panosbel Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 27 λεπτά πριν, popai32 είπε moon moon moon παμε για τα 1000$ 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Μην μου πεις ότι θα αγοράσεις παλι; οχι ρε....εγώ το ξεκκαθάρισα...περιμένω να πάμε μούν. ώς τότε θεωρώ πως το μπούλραν τελείωσε και τα έχω ξεγράψει. 1 1
koiliodoulos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Να ρωτησω κατι στη binance για να αγορασω xrp εχει οριο τα 50€ Min?
Gre23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε οχι ρε....εγώ το ξεκκαθάρισα...περιμένω να πάμε μούν. ώς τότε θεωρώ πως το μπούλραν τελείωσε και τα έχω ξεγράψει. Απλά είναι ηλιθιοι οι έχοντες bitcoin .....το κύριο θέμα τους στο συνέδριο θα έπρεπε να είναι ......όλοι μαζί πουλάμε bit και αγοράζουμε xrp........έτσι θα πήγαιναν τα λεφτά τους x100+++++++
panosbel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 11 λεπτά πριν, Gre23 είπε Απλά είναι ηλιθιοι οι έχοντες bitcoin .....το κύριο θέμα τους στο συνέδριο θα έπρεπε να είναι ......όλοι μαζί πουλάμε bit και αγοράζουμε xrp........έτσι θα πήγαιναν τα λεφτά τους x100+++++++ Αυτοί οι τύποι έχουν παααααρα πολλά μπιτκοιν ήδη, τα οποία τα έχουν αγορασμένα σε πολύ μικρή τιμή…όποτε γιατί να το αφήσουν;κοροϊδεύουν την μάζα έτσι ώστε να αγοράζουν και αυτοι να πλουτίζουν ακόμα περισσότερο….δεν έχουν χορτάσει ακόμα… 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, Gre23 είπε Απλά είναι ηλιθιοι οι έχοντες bitcoin .....το κύριο θέμα τους στο συνέδριο θα έπρεπε να είναι ......όλοι μαζί πουλάμε bit και αγοράζουμε xrp........έτσι θα πήγαιναν τα λεφτά τους x100+++++++ Tο έχουμε ξαναπεί αυτό το θέμα, δέν είμαστε μπιτκοιν.... εμάς μας ενδιαφέρει το ξεκαθάρισμα απο το ΣΕΚ, όχι το να αγοράσουν οι μπιτκοινάδες το ΧΡΠ. 3
Kostas808080 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Καλημέρα στην ομαδάρα ! Έχουμε κάποιο νεότερο για το αν πήρε παράταση η επιτροπή κεφαλαιαγοράς ή όχι
panosbel Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Αυτό δεν σχολιάστηκε πάντως από εχθές.. Εγω βλέπω πλέον πως το sec είναι σε θέση άμυνας.
vrkyriakos Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 23 ώρες πριν, popai32 είπε Μην ανησυχητε οταν κατεβαινει ανεβαινει και οταν ανεβαινει κατεβαινει Θυμίζει τη ρήση Ιταλού "the more you drink, the more you drink !"
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 4 ώρες πριν, panosbel είπε Αυτό δεν σχολιάστηκε πάντως από εχθές.. Εγω βλέπω πλέον πως το sec είναι σε θέση άμυνας. Πάνο, το ΣΕΚ ξύνετε για ακύρωση της μήνυσης απο την δικαστίνα. Ειδικά που τώρα στείλανε και απειλιτηκή επιστολή προς το δικαστήριο. Είπαν οτι σε περίπτωση που χάσει το ΣΕΚ θα έχει αρνητικά αποτελέσματα σε μελοντικές δίκες. Μιλάμε δέν θα είχαμε φτάσει εδώ αν ήμουν εγώ δικαστής. Δέν σου έχω πεί...η αδικία (βλακία-κακία/κακοπροαίρεση-αυθάδια και αναίδια) είναι τα τοπ5 που με φέρνουν στα άκρα.... 45 λεπτά πριν, vrkyriakos είπε Θυμίζει τη ρήση Ιταλού "the more you drink, the more you drink !" some drink to forget, some drink to remember....άλλοι πίνουν για να μην πνίξουν καναδυό τσογλανια.....#SEC Βλέπω προσπαθεί δήθεν να σπάσει προς τα πάνω η τιμή... βλέπουμε.... 2
WEE8282 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Να πω την αμαρτια μου εγω πηρα λιγα ακομα… Και γενικα οποτε διαθετω λεφτα για κρυπτο παιρνω και λιγα xrp σε οτι τιμη και να ειναι!!! θα σηκωσουμε κεφαλι σε λιγο καιρο τα νεα φαινονται καλα 1
Gre23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Το sec απλά ξεφτυλιζεται ......έστειλαν επιστολή που λένε αν χάσει θα είναι αρνητικό για το sec και τη φήμη του; Δεν θα είναι αρνητικό για τη δικαίοσυνη να ξεφτυληστει; Οπότε η δικαιοσύνη θα διαλέξει αν θα ξεφτυληστει η ίδια η θα ξεφτυλησει το sec.....ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....... ΓΙΑΤΙ αν πάει παρακάτω η δουλειά και δούμε mail του sec για bitcoin και ethereum..........βλέπω το sec να πουλάει καστανά έξω από τη wall streat
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, WEE8282 είπε Να πω την αμαρτια μου εγω πηρα λιγα ακομα… Και γενικα οποτε διαθετω λεφτα για κρυπτο παιρνω και λιγα xrp σε οτι τιμη και να ειναι!!! θα σηκωσουμε κεφαλι σε λιγο καιρο τα νεα φαινονται καλα Αμαρτωλέ..... xD 17 λεπτά πριν, Gre23 είπε Το sec απλά ξεφτυλιζεται ......έστειλαν επιστολή που λένε αν χάσει θα είναι αρνητικό για το sec και τη φήμη του; Δεν θα είναι αρνητικό για τη δικαίοσυνη να ξεφτυληστει; Οπότε η δικαιοσύνη θα διαλέξει αν θα ξεφτυληστει η ίδια η θα ξεφτυλησει το sec.....ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ....... ΓΙΑΤΙ αν πάει παρακάτω η δουλειά και δούμε mail του sec για bitcoin και ethereum..........βλέπω το sec να πουλάει καστανά έξω από τη wall streat Ξέρεις γιατί δέν θα δούμε ποτέ εμαιλς Μπίτ και Εθ ? γιατί τα έχουνε χώσει χοντρά και γιατί πολύ μεγάλοι που κρύβονται πίσω απο το Εθέριουμ και το Μπίτκοιν έχουνε λερωμένη την βράκα τους... 1
Gre23 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Τότε ή αυτοί πρέπει να αλλάξουν νόμισμα η δεν έπρεπε να φτάσει το sec σ αυτά τα χάλια και να κανει μυνησεις ο διευθυντής του sec μια μέρα πριν πάει στα τσακιδια
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2021 Εγώ θέλω η δικαστίνα να βάλει τελεσήδικο , ή δίνετε τα εμαιλς ή ακυρώνω την μήνυση... Δέν ξερω αλλα δέν με πείθει η άνοδος....μπορεί να έσπασε το τρίγωνο όμως πολύ διστακτικό το βλέπω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις