Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Γενική διαπίστωση.. Οτι πλάνο και να κάνεις, όλη μέρα να κοιτάς charts να κάνεις τρίγωνα τετράγωνα κύκλους κτλπ... ΑΝ δεν είσαι προφήτης να προβλέψεις το tweet του βλάκα άσπρη μέρα δεν βλέπεις 😅
Gre23 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Γενική διαπίστωση.. Οτι πλάνο και να κάνεις, όλη μέρα να κοιτάς charts να κάνεις τρίγωνα τετράγωνα κύκλους κτλπ... ΑΝ δεν είσαι προφήτης να προβλέψεις το tweet του βλάκα άσπρη μέρα δεν βλέπεις 😅 Ένα πράγμα μας σώνει ........να βγει ο Μητσοτάκης και να πει ......ναι θα αγοράσω bitcoin........ααααπαττττοοοοοοοοοοο και σωθηκαμεεεεεεεε χαχαχαχα 1
ryu_hadouken Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 ΑΚόμα και για τους hardcore holders στο XRP όταν έφτασε το 1.90 και δεν πούλησαν ήτανε πατάτα... Holders ξεholders όταν τρεμοπαίζει από 0.25 έως 0.40 κοντά 4 μήνες και ξαφνικά κάνει τέτοιο pump , πουλάς . 7
popai32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Εκανε μεγαλο ντιπ και ακουω τους παντες να γιναν απο holdes μεχρι τον θανατο και στα 100 δεν πουλαω να λενε παρε κερδος και πουλα και αγορασε και και...Και μολις ολοι το βρηκαν το κολπο και πουλησουν να παρουν το μικρο τους κερδος θα φυγει ενας πυραβλος οχι στο φεγγαρι αλλα στην ανδρομεδα και ολοι θα κτυπουντε.Φυσικα θα μπουνε λαχανιασμενοι στο τοπ και τοτε θα παει καπακια 2.Δεν λεω να μην περνεις καποιο κερδος οταν πρεπει και να εισαι αχαριστος αλλα δεν μπορει να λειτουργεις και να αλλαζεις τακτικες αναλογος τα κεφια τους. 2
spyroseva Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Παιδιά προσέξτε μόνο, μην αυτός ο βλάκας ο Elon παίζει κανένα "παιχνιδάκι" με άλλες φαλαινίτσες και δημιουργούν ψευδαίσθηση bull και παγιδεύσουνε κόσμο και δούμε καμία απότομη διόρθωση αύριο, μεθαύριο και έχουμε δράματα. Μπορεί και όχι φυσικά, την άποψη μου εκφράζω αλλά έχω μία διαίσθηση ότι ο τύπος εκτός από υπερόπτης, ίσως είναι και χρήσιμος ηλίθιος.. και προς όφελος του φυσικά. 2
FANBOUKLEN21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, popai32 είπε Εκανε μεγαλο ντιπ και ακουω τους παντες να γιναν απο holdes μεχρι τον θανατο και στα 100 δεν πουλαω να λενε παρε κερδος και πουλα και αγορασε και και...Και μολις ολοι το βρηκαν το κολπο και πουλησουν να παρουν το μικρο τους κερδος θα φυγει ενας πυραβλος οχι στο φεγγαρι αλλα στην ανδρομεδα και ολοι θα κτυπουντε.Φυσικα θα μπουνε λαχανιασμενοι στο τοπ και τοτε θα παει καπακια 2.Δεν λεω να μην περνεις καποιο κερδος οταν πρεπει και να εισαι αχαριστος αλλα δεν μπορει να λειτουργεις και να αλλαζεις τακτικες αναλογος τα κεφια τους. Συμφωνώ μαζί σου απλά χρειάζονται και κάποιες διορθώσεις που κατά την γνώμη μου είναι καλό να γίνονται. Τζόγος βέβαια αλλά αφού βλέπουμε ότι το πάνε για κύμα , γιατί να μη πουλήσεις κάτι που αγόρασες ψηλά (όταν φτάσει ψηλά) να τσιμπήσεις έστω τα ελάχιστα και μετά να ξανά αγοράσεις αφού θα ξανά πέσει στα τάρταρα....γιατί θα ξανά πέσει . (Ήμουν κι εσύ γω απ' τους άπληστους πάντως που στο 1.5 του χρπ δεν πούλησα ούτε ένα , το ίδιο με το λτς) 1
popai32 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, FANBOUKLEN21 είπε Συμφωνώ μαζί σου απλά χρειάζονται και κάποιες διορθώσεις που κατά την γνώμη μου είναι καλό να γίνονται. Τζόγος βέβαια αλλά αφού βλέπουμε ότι το πάνε για κύμα , γιατί να μη πουλήσεις κάτι που αγόρασες ψηλά (όταν φτάσει ψηλά) να τσιμπήσεις έστω τα ελάχιστα και μετά να ξανά αγοράσεις αφού θα ξανά πέσει στα τάρταρα....γιατί θα ξανά πέσει . (Ήμουν κι εσύ γω απ' τους άπληστους πάντως που στο 1.5 του χρπ δεν πούλησα ούτε ένα , το ίδιο με το λτς) Εγω δεν εναντιωνομαι στο traiding αλλωστε παραδοσιακα πιο πολυ τρενταρα παρα κρατουσα.Μιλαω για την αλλαγη τακτικης αναλογος την συνθηκη που σου δινουν 1
Kanellos_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μήν κάνει καμία κίνηση Και εδώ βλέπουμε των ταλαντούχο ζωγράφο Frommyashes να ζωγραφίζει την κόλαση
Kanellos_p Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Η κόλαση του Δάντη Ashes Τώρα που το ξανα βλέπω είναι ένα μεγάλο "M" το οποίο αποτελείται απο 3 τρίγωνα.. δύο εξωτερικά τα οποία αποτελούν τις κορυφές και ένα ανάποδο τρίγωνο στο κέντρο σαν εσοχή... Θα του έδινα τίτλο τα "3M" Το M.. της Μαμας του Musk.. ΥΓ.. ήρθε η ώρα του Ban 😅
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Είδαμε τι ωραία φτάνει το 1 ευρώ μέσα σε μια μέρα; κοροϊδία σκέτη..... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από FromMyAshesRRR 1
eliascm21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Ορίστε και το δικό μου χάος. Σαν του FromMyAshesRRR φυσικά δεν έχει. Έχει ενδιαφέρων ότι το ελάχιστο που κάναμε χτύπησε στην κόκκινη γραμμή που είχε χαραχθεί μήνες πριν από τα peaks Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από eliascm21 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Πάλι περίεργες κινήσεις κάνει... Ίσως Έρχετε πάλι ένα τρελό παμπ προς τα πάνω.
stag26 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Καλημέρα κύριοι, λίγο off topic με την άδεια σας. Κρατάω ένα ιστορικό με τις αγορές μου, για να έχω εικόνα μ.ο κτλ. Έχω την εξής απορία, μέχρι σήμερα όλες οι αγορές μου είναι ακριβώς το ίδιο κεφάλαιο σε διαφορετικές τιμές. Για τον υπολογισμό του μ.ο αγοράς λοιπόν παίρνω τις διάφορες τιμές που έχω αγοράσει και τον υπολογίζω βάσει αυτών, αθροίζοντας τις τιμές και διαιρώντας τον αριθμό αγορών. Μήπως θα έπρεπε πιο ορθολογικά να τον βγάζω από την πράξη : κεφάλαιο/ τρέχων αριθμός xrp. (δεδομένου ότι δεν πουλάω) Μήπως και τα 2 είναι λάθος και λέω κοτσάνες? Όποιος θέλει απαντάει (και πάλι συγγνώμη για το off topic)
Προτεινόμενες αναρτήσεις