Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Fan είπε

Δεν έχει νόημα να αγχώνεσαι με ηλεκτρονικά ή hardware πορτοφόλια εάν μιλάμε για σχετικά μικρά ποσά.

Κάνεις λογαριασμό σε ένα ασφαλές ανταλλακτήριο όπως το Kraken και είσαι μία χαρά.

Και το coinbase ασφαλές είναι όπως και το Binance, έλα όμως που όσοι δεν μπορεσαν μα πουλήσουν τα ΧΡΠ τους στα 2δολλαρια στο coinbase και όσοι έχουν πρόβλημα με την Binance, θα μας πουν το αντίθετο. 

Ένα μέρος τα έχω ασφαλίσει στο λέτζερ, τα υπόλοιπα τα έχω στακινγκ. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ήσυχος, απληστία είμαι  😂..... Αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει και στραβή και δεν έχω όρεξη να τρέχω με ασφάλειες σε περίπτωση χακιγκ. 

Το λέτζερ κάνει 69δολλαρια. Οπότε έχουμε ένα ενδεικτικό ποσό για το πόσο θα μας κοστίσει. Α, επειδή το λέτζερ έχεις δική σου διεύθυνση, 20χρπ θα δεσμευτουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

https://coingeek.com/usdc-coinbase-is-involved-with-2-stablecoin-scams/

Τα λέμε και μας κοροϊδεύουν, δυστυχώς με το που ξεσκεπαστει το παραμυθάκι του ακατανομαστου, όλη η αγορά θα πάρει την κατρακύλα....

Screenshot_2021-07-22_115629~2.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, θα ήθελα γνώμες για το atomic wallet που σκέφτομαι να κάνω χρήση για τα xrp.Παλιότερα είχα ρωτήσει και για hardware wallets και ευχαριστώ για τις απαντήσεις,αλλά μάλλον τελικά με βλέπω για atomic.πρεπει να προσέξω κάτι;;;

Επεξ/σία από opcast

32 λεπτά πριν, opcast είπε

Καλημέρα, θα ήθελα γνώμες για το atomic wallet που σκέφτομαι να κάνω χρήση για τα xrp.Παλιότερα είχα ρωτήσει και για hardware wallets και ευχαριστώ για τις απαντήσεις,αλλά μάλλον τελικά με βλέπω για atomic.πρεπει να προσέξω κάτι;;;

Atomic εχω εδω και μηνες δεν ειχα ποτε προβλημα, φυσικα θα σου δεσμευτουν 20 xrp.

• Like 1

Εγώ τα έχω στην bitstamp από όταν έβαλε το xrp και δεν έχω πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια , βέβαια τώρα με έχετε βάλει σε σκέψεις με τα ατομικά πορτοφόλια αλλά επειδή είμαι άσχετος έχω λίγο φόβο .

Φαντάζομαι ότι και στα ατομικά πορτοφόλια δεν είσαι σίγουρος 100% αλλά ίσως είναι λίγο καλύτερα σε σχέση πχ με binance,crypto κτλ.Φανταζομαι, δεν έχω γνωση-γνωμη επί του θεματος

Κοιταξτε παιδιά είναι  πολύ λίγες οι πιθανότητες να Την πάθουμε από ανταλλακτήρια αλλά όταν κοιτάς μακροπρόθεσμα θες να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος ότι κατέχεις τα κοινς σου με ασφάλεια. Εγώ προσωπικά ας πούμε κοιτάω σιγά σιγά να φεύγω από το ανταλλακτήριο γιατί : 1ον δεν τα κατέχω εγώ αλλά αυτοί, 2ον ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιο ανταλλακτήριο πτωχεύσει τα έχασες,3ον τα θεωρώ πιο επιρρεπή στο χακινγκ. Όλα αυτά ομωσ Είναι λίγο απίθανο να γίνουν. Όποτε προς το παρόν προσωπικά ναι ψάχνω ένα πορτοφόλι να μπορώ να κάνω στεικινγκ αβέρτα τα κοινς που πιστεύω πιο πολύ και θα μου δίνουν πίσω καλό P.A%.αν έρθει η ώρα και αυξηθούν αρκετά τα κέρδη μου θα κοιτάξω και για ledger😛 

• Like 1

4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Και το coinbase ασφαλές είναι όπως και το Binance, έλα όμως που όσοι δεν μπορεσαν μα πουλήσουν τα ΧΡΠ τους στα 2δολλαρια στο coinbase και όσοι έχουν πρόβλημα με την Binance, θα μας πουν το αντίθετο. 

