popai32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Οπότε δέν θα πάει προς 1.40-1.50 και μετά κάτω....θα πάει κατευθείαν για κάτω....@@ πάλι Πάντως δέν έχει κάνει retracement στο 0.618....εγώ ήλπιζα να πάει μιά εκεί και μετά για κάτω. Δεν ξερουμε ακομη περιμενε 9 λεπτά πριν, popai32 είπε Δεν ξερουμε ακομη περιμενε Καλα τις ακρες μην τις δενεις σκοινι κορδονι.αν υποθετικα σπασει προς τα πανω μπορει να κολωση και στα 1.20 και να φυγει απο εκει κατω 27 λεπτά πριν, popai32 είπε Δεν ξερουμε ακομη περιμενε Καλα τις ακρες μην τις δενεις σκοινι κορδονι.αν υποθετικα σπασει προς τα πανω μπορει να κολωση και στα 1.20 και να φυγει απο εκει κατω 2
georgekasa Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μερικά σχόλια από χθες από τον κλασσικό δικηγόρο μας 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Κόντεψε να πνιγεί με την λέξη που ξεστόμισε χαχαχαχα @georgekasageorgekasa μετρημένες είναι οι μέρες του ΣΕΚ. Μπάσταρδοι μας κατέστρεψαν.
Rafa1967 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 53 λεπτά πριν, georgekasa είπε Μερικά σχόλια από χθες από τον κλασσικό δικηγόρο μας Πολύ light τοποθέτηση. Εγώ διαβάζοντας το βλεπω ότι πάμε για δίκη. Μακαρι να διαψευστώ..., 1
georgekasa Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 @FromMyAshesRRR ΑΜΗΝ, Αντε να δουθμε και όπως είπαμε όλοι σε κανένα νησί το καλοκαίρι!!:P Αύριο έχει συνεχεία 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Κοίτα αλλά κάνουν μπροστά στα μάτια μας και άλλα πίσω από την πλάτη μας. Επισξς τόσες ακροάσεις μια πίσω από την αλλά είναι είτε γιατί δεν έχουμε άλλη ώρα είτε γιατί έτσι τα υπολόγισαν είτε για να πιέσουν και να εξεφτελισουν άλλο τόσο την κατάσταση και έτσι να αναγκάσουν από λομπιστες να ασκήσουν άλλο τόσο πίεση στην υπόθεση. Εγώ από την αρχή δεν είχα πολύ εμπιστοσύνη στον Γκένσλερ. Δεν είναι άνθρωπος σαν τον ΜπράιανΜπρουκς. Ο Γκένσλερ είναι υπόγειος υποχθόνιος. Ότο κάνει το κάνει ύπουλα και μέσω άλλων. Βλεπουμε. 1
Gouthas Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Καλημέρα παιδιά, πάντως αυτό που δεν ήθελα να δω δεν το είδα, μέσα εβδομάδας και ας πούμε ότι μπαίνει και ο Ιούνιος και μερικά άρχισαν και σαλεύουν για τα καλά, ίσως τελικά να μπαίνουμε σε ακόμα μια καλή φάση, για να δούμε!!! Εννοείται με τα όρνια που το διαχειρίζονται δεν υπάρχει πρόβλεψη αλλά είναι ενθαρρυντικό ότι κρατάνε σταθερά σε μια άνοδο με εναλλαγές σε κάτι μικρά ξεσπάσματα. για δείτε και αυτό https://ripplecoinnews.com/ceo-brad-garlinghouse-refutes-accusations-of-instigating-bitcoin-energy-consumption-fud/
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 38 λεπτά πριν, Gouthas είπε μερικά άρχισαν και σαλεύουν για τα καλά Παλικαρε γεννήθηκαμε ζουρλοι...δεν σαλέψαμε στην πορεία....😂😆🤣
panosbel Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Εγώ είδα πάντως πως η ριπλ πρόσθεσε την bankofamerica στο ripplenet…δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό! 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 έχει καιρό η ΒΟΑ έχουν παρα πολλές εταιρίες συνεργασία με την Ριπλ, απλά είναι κάτι να γίνει κάτι άλλο παίζετε που δέν ξέρουμε. 1
miklas Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, FromMyAshesRRR είπε έχει καιρό η ΒΟΑ έχουν παρα πολλές εταιρίες συνεργασία με την Ριπλ, απλά είναι κάτι να γίνει κάτι άλλο παίζετε που δέν ξέρουμε. Καλό για εμάς η πακέτο;άποψη θέλω
FromMyAshesRRR Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Το time line έχει ξεφύγει βασικά. Θέλω να δώ τί θα γίνει μέχρι τις 31 ή τουλάχιστον μέσα στο Σ/Κ και μετά θα δούμε. Πάντως ίσως η ξεκαθάριστη με το ΣΕΚ προκαλέσει άλλο ένα μπούλραν που θα πάρει όλα τα κοινς μαζί του. Με το τελευταίο ντάμπ προς τα κάτω άνοιξε το τρίγωνο περισσότερο και βλέπω όντως αυτό που είπε ο Ποπάι για μέσα καλοκαιριού όπως και ο Κανέλος νομίσω είπε κάτι τέτοιο. Απο κεί και πέρα έχουμε τους περισσότερους να λένε για σύντομα να πάμε στο πάνω απο +2 δολλάρια ενώ έχω δεί και άλλους που λένε πως το μπούλραν έχει τελειώσει. Εδώ θα πρέπει να πώ πως μπορώ να δώ καί τις δυο πλευρές και συμφωνώ καί στις δύο πλευρές. Σίγουρα όλοι αυτοί στο Γιούτουμπ έχουν τις διασυνδέσεις τους και ακούνε μικρά πουλάκια που τους δίνουν πληροφορίες και της παπαγαλίζουν οπότε δέν λένε αυτά που λένε έτσι αϊντε αϊντε. Εκτός και άν το κάνουν για να μήν πουν τον κόσμο "αυτό ηταν τελειώσαμε" γιατί τότε θα πέσει πανικός και θα πουλήσουν τα πάντα μέχρι πάλι τα 0.20 το χρπ και το 10κ μπίτ.... 3
Mesu_dil Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panosbel είπε Εγώ είδα πάντως πως η ριπλ πρόσθεσε την bankofamerica στο ripplenet…δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό! Φαντάσου να γίνονται συνέχεια αυτές οι συνεργασίες και στο τέλος να χρησιμοποιείται μόνο το Ripplenet και εμέις να μείνουμε με το πούλι και τα XRP στο χέρι. Δεν το θεωρώ απίθανο οσο και αν δεν μου αρέσει.. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2021 από Mesu_dil 1
panosbel Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Ωραία ρε παιδιά..και πάλι αν όλα πάνε καλά με sec και γίνει το μπουλραν θα φτάσουμε σε τόσο λίγο διάστημα στα 20-30$;;; Γιατί με τα τρίγωνα που βλέπω από εδώ και από εκεί και τα predictions όλα εκεί δείχνουν…!
Προτεινόμενες αναρτήσεις