thetiesthatbind Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 16 ώρες πριν, madbeezboy είπε Ξέρει κανείς γιατί το spark παθαίνει τέτοιες εκλάμψεις; https://www.bitrue.com/trade/flr_usdt
FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 https://www.forbes.com/sites/roslynlayton/2021/06/30/sec-assault-on-ripple-provokes-wider-debate/?sh=160861a229e1 Υπαρχει πίεση από παντού όπως είχα πει, δυστυχώς δεν πίστευα στην πιθανή αργοπορία στην επίλυση του προβλήματος. https://www.finextra.com/newsarticle/38375/ripple-hires-mastercards-sendi-young-as-european-lead
panosbel Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Πάνω σε αυτό επίσης είδα σύμφωνα με έρευνα του 2003-2013 έδειξε ότι η καλύτερες επενδύσεις έγιναν απο επενδυτές που: 1) είτε πεθαναν 2) είτε ξέχασαν ότι είχαν κάποιο λογαριασμό 4
FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Εκτός του ότι έχω μνήμη ελέφαντα, έχω σκοπό να σας θάψω όλους ρε.... 😄🤣😂
Gouthas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Εκτός του ότι έχω μνήμη ελέφαντα, έχω σκοπό να σας θάψω όλους ρε.... 😄🤣😂 Βρικόλακα!!! Καλήμερα παιδιά!! 1
kostasathv Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 https://u.today/ripple-releases-1-billion-xrp-on-july-1-ignoring-secs-lawsuit 1
zaico Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Παιδιά τελικά τα sparks μέσω ανταλλακτηριων μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό μάς? Ή έπρεπε να κάνουμε κατ άλλο? Γιατί τον τελευταίο μήνα δεν παρακολούθησα και διάβασα κάτι για claim μέχρι 11 Ιουνίου και λέω τα χάσαμε...
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, zaico είπε Παιδιά τελικά τα sparks μέσω ανταλλακτηριων μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό μάς? Ή έπρεπε να κάνουμε κατ άλλο? Γιατί τον τελευταίο μήνα δεν παρακολούθησα και διάβασα κάτι για claim μέχρι 11 Ιουνίου και λέω τα χάσαμε... Μέχρι τις 11 ιουνιου ήταν για το claim. Η διανομή ακόμη δέν έχει γίνει. Υπάρχει γενικά σύγχιση και αναποφασισμός για το πώς θα γίνει η διανομή. Είχανε πεί για τέλος του ιουνίου + 2-4 εβδομάδες.
zaico Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Μέχρι τις 11 ιουνιου ήταν για το claim. Η διανομή ακόμη δέν έχει γίνει. Υπάρχει γενικά σύγχιση και αναποφασισμός για το πώς θα γίνει η διανομή. Είχανε πεί για τέλος του ιουνίου + 2-4 εβδομάδες. Σε ευχαριστώ φίλε. Θα τσεκάρω και στο Kraken γιατί υποτίθεται ότι θα πιστώνονταν αυτόματα στο account χωρίς να κάνουμε εμείς κάτι.
Gre23 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, zaico είπε Παιδιά τελικά τα sparks μέσω ανταλλακτηριων μπαίνουν αυτόματα στο λογαριασμό μάς? Ή έπρεπε να κάνουμε κατ άλλο? Γιατί τον τελευταίο μήνα δεν παρακολούθησα και διάβασα κάτι για claim μέχρι 11 Ιουνίου και λέω τα χάσαμε... Τα sparks ξέρει κάποιος αν θα τα πάρουν όλοι όσοι έχουν xrp?η απλά είναι για κάποιους που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις ;
Sakis_Spooky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2021 Οι haters του XRP μιλάνε για 30$ μέχρι το τέλος του 2021! Μάλλον διαβάζουν τα σχόλια του @FromMyAshesRRR 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 @Sakis_Spooky όταν αρχίσουν να αναρωτιούνται για το ποιός επωφελείτε απο τους υπολογιστές που μαντεύουν αριθμούς, και οτι το mining BTC ήταν cyber attack της κίνας τότε θα είμαι σίγουρος πως τα διαβάζουν. 4 ώρες πριν, Gre23 είπε Τα sparks ξέρει κάποιος αν θα τα πάρουν όλοι όσοι έχουν xrp?η απλά είναι για κάποιους που πληρούν κάποιες προϋποθέσεις ; τον δεκέμβριο πέρυσι στις 12 δεκεμβριου 2020, έγινε ένα snapshot, όσοι είχαν XRP την ημερα εκείνη έχουν δικαίωμα για σπάρκ. Απο εκεί και πέρα, είχαμε μέχρι τις 11 ιουνίου να κάνουμε claim με μία διαδικασία. Τώρα περιμένουμε για να αποφασιστεί μία ημερομηνία και να δούμε πόσο % θα μας μοιράσουν. 1 1
panosbel Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 🤷♂️ @Sakis_Spooky παίζει και να μας τρολλαρει ο τύπος..να παίζει με τον πόνο μας 😂
koularasss Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 12:15 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε @Sakis_Spooky όταν αρχίσουν να αναρωτιούνται για το ποιός επωφελείτε απο τους υπολογιστές που μαντεύουν αριθμούς, και οτι το mining BTC ήταν cyber attack της κίνας τότε θα είμαι σίγουρος πως τα διαβάζουν. τον δεκέμβριο πέρυσι στις 12 δεκεμβριου 2020, έγινε ένα snapshot, όσοι είχαν XRP την ημερα εκείνη έχουν δικαίωμα για σπάρκ. Απο εκεί και πέρα, είχαμε μέχρι τις 11 ιουνίου να κάνουμε claim με μία διαδικασία. Τώρα περιμένουμε για να αποφασιστεί μία ημερομηνία και να δούμε πόσο % θα μας μοιράσουν. Δεν το πήρα χαμπάρι ότι έπρεπε να κάνουμε και claim. Λογικά τα έχω χάσει τώρα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις