FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Μήν κάνει καμία κίνηση Το λίγο πιο πάνω από το 1 δολάριο το χτύπησε.....για να δούμε αν θα μας τραβήξει στο 80 88 και μετά πάλι προς τα πάνω.
Kanellos_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, FromMyAshesRRR είπε Το λίγο πιο πάνω από το 1 δολάριο το χτύπησε.....για να δούμε αν θα μας τραβήξει στο 80 88 και μετά πάλι προς τα πάνω. Καλημέρα, ρίξε μιά ματιά στο BTC, πάλεψε με το resistance στα 40k αλλά τώρα γυρνάει κάτω
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 34 λεπτά πριν, stag26 είπε Καλημέρα κύριοι, λίγο off topic με την άδεια σας. Κρατάω ένα ιστορικό με τις αγορές μου, για να έχω εικόνα μ.ο κτλ. Έχω την εξής απορία, μέχρι σήμερα όλες οι αγορές μου είναι ακριβώς το ίδιο κεφάλαιο σε διαφορετικές τιμές. Για τον υπολογισμό του μ.ο αγοράς λοιπόν παίρνω τις διάφορες τιμές που έχω αγοράσει και τον υπολογίζω βάσει αυτών, αθροίζοντας τις τιμές και διαιρώντας τον αριθμό αγορών. Μήπως θα έπρεπε πιο ορθολογικά να τον βγάζω από την πράξη : κεφάλαιο/ τρέχων αριθμός xrp. (δεδομένου ότι δεν πουλάω) Μήπως και τα 2 είναι λάθος και λέω κοτσάνες? Όποιος θέλει απαντάει (και πάλι συγγνώμη για το off topic) Αρθροιζεις το πόσο αγορών, Αρθροιζεις τον αριθμό ΧΡΠ και διαιρείς το συνολικό ποσό αγοράς με το σύνολο ΧΡΠ και βρίσκεις μέσο όρο αγοράς.
runner69 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, stag26 είπε Καλημέρα κύριοι, λίγο off topic με την άδεια σας. Κρατάω ένα ιστορικό με τις αγορές μου, για να έχω εικόνα μ.ο κτλ. Έχω την εξής απορία, μέχρι σήμερα όλες οι αγορές μου είναι ακριβώς το ίδιο κεφάλαιο σε διαφορετικές τιμές. Για τον υπολογισμό του μ.ο αγοράς λοιπόν παίρνω τις διάφορες τιμές που έχω αγοράσει και τον υπολογίζω βάσει αυτών, αθροίζοντας τις τιμές και διαιρώντας τον αριθμό αγορών. Μήπως θα έπρεπε πιο ορθολογικά να τον βγάζω από την πράξη : κεφάλαιο/ τρέχων αριθμός xrp. (δεδομένου ότι δεν πουλάω) Μήπως και τα 2 είναι λάθος και λέω κοτσάνες? Όποιος θέλει απαντάει (και πάλι συγγνώμη για το off topic) ποιο σωστό είναι το δευτερο δηλ κεφαλαιο /# xrp και για να μην χανεις στις στρογγυλοποιησεις απο την 1η μεθοδο καθώς ποσα δεκαδικα να κρατήσεις (;) αλλά και γιατι στο μελλον μπορει να μην αγοραζεις/πουλας πάντα το ίδιο κεφάλαιο. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από runner69
eliascm21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 37 λεπτά πριν, stag26 είπε Καλημέρα κύριοι, λίγο off topic με την άδεια σας. Κρατάω ένα ιστορικό με τις αγορές μου, για να έχω εικόνα μ.ο κτλ. Έχω την εξής απορία, μέχρι σήμερα όλες οι αγορές μου είναι ακριβώς το ίδιο κεφάλαιο σε διαφορετικές τιμές. Για τον υπολογισμό του μ.ο αγοράς λοιπόν παίρνω τις διάφορες τιμές που έχω αγοράσει και τον υπολογίζω βάσει αυτών, αθροίζοντας τις τιμές και διαιρώντας τον αριθμό αγορών. Μήπως θα έπρεπε πιο ορθολογικά να τον βγάζω από την πράξη : κεφάλαιο/ τρέχων αριθμός xrp. (δεδομένου ότι δεν πουλάω) Μήπως και τα 2 είναι λάθος και λέω κοτσάνες? Όποιος θέλει απαντάει (και πάλι συγγνώμη για το off topic) Επειδή οι ισοτιμίες είναι xrp/euro, στον δεύτερο τρόπο πρέπει το κλάσμα να είναι ανάποδο, δηλαδή σύνολοXRP / (σύνολοEuro που ξόδεψες). Μετά οι δύο τρόποι θα πρέπει να σου δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα.
runner69 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Επειδή οι ισοτιμίες είναι xrp/euro, στον δεύτερο τρόπο πρέπει το κλάσμα να είναι ανάποδο, δηλαδή σύνολοXRP / (σύνολοEuro που ξόδεψες). Μετά οι δύο τρόποι θα πρέπει να σου δώσουν το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν ισχυει αυτο που λες, ξανασκεψου το τι εγραψες.
stag26 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Αρθροιζεις το πόσο αγορών, Αρθροιζεις τον αριθμό ΧΡΠ και διαιρείς το συνολικό ποσό αγοράς με το σύνολο ΧΡΠ και βρίσκεις μέσο όρο αγοράς. 9 λεπτά πριν, runner69 είπε ποιο σωστό είναι το δευτερο δηλ κεφαλαιο /# xrp και για να μην χανεις στις στρογγυλοποιησεις απο την 1η μεθοδο καθώς ποσα δεκαδικα να κρατήσεις (;) αλλά και γιατι στο μελλον μπορει να μην αγοραζεις/πουλας πάντα το ίδιο κεφάλαιο. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, η αλήθεια είναι ότι έτσι πέρα από πιο σωστό, είναι και πιο εύκολο στο να κρατάς ιστορικό
eliascm21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, runner69 είπε Δεν ισχυει αυτο που λες, ξανασκεψου το τι εγραψες. Ναι βλακεία μου έχεις δίκιο Πάντως, επειδή ρώτησε ποιος τρόπος είναι σωστός, έχω την εντύπωση ότι ο πρώτος τρόπος που έγραψε (η μέση τιμή των ισοτιμιών) δεν είναι σωστός τρόπος για αυτό που μας ενδιαφέρει (πόσα έδωσες τελικά ανά xrp). Αν δώσεις 100 ευρώ με ισοτιμία 0.5 παίρνεις 200 xrp ενώ μετά αν δώσεις πάλι 100 ευρώ με ισοτιμία 1 παίρνεις 100 xrp. Σύνολο έχεις δώσει 200 ευρώ για 300 xrp οπότε προκύπτει η πραγματική ισοτιμία αγορών σου που είναι 0.6666... Ενώ με τον μέσο όρο βγάζεις ισοτιμία 0.75. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από eliascm21 1
Diinekis21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 24 λεπτά πριν, eliascm21 είπε Ναι βλακεία μου έχεις δίκιο Πάντως, επειδή ρώτησε ποιος τρόπος είναι σωστός, έχω την εντύπωση ότι ο πρώτος τρόπος που έγραψε (η μέση τιμή των ισοτιμιών) δεν είναι σωστός. Αν δώσεις 100 ευρώ με ισοτιμία 0.5 παίρνεις 200 xrp ενώ μετά αν δώσεις πάλι 100 ευρώ με ισοτιμία 1 παίρνεις 100 xrp. Σύνολο έχεις δώσει 200 ευρώ για 300 xrp οπότε προκύπτει η πραγματική ισοτιμία αγορών σου που είναι 0.6666... Ενώ με τον μέσο όρο βγάζεις ισοτιμία 0.75. Μαν ο μ.ο. κόστους απόκτησης των XRP σου είναι το 0,666 περιοδικό. Το 0,75 θα μπορούσες να πεις ότι είναι μια μέση τιμή των τιμών αγοράς χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν όγκο συναλλαγών. Λίγο ανούσιο.
runner69 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 οfftopic Ο μεσος ορος των ισοτιμιων αγορας θα ηταν σωστος να το πουμε αν αγοραζε-πωλουσε καποιος παντα τον ιδιο αριθμό xrp, οχι το ιδιο ποσο κεφαλαιου. Δηλ πηρες 100 xrp με ισοτιμια 0,5€ και αρα πληρωσες 50€ και μετα 100 xrp με ισοτιμια 1€ και πλήρωσες 100€. Εκεί όντως αν μετρουσες μέσο όρος ισοτιμιων τότε θα εβγαζες 0,75€ που θα ηταν και σωστο και με την άλλη μέθοδο, δηλ 150€ για 200 xrp 150/200=0.75. Οταν δεν αγοραζεις τον ιδιο αριθμό xrp πάντα, τότε δεν έχει νόημα ο μέσος όρος ισοτιμιών από την 1η μέθοδο. 1 1
Kanellos_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μάθετε μπαλίτσα.. 😂 (μην τυχόν και το πάρει κανείς στα σοβαρά) Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Kanellos_p 1 1
Kanellos_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Όχι, είναι διάγραμμα με με προφητική προσέγγιση των tweet του Musk
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Το λίγο πιο πάνω από το 1 δολάριο το χτύπησε.....για να δούμε αν θα μας τραβήξει στο 80 88 και μετά πάλι προς τα πάνω. .....μας κοροϊδεύουν ρε..... Ανάβουν τα λαμπάκια μου λέμε..... 1
Gre23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Kanellos_p είπε Μάθετε μπαλίτσα.. 😂 (μην τυχόν και το πάρει κανείς στα σοβαρά) Πλάκα πλάκα εκεί θα διορθώσει τέλος της χρονιάς βάση τριγώνων τετραγώνων Φιμπονάτσι αριθμού Φ και όλα τα συναφή χαχαχαχαχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις