Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε

Για το xrp τα έχουμε πει, Έχει να λύσει πρώτα το δικό του πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι,όπως έχω ξαναπεί, ότι πάμε για δίκη. Αυτο σημαινει χρονοβόρες διαδικασίες και βέβαια αγνωστο αποτέλεσμα....

Όσοι γνωρίζουν βλέπουν ότι τα crypto είναι το μέλλον.........αναίμακτο δεν θα είναι όταν το bitcoin πάει πάτο (εκεί που του αξίζει πλέον) αλλά σίγουρα μια μέρα το xrp θα αντικαταστήσει το swift των τραπεζών ......θες το 2022;θες το 2032; Κάποια στιγμή θα γίνει .το sec προσπαθεί να καθυστερήσει κάτι που δεν δύναται απλά....

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα! Μιας και λέμε τις απόψεις μας θα σας πω και τη δική μου.

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μία μεταβατική περίοδο. Λόγω του ότι έχει μπει πολύς κόσμος και έχει ανακατευτεί η τράπουλα, θεωρώ ότι δεν υφίσταται πλέον bullmarket ή bearmarket, όπως τα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Οι φαλαινοκαρχαρίες έχουν "μυριστεί" πολύ αίμα (κυρίως νεοεισερχόμενους) που αγόρασαν ψηλά (και εγώ το έχω πράξει) και προσπαθούν να τους τρομοκρατήσουν ώστε να τους πάρουν τα χρήματα. Το BTC θα ανεβαίνει (θα δημιουργεί ψευδαίσθηση ότι πάμε για νέο ATH) - χειραγωγούμενο εννοείται - θα εισέρχεται κόσμος και κατόπιν θα πέφτει και θα παθαίνουν ζημιά οι τελευταίοι που εισήλθαν στην αγορά - μέχρι που θα ψιλό πατώσει και θα αποχωρήσουν. Δεν θα αργήσει ωστόσο να κάνει το νέο του ATH (άποψη μου) - αφού αγοράσουν οι φαλαινοκαρχαρίες και οι "θεσμικοί" όσο πιο χαμηλά γίνεται για το μέγιστο δυνατό κέρδος τους. Το XRP είμαι βέβαιος θα διαπρέψει και όταν συμβεί αυτό (συμβιβασμός με θετικό πρόσημο με το SEC) θα πετάξει, ανεξαρτήτως του τι κάνει εκείνη τη χρονική στιγμή το BTC, συνεπώς σε μεγάλες πτώσεις όποιος έχει τη δυνατότητα ας μαζεύει και από λίγο XRP.  

Επεξ/σία από spyroseva
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Gre23 είπε

Όσοι γνωρίζουν βλέπουν ότι τα crypto είναι το μέλλον.........αναίμακτο δεν θα είναι όταν το bitcoin πάει πάτο (εκεί που του αξίζει πλέον) αλλά σίγουρα μια μέρα το xrp θα αντικαταστήσει το swift των τραπεζών ......θες το 2022;θες το 2032; Κάποια στιγμή θα γίνει .το sec προσπαθεί να καθυστερήσει κάτι που δεν δύναται απλά....

Απλά είναι στο αίμα μου .....σε κάθε deep ....να κάνω rase ......και να μην ξεχνάμε ότι κερδίζει αυτός που μένει στο παιχνίδι μέχρι τέλος 

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gre23 είπε

Απλά είναι στο αίμα μου .....σε κάθε deep ....να κάνω rase ......και να μην ξεχνάμε ότι κερδίζει αυτός που μένει στο παιχνίδι μέχρι τέλος 

Συμφωνώ απολύτως !!!

Είχα πάρει αρκετά κομμάτια αρχές του 20, πήρα και άλλα τόσα αρχές του 21 και απλά τα βάζω στο πορτοφόλι και τα ξεχνάω......μπορεί να γίνει η άνοδος (κάτι που θα γίνει σίγουρα κάποια χρονική στιγμή) σε 2 χρόνια, μπορει σε 5 χρόνια ;;;;; Όποιος περιμένει και κάνει υπομονή σίγουρα δεν θα χάσει !

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Βλέπουμε πως η αγορά είναι τελείως φοβησμένη. Με τις μικρές ανακάμσεις που κάνει η τιμή, απλά θέλουν να προσελκύσουν νέο κόσμο, να μας κάνουν να νομίσουμε πως η μπόρα τελείωσε. Αλλα δέν θα τους κάνουμε την χάρη. Τέλος το ρευστό. @@ τώρα. 

Νομίζω στις 4 ιουνίου έχουν οι μπιτκοινάδες ένα συνέδριο/συγκέντρωση. Κάτι σχεδιάζουν εκεί. Βασικά όλα τα πλούσια @@ που αγοράσανε πολύ χαμηλά, θα κάνουν κίνηση για να προσε΄λκύσουν και άλλο κόσμο για να νομιμοποιήσουν το scam coin τους. 

Το βλέπω να πάει μιά στιγμή προς τα 50κ και μετά καρφί προς το 20κ και πιό κάτω. 

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, popai32 είπε

Εγω απλα λεω τι βλεπω για να ακουσει οποιος θελει.Οσον αφορα αυτα που γραφεις συμφωνο με το δευτερο σκελος διαφωνοντας με το πρωτο.Δεν πιστευω οτι υπαρχει bull market οπως το οριζουμε για το xrp.Ειναι θεμα δικαστηριου και συμφωνιας κατω απο τα τραπεζια η μη.Μπορει να σκασουμε τωρα το 22 το 23 το 30 η και καθολου ανεξαρτητος μαρκετ.Μεχρι τοτε εγω ακολουθαω διαβαζοντας το μπιτ.(Αλλαααα ενα 100$ θα το πιασουμε δεν μπορει :))

Αν το προβλημα ειναι μονο το sec,ανατρεχω  πισω να δω ποσο ηταν η τιμη του πριν το sec και δεν βλεπω να ξεπερνα παλι  το 1 $..αρα δεν ειναι  το θεμα το sec.το θεμα ηταν να μαθει και να πιστεψει ο κοσμος και οι πολυεθνικες και οι τραπεζες το xrp..απλα ηρθε το θεμα του sec και εκει π αρχισαν ολοι να το συζητουν και ετοιμαζονταν να αρχιζει να αναπτυσσεται γραμμικα χωρις να ξερουμε π θα φτασει,το κατεστησε στα ματια των επενδυτων μια επενδυση "χωρις ασφαλεια"π θα χασουν τα λεφτα τους..αυτοι θα επενδυσουν εκατομμυρια και εμεις περιμενουμε να πεσει στα 0.50 cents και ακομα παρακατω για να αγορασουμε..με την προοπτικη να βγουμε πιο εξυπνοι απ αυτους π κινουν τα νηματα και να τους τριψουμε στην μουρη οτι εγινα "πλουσιος" αγοραζοντας  το xrp με 0.10 λεπτα..και να πεταξουμε στο τελος και ενα,σας τα λεγα εγω..!!

Δημοσ.

Άσχετο-σχετικό; Το άλλο με το παράνομο ορυχείο εξόρυξης Bitcoin στην μεγάλη Βρετανία που τους πιάσανε το είδατε; Αυτό τώρα που διάβασα δεν κατάλαβα πως ακριβώς γίνεται και τι κάνουν και πως μπορεί να επηρεάζει την τιμή του Bitcoin αρχικά (εφόσον το κάνουν και άλλοι) και μετέπειτα των υπολοίπων κρυπτο;

7 λεπτά πριν, Christkg είπε

Αν το προβλημα ειναι μονο το sec,ανατρεχω  πισω να δω ποσο ηταν η τιμη του πριν το sec και δεν βλεπω να ξεπερνα παλι  το 1 $..αρα δεν ειναι  το θεμα το sec.το θεμα ηταν να μαθει και να πιστεψει ο κοσμος και οι πολυεθνικες και οι τραπεζες το xrp..απλα ηρθε το θεμα του sec και εκει π αρχισαν ολοι να το συζητουν και ετοιμαζονταν να αρχιζει να αναπτυσσεται γραμμικα χωρις να ξερουμε π θα φτασει,το κατεστησε στα ματια των επενδυτων μια επενδυση "χωρις ασφαλεια"π θα χασουν τα λεφτα τους..αυτοι θα επενδυσουν εκατομμυρια και εμεις περιμενουμε να πεσει στα 0.50 cents και ακομα παρακατω για να αγορασουμε..με την προοπτικη να βγουμε πιο εξυπνοι απ αυτους π κινουν τα νηματα και να τους τριψουμε στην μουρη οτι εγινα "πλουσιος" αγοραζοντας  το xrp με 0.10 λεπτα..και να πεταξουμε στο τελος και ενα,σας τα λεγα εγω..!!

