Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε

Καλημέρα  Κύριοι και κυρίες... Φαίνεται να έχουμε κάποια εξέλιξη όσον αφορά το sec ή ιδέα μου είναι;

Logika idea sou..gt auto to panw 5 katw 10 to kanei edw kai kairo..apopsh mou panta

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

“XRP WILL GET SETTLEMENT THIS WEEK”

Δεν το λέει βέβαια ο ίδιος όπως ο τίτλος 🤷‍♂️

Επεξ/σία από panosbel
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosbel είπε

“XRP WILL GET SETTLEMENT THIS WEEK”

🤐

To video είναι παλιό και όχι απο το κανάλι του J. Hogan

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mesu_dil είπε

To video είναι παλιό και όχι απο το κανάλι του J. Hogan

Γράψτε άκυρο😜 πιστεύω πντως είμαστε κοντά…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panosbel είπε

Γράψτε άκυρο😜 πιστεύω πντως είμαστε κοντά…

Κοντα?στην λυση του προβληματος της τιμης;

Δημοσ.

Απο σημερα και σε 5-6 μερες το πολυ το μπιτ θα κανει break out και ο στοχος θα ειναι 22.000 στην καλη οι αλλες δυο εναλακτικες ειναι τα 14 Κ και τα 7 Κ στη κακη.Προς τα πανω 51.000 και βλεπουμε.Μιλαμε για μεγαλους στοχους που θα επηρεασουν πολυ και εμας

• Confused 2
Δημοσ.

Το litecoin τι φάση ρε παιδιά? Έχω αγοράσει στο 165€ και με αυτά και με εκείνα θα με κάνει να πουλήσω τα πάντα όταν ξανά φτάσει εκεί η τιμή (για να μη χάσω κάτι) και να περιμένω να πάει σκ για να πέσει στο 135€

Δημοσ.

@popai32 εγώ φίλε έτσι και αλλιώς έχω πεί ποιά είναι η δική μου στάση. Αυτή την στιγμή δεν αγοράζω τίποτα. Απλά μαζεύω χρήμα για καλό και για κακό. Έχω την εντύπωση πως το μπούλραν έχει τελειώσει και εμείς χάσαμε την σειρά μας. 

Η άλλη περίπτωση είναι πως μετά το G7 11-13 ιουνίου θα δούμε τί παίζει. Ίσως η Ριπλ με το ΣΕΚ ξεκκαθαρίσουν και η τιμή του ΧΡΠ αρχίζει να εκτινάσετε και έτσι πάρει όλο το μαρκετ μαζί του προς τα πάνω. 

Δημοσ.

Θα τραβήξω μερικά σε ustd να είμαι hold και αν πάνε όλα κατω να αγοράσω .......βέβαια όλα αυτά από Τετάρτη μεσημέρι και μετά .......και γενικά μέχρι Δεκέμβρη θα χώσω κάνα χιλιάρικο στο xrp σταδιακά............γιατί πιστεύω από Ιανουάριο και μετά........άντε γεια προς τα πάνω για xrp.......θα πάει πάνω τα μπουνιά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

@popai32 εγώ φίλε έτσι και αλλιώς έχω πεί ποιά είναι η δική μου στάση. Αυτή την στιγμή δεν αγοράζω τίποτα. Απλά μαζεύω χρήμα για καλό και για κακό. Έχω την εντύπωση πως το μπούλραν έχει τελειώσει και εμείς χάσαμε την σειρά μας. 

Η άλλη περίπτωση είναι πως μετά το G7 11-13 ιουνίου θα δούμε τί παίζει. Ίσως η Ριπλ με το ΣΕΚ ξεκκαθαρίσουν και η τιμή του ΧΡΠ αρχίζει να εκτινάσετε και έτσι πάρει όλο το μαρκετ μαζί του προς τα πάνω. 

Εγω απλα λεω τι βλεπω για να ακουσει οποιος θελει.Οσον αφορα αυτα που γραφεις συμφωνο με το δευτερο σκελος διαφωνοντας με το πρωτο.Δεν πιστευω οτι υπαρχει bull market οπως το οριζουμε για το xrp.Ειναι θεμα δικαστηριου και συμφωνιας κατω απο τα τραπεζια η μη.Μπορει να σκασουμε τωρα το 22 το 23 το 30 η και καθολου ανεξαρτητος μαρκετ.Μεχρι τοτε εγω ακολουθαω διαβαζοντας το μπιτ.(Αλλαααα ενα 100$ θα το πιασουμε δεν μπορει :))

Επεξ/σία από popai32
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, popai32 είπε

Απο σημερα και σε 5-6 μερες το πολυ το μπιτ θα κανει break out και ο στοχος θα ειναι 22.000 στην καλη οι αλλες δυο εναλακτικες ειναι τα 14 Κ και τα 7 Κ στη κακη.Προς τα πανω 51.000 και βλεπουμε.Μιλαμε για μεγαλους στοχους που θα επηρεασουν πολυ 

6 λεπτά πριν, popai32 είπε

Εγω απλα λεω τι βλεπω για να ακουσει οποιος θελει.Οσον αφορα αυτα που γραφεις συμφωνο με το δευτερο σκελος διαφωνοντας με το πρωτο.Δεν πιστευω οτι υπαρχει bull market οπως το οριζουμε για το xrp.Ειναι θεμα δικαστηριου και συμφωνιας κατω απο τα τραπεζια η μη.Μπορει να σκασουμε τωρα το 22 το 23 το 30 η και καθολου ανεξαρτητος μαρκετ.Μεχρι τοτε εγω ακολουθαω διαβαζοντας το μπιτ.

Συμφωνω ότι χωρίς θετικό αποτέλεσμα με sec δεν υπάρχει διέξοδος για σοβαρή άνοδο. Από την άλλη bit στα 14k η 7k θα συμπαρασύρει κάτω τα παντα και το xrp πάει για 10cents. Εγώ πιστεύω ότι μέχρι τέλος 2021 η το αργότερο μέσα στο πρώτο δίμηνο του 2022 το bit θα εκτοξευθεί.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rafa1967 είπε

Κι εγω πιστευω οτι θα εκτοξευθει το μπιτ το θεμα ειναι που θα παει πριν το κανει.(Και στα 20 Κ θα δουμε πολυ αιμα παντου.Ας ελπισουμε να εχει τελειωσει και να παμε για τα 50Κ και εμεις αμεσα στα 1.60

Δημοσ.

To bitcoin είναι άχρηστο σε σχέση με άλλα crypto που εξυπηρετούν άλλες ταχύτητες και τεχνολογίες.γιατι λοιπόν όταν ο βασιλιάς πεθάνει να πεθάνει και η αγορά;δεν το καταλαβαίνω;

Θα μας χαλάσει αν έχουμε νέο βασιλιά;;;

Ονόματι XRP????

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Gre23 είπε

To bitcoin είναι άχρηστο σε σχέση με άλλα crypto που εξυπηρετούν άλλες ταχύτητες και τεχνολογίες.γιατι λοιπόν όταν ο βασιλιάς πεθάνει να πεθάνει και η αγορά;δεν το καταλαβαίνω;

Θα μας χαλάσει αν έχουμε νέο βασιλιά;;;

Ονόματι XRP????

Για το xrp τα έχουμε πει, Έχει να λύσει πρώτα το δικό του πρόβλημα. Η γνώμη μου είναι,όπως έχω ξαναπεί, ότι πάμε για δίκη. Αυτο σημαινει χρονοβόρες διαδικασίες και βέβαια αγνωστο αποτέλεσμα....

• Like 1

• Δημιουργία νέου...