panosbel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Christkg είπε Λέει έχουν κάνει αίτηση αποτι βλέπω…πρέπει να περάσει για να γίνει αυτό… Μου φαίνεται είναι σε πανικό οι τύποι…ελπίζω να δω motion denied 🙅♂️…η έστω να τους δώσουν πολύ μικρότερο περιθώριο.
Gre23 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Εγώ τα έλεγα......τώρα οι δικαστές θα τους ρίξουν ένα άκυρο που θα είναι όλο δικό τους.......άκου εκεί να ανακαλύψουν πράματα .......δεν έπαιζα τζόκερ καλύτερα όταν το έλεγα; Πάω να κάνω μυνηση στο sec και τα στοιχεία θα τα βρω στην πορεία .....χαχαχαχα
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δέν περίμενα κάτι διαφορετικό, είπαμε θα μας πρήξουν τα @@ θυμάστε που είχα ανεβάσει το γράφημα με τις δύο ημερομηνίες ; Έλα που πέφτει εκεί μέσα οι 60ημέρες παράταση.... Στις 30/5/2021 στις 11:15 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε Όσο για μένα προσωπικά η στρατιγική μου είναι Χόντλ, , 1)Σε περίπτωση που δέν τελείωσε το μπούλραν μαζεύω χρήματα και περιμένω να δώ τί θα γίνει με το ΣΕΚ. Άν αρχίσει πάλι η τιμή να εκτοξεύεται, ίσως να αγοράσω. 2) Σε περίπτωση που τελείωσε το μπούλραν μαζεύω χρήματα και περιμένω να πέσει η τιμή στα τάρταρα και μετά θα αγοράσω. @costas1973 νομίζω το "Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP" παίζει ρόλο Η ιδέα ξεκκίνησε απο το 2004 και το 2012 οπου η Ριππλ δημιουργήθηκε κυριος σκοπός του Ryan Fugger, ΜακΚέλεμπ με τον Λάρσεν ήταν η δημιουργία μιάς αποκεντρωμένης πλατφόρμας οπου οι κοινωνία θα μπορεί να χρηματοδοτήσει ο ένας τον άλλον. Το 2008 η οικονομική κρίση ήταν αυτό που δημιούργησε το μπίτκοιν, το ΧΡΠ όμως είναι η λύση του προβλήματος αυτού. Δέν είναι τυχαίο που ο Δαβίδ Σουόρτς πρώην μπίτκοιν κρυπτογράφος είναι στην Ριπλ. Είδε το τί λείπει απο το μπίτκοιν και εφάρμοσε αυτά που λείπουν απο εκεί, στο ΧΡΠ. Μεταξύ αυτών των δύο ημερομηνιών αναμένετε να δούμε τί θα γίνει με την τιμή. Εάν θα πάμε για ένα τελευταίο μπούλραν ή θα επιβεβαιωθεί το μπέαρ μαρκετ. Εάν δώ το τί έγινε τα δύο προηγούμενα μπούλραν το 2014 και το 2017-18 τότε το μπούλραν έχει τελειώσει. Βλέπω ένα ακόμα μικρό προς τα πάνω και μετά 3 χρόνια μπεαρ μαρκετ. Τι θέλω να πώ, οτι καί τα δύο σενάρια είναι πιθανά. Ίσως δούμε ένα μπουλραν το οποίο θα το ξεκκινήσει το τέλος του θεάτρου με το ΣΕΚ και το ΧΡΠ θα πάρει στους όμους του όλα τα κρύπτο και θα πάμε σε ένα ακόμα μπουλραν. Αλλιώς τελειώσαμε και δέν το έχουμε καταλάβει ακόμα όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Είναι θέμα χρόνου να γίνει αυτό που λέω για το μπιτκοιν. Όσο και περίεργο να ακούγετε για πολλούς. Εύχομαι ως τότε να γίνει η απεξάρτηση των κρυπτο από το μπιτκοιν. https://www.marketwatch.com/story/why-bitcoin-holders-have-no-choice-but-to-trust-in-chinese-crypto-miners-11622167864 2/3 = +60% ........κατα τα άλλα "decentralized" 2
