Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Οπότε παίδες είδαμε το πόσο μας κοροϊδεύουν, έπρεπε να είχαμε πουλησει τον Απρίλιο....τωρα χοντλ και όταν κατέβει στα 0.59 -0.55 αγοράζουμε όποιος έχει ακόμα ρευστό. 

Δεν έχω άλλα. Θα αναγκαστώ να πουλήσω το καγιέν 😭 θέλω Φεράρι. Να γίνω πλούσιος σε ένα φεγγάρι 🌙🏎️

• Like 2
  • Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Δεν έχω άλλα. Θα αναγκαστώ να πουλήσω το καγιέν 😭 θέλω Φεράρι. Να γίνω πλούσιος σε ένα φεγγάρι 🌙🏎️

Μιας και ανέφερες αυτό εγώ περίμενα να ανέβει να πάρω τίποτα αξιοπρεπές να μην πηγαίνω στην δουλειά με το παπί. Τελικά θα την βγάλω με ένα Getz 1100cc…😝

Επεξ/σία από panosbel
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, panosbel είπε

Μιας και ανέφερες αυτό εγώ περίμενα να ανέβει να πάρω τίποτα αξιοπρεπές να μην πηγαίνω στην δουλειά με το παπί. Τελικά θα την βγάλω με ένα Getz 1100cc…😝

Έλα μία χαρούλα είσαι με το Getz, σκυλί μαύρο... όχι σαν το γαβκόιν :P .. Εγώ γέρος άνθρωπος και κυκλοφορώ με ένα scooter και το XRPάκι δεν βοηθάει καθόλου...

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, panosbel είπε

Θα σου πουλούσα το καγιέν σε τιμή γκετς όταν θα γινομουν πλούσιος. Αλλά κι εγώ με σκούτερ κυκλοφορώ σύντροφε ✊🏿😭 λυπάμαι πολύ

11 λεπτά πριν, spyroseva είπε

Έλα μία χαρούλα είσαι με το Getz, σκυλί μαύρο... όχι σαν το γαβκόιν :P .. Εγώ γέρος άνθρωπος και κυκλοφορώ με ένα scooter και το XRPάκι δεν βοηθάει καθόλου...

To the moon ελπίζω να πάρω καινούριο σκούτερ και να μην σκέφτομαι ότι τα 120 ευρώ που θα δώσω για λάστιχα τώρα είναι 120 xrp. Και την Κυριακή τα διπλάσια γιατί το βλέπω για ντιπ στην άβυσσο

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Οπότε παίδες είδαμε το πόσο μας κοροϊδεύουν, έπρεπε να είχαμε πουλησει τον Απρίλιο....τωρα χοντλ και όταν κατέβει στα 0.59 -0.55 αγοράζουμε όποιος έχει ακόμα ρευστό. 

Ας δούμε αν θα πιάσουμε το πρώτο support 0.738$ και μετά... βλέπουμε!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Όσο δεν ανεβαίνει τίποτα να πουλήσουμε κάτι, λεφτά καπουτ ;)

1 ώρα πριν, livaspy είπε

Πάνω/κάτω , πάνω/κάτω , πάνω/κάτω …κάποιοι κονομάνε ήδη με τα λεφτά μας…

Σκέτη ζαλάδα.... Στο τέλος μάλλον χάπια για ναυτία θα χρειαστούμε :)

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Marizizel είπε

Όσο δεν ανεβαίνει τίποτα να πουλήσουμε κάτι, λεφτά καπουτ ;)

Σκέτη ζαλάδα.... Στο τέλος μάλλον χάπια για ναυτία θα χρειαστούμε :)

δεν ξέρω πάντως μια φορά που είχα πάρει χαπάκι για την ρύθμιση της περιόδου (είχε η πρώην τα χάπια της στο τραπέζι και έψαχνα ασπιρίνη) μου λέει επάνω στο τραπέζι έχει σε ένα μπολ, και πήρα.....ενιωσα άλλος άνθρωπος....οχι μόνο ο πονοκέφαλος έφυγε....αλλα χαλαρωσα κιόλας. Από τότε της είπα να παίρνει διπλή δόση γιατί συνεχώς ήταν στην τσίτα...χαχαχαχα 

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Σε αυτό το σημείο δεν ξέρω καν αν αξίζει να γράφουμε για αυτό, αλλά το κλειστό meeting του SEC θα γίνει στις 3 Ιουνίου πλέον. Μέχρι να ξαναπάρει αναβολή... :P

https://www.sec.gov/news/closedmeetings/2021/ssamtg060321.htm

Εγώ προσωπικά πως το βλέπω:

προσπαθουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και κάνουν αναβολή στην αναβολή μπας και βρουν κάποια διέξοδο η την καλύτερη δυνατή λύση για αυτούς…

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panosbel είπε

Εγώ προσωπικά πως το βλέπω:

προσπαθουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και κάνουν αναβολή στην αναβολή μπας και βρουν κάποια διέξοδο η την καλύτερη δυνατή λύση για αυτούς…

Ναι και εγώ κατί τέτοιο νομίζω ότι παίζει. Δείχνει ότι προσπαθούν πολύ να φανεί ότι έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Πιθανότατα η Ripple είναι αρκετά σκληρή στις διαπραγματεύσεις και δεν δέχεται συμβιβασμό χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το status του XRP.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Σε αυτό το σημείο δεν ξέρω καν αν αξίζει να γράφουμε για αυτό, αλλά το κλειστό meeting του SEC θα γίνει στις 3 Ιουνίου πλέον. Μέχρι να ξαναπάρει αναβολή... :P

https://www.sec.gov/news/closedmeetings/2021/ssamtg060321.htm

Οι πιέσεις από δεξιά και αριστερά που έλεγα 😉 θα γίνει μεγάλος χαμός όταν ανοίξει το κουτί της Πουτ.....Πανδώρας....

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Οι πιέσεις από δεξιά και αριστερά που έλεγα 😉 θα γίνει μεγάλος χαμός όταν ανοίξει το κουτί της Πουτ.....Πανδώρας....

Πιπέρι... 😂😂😂

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ ανοίξτε τα πορτοφόλια σας σιγά σιγά. Frommyashes μην αρχίσεις παλι δεν έχω αλλά να αγοράσω....

2 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Ναι και εγώ κατί τέτοιο νομίζω ότι παίζει. Δείχνει ότι προσπαθούν πολύ να φανεί ότι έχουν το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις. Πιθανότατα η Ripple είναι αρκετά σκληρή στις διαπραγματεύσεις και δεν δέχεται συμβιβασμό χωρίς να υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το status του XRP.

Πιστευεις ότι όντως γίνεται διαπραγμάτευση; Το λέω γιατί διαβαζω κάτι δηλώσεις του Gensler περι διαφάνειας και κανόνων που πρέπει να μπουν για προστασία των επενδυτών κλπ. Γενικά μια στάση του στιλ θέλω να τα αλλάξω όλα... Θα το τραβήξει μέχρι τέλους πιστευεις;

• Δημιουργία νέου...