Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και τον μοονλαμπο και τον DAI τους είχα μπλοκάρει για τις μαλακίες που λέγανε στο μισό βίντεο. Αλλά αναγνωρίζω οτι οι πληροφορίες τους μου είναι πολύτιμες και τους ξεμπλόκαρα. 

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Έτσι αντιδράει κάποιος όταν ξέρει για το τί λέει.  ο Αλεξ τον έκανε αλα ιουλιάνα. (ψιλοκομένο)......κοινός με τα κρεμυδάκια....

@Mesu_dil Δές τον Άλεξ  xD

και η Έρι απο το Τόκυο τον έκανε ρόμπα.... δές και τα κομεντς του ΧΡΠ army .... xD επίσης η Έρι είπε για το οτι το ΣΕΚ θα πρέπει να κυνηγήσει τέτοια παραπληροφόρηση xD ακριβώς ότι είπα και εγώ στο σχόλιό μου στο κανάλι του τύπου. 

Πολύ μπλα μπλα ρε παιδιά, δεν απαντάει στο απλό ερώτημα, είναι η δεν είναι ανεξάρτητη η χρήση τις πλατφόρμας τις ripple από το XRP? Για τις τράπεζες ?? Και εάν δεν είναι απαραίτητη η χρήση, μήπως είναι σωστή η άποψη ότι το xrp ήταν η μέθοδος για να γίνει finance η ripple?? Απλή απάντηση γιατί τόσο μπλα μπλα!

Δημοσ.

Όσο για μένα προσωπικά η στρατιγική μου είναι Χόντλ, ,

1)Σε περίπτωση που δέν τελείωσε το μπούλραν μαζεύω χρήματα και περιμένω να δώ τί θα γίνει με το ΣΕΚ. Άν αρχίσει πάλι η τιμή να εκτοξεύεται, ίσως να αγοράσω.

2) Σε περίπτωση που τελείωσε το μπούλραν μαζεύω χρήματα και περιμένω να πέσει η τιμή στα τάρταρα και μετά θα αγοράσω. 

@costas1973  νομίζω το "Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP" παίζει ρόλο :P 

Η ιδέα ξεκκίνησε απο το 2004 και το 2012 οπου η Ριππλ δημιουργήθηκε κυριος σκοπός του Ryan Fugger, ΜακΚέλεμπ με τον Λάρσεν ήταν η δημιουργία μιάς αποκεντρωμένης πλατφόρμας οπου οι κοινωνία θα μπορεί να χρηματοδοτήσει ο ένας τον άλλον. Το 2008 η οικονομική κρίση ήταν αυτό που δημιούργησε το μπίτκοιν, το ΧΡΠ όμως είναι η λύση του προβλήματος αυτού. Δέν είναι τυχαίο που ο Δαβίδ Σουόρτς πρώην μπίτκοιν κρυπτογράφος είναι στην Ριπλ. Είδε το τί λείπει απο το μπίτκοιν και εφάρμοσε αυτά που λείπουν απο εκεί, στο ΧΡΠ. 

Μεταξύ αυτών των δύο ημερομηνιών αναμένετε να δούμε τί θα γίνει με την τιμή. Εάν θα πάμε για ένα τελευταίο μπούλραν ή θα επιβεβαιωθεί το μπέαρ μαρκετ. 

Εάν δώ το τί έγινε τα δύο προηγούμενα μπούλραν το 2014 και το 2017-18 τότε το μπούλραν έχει τελειώσει. Βλέπω ένα ακόμα μικρό προς τα πάνω και μετά 3 χρόνια μπεαρ μαρκετ. 

Τι θέλω να πώ, οτι καί τα δύο σενάρια είναι πιθανά. Ίσως δούμε ένα μπουλραν το οποίο θα το ξεκκινήσει το τέλος του θεάτρου με το ΣΕΚ και το ΧΡΠ θα πάρει στους όμους του όλα τα κρύπτο και θα πάμε σε ένα ακόμα μπουλραν. 

Αλλιώς τελειώσαμε και δέν το έχουμε καταλάβει ακόμα όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ. 

image.png.cc6a11e7d14760db0695b1f81edbd7df.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Αλλιώς τελειώσαμε και δέν το έχουμε καταλάβει ακόμα όπως έχω ξαναπεί σε προηγούμενο ποστ. 

Αυτό είναι ίσως το πιο πιθανό σενάριο βάση ιστορίας. Πολλοί hyp-άρουν και περιμένουν bull run αλλα προσωπικά δεν το βλέπω, μακάρι να κάνω λάθος γιατι έχω αποφασίσει να cash-άρω (50%) αν ανέβουμε short term  και να φτιάξω το position μου στις αρκούδες.

Επεξ/σία από Mesu_dil
  • Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kalwdios είπε

Καλημερα!!Οσες μαχεςκαι να κερδισουμε αν αυτο δεν εχει ανταποκριση στην τιμη..τι να το κανουμε;ακουγομαι απαισιοδοξος..αλλα αυτη η στασιμοτητα η το 5 πανω 5 κατω,απλα σε τσκιζει..καλυτερα να κανει μια μεγαλη βουτια να αγορασουμε και αλλα η να εκτοξευτει να πουλησουμε

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Christkg είπε

Καλημερα!!Οσες μαχεςκαι να κερδισουμε αν αυτο δεν εχει ανταποκριση στην τιμη..τι να το κανουμε;ακουγομαι απαισιοδοξος..αλλα αυτη η στασιμοτητα η το 5 πανω 5 κατω,απλα σε τσκιζει..καλυτερα να κανει μια μεγαλη βουτια να αγορασουμε και αλλα η να εκτοξευτει να πουλησουμε

Απλά......υπομονή και χοντλ !!!

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα με χαμόγελα αισιοδοξία και υπομονή.

Άποψη μου είναι πως αν δεν καθαρίσει με το ΣΕΚ το ξρπ έτσι θα πηγαίνουμε.

Egww Kanw hold Kai agorazw to dip opote mporw γιατί πιστεύω ότι σε κάποια φάση θα ανέβει αρκετά.

• Like 4

• Δημιουργία νέου...