Ψευδώνυμo Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, Sandre είπε x29868012294_71.png.pagespeed.ic.oMmPJ9Tz9W.webp Έξω από το sec x29868012294_71.png.pagespeed.ic.oMmPJ9Tz9W.webp XRP LIVES MATTER ✊🤑 4 1
Gouthas Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 12 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Εκεί έπρεπε να ήμουν. .... Με αντίσκηνο στημένο από έξω!
FromMyAshesRRR Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Gouthas είπε Με αντίσκηνο στημένο από έξω! Όχι με αντίσκηνο....με τάνκ εννοώ....
panosbel Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Αυτό μου φαίνεται ενδιαφέρον αν και δεν πολυκατάλαβα τι σημαίνει…
FromMyAshesRRR Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, panosbel είπε Αυτό μου φαίνεται ενδιαφέρον αν και δεν πολυκατάλαβα τι σημαίνει… Οι αγορές όσον αφορά το ΧΡΠ έχουν ανοδική πορεία σε αντίθεση με τα υπόλοιπα. Δηλαδή όλο και περισσότερα ΧΡΠ αγοράζονται και δέν πωλούνται. 1 3
NikosKallithea Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Ετος 2030, αντε ρε παιδιά λιγο ακόμα και θα φτάσει το ενα δολάριο😂 1 1
panosbel Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ετος 2030, αντε ρε παιδιά λιγο ακόμα και θα φτάσει το ενα δολάριο😂 Φτου φτου φτου. Το 2030 είπαμε…10k per coin….δεν θέλει πολλά πολλά. Αρχικά λύση με sec( που θελουμε να γίνει όσο συντομότερα γίνεται τώρα που έχουμε και “bullrun”) όπου σημαίνει πάμε αυτόματα σε κάποια δεκάδες δολάρια.μετά από κάποιο καιρό χτυπάμε 3 ψηφία όσο αποκτά περισσότερη εμπιστοσύνη από αγοραστές, φάλαινες, μεγάλες εταιρίες funds κλπ.Ύστερα σιγά σιγά υιοθέτηση αυτού από τις τράπεζες όλου του κόσμου και αντικατάσταση της SWIFT. Τότε χτυπάμε 4-5 ψηφία. Ουφ υπομονή και δεν ξέρω τι θα είναι αυτό που θα μας εμποδίσει από τα παραπάνω γραφόμενα αλλά αν όλα πάνε βάση του έργου για του οποίου που έχει χτιστεί το χρπ έτσι πιστεύω πως θα γίνει. Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω γράψει κάτι λάθος. 1
vrkyriakos Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, panosbel είπε Φτου φτου φτου. Το 2030 είπαμε…10k per coin….δεν θέλει πολλά πολλά. Αρχικά λύση με sec( που θελουμε να γίνει όσο συντομότερα γίνεται τώρα που έχουμε και “bullrun”) όπου σημαίνει πάμε αυτόματα σε κάποια δεκάδες δολάρια.μετά από κάποιο καιρό χτυπάμε 3 ψηφία όσο αποκτά περισσότερη εμπιστοσύνη από αγοραστές, φάλαινες, μεγάλες εταιρίες funds κλπ.Ύστερα σιγά σιγά υιοθέτηση αυτού από τις τράπεζες όλου του κόσμου και αντικατάσταση της SWIFT. Τότε χτυπάμε 4-5 ψηφία. Ουφ υπομονή και δεν ξέρω τι θα είναι αυτό που θα μας εμποδίσει από τα παραπάνω γραφόμενα αλλά αν όλα πάνε βάση του έργου για του οποίου που έχει χτιστεί το χρπ έτσι πιστεύω πως θα γίνει. Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω γράψει κάτι λάθος. Την υποδιαστολή μπροστά από τα 3ψηφια 4ψηφια 5ψηφια μόνο, να διορθώσω 1 2
