Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα dis-invest στο 0.82, περίπου break even. Δεν θα με στείλουν αυτοί στον τάφο. Πάω τώρα να ψωνίσω υλικά αγαθά να τα χαρώ εγώ (κρυφά από την γυναίκα φυσικά), αύριο έκλεισα να βάλω φρέσκα λάστιχα στην Τσέχα, κτλ, σιχτιρ.

(Τα λεφτά - Fiat τα άφησα στο Kraken....και βλέπουμε. Ας πέσει να αγοράσω. Αλλά δεν μπαίνω για μερικές μέρες, άστο, ούτε buy orders, ούτε τίποτα)

καλά, έβαλα μία χαμηλά, μην βαράτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, Gre23 είπε

Πλάκα πλάκα εκεί θα διορθώσει τέλος της χρονιάς βάση τριγώνων τετραγώνων Φιμπονάτσι αριθμού Φ και όλα τα συναφή χαχαχαχαχ

Black Magic Animation GIF by Jon Vermilyea

Μόλις τώρα, Rafa1967 είπε

Black Magic Animation GIF by Jon Vermilyea

Να ο σωστος τρόπος για να δούμε που θα παει

• Like 1

2013-2014 Bull Run...

image.png.7b9b1d1d46fb616223442374191747bb.png

2017-2018 Bull Run.....

image.png.c0a42e74e2b6c93b3db34b2dc68134cc.png

2020-2021 Bull Run.....

image.png.45b5b7e9261c0c122042bf74aae82a74.png

Ελπίζω το συντομότερο δυνατόν να τελειώσει το καραγκιοζιλίκη με το ΣΕΚ......και ελπίζω να δούμε ένα σωστό μπούλραν όχι αυτό που ούτε για φτέρνισμα δέν μπορείς να το πείς....

Να σημειώσω πως για όλο περίεργο λόγο....το κράς του Φεβρουαρίου έγινε λίγες μέρες πρίν πάρω την άδειά μου.... 

Στις 31 μαίου έχω άδεια....θέλω να δώ τί θα γίνει τις επόμενες ημέρες.....θα δούμε ξεκαθάρισμα με το ΣΕΚ ; 

• Like 1

Δεν ξερω για εσας εγω μεσα στο καλοκαιρι περιμενο την πρωτη εκτοξευση.Τωρα παμε 1.4-1,55(1.25 μινιμουν) και μετα πισω στο τριγωνακι μας.ισως να ειναι καλη η πωληση σε εκεινο το σημειο

• Confused 1

1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εννοείς πως θα πάει στα 1.55 και μετά θα ξαναπέσει στα 0.9 ?

Πιστευω οτι δημιουργητε ενα τριγωνο του οποιου το ευρος ειναι απο 0.57 μεχρι 1.55  και εκει θα παιζει μεχρι να κανει break out τελος καλοκαιριου.Τωρα αυριο μεθαριο θα σπασει το μικροτερο πατερν και θα παμε 0.5 η 1.5 χοντρικα.Ευελπιστο να σπασει προς τα πανω

39 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

In Alessio We Trust

Προσωπικά απ' όσα κατάλαβα ο Allesio μιλάει για μία στήριξη 0,60 - 0,70 (σημείο C2)  και μετά bull (σημείο 3) δίχως να προσδιορίζει το που περίπου θα βρίσκεται το σημείο 3. Ωστόσο δεν παύει να είναι ένα πολύ καλό σενάριο. Κατάλαβε κάποιος φίλος εδώ κάτι διαφορετικό; 

7 λεπτά πριν, popai32 είπε

Πιστευω οτι δημιουργητε ενα τριγωνο του οποιου το ευρος ειναι απο 0.57 μεχρι 1.55  και εκει θα παιζει μεχρι να κανει break out τελος καλοκαιριου.Τωρα αυριο μεθαριο θα σπασει το μικροτερο πατερν και θα παμε 0.5 η 1.5 χοντρικα.Ευελπιστο να σπασει προς τα πανω

3 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε

To BTC κάνει πάλι τα περίεργα του αυτά που συνηθίζει τελευταία πρίν την πτώση οπότε προσοχή.  

θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον θα δοκιμασει τα 45Κ αλλιως αν δεν κανει καν προσπαθεια εχετε γεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, popai32 είπε

θελω να πιστευω οτι τουλαχιστον θα δοκιμασει τα 45Κ αλλιως αν δεν κανει καν προσπαθεια εχετε γεια

Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει να τεστάρει μία ακόμα κάτω προς 35κ και μετά πάνω για 45... 

Να γίνει πιο ξεκάθαρο ότι έπιασε πάτο..

Επεξ/σία από Kanellos_p

2 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε

Θέλω να πιστεύω ότι θα πάει να τεστάρει μία ακόμα κάτω προς 35κ και μετά πάνω για 45... 

Να γίνει πιο ξεκάθαρο ότι έπιασε πάτο..

ναι οκ αυτα τα 2-3 χιλιαρικα κατω για το btc δεν τα ανεφερω καν.Μιλαω πιο χοντροκομενα

Οπότε δέν θα πάει προς 1.40-1.50 και μετά κάτω....θα πάει κατευθείαν για κάτω....@@ πάλι

Πάντως δέν έχει κάνει retracement στο 0.618....εγώ ήλπιζα να πάει μιά εκεί και μετά για κάτω. 

image.png

• Δημιουργία νέου...