Το ειχω πει και παλαιότερα…η όλη ιστορία με το sec ίσως μας ωφελήσει πολυ περισσότερο στο τέλος αν όλα πάνε καλα. Από την μια επειδή με μια τέτοια ιστορία έκανε πιο «διάσημο» το κοιν μας στο κοινό, από την άλλη με το που βγούμε αλώβητοι από αυτό θα σημαίνει προς το κοινό ότι είμαστε σιγουροτατα αξιόπιστοι…

Δημοσ.

@panosbel https://www.cnbc.com/2021/05/28/bitcoin-mine-discovered-by-uk-police-on-cannabis-farm-raid-.html

Καταρχάς ξέρεις το πόσο κατά είμαι για το μπίτκοιν. Απο εκεί και πέρα, αυτό δέν είναι τίποτε άλλο παρά ένα false flag για να δείξουνε την "επικυνδυνότητα" του μπίτκοιν και να βάλουν μπρός την μηχανή ρύθμισης του "πρασσινου" μπιτκοιν που είπε ο @@δας Ο Λήρη , ο Μάσκ και τόσοι άλλοι.  Οι τύποι βασικά τραβούσανε/κλέβανε ρεύμα και γιαυτό τους πιάσανε τελικά. Το μπίτκοιν θα πρέπει να βγεί στην δημοσιότητα το ποιός εποφελείτε απο το mining απο το "λυσιμο των αλγόρυθμων" θέλω να δώ εκεί το ποιός θα πληρώσει και το πότε θα βγούν να πούν πως είναι ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Να ξέρεις (τα λόγια μου κράτα τα), θα βγούν και θα πούνε όσοι κάνουν εξόρυξη μπίτκοιν να κόψουν τον κινέζικο pool και να συνδεθουν σε αμερικάνικο ή άλλο ευρωπαικό Pool....όλα εκτός κίνας και ρωσσίας....κράτα τα λόγια μου...το έχω ξαναπεί αυτό). 

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Συμφωνώ και πέρα από αυτό.........έχουν βαλθεί να κοροϊδέψουν τους μικροεπενδυτές ........ταχαμου πιάσανε δύο μ@λακες να κάνουν εξωρηξη ......αυτά άλλου όχι σ εμάς εδώ στην Ελλάδα 

Raise ρε λαμόγια ......και all in....... Να τα λένε αυτά σε πιθήκους όχι σε Έλληνες .....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vins είπε

Λοιπόν παίδες, το short position του XRP έχει πέσει 82%! Ετοιμαζόμαστε για pump?

Συγνώμη, μπορείς να εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό; 

Δημοσ.

https://www.tradingview.com/symbols/XRPUSDSHORTS/

Εδώ βλέπεις τον χάρτη με την πτώση των Short sellers . Η πτώση σημαίνει πως δέν πιστεύουν πλέον οτι το ΧΡΠ θα πέσει.

Εάν είχαμε παρακολουθήσει το γράφημα αυτό + τα γραφήματα που δημοσίευσα στο άλλο κανάλι, θα ξέραμε πως πάμε για φούντο. 

image.png.9c2d1aa6c432e2e88ac7cf542ff5ac35.png

Τώρα όλοι οι μπιτκοινάδες θα αγοράσουν ΧΡΠ και θα πλουτήσουν... με τα πλούτη που βγάλανε απο το μπίτ...

• Like 6
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, panosbel είπε

Συγνώμη, μπορείς να εξηγήσεις τι σημαίνει αυτό; 

Όπως είπε ο @FromMyAshesRRR είναι ουσιαστικά ποντάρισμα στο ότι θα πέσει. Και πολύ χοντρικά, από τους 100 που πονταριζαν στο ότι θα πέσει, οι 82 εκαναν πίσω. Είναι σοβαρή ένδειξη για pumpάρισμα συνήθως 

• Like 4

• Δημιουργία νέου...