Marizizel Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, panosbel είπε Φτου φτου φτου. Το 2030 είπαμε…10k per coin….δεν θέλει πολλά πολλά. Αρχικά λύση με sec( που θελουμε να γίνει όσο συντομότερα γίνεται τώρα που έχουμε και “bullrun”) όπου σημαίνει πάμε αυτόματα σε κάποια δεκάδες δολάρια.μετά από κάποιο καιρό χτυπάμε 3 ψηφία όσο αποκτά περισσότερη εμπιστοσύνη από αγοραστές, φάλαινες, μεγάλες εταιρίες funds κλπ.Ύστερα σιγά σιγά υιοθέτηση αυτού από τις τράπεζες όλου του κόσμου και αντικατάσταση της SWIFT. Τότε χτυπάμε 4-5 ψηφία. Ουφ υπομονή και δεν ξέρω τι θα είναι αυτό που θα μας εμποδίσει από τα παραπάνω γραφόμενα αλλά αν όλα πάνε βάση του έργου για του οποίου που έχει χτιστεί το χρπ έτσι πιστεύω πως θα γίνει. Ας με διορθώσει κάποιος αν έχω γράψει κάτι λάθος. Μακριά δεν είναι το 2030;;;;;
miklas Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Στις 28/5/2021 στις 3:29 ΜΜ, livaspy είπε Πάνω/κάτω , πάνω/κάτω , πάνω/κάτω …κάποιοι κονομάνε ήδη με τα λεφτά μας… Παιδιά καλησπέρα έχει κανείς άποψη για τον φίλο;;λέει ενδιαφέροντα πράγματα όπως το ότι πχ μπορεί το xrp να πατώσει αλλά η ripple να τα οικονομήσει γιατί οι τράπεζες θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία που έχει αναπτύξει αλλά όχι το token της 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Eπειδή ξέρω τί είναι το ΧΡΠ ποιά η χρήση του, το πόσο πολύτιμο είναι και το πόσο θα πρέπει να κοστίζει το ένα ΧΡΠ για να καλύψει την μεταφορά ρευστού, δέν ακούω τέτοιους γιουτούμπερς. 5:55 "that is because XRP the coin was created to provide liquidity to banks, that way they can maybe open prefunded channels" Μόλις είπε ακριβώς το αντίθετο του ΧΡΠ. Ίσα ίσα, με το ΧΡΠ το corresponting banking nostro vostro δέν μας χρειάζετε πλέον....δέν χρειάζετε να έχουν παρκαρισμένα λεφτά οι τράπεζες σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες.... είτε επίτηδες είτε μή γνωρίζοντας ή καταλάθος, he lost my interest σε αυτά που έχει να πεί. και συνεχίζει να λέει πως δέν είναι αναγκαία η χρήση του ΧΡΠ....... γιαυτό λέμε....αμα ξέρεις τί έχεις δέν χρειάζετε να σε επηρεάζουν τέτοιου είδους εξωστρακισμένα.
miklas Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Eπειδή ξέρω τί είναι το ΧΡΠ ποιά η χρήση του, το πόσο πολύτιμο είναι και το πόσο θα πρέπει να κοστίζει το ένα ΧΡΠ για να καλύψει την μεταφορά ρευστού, δέν ακούω τέτοιους γιουτούμπερς. 5:55 "that is because XRP the coin was created to provide liquidity to banks, that way they can maybe open prefunded channels" Μόλις είπε ακριβώς το αντίθετο του ΧΡΠ. Ίσα ίσα, με το ΧΡΠ το corresponting banking nostro vostro δέν μας χρειάζετε πλέον....δέν χρειάζετε να έχουν παρκαρισμένα λεφτά οι τράπεζες σε λογαριασμούς σε άλλες τράπεζες.... είτε επίτηδες είτε μή γνωρίζοντας ή καταλάθος, he lost my interest σε αυτά που έχει να πεί. Πάντα άμεσα μας βοηθάς απλά ακούγοντας τον λες βρε μπας και μείνουμε με το π@@@ι τστο χέρι στο τέλος 😂😂😂αλλά όπως προείπα το ξεκαθάρισες
FromMyAshesRRR Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Είτε θεωρηθεί είτε όχι χρεώγραφο εμάς μας συμφέρει. Απλά είναι και καλά ο φόβος που σκορπάνε που μας τρομάζει (και γιαυτό το κάνουν) γιατί μας θέλουν εκτός παιχνιδιού. Το bitconnect το θυμάσαι ; ΤΟ ΣΕΚ κυνήγησε την Ριπλ ΠΡΙΝ κυνηγήσει τους κομπιναδόρους γιουτουμπερς του Μπίτκοννεκτ. ΑΠο εκεί καταλαβαίνεις τί παίζει...
Mesu_dil Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Δημοσ. 29 Μαΐου 2021 Όλες οι γνώμες σεβαστές, όσο και να υποστηρίζουμε το XRP πρέπει να έχουμε τα αυτιά μας ανοιχτά. Το μέλλον θα δείξει 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις