Rafa1967 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, Marizizel είπε Μεγαλεία Μόνο εμένα κουράζει η στασιμότητα και η ακινησία; Όλους μας κουράζει όλο αυτο. Πιστευω ομως ότι η υπομονη θα μας δικαιώσει 2
vins Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Παιδια ότι και να λέμε η αλήθεια είναι ότι με το xrp χάθηκαν πιθανά κέρδη από αρκετούς (οχι λεφτά, πιθανά κέρδη ξαναλεω). Γι αυτό και η διαφοροποίηση είναι πολύ σημαντική σε όλες τις επενδύσεις τέτοιου είδους. Η μεγαλύτερη απόδειξη του ότι τα coins είναι ό,τι να'ναι, είναι ότι έχεις ένα project όπως το xrp με τεράστια χρηστικότητα και εχέγγυα το οποίο βούρκωσε και από την άλλη το dogeshit που βάρεσε ραλι και βγήκαν λεφτά.. 3 1
Gre23 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, Marizizel είπε Μεγαλεία Μόνο εμένα κουράζει η στασιμότητα και η ακινησία; Άποψη μου......τα λαμόγια που κυβερνούν τη γη το παιχνιο το ξέρουν καλύτερα από όλους......έχουν κάνει μελέτες και ξέρουν αντιδράσεις σε φόβο χαρά λύπη κτλ...... Το xrp θα πετύχει......το θέμα είναι ποιοι θα είναι στο καράβι .....κ επειδή τους έχω μάθει καλά......προσωπικά έχω εκτός από xrp θα έχω και xinfin και stellar και chainling .......και απλά hold ;) 2 2
thetiesthatbind Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, Gre23 είπε Άποψη μου......τα λαμόγια που κυβερνούν τη γη το παιχνιο το ξέρουν καλύτερα από όλους......έχουν κάνει μελέτες και ξέρουν αντιδράσεις σε φόβο χαρά λύπη κτλ...... Το xrp θα πετύχει......το θέμα είναι ποιοι θα είναι στο καράβι .....κ επειδή τους έχω μάθει καλά......προσωπικά έχω εκτός από xrp θα έχω και xinfin και stellar και chainling .......και απλά hold Αυτο το chainling καινουργιο; 1
Marizizel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Είναι καλή στιγμή για αγορά ή θά πέσει και άλλο; Γνώμες ζητάω! 1
livornian7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, Marizizel είπε Είναι καλή στιγμή για αγορά ή θά πέσει και άλλο; Γνώμες ζητάω! δεν μπορει κανενας να σου απαντησει....εγω εχω βαλει στοχο να αγορασω αν πεσει στα 0,38ε αλλιως δεν αγοραζω αλλα... 1
panosbel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Marizizel είπε Είναι καλή στιγμή για αγορά ή θά πέσει και άλλο; Γνώμες ζητάω! Εφόσον ζητάς γνώμη και θες να αγοράσεις κι αλλά ναι είναι καλή τιμή.. εχε έτοιμο το fiat και αγοραζε σιγά σιγά εφόσον θέλεις κι αλλά. Το αν θα πεσει κι άλλο η θα ανεβει κανείς δεν το ξέρει αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ αλλά Μαλδίβες 😋
Marizizel Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Ετοιμαστείτε, προσδεθείτε, φύγαμε! Εγώ απογείωση ονειρεύτηκα :)🤣🤣🤣😅😅😅
FromMyAshesRRR Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2021 Είπαμε.....καποιοι αποφάσισαν να βάλουν το μπιτ και το εθεριουμ μπροστά και θα κάνουν τα πάντα για να σαμποτάρουν την Ριπλ. Μονοπώλιο.... Μαλλιασε η γλώσσα μας να τα λέμε. Αλλά που θα πάει.....θελει δεν θέλει να έρθει καιρός και θα βγουξε πολλά στην φόρα. θυμάστε που τα έλεγα ; ορίστε που τώρα βγαίνουν σιγά σιγά στην φόρα.
livaspy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) More bearish news out of China suggests that one of the country's largest banks is banning crypto transactions. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2021 από livaspy 2
Gre23 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 17 ώρες πριν, Marizizel είπε Είναι καλή στιγμή για αγορά ή θά πέσει και άλλο; Γνώμες ζητάω! Εγώ προσωπικά αύριο θα αγοράσω.νομιζω είναι η κατάλληλη στιγμη 1
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Το χειρότερο ολων δεν ειναι που πέφτει αλλά το οτι ο όγκος συναλλαγών εχει πέσει στα τάρταρα, αυτό είναι το πιο επικίνδυνο. 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Ένας εγκληματίας όταν δεν θέλει να τον πιάσουν τι κάνει; ......καταστρεφει τα ενοχοποιητικα στοιχεία.....γιαθτο η Κίνα διώχνει τους μινερς. Εκτός αυτού, το σταμάτημα της παραγωγής θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της τιμής του μπιτ. Οπότε θα κάνουν και ένα νταμπ όταν ανεβεί η τιμή. 1
Gouthas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, Marizizel είπε Είναι καλή στιγμή για αγορά ή θά πέσει και άλλο; Γνώμες ζητάω! Εμένα με γαργαλάει πάντως!!! Θα πάρω, έτσι κι αλλιώς πιο πάνω τι κάναμε? δεν αγοράζαμε πάλι? ας πάει και πιο κάτω, θα αγοράσω πάλι!!! και μετά θα βγω στο κλαρί!
Προτεινόμενες αναρτήσεις