τα αφήσω 3-4-5 χρόνια και ό,τι γίνει, πού θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να τα έχω; Να τα βγάλω από crypto.com, δηλαδή, και να τα βάλω κάπου αλλού; Μπορεί σε 3-4 χρόνια, αυτά τα λίγα να έχουν καλή αξία, και σίγουρα δεν θέλω να τα ρισκάρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sarantatessera είπε

Να ρωτήσω κάτι, ρε παιδιά. Εγώ που έχω κάτι λίγα στο crypto.com, με σκοπό να τα αφήσω 3-4-5 χρόνια και ό,τι γίνει, πού θεωρείτε ότι είναι καλύτερο να τα έχω; Να τα βγάλω από crypto.com, δηλαδή, και να τα βάλω κάπου αλλού; Μπορεί σε 3-4 χρόνια, αυτά τα λίγα να έχουν καλή αξία, και σίγουρα δεν θέλω να τα ρισκάρω.

κάνουμε λίγο κατάχρηση του θέματος εδώ, οπότε εν συντομία θα σου πω οτι η ανάληψη αυτού του ρίσκου εξαρτάται απο τον καθένα....αν όντως σκεφτεσαι 4-5 χρόνια μάλλον βγάλτα σε κάποιο πορτοφόλι, αν πάλι είναι λίγα και οι προμήθειες μεταφοράς σε wallet σου τρώνε 15-20% π.χ., εγώ θα τα άφηνα σε ανταλακτήριο

• Thanks 1
Δημοσ.
3 hours ago, sarantatessera said:

Ο μονος λογος για να εχεις τα κρυπτονομισδματα σου σε ανταλακτηριο ειναι να θες να κανεις trading. Αν οχι καθε μερα, τουλαχιστον συχνα. Εχε ομως υποψιν σου οτι μετα εισαι εσυ υπευθυνος για την ασφαλεια τους.

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, pok0 είπε

Ο μονος λογος για να εχεις τα κρυπτονομισδματα σου σε ανταλακτηριο ειναι να θες να κανεις trading. Αν οχι καθε μερα, τουλαχιστον συχνα. Εχε ομως υποψιν σου οτι μετα εισαι εσυ υπευθυνος για την ασφαλεια τους.

Άρα, αν καταλαβαίνω καλά, κι εσύ λες ότι είναι καλύτερο να μπουν σε κάποιο πορτοφόλι, έτσι δεν είναι;

Και όταν λέμε πορτοφόλι εννοούμε αυτό το ledger (αν το γράφω σωστά) που έχουν προτείνει και κάποιοι άλλοι;

Δημοσ.

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση πως μαζευτίκαμε αυτιστικοί, σύνδρομο τουρέτ, ADHD, κουφοί, οπισθοδρομικοί, χαπακηδες και βρεθήκαμε στο κλάμπ εδώ, και κάποιος κάνει μιά ερώτηση και πεταγόμαστε και λέμε ο καθένας το τί καταλάβαμε ή νομίζουμε πως καταλάβαμε.... 

Rofl.gif

ο ένας triggers τον άλλον και γίνετε χαμός..... 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Ώρες ώρες έχω την εντύπωση πως μαζευτίκαμε αυτιστικοί, σύνδρομο τουρέτ, ADHD, κουφοί, οπισθοδρομικοί, χαπακηδες και βρεθήκαμε στο κλάμπ εδώ, και κάποιος κάνει μιά ερώτηση και πεταγόμαστε και λέμε ο καθένας το τί καταλάβαμε ή νομίζουμε πως καταλάβαμε.... 

Rofl.gif

ο ένας triggers τον άλλον και γίνετε χαμός..... 

'έχω πάρει popcorn σε λέω και παρακολουθώ!!! Jim Carrey Laugh GIF

Δημοσ.

Gary gensler έφτιαξε Twitter…δείτε τι λέει..ήρθε η ώρα να κάνει την δουλειά του(;)

Δείτε τι ωραία του τα λέει ο δικός μας ο Έλληνας! Μεγάλος χρπακιας και μεγάλος γνωστής του αθλήματος…

• Like 2

• Δημιουργία νέου...