greekboy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 παιδια χωρις να ξερω πολλα για την υποθεση απλα διαβαζοντας τον τελευταιο καιρο εδω τα νεα που γραφετε , νομιζω οι κινησεις του sec δειχνουν η πλαστιγκα να γερνει προς το XRP και ειναι σαν να καθυστερουν το αναποφεκτο (να χασουν την δικη). Τα εχω καταλαβει λαθος? προφανως κανεις δεν μπορει να πει με σιγουρια, απλα σαν αισθηση 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 @greekboy Το ΣΕΚ το οποίο αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των τραπεζών, θέλει βασικά να μην επιιτρέψει την Ριπλ να γίνει κυρίαρχος του οικονομικού συστήματος. Μπορεί η Ριπλ να λύσει το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα όλων των εποχών (της ρευστότητας) αλλά δέν θέλουν να γίνει τόσο μεγάλη με τόση δύναμη. Για τον λόγο αυτό, ζητάει το ΣΕΚ(οι τράπεζες) τα μισά απο τα Έσκρο της Ριπλ. Η Ριπλ φυσικά δέν θέλει κάτι τέτοιο γιατί τα ΧΡΠ θα χρησιμεύσουν στο μέλον καθώς η Ριπλ θα μεταλαχθεί σε ένα είδος οικονομικού οργανισμού βοηθειας εσχάτης ανάγκης. Κάτι δηλαδή σάν το IMF αλλά της ψηφιακής οικονομίας. Στις 24/5/2021 στις 11:53 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Μήν κάνει καμία κίνηση Κοιτα που είμαστε σχεδόν εκεί....είμαι περίεργος εάν δώσει την παράταση η Δικαστίνα, ίσως τελικά πέσουμε όπως είχα πεί στις 24 μαίου..... 3 5
Rafa1967 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε @greekboy Το ΣΕΚ το οποίο αντιπροσωπεύει τα συμφέροντα των τραπεζών, θέλει βασικά να μην επιιτρέψει την Ριπλ να γίνει κυρίαρχος του οικονομικού συστήματος. Μπορεί η Ριπλ να λύσει το μεγαλύτερο οικονομικό πρόβλημα όλων των εποχών (της ρευστότητας) αλλά δέν θέλουν να γίνει τόσο μεγάλη με τόση δύναμη. Για τον λόγο αυτό, ζητάει το ΣΕΚ(οι τράπεζες) τα μισά απο τα Έσκρο της Ριπλ. Η Ριπλ φυσικά δέν θέλει κάτι τέτοιο γιατί τα ΧΡΠ θα χρησιμεύσουν στο μέλον καθώς η Ριπλ θα μεταλαχθεί σε ένα είδος οικονομικού οργανισμού βοηθειας εσχάτης ανάγκης. Κάτι δηλαδή σάν το IMF αλλά της ψηφιακής οικονομίας. Κοιτα που είμαστε σχεδόν εκεί....είμαι περίεργος εάν δώσει την παράταση η Δικαστίνα, ίσως τελικά πέσουμε όπως είχα πεί στις 24 μαίου..... Πιστεύω ότι θα δώσει παράταση ακριβώς επειδή εξυπηρετούνται μεγάλα συμφέροντα.Σε τέτοιου είδους διαφορές νομίζω πως είναι και συνηθισμένη πρακτική άλλωστε. 1 λεπτό πριν, Rafa1967 είπε Πιστεύω ότι θα δώσει παράταση ακριβώς επειδή εξυπηρετούνται μεγάλα συμφέροντα.Σε τέτοιου είδους διαφορές νομίζω πως είναι και συνηθισμένη πρακτική άλλωστε. Παρακολουθώντας πάντως τις μέχρι τώρα εξελίξεις και όλα αυτά που ανεβαίνουν εδώ δεν βλέπω διάθεση συμβιβασμού. Έξι μήνες μετά την μυνηση θα έπρεπε να είχε βρεθεί η τουλάχιστον να είχε προταθεί μια λύση. Αντίθετα ζητούνται όλο και περισσότερα έγγραφα και από τους δυο και ο χρόνος προχωρά και με παράταση που ζητήθηκε στην διαδικασια.Πραγματικά δεν ξέρω που θα βγάλει όλο αυτό. Θα πω ξανά ότι το ενδεχόμενο δίκης πιστεύω ακράδαντα ότι είναι το κακό σενάριο για εμάς. Πιστευω δε ότι ,σε αντίθεση με κάποιο φίλο που έγραψε ότι το sec δεν είναι το πρόβλημα, ότι ακριβώς αυτο είναι το μεγάλο πρόβλημα και δεν μπαίνει νέο χρήμα στο xrp. Είναι ενάντια στην ψυχολογία του κάθε επενδυτή το όποιο πρόβλημα μπορεί να υπονομεύσει την κάθε επένδυση συν το γεγονός ότι πολλοί άλλοι δεν θέλουν ψηλά το νόμισμα για λόγους ανταγωνισμού. Μόνο καθαρή λύση θα το εκτοξεύσει. εύχομαι βέβαια να διαψευστώ και να τελειώσουν όλα γρήγορα και θετικά... 3 1
panosbel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Προσπαθεί πολύ να ανεβει αλλά μπαμ το κατεβάζουν κάτω…που θα πάει θα γίνει αργά η γρήγορα…
popai32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Πουλας 1.45(αν και πιο κατω εχει κατι αντιστασεις πολυ μουρλια) με σχεδιο να μπεις στα 0.80 η 0.50 και παρακαλας να αποφυγεις το εμφραγμα αν κανει break. Δεν πουλας με σχεδιο να γινεις ο μπιλι γκειτς στο break και παρακαλας να μην παθεις εμφραγμα βλεποντας το παλι στα 0.50. bypass επρεπε να λεγομασταν οχι xrp
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 @popai32 παρακάλα να πάει 1,45 πρώτα και μετα το μπλούμ να βγώ λάθος στην προηγούμενη πρόβλεψη γιατι αλλιώς θα πηδηχτούμε απο το παραθυρο ομαδικός.... εγω ετοιμος ειμαι....βατραχοπεδιλο μαγιό και εφυγα.....
popai32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε @popai32 παρακάλα να πάει 1,45 πρώτα και μετα το μπλούμ να βγώ λάθος στην προηγούμενη πρόβλεψη γιατι αλλιώς θα πηδηχτούμε απο το παραθυρο ομαδικός.... Αναλογος που θα σκαλωσει το μπιτ θα σκαλωσουμε κι εμεις 1.20 θανε 1.30 1.40..Οτι πει ο νακαμοτος.Εκανε το break γυρναμε και εμεις to ribbon στο 4Η καλα παει αλλα κατσε να δουμε στις επομενες ωρες τι θα επιβεβαιωσει και τι ορεξεις θα εχει 1 λεπτό πριν, popai32 είπε Αναλογος που θα σκαλωσει το μπιτ θα σκαλωσουμε κι εμεις 1.20 θανε 1.30 1.40..Οτι πει ο νακαμοτος.Εκανε το break γυρναμε και εμεις to ribbon στο 4Η καλα παει αλλα κατσε να δουμε στις επομενες ωρες τι θα επιβεβαιωσει και τι ορεξεις θα εχει Παντως να ξες και στο 1.45 να παμε στο 1.20 πιστευω να φυγει κατω οπως και ναχει
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 αφού ζητάνε παράταση το ΣΕΚ τι να περιμένεις ....νακαμισο νακαμότο....
Rafa1967 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε @popai32 παρακάλα να πάει 1,45 πρώτα και μετα το μπλούμ να βγώ λάθος στην προηγούμενη πρόβλεψη γιατι αλλιώς θα πηδηχτούμε απο το παραθυρο ομαδικός.... εγω ετοιμος ειμαι....βατραχοπεδιλο μαγιό και εφυγα..... Έφυγες ναι αλλά για που; Σεϋχέλλες;
popai32 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Ποιος θα μου δωσει δανεικα 10 ετιας χωρις επιτοκιο 40.000 αν γινω μπατηρης και αυτος εχει 2 μυρια?Το ιδιο θα κανω κι εγω.Ακουω σοβαρες προτασεις 😄....Πλησιαζει ειναι ετοιμο
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Έφυγες ναι αλλά για που; Σεϋχέλλες; ποιές Σεϋχέλλες ; κυλιέμαι με τους κροκόδειλους στον τελευταίο λασπόλακκο κάπου μεταξύ Τσάντ και Νιγερ περιμένοντας το μπούλραν τους μουσώνες. 37 λεπτά πριν, popai32 είπε Ποιος θα μου δωσει δανεικα 10 ετιας χωρις επιτοκιο 40.000 αν γινω μπατηρης και αυτος εχει 2 μυρια?Το ιδιο θα κανω κι εγω.Ακουω σοβαρες προτασεις 😄....Πλησιαζει ειναι ετοιμο Και εγώ μαζί σου.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις