FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέσω σκαηπ είναι πολύ φθηνα 2682 άτομα είμαστε μέσα λολ η δικηγόρος του ΣΕΚ λέει πως έτσι και επιτρέψει η Δικαστής το να φέρουν τον Χίνμαν στο δικαστήριο, θα ανοίξει τις πόρτες για μελοντικές υποθέσεις στις οποίες θα μπορεί ο οποιοςδήποτε να τραβήξει στα δικαστήρια κυβερνητικούς εκπροσώπους αντί να ασχολούνται με "το καλό της κοινωνίας" ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Οι δικηγόροι της Ριπλ λένε πως θέλουν να ρωτήσουν τον Χίνμαν και ζητάνε απαντήσεις για το τί είπε τί εννοούσε και γιατί πήρανε το οκ εκείνοι και όχι το ΧΡΠ . Η Δικηγόρος του ΣΕΚ λένε πως δέν υπάρχει λόγος για να φέρουν τον Χίνμαν στο δικαστήριο, επίσης η Ριπλ ξέρει με το ποιούς μίλησε ο Χινμαν και μπορούνε να ζητήσουνε απο εκείνους περισσότερες πληροφορίες αντί να φέρουν τον Χϊνμαν στο δικαστήριο. (πιστεύω πως είναι χεσμένοι οι ΣΕΚ και φοβούνται το τί θα ειπωθεί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Η δικαστής ενέκρινε τη κατάθεση του Hinman! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Ο_Ο η δικαστής θα επιτρέψει να φέρουν τον Χίνμαν στο δικαστήριο.... μια δικηγόρος της Ριπλ δέν άντεξε και τώρα στο τέλος σημειώνει πως το ΣΕΚ δέν έχει δώσει ΚΑΝΕΝΑ απο τα χαρτιά που έχει ζητήσει το δικαστήριο και λέει πως το ΣΕΚ πράττει επίτηδες κατά της Ριπλ. Αύριο θα ειδοποιήσουν η Ριπλ και το ΣΕΚ την δικαστή, για την κατάθεση Χινμαν και για το ποιές ερωτήσεις θα είναι οκ και ποιές όχι. Και εδώ η δικηγόρος της Ριπλ είπε πως το ΣΕΚ ενώ δέν έχει δώσει τα χαρτιά που ζήτησε τη Δικαστής, τώρα θα μπορέσουν να αποφασίσουνε για το ποιές ερωτήσεις θα μπορέσουν να ερωτηθούν και ποιές ερωτήσει δέν θα εγκρίνουν. Οπότε Δευτέρα θα ξέρουμε την απόφαση της δικαστήνας. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Λίγο άσχετο με το topic σχετικό με τα crypto....καλημέρα στην ομάδα! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από Kostas808080 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Φίλε νομίζω πως πολλοί εδω μέσα είναι κάτω των 10 ετών γιατί την κατάρευση του 2008 αλλα και την πτώση και πανικό τον περυσινό δέν τα περάσανε ούτε τα θυμούνται. Ίσως παίζαν με τα Playmobile και τις Barbie τους. Λογικα εσυ ειδες την κατάρρευση το 2008 και τωρα κολυμπάς στο χρήμα. Ποιος είσαι; Ο Michael Burry; Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Λογικα εσυ ειδες την κατάρρευση το 2008 και τωρα κολυμπάς στο χρήμα. Ποιος είσαι; Ο Michael Burry; Ακριβώς. Το 2003 έφυγα από Ελλάδα γιατί είδα το ότι οι αριθμοί δεν βγαίναν. Δεν είμαι βλέπεις διαπλεκόμενος που τα αρπάζει και δεν έχει ανάγκη με την κατασταση της οικονομίας και κοινωνίας. Αλλιώς θα γελούσα και θα χλευάζα τον κόσμο γύρο μου όπως κανείς εσύ. Επειδή όμως κάτι άλλο ουσιώδες δεν έχεις να προσφέρεις στο φόρουμ εκτός χλευασμό ειρωνεία και μπηχτές, Αν έλεγες αυτά που λες με λίγο καλύτερη διατύπωση θα μπορούσες να μας κάνεις να γελάσουμε λιγάκι. Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος με την δική σου την ζωή, και προσπαθεις να μειώσεις τους άλλους ώστε να νιώσεις καλύτερα ; Πάνε λίγο παραλία μπας και σε δει ο ήλιος. Και φάε καμία μπανανα που έχει τριπτοφανη. Βελτιώνει την διάθεση. Λοιπόν, κερνάω πίτσα, Αθήνα να την στείλουμε είπαμε; Η αδυναμία μου είναι πίτσα πεπερόνι με κότερο κοτόπουλο αλοιφή, σαλάτα κηπουρου και ραντλερ μπυριτσα για να δροσιστούμε. Λοιπόν αντε μα δούμε αύριο θα γίνει dump στο ακατανομαστο ; το grayscale θα ελευθερώσει 16240 BTC . Τι λες, θα πάει προς 20κ η όχι; 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Ακριβώς. Το 2003 έφυγα από Ελλάδα γιατί είδα το ότι οι αριθμοί δεν βγαίναν. Δεν είμαι βλέπεις διαπλεκόμενος που τα αρπάζει και δεν έχει ανάγκη με την κατασταση της οικονομίας και κοινωνίας. Αλλιώς θα γελούσα και θα χλευάζα τον κόσμο γύρο μου όπως κανείς εσύ. Επειδή όμως κάτι άλλο ουσιώδες