Ένα μέρος τα έχω ασφαλίσει στο λέτζερ, τα υπόλοιπα τα έχω στακινγκ. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ήσυχος, απληστία είμαι  😂..... Αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει και στραβή και δεν έχω όρεξη να τρέχω με ασφάλειες σε περίπτωση χακιγκ. 

Για coinbase δεν γνωρίζω, με τη Binance δεν έχω κανένα πρόβλημα, μία χαρά μεταφέρω νομίσματα από εδώ και από εκεί.

Όταν θέλω να στείλω έμβασμα σε τράπεζα για να πάρω μετρητό, τα μεταφέρω όλα στο Kraken και ξεμπερδεύω εύκολα.

Και εγώ χρησιμοποιώ διάφορα πορτοφόλια (trustwallet, metamask, κτλ), αλλά το κάνω για farming ή staking σε DiFi.

Σίγουρα όμως εάν μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά, τότε κάποιος χρειάζεται να το ψάξει αρκετά.

Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει από χάκερς που μπορούν να ελέγχουν τα πάντα.......ίσως λίγο μακρινό σενάριο .......βέβαια αντίμετρα υπάρχουν αλλά θα γιρισουμε στην παλαιολιθική εποχή(βόμβα ηλεκτρομαγνητικου παλμού ).εκεί τέλος όλα .αλλά δεν συμφέρει κανέναν αυτό στην προκειμένη περίπτωση .δεν ξέρω........σενάρια επιστημονικής φαντασίας;μπορεί ..........απλά ενδεχόμενα εξετάζω 

• Like 1

1 ώρα πριν, Gre23 είπε

Ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει από χάκερς που μπορούν να ελέγχουν τα πάντα.......ίσως λίγο μακρινό σενάριο .......βέβαια αντίμετρα υπάρχουν αλλά θα γιρισουμε στην παλαιολιθική εποχή(βόμβα ηλεκτρομαγνητικου παλμού ).εκεί τέλος όλα .αλλά δεν συμφέρει κανέναν αυτό στην προκειμένη περίπτωση .δεν ξέρω........σενάρια επιστημονικής φαντασίας;μπορεί ..........απλά ενδεχόμενα εξετάζω 

Δεν αλλαζει κατι γιατι αυτοι οι χακερς θα ειναι κάποιες ισχυρές κυβερνήσεις κράτη.

• Like 1

2 ώρες πριν, panosbel είπε

Κοιταξτε παιδιά είναι  πολύ λίγες οι πιθανότητες να Την πάθουμε από ανταλλακτήρια αλλά όταν κοιτάς μακροπρόθεσμα θες να είσαι όσο το δυνατόν πιο σίγουρος ότι κατέχεις τα κοινς σου με ασφάλεια. Εγώ προσωπικά ας πούμε κοιτάω σιγά σιγά να φεύγω από το ανταλλακτήριο γιατί : 1ον δεν τα κατέχω εγώ αλλά αυτοί, 2ον ποτέ δεν ξέρεις αν κάποιο ανταλλακτήριο πτωχεύσει τα έχασες,3ον τα θεωρώ πιο επιρρεπή στο χακινγκ. 

Μέχρι εδώ συμφωνούμε xD 

2 ώρες πριν, panosbel είπε

Όλα αυτά ομωσ Είναι λίγο απίθανο να γίνουν. Όποτε προς το παρόν προσωπικά ναι ψάχνω ένα πορτοφόλι να μπορώ να κάνω στεικινγκ αβέρτα τα κοινς που πιστεύω πιο πολύ και θα μου δίνουν πίσω καλό P.A%.αν έρθει η ώρα και αυξηθούν αρκετά τα κέρδη μου θα κοιτάξω και για ledger😛 

Σε παραθέτω το τουρκικό συναλλακτήριο 

https://www.msn.com/en-us/money/other/turkish-crypto-exchange-goes-bust-as-founder-flees-country/ar-BB1fVxCD

image.png.125eb869d4a7385e81bdc15db033cf00.png

2 ώρες πριν, Fan είπε

Για coinbase δεν γνωρίζω, με τη Binance δεν έχω κανένα πρόβλημα, μία χαρά μεταφέρω νομίσματα από εδώ και από εκεί.

Όταν θέλω να στείλω έμβασμα σε τράπεζα για να πάρω μετρητό, τα μεταφέρω όλα στο Kraken και ξεμπερδεύω εύκολα.

Και εγώ χρησιμοποιώ διάφορα πορτοφόλια (trustwallet, metamask, κτλ), αλλά το κάνω για farming ή staking σε DiFi.

Σίγουρα όμως εάν μιλάμε για πολύ μεγάλα ποσά, τότε κάποιος χρειάζεται να το ψάξει αρκετά.

Συμφωνώ, και εγώ  όπως κάνεις κάνω. Ότι μπορούμε να κάνουμε στάκιγκ απο το λέτζερ καλο είναι να το κάνουμε γιατί είναι δικά μας τα τοκενς. Είμαι υπέρ του στακιγκ σε λέτζερ. (γιαυτό και έχω 2) Αυτό είναι το πραγματικό στακιγκ. Όχι το να τα έχουμε στα συναλλακτήρια αποθηκευμένα. Γιατί έτσι τα χρησιμοποιούν για trading. 

Όταν βγεί το Flare ονλαιν τότε θα μπορέσουμε να τα βάλουμε και τα FLR XRP XLM DOGE LTC εκεί για στακιγκ. Τότε θα είμαστε τελείως σίγουροι για τα τοκενς μας. 

2 ώρες πριν, Gre23 είπε

Κοίτα δέν είμαστε μακριά απο κάτι τέτοιο. Το World Economic Forum εδώ και καιρό μας προετοιμάζει. 

https://cryptonewsinsider.com/2021/07/22/ripples-xrp-ventures-into-tokenization-sec-gensler-warns-of-security-issue-make-no-mistake/

image.png.49f4a6a1d2a71c53c93236ea1d1d851d.png

https://cryptonewsinsider.com/2021/07/21/former-ethereum-developer-virgil-griffith-arrested-for-signing-into-his-coinbase-account-report-bitcoin-news/

image.png.286a3f79550fa71e9898a99ea5a2aa3a.png

image.png.468ae20b722ea6183da62f37b87c8380.png

https://nypost.com/2021/07/19/malaysian-police-destroy-1k-bitcoin-mining-rigs-with-steamroller/

image.png.f28bdec9fb73dbc6851a028d9bdba1a4.png

Έρχετε δυστυχώς  η ευτυχώς  η cryptoapocalypse...... 

Όταν ένας κλέφτης πλησιάζει η αστυνομία να κάνει έρευνα τί κάνει ; .......καταστρέφει τα ενοχοποιητικά στοιχεία....

για να μήν τους βρούνε στα πράσσα, καταστρέψανε ΣΕ ΚΟΙΝΗ θεα, τα mining rigs..... με οδοστροτήρα..... αντί να τα πουλήσουν και να βγάλουν λεφτά, τα καταστρέψανε...γιατί ; γιατί είναι ενοχοποιητικά στοιχεία...

• Thanks 1

4 ώρες πριν, Fan είπε

Α σορρυ, δέν εξήγησα σωστά. 

Η Coinbase ήταν μία απο τα συναλλακτήρια που βγάλανε το ΧΡΠ απο τις λιστες τους. Ο κόσμος που έχει εκεί ΧΡΠ , είναι αποκλεισμένος. Ούτε να πουλήσει πουτε τίποτα μπορεί. 

Απο την άλλη βλέπουμε την Binance να την επιτήθονται απο διάφορα κράτη. Κάτι παίζεται και θα το δούμε σε λίγο καιρό. 

• Δημιουργία νέου...