Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

https://www.forbes.com/sites/roslynlayton/2021/06/30/sec-assault-on-ripple-provokes-wider-debate/?sh=160861a229e1

Υπαρχει πίεση από παντού όπως είχα πει, δυστυχώς δεν πίστευα στην πιθανή αργοπορία στην επίλυση του προβλήματος. 

https://www.finextra.com/newsarticle/38375/ripple-hires-mastercards-sendi-young-as-european-lead

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Screenshot_2021-07-02_095955~2.jpg

Πάνω σε αυτό επίσης είδα σύμφωνα με έρευνα του 2003-2013 έδειξε ότι η καλύτερες επενδύσεις έγιναν απο επενδυτές  που:

1) είτε πεθαναν

2) είτε ξέχασαν ότι είχαν κάποιο λογαριασμό

• Like 4
Δημοσ.
21 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εκτός του ότι έχω μνήμη ελέφαντα, έχω σκοπό να σας θάψω όλους ρε.... 😄🤣😂

Βρικόλακα!!! Καλήμερα παιδιά!!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά τελικά τα sparks μέσω ανταλλακτηριων μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό μάς? Ή έπρεπε να κάνουμε κατ άλλο? Γιατί τον τελευταίο μήνα δεν παρακολούθησα και διάβασα κάτι για claim μέχρι 11 Ιουνίου και λέω τα χάσαμε...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, zaico είπε

Παιδιά τελικά τα sparks μέσω ανταλλακτηριων μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό μάς? Ή έπρεπε να κάνουμε κατ άλλο? Γιατί τον τελευταίο μήνα δεν παρακολούθησα και διάβασα κάτι για claim μέχρι 11 Ιουνίου και λέω τα χάσαμε...

Μέχρι τις 11 ιουνιου ήταν για το claim. Η διανομή ακόμη δέν έχει γίνει. Υπάρχει γενικά σύγχιση και αναποφασισμός για το πώς θα γίνει η διανομή. Είχανε πεί για τέλος του ιουνίου + 2-4 εβδομάδες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Μέχρι τις 11 ιουνιου ήταν για το claim. Η διανομή ακόμη δέν έχει γίνει. Υπάρχει γενικά σύγχιση και αναποφασισμός για το πώς θα γίνει η διανομή. Είχανε πεί για τέλος του ιουνίου + 2-4 εβδομάδες.

Σε ευχαριστώ φίλε. Θα τσεκάρω και στο Kraken  γιατί υποτίθεται ότι θα πιστώνονταν αυτόματα στο  account χωρίς να κάνουμε εμείς κάτι. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, zaico είπε

Τα sparks ξέρει κάποιος αν θα τα πάρουν όλοι όσοι έχουν xrp?η απλά είναι για κάποιους που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις ;

Δημοσ.

@Sakis_Spooky όταν αρχίσουν να αναρωτιούνται για το ποιός επωφελείτε απο τους υπολογιστές που μαντεύουν αριθμούς, και οτι το mining BTC ήταν cyber attack της κίνας  τότε θα είμαι σίγουρος πως τα διαβάζουν.  :P

4 ώρες πριν, Gre23 είπε

Τα sparks ξέρει κάποιος αν θα τα πάρουν όλοι όσοι έχουν xrp?η απλά είναι για κάποιους που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις ;

τον δεκέμβριο πέρυσι στις 12 δεκεμβριου 2020, έγινε ένα snapshot, όσοι είχαν XRP την ημερα εκείνη έχουν δικαίωμα για σπάρκ. Απο εκεί και πέρα, είχαμε μέχρι τις 11 ιουνίου να κάνουμε claim με μία διαδικασία. 

Τώρα περιμένουμε για να αποφασιστεί μία ημερομηνία και να δούμε πόσο % θα μας μοιράσουν.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Στις 4/7/2021 στις 12:15 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε

@Sakis_Spooky όταν αρχίσουν να αναρωτιούνται για το ποιός επωφελείτε απο τους υπολογιστές που μαντεύουν αριθμούς, και οτι το mining BTC ήταν cyber attack της κίνας  τότε θα είμαι σίγουρος πως τα διαβάζουν.  :P

τον δεκέμβριο πέρυσι στις 12 δεκεμβριου 2020, έγινε ένα snapshot, όσοι είχαν XRP την ημερα εκείνη έχουν δικαίωμα για σπάρκ. Απο εκεί και πέρα, είχαμε μέχρι τις 11 ιουνίου να κάνουμε claim με μία διαδικασία. 

Τώρα περιμένουμε για να αποφασιστεί μία ημερομηνία και να δούμε πόσο % θα μας μοιράσουν.

Δεν το πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνουμε και claim. Λογικά τα έχω χάσει τώρα ε; 

• Δημιουργία νέου...