δεν έχεις να προσφέρεις στο φόρουμ εκτός χλευασμό ειρωνεία και μπηχτές, Αν έλεγες αυτά που λες με λίγο καλύτερη διατύπωση θα μπορούσες να μας κάνεις να γελάσουμε λιγάκι. Μήπως δεν είσαι ευχαριστημένος με την δική σου την ζωή, και προσπαθεις να μειώσεις τους άλλους ώστε να νιώσεις καλύτερα ; Πάνε λίγο παραλία μπας και σε δει ο ήλιος. Και φάε καμία μπανανα που έχει τριπτοφανη. Βελτιώνει την διάθεση. Λοιπόν, κερνάω πίτσα, Αθήνα να την στείλουμε είπαμε; Η αδυναμία μου είναι πίτσα πεπερόνι με κότερο κοτόπουλο αλοιφή, σαλάτα κηπουρου και ραντλερ μπυριτσα για να δροσιστούμε. Λοιπόν αντε μα δούμε αύριο θα γίνει dump στο ακατανομαστο ; το grayscale θα ελευθερώσει 16240 BTC . Τι λες, θα πάει προς 20κ η όχι; Έγινε μπρο. Τη συζήτηση για το BTC ξέρεις που να την κάνεις, δεν εισαι χθεσινός Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2021 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 23 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έγινε μπρο. Τη συζήτηση για το BTC ξέρεις που να την κάνεις, δεν εισαι χθεσινός Επειδή λοιπόν ξέρεις πως δέν είμαι χθεσινός, τότε πιστεύω πως ξέρεις το πόσα μηδενικά βάζω μετά το "μηδέν κόμμα" στα γαλονάκια που νομίζεις πως φοράς. Αφού θές να το παίξεις αστυνόμος θεοχάρης, κοίτα να διαβάσεις σωστά και καλά τους όρους και μετά έλα να κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει. Κοίτα λοιπόν να κόψεις τις ειρωνίες τους χλευασμούς και τις μπηχτές στα άτομα εδώ στο φόρουμ αν δέν θές εκείνα τα γαλονάκια να ξηλωθούν. Με πολλούς εδω μέσα διαφωνούμε, όμως λέμε όλοι την γνώμη μας και δέν απαγορεύουμε σε κανένα να πεί τη γνώμη του εκτός αν αρχίζει και ξεφεύγει όπως ο άλλος ο τύπος που ήρθε στο φόρουμ και δημιουργούσε φασαρία. Έφαγε την αναφορά του και ηρέμισε. Λοιπόν. Ελπιζω να έγινα κατανοητός. Σεβασμό προς τους άλλους. 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 58 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Έγινε μπρο. Τη συζήτηση για το BTC ξέρεις που να την κάνεις, δεν εισαι χθεσινός Παλι φασαριες κανεις?Ηρεμησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Μυρίζει settlement? εγω δεν νομίζω! Έτσι πως πήγαν τα πράγματα παίζει και η ριπλ τώρα να μην την συμφέρει το settlement και να πάει ολοταχώς για νίκη! 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 πολλά like Πανο...πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2021 11 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Επειδή λοιπόν ξέρεις πως δέν είμαι χθεσινός, τότε πιστεύω πως ξέρεις το πόσα μηδενικά βάζω μετά το "μηδέν κόμμα" στα γαλονάκια που νομίζεις πως φοράς. Αφού θές να το παίξεις αστυνόμος θεοχάρης, κοίτα να διαβάσεις σωστά και καλά τους όρους και μετά έλα να κάνεις την δουλειά σου όπως πρέπει. Κοίτα λοιπόν να κόψεις τις ειρωνίες τους χλευασμούς και τις μπηχτές στα άτομα εδώ στο φόρουμ αν δέν θές εκείνα τα γαλονάκια να ξηλωθούν. Με πολλούς εδω μέσα διαφωνούμε, όμως λέμε όλοι την γνώμη μας και δέν απαγορεύουμε σε κανένα να πεί τη γνώμη του εκτός αν αρχίζει και ξεφεύγει όπως ο άλλος ο τύπος που ήρθε στο φόρουμ και δημιουργούσε φασαρία. Έφαγε την αναφορά του και ηρέμισε. Λοιπόν. Ελπιζω να έγινα κατανοητός. Σεβασμό προς τους άλλους. Κάνει πολλές ειρωνίες , αγνόησε τον είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, και σε μένα ήθελε να μου την πεί αλλά τον έγραψα κατάλληλα....τον πουθενέητορ 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δηλαδή όλα για όλα τώρα . Η τα χάνουμε ότι έχουμε η το xrp πάει στο 10 δολλάρια σε μερικές μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, gbras είπε Δηλαδή όλα για όλα τώρα . Η τα χάνουμε ότι έχουμε η το xrp πάει στο 10 δολλάρια σε μερικές μέρες δέν χάνουμε τίποτα αμα δεν πουλησουμε. Όχι στα 10, στα 100 θα πάει το γ@μημένο έτσι και βγούνε στην φόρα αυτά που κρύβει το ΣΕΚ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις