Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, popai32 είπε

Πλησιαζει Πλησιαζει Πλησιαζει Πλησιαζ ,,, Πλησι..Πλη ...Πλ ΠΠΠππ.

?????? 

Πάνω ή κάτω;;;;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Marizizel είπε

?????? 

Πάνω ή κάτω;;;;

Για πανω παει αλλα αν δεν κανει break out και comfirm οτι και να λεμε..

• Like 1
Δημοσ.

Τίποτα η αγορά είναι ξεκάθαρο πως περιμένει....κρεμόμαστε απο διάφορους παράγοντες.

ο Γκένσλερ αναλαμβάνει απο τις 5 του μηνός επίσημα να παίρνει αποφάσεις οπότε βλέπουμε τί θα βγεί αύριο. 

4 με 5 ιουνίου στο Μαιάμι θα συγκεντρωθούνε  για να γιορτάσουνε την "καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο" το μπίτκοιν.....όπως ξαναείπα ψάχνουν να βρούν την 100ή μαιμού που θα νομιμοποιήσει το μεγαλύτερο σχέδιο πυραμίδα στον κόσμο μετά το Dotcom στα τέλη του 20ού αιώνα. 

Το G7 στις 11-13 θα έχει συνγκέντρωση και θα πάρουν αποφάσεις που απασχολούν τον κρυπτοχώρο, το ΦΛΡ βγαίνει online , οι αγορές(χρηματιστήριο ενδέχετε να έχει κράς) δέν θα την βγάλουμε καθαρή με το 4ο κύμα κορώνας μέσα στο καλοκαίρι (είναι βασικά για να μας κρατήσουν σε πανικό), ο κόσμος έχει γίνει άλλο τόσο κακός(πχ οι Κάρενς που βλέπουμε παντού σε βίντεο που γκρινιάζουν δίχως οι ίδιες να προσφέρουν κάτι, αλλά να απαιτούν απο τους άλλους να "συμορφωθούνε")

Η κρίση έχει βγάλει την σαπίλα που ήταν κρυμένη στον κόσμο. Τίποτα το ιδιαίτερο ίσα ίσα καλό είναι για να ξέρουμε ποιός είναι ποιός. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον μαγκες εγω πιστευω οτι σημερα το βραδυ και αυριο ειναι κρίσιμο σημειο συμφωνα με τις μλκιες που εχω υπολογισει. Αν η μλκια το btc δεν κανει break out απο το τριγωνο πιστευω οτι μεχρι τελος του μηνα θα πεσει στα 25κ. Και αν η μλκια πεσει εκει εμεις πιστευω θα πεσουμε στα 0,40$ - 0,45$ αν δεν υπαρξει και κανα νεο απο sec

Screenshot_8.png

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 1
Δημοσ.

@george200-13 συμφωνώ αν και ακούμε συνεχώς να λένε για το 20κ μπίτ. Ίσως το λένε αυτό για να φοβήσουν τον κόσμο να πουλήσει και έτσι να εκπυρσοκροτήσουν την αλυσσυδωτή πώληση των μπίτ . Εγώ εύχομαι να χτυπήσουμε το 1.40-1.55 πρίν γίνει η χαζομάρα του μπίτ προς τα κάτω. 

image.png.acc425f833a701952a0f8811a78178ea.png

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

@george200-13 συμφωνώ αν και ακούμε συνεχώς να λένε για το 20κ μπίτ. Ίσως το λένε αυτό για να φοβήσουν τον κόσμο να πουλήσει και έτσι να εκπυρσοκροτήσουν την αλυσσυδωτή πώληση των μπίτ . Εγώ εύχομαι να χτυπήσουμε το 1.40-1.55 πρίν γίνει η χαζομάρα του μπίτ προς τα κάτω. 

image.png.acc425f833a701952a0f8811a78178ea.png

Μακαρι να προλαβουμε. Το καλυτερο σεναριο για εμενα θα ηταν να προλαβουμε να φτασουμε εκει ισως και με την βοηθεια του @@@ του sec αν τα παρατησουν και συμβιβαστουν με την ripple μεσα στον ιουνιο ή δειξουν οτι θα συμβιβαστουν(απο το στομα μου και στου θεου το αυτι) πριν γινει καμμια μαλακια με το btc. Μετα ευελπιστω οτι θα αρχισουμε να ξεκολλαμε σιγα σιγα απο τα @@ του btc  

Επεξ/σία από george200-13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πρέπει να βρεθεί μια χρυσή τομή και την ώρα που θα κρασαρει το bitcoin να χωνουν λεφτά στο xrp ......είναι να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή........μέσα στον πανικό το xrp να είναι η όαση ......

• Like 5
Δημοσ.

Μωρε τραγικοί είναι…οι Κυρ δικαστές θ κάνουν κάτι για αυτό;; Ελπίζω ο Ιούνιος να είναι ο μήνας μας…και έχω πολύ καλή αίσθηση ότι θα είναι με τα τραγελαφικά πράγματα που βλέπω από sec…

• Δημιουργία νέου...