thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, koularasss είπε Δεν το πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνουμε και claim. Λογικά τα έχω χάσει τώρα ε; Αν τα ειχες σε δικο σου wallet, τοτε ναι. Αν τα ειχες σε ανταλλακτηριο, τοτε θα τα παρεις κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gre23 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Όσοι αγόρασαν Μάρτιο Απρίλιο και μέχρι τώρα περνούν τίποτα η το τρίτο το μακρύτερο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Gre23 είπε Όσοι αγόρασαν Μάρτιο Απρίλιο και μέχρι τώρα περνούν τίποτα η το τρίτο το μακρύτερο ; Οχι, δυστυχως το εχασαν το τραινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, thomasG4 είπε Αν τα ειχες σε δικο σου wallet, τοτε ναι. Αν τα ειχες σε ανταλλακτηριο, τοτε θα τα παρεις κανονικά. Όσοι τα έχουμε σε ρεβολουτ κάνει να παιρνουμε τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Προτάσεις για απόσυρση των xrp από binance....τι επιλογές υπάρχουν παιδιά,γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με το συγκεκριμένο ανταλλακτηριο.κατι εύκολο και γρήγορο και με οσο το δυνατόν μικρότερη προμήθεια.ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, opcast είπε Προτάσεις για απόσυρση των xrp από binance....τι επιλογές υπάρχουν παιδιά,γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα με το συγκεκριμένο ανταλλακτηριο.κατι εύκολο και γρήγορο και με οσο το δυνατόν μικρότερη προμήθεια.ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων Θα έλεγα Bitrue(Singapore) η Bitstamp(UK). Και τα δυό τα έχω και τα δυό τα χρησιμοποιώ δές τα και αποφάσισε πιό και αν σε βολεύει. https://www.bitstamp.net/fee-schedule/ https://www.bitrue.com/exchange-web/footer/fees.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Και απλά κάνω μεταφορά από το ένα στο άλλο; Επίσης επειδή όλο αυτό με τη binance ξεκίνησε από uk,μήπως είναι καλό γενικά να αποφεύγουμε ανταλλακτηρια με έδρα το uk???δεν έχω ούτε εμπειρία,ούτε γνώσεις σχετικές,απλα ρωτάω. Και τέλος η λύση ledger wallet είναι κάτι εύκολο ή χρειάζεται γνώσεις ιδιαίτερες; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από opcast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, opcast είπε Και απλά κάνω μεταφορά από το ένα στο άλλο; Επίσης επειδή όλο αυτό με τη binance ξεκίνησε από uk,μήπως είναι καλό γενικά να αποφεύγουμε ανταλλακτηρια με έδρα το uk???δεν έχω ούτε εμπειρία,ούτε γνώσεις σχετικές,απλα ρωτάω. Και τέλος η λύση ledger wallet είναι κάτι εύκολο ή χρειάζεται γνώσεις ιδιαίτερες; Νομίζω με την Binance πρέπει αλλού να παίζετε το παιχνίδι. Πιστεύω πως είναι έμμεση επίθεση απο την Coinbase. To λέτζερ το βγήκα λίγο μανούρα στην αρχη αλλα υπάρχουν απλές οδηγίες τις οποίες αν ακολουθήσεις είναι πανεύκολο. Έχω δύο λέτζερ και είμαι ευχαριστημένος. Έχει και αλλα πορτοφόλια, δές τί προτιμάς. Και δές τα νομίσματα που υποστιρίζουν Μήν αγοράσεις κάτι που δέν μπορείς να βάλεις το μονισμα σου. Και να ξέρεις πως το λέτζερ θές 20 χρπ για να το ενεργοποιήσεις. Εκείνα τα 20 χρπ είναι κλειδωμένα για να κατωχειρωθεί η διεύθυνση για σένα. Ψάξτο και δές τί σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολυ. Σχετικά με την binance εσύ θεωρείς ότι υπάρχει κίνδυνος; Σήμερα στείλανε μειλ όπου ενημερώνουν ότι πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων μεσω sepa,μέχρι νεωτερας Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από opcast 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 44 λεπτά πριν, opcast είπε Ευχαριστώ πολυ. Σχετικά με την binance εσύ θεωρείς ότι υπάρχει κίνδυνος; Σήμερα στείλανε μειλ όπου ενημερώνουν ότι πλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων μεσω sepa,μέχρι νεωτερας Προσωρινό νομίζω... Θα αλλάξει τους λογαριασμούς της από UK σε πχ Lithuania και θα ξανά αρχίσουν τα deposit μέσω SEPA! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcast Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Ελπίζω να είναι μόνο αυτό και όχι κανένα κλείσιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gre23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Παιδιά αν έχει κάποιος το χρόνο να μου εξηγήσει τι σημαίνει sepa?από alfa bank μπορούμε να βάζουμε φράγκα στη binance? Και κάτι άλλο ....σκέφτομαι σοβαρά να έχω και ένα hardwere wallet καλού κακου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, Gre23 είπε Παιδιά αν έχει κάποιος το χρόνο να μου εξηγήσει τι σημαίνει sepa?από alfa bank μπορούμε να βάζουμε φράγκα στη binance? Και κάτι άλλο ....σκέφτομαι σοβαρά να έχω και ένα hardwere wallet καλού κακου Μπλοκαριστηκε...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Πότε είπαμε παίρνει τα τελευταία? https://bithomp.com/explorer/rEhKZcz5Ndjm9BzZmmKrtvhXPnSWByssDv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gre23 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μπλοκαριστηκε...... Για να καταλάβω .όλη η Ευρώπη δεν μπορεί να κάνει συναλλαγές με την binance? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις