Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή έχει κανάλι στο γιουτουμπ δεν παει να πεί πως λέει αλήθειες. Οι περισσότεροι δημοσιοκάφροι είναι πολιτικοί ακτιβιστές που διαστρευλόνουν την αλήθεια για να γίνει πιό πιασάρικια. Εγώ όταν λειτουργώ στους νορμάλ ρυθμούς μου είμαι στοϊκά ήρεμος. Καμία σχέση με την πλειοψηφια των μυνημάτων μου που βλέπτε στο φόρουμ. Με όσους έχω επικοινωνία σε πριβέ μυνήματα ξέρουν τί εννοώ. 

σωστότατος @Mesu_dil  (απο το μεσουλίτ βγήκε το nickname) ?  xD

@Mesu_dil μιάς και είπες για να ακούμε όλες τις γνώμες, ορίστε ένας ακόμας γιουτούμπερ που μπορεί να είναι ο τύπος μπιτκοινάς αλλά μας αγγίζει πολύ και εμάς μιάς και είμαστε σε ένα centralized market κρεμόμαστε απο τα @@ του μπιτ. 

• Like 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

σωστότατος @Mesu_dil  (απο το μεσουλίτ βγήκε το nickname) ?  xD

Ναι, απο το Mesulid (100mg)! :lol:  Όταν έφτιαξα τον λογαριασμό στο insomnia κατανάλωνα πολλά mesudil λόγω τραυματισμού και όταν ήρθε η ώρα να εισάγω username ήταν το πρώτο που είδα πάνω στο γραφείο μου χαχα:lol:

Οσο για τα βίντεο και τις απόψεις που κυκλοφορύν, η γνώμη μου είναι οτι ακούμε τα πάντα χωρίς να επηρεαζόμαστε.

Προσωπικά holdάρω μέχρι τέλους και όπου βγεί!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 27/5/2021 στις 7:34 ΜΜ, sarantatessera είπε

Ψιλό off-topic:

Στην εφαρμογή crypto.com, μετά την τελευταία αναβάθμιση, βγάζει ένα μήνυμα πως η εφαρμογή δεν είναι συμβατή στη συσκευή μου...

Το λέει και σε άλλους απ' ό,τι είδα στα σχόλια του Play Store. Τι πρέπει να κάνω για να επανέλθει; Υποτίθεται πως μόνο μέσω εφαρμογής έχεις πρόσβαση στα coins σου, έτσι δεν είναι;

Καμιά ιδέα κάνεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είτε κανείς αναβάθμιση την εφαρμογή, είτε η συσκευή σου είναι πλέον παλιά και δεν υποστηρίζει πλέον αναβαθμίσεις. Αυτό καταλαβαίνω από αυτό που έχεις γράψει…και εμένα μου έβγαλε τέτοιο μνμ και μόλις έκανα αναβάθμιση την εφαρμογή κατευθείαν μπήκα…

11 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Καμιά ιδέα κάνεις;

Επεξ/σία από panosbel
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, panosbel είπε

Είτε κανείς αναβάθμιση την εφαρμογή είτε η συσκευή σου είναι πλέον παλιά και δεν υποστηρίζει πλέον αναβαθμίσεις. Αυτό καταλαβαίνω από αυτό που έχεις γράψει…

Το θέμα είναι ότι είτε δεν μ' αφήνει να κάνω αναβάθμιση είτε προς το παρόν δεν υπάρχει αναβάθμιση για να κάνω.

Ευελπιστώ σ' αυτό το δεύτερο και με κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής να λυθεί το ζήτημα.

Εν τω μεταξύ, αν τυχόν όντως απλά δεν υποστηρίζει πλέον το κινητό μου η εφαρμογή, πώς λύνω το ζήτημα της πρόσβασης στα coins μου;

4 λεπτά πριν, sharke είπε

και απο εδω εχει login 

https://crypto.com/exchange

Στην εφαρμογή έχει μόνο έναν 6ψήφιο κωδικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο στη συγκεκριμένη συσκευή για να έχεις πρόσβαση στα coins σου, δεν έχεις username και password.

Επεξ/σία από sarantatessera
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, sarantatessera είπε

Στην εφαρμογή έχει μόνο έναν 6ψήφιο κωδικό που βάζεις μόνο από τη συγκεκριμένη συσκευή για να έχεις πρόσβαση στα coins σου, δεν έχεις username και password.

κανε εγγραφη να εχεις. εμένα δουλεύει κανονικά και το app.

απο το κιν ειναι πιο πολύ για να κάνεις το verify στην crypto 

Επεξ/σία από sharke
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, sharke είπε

κανε εγγραφη να εχεις. εμένα δουλεύει κανονικά και το app.

απο το κιν ειναι πιο πολύ για να κάνεις το verify στην crypto 

Έκανα έγγραφη όπως μου το είπες, με το email που χρησιμοποίησα και στο app, αλλά δεν φαίνονται αυτά που έχω αγοράσει (τα βγάζει μηδέν) και δεν φαίνεται ούτε το ιστορικό των συναλλαγών μου.

Γιατί αυτό;

Ψάχνοντας, βρήκα ότι γράφει αυτό:

Update - We are continuing to investigate this issue.

May 28, 19:00 HKT

Investigating - We are aware of issues accessing the App and Exchange services reported by UK customers who use BT broadband services. Further investigations are ongoing.

May 28, 18:58 HKT

Ίσως γι'αυτό δεν μου εμφανίζει τα υπόλοιπά μου και δεν έχω πρόσβαση στο app;

Απ' την άλλη, δεν θα 'πρεπε, μέσω αυτής της εγγραφής που πραγματοποίησα τώρα στο site να μου έδειχνε τα υπόλοιπά μου;

Επεξ/σία από sarantatessera
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, miklas είπε

Παιδιά καλησπέρα έχει κανείς άποψη για τον φίλο;;λέει ενδιαφέροντα πράγματα όπως το ότι πχ μπορεί το xrp να πατώσει αλλά η ripple να τα οικονομήσει γιατί οι τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία που έχει αναπτύξει αλλά όχι το token της 

Έτσι ακριβώς, τα είπε όπως είναι, εμείς απλώς καθήσαμε στον άξονα ….

Δημοσ.

@costas1973 επειδή είπε αναλήθειες γιαυτό ανέβασε και ο Μουν λαμπο ένα βίντεο οπου εξηγή οτι αυτά που λέει είναι αναλήθειες.... όπως και του είπα ακόμα και στα σχόλιά του στο κανάλι του. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sarantatessera είπε

Έκανα έγγραφη όπως μου το είπες, με το email που χρησιμοποίησα και στο app, αλλά δεν φαίνονται αυτά που έχω αγοράσει (τα βγάζει μηδέν) και δεν φαίνεται ούτε το ιστορικό των συναλλαγών μου.

Γιατί αυτό;

Ψάχνοντας, βρήκα ότι γράφει αυτό:

Update - We are continuing to investigate this issue.

May 28, 19:00 HKT

Investigating - We are aware of issues accessing the App and Exchange services reported by UK customers who use BT broadband services. Further investigations are ongoing.

May 28, 18:58 HKT

Ίσως γι'αυτό δεν μου εμφανίζει τα υπόλοιπά μου και δεν έχω πρόσβαση στο app;

Απ' την άλλη, δεν θα 'πρεπε, μέσω αυτής της εγγραφής που πραγματοποίησα τώρα στο site να μου έδειχνε τα υπόλοιπά μου;

Καλημέρα. Χθές τό πρωί έπαθα τό ίδιο με το blockfolio. Έκανα ενημέρωση καί μετά δεν φαινόταν τίποτα. Ούτε κάν άνοιγε. Μετά από κάνα δύο ώρες υπήρξαν σχόλια στην εφαρμογή καί από άλλους ότι κρασαρε μετά την ενημέρωση. Πολύ αργότερα ανέβασαν καινούργια ενημέρωση και διορθώθηκαν όλα. Λέω απλά κοίτα αν έγινε καί σέ άλλους καί κοίτα αν βγήκε άλλη ενημέρωση. Αν καί εύχομαι να το έχεις ήδη λύσει!

• Thanks 1
Δημοσ.

Έτσι αντιδράει κάποιος όταν ξέρει για το τί λέει.  ο Αλεξ τον έκανε αλα ιουλιάνα. (ψιλοκομένο)......κοινός με τα κρεμυδάκια....

@Mesu_dil Δές τον Άλεξ  xD

και η Έρι απο το Τόκυο τον έκανε ρόμπα.... δές και τα κομεντς του ΧΡΠ army .... xD επίσης η Έρι είπε για το οτι το ΣΕΚ θα πρέπει να κυνηγήσει τέτοια παραπληροφόρηση xD ακριβώς ότι είπα και εγώ στο σχόλιό μου στο κανάλι του τύπου. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Έτσι αντιδράει κάποιος όταν ξέρει για το τί λέει.  ο Αλεξ τον έκανε αλα ιουλιάνα. (ψιλοκομένο)......κοινός με τα κρεμυδάκια....

@Mesu_dil Δές τον Άλεξ  xD

Tο είδα το βίντεο του Alex Cobb μόλις βγήκε, επισοδιακός χαχα. Γενικά τον παρακολούθώ.

Όσον αφόρα τον Moon Lambo πιστευω οτι είναι μεγάλος καραγκιόζης :lol:

Γενικά τους βλέπω και τους διαβάζω όλους και προσωπικά πιστεύω οτι υπάρχει μία σκοπιμότητα (και όχι το monetization) απο όλες τις μεριές, είτε απο υποστηρικτές είτε απο αρνητές.

Ας είμαστε καλά να δούμε τι θα γίνει στο μέλλον, είτε να γελάμε είτε να κλαίμε ολοι μαζί:lol:

Επεξ/σία από Mesu_dil

• Δημιουργία νέου...