FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 ακριβώς για το Ντόουζ...το οποίο είχε και πήρε τα κέδρη 500% Βλέπουμε...όλοι λέγανε πως αυτό το μπούλραν θα είναι διαφορετικό...οτι και καλά θα διαρκέσει πολύ.... μήπως όμως, λέω....μήπως θα είναι διαφορετικό γιατί δέν θα δούμε κάτι το σοβαρό και θα είναι σύντομο για τα αλτκοινς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PartyAnimaL88 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παίδες σας παρακολουθώ εδώ και καιρό είμαι στο χρπ(xrp) μόνο hold από τα τέλη του 17 αρχές του 18. Πιστεύω επίσης πως όλα είναι ελενχομενα και πως ότι το xrp το χειραγωγουν επίσης το συγκρίνω με το Στέλλαρ(XML) ίδια φιλοσοφία περίπου. Για το ότι το(Flr) Drop είναι μια έξοδος για το χρπ αν τα βρει στραβά με την ΣΕΚ και ότι δεν είναι τυχαίο που έγινε λίγο πριν ξεκινήσει το πρόβλημα με τα δικαστήρια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 36 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε ρε ακου τι λεει....μην βλεπεις τον τιτλο λέει πως πρέπει να πουλάμε όταν όλοι λένε "α ! πάμε στο μοον" και να αγοράζουμε όταν όλοι λένε "ωχ καταστροφή" Λέει να πουλάμε πρίν φτάσουμε στην κορυφή ( Ο ρόθτσαιλντ είπε πως έγινε πλούσιος πουλόντας νωρίς...) γιατί όταν πουλάς αργά είναι εδώ που είμαστε εμείς....στο μείον... Επίσης λέει για κυκλική κίνηση απο το μπιτκοιν σε άλλο και σε άλλο και σε άλλο κρύπτο. Δηλαδή βάζεις μπίτκοιν, μετά οταν κάνεις το μπουλραν το μπιτκοιν τα βγάζεις και τα βάζεις αλλου, και μετά αλλου και μετά αλλου. Επίσης είπε πως όταν τα περίεργα νομίσματα πάνε μοουν, τοτε είναι η σαμπάνια το τέλος του μπούλραν. Είναι δεν ειναι το τέλος θα το δούμε. Για εμάς πάντως δέν μπορώ να πώ πως ήταν μούν....εμείς πήγαμε απο τα 0.50 στα 1.96.....λόξυγκας ήταν όχι μούν.... Ακριβώς αυτό που ασπάζομαι και εγώ, τέρμα τα περίμενε, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, Σταχτένιε θα δίνουμε συμβουλές ο ένας τον άλλο, για να ξυπνάμε περισσότερο, έχω μπόλικες μαλακίες να μαζέψω, αλλά η τακτική θα είναι μία, always take profit. Πάντως φωτιά έχουν αρπάξει σήμερα λέω!! Και ένστικτο, όσες φορές δεν το ακούμε νομίζω πάντα το μετανιώνουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Gouthas είπε Ακριβώς αυτό που ασπάζομαι και εγώ, τέρμα τα περίμενε, δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο, Σταχτένιε θα δίνουμε συμβουλές ο ένας τον άλλο, για να ξυπνάμε περισσότερο, έχω μπόλικες μαλακίες να μαζέψω, αλλά η τακτική θα είναι μία, always take profit. Πάντως φωτιά έχουν αρπάξει σήμερα λέω!! The art of deceivement...... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε The art of deceivement...... Ναι, πολύ περίεργος να δω αν κρατήσει όλη την εβδομάδα! Αν μεθαύριο δεν κατρακυλήσουν πάλι νομίζω θα οπλίσω άσχημα!!! Και χθες κοιτούσα το MATIC, το ένιωθα, με γαργαλούσε αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και στο XRPπάκι μας, 0,58. Νταν χτυπάω ένα τελευταίο χαρτάκι και βλέπω σήμερα το MATIC που να του βγεί το μάτι 110% πάνω, τσάμπα πάλι χάσαμε διπλασιασμό! Αλλά τουλάχιστον τα μυρίζομαι!!! Πωωωωωω αρχίζουν και εκτοξεύονται το ένα πίσω από το άλλο! Ύποπτο θα έλεγα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Σεμπτεβριο 5 του μηνα κοντα θα κανουμε break σε αυτο που ακομη δεν υπαρχει προς τα πανω.Μην ρωτατε πως και τι η γυναικα μου ειναι μεντιουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αλήθεια, οι επιστήμονες μας έχουν καμιά πληροφορία? Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Gouthas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, Gouthas είπε Ναι, πολύ περίεργος να δω αν κρατήσει όλη την εβδομάδα! Αν μεθαύριο δεν κατρακυλήσουν πάλι νομίζω θα οπλίσω άσχημα!!! Και χθες κοιτούσα το MATIC, το ένιωθα, με γαργαλούσε αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ και στο XRPπάκι μας, 0,58. Νταν χτυπάω ένα τελευταίο χαρτάκι και βλέπω σήμερα το MATIC που να του βγεί το μάτι 110% πάνω, τσάμπα πάλι χάσαμε διπλασιασμό! Αλλά τουλάχιστον τα μυρίζομαι!!! Πωωωωωω αρχίζουν και εκτοξεύονται το ένα πίσω από το άλλο! Ύποπτο θα έλεγα!! Εγώ απ'την ανάποδη, σήμερα πούλησα, με προοπτική αγοράς αύριο-μεθαύριο πιο χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Kanellos_p είπε Εγώ απ'την ανάποδη, σήμερα πούλησα, με προοπτική αγοράς αύριο-μεθαύριο πιο χαμηλά. MATIC εννοείς, γιατι για να πουλήσεις κάτι άλλο ακόμα δεν λέει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Είναι όλα θέμα τακτικής και στόχου που έχει ο καθενας. Αν κάποιος αγόρασε χαμηλά και μπόρεσε να δει ποιος ακριβώς ήταν ο πάτος τώρα μπορεί να αποκομίσει κέρδη της τάξεως του 30% τουλάχιστον. Pas mall... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Rafa1967 είπε Είναι όλα θέμα τακτικής και στόχου που έχει ο καθενας. Αν κάποιος αγόρασε χαμηλά και μπόρεσε να δει ποιος ακριβώς ήταν ο πάτος τώρα μπορεί να αποκομίσει κέρδη της τάξεως του 30% τουλάχιστον. Pas mall... Πολύ σωστά, ένα από τα πιο ουσιαστικά στοιχεία όπως λένε και οι αναλυτές είναι να έχεις πλάνο, αυτό για τον καθένα είναι διαφορετικό αλλά πολύ σημαντικό! Κέρδος να παίρνεις είναι η ουσία! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Gouthas είπε Πολύ σωστά, ένα από τα πιο ουσιαστικά στοιχεία όπως λένε και οι αναλυτές είναι να έχεις πλάνο, αυτό για τον καθένα είναι διαφορετικό αλλά πολύ σημαντικό! Κέρδος να παίρνεις είναι η ουσία! Συμφωνω απόλυτα. Ο προηγούμενος φίλος πούλησε με την προοπτική να αγοράσει χαμηλότερα. Βλέπει dip άμεσα όποτε Ρισκάρει και καλά κάνει αφού το πιστεύει. Αν συνεχιστεί ομως η άνοδος τοτε πρέπει να περιμένει ποτε θα γίνει το dip. Εκεί είναι τα δυσκολα για το νέο entry. Αλλοιώς θα αγοράσει ξανά ψηλότερα από όσο πούλησε. Όλα είναι ρίσκο, ένστικτο, εμπειρια και γνωση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Συμφωνω απόλυτα. Ο προηγούμενος φίλος πούλησε με την προοπτική να αγοράσει χαμηλότερα. Βλέπει dip άμεσα όποτε Ρισκάρει και καλά κάνει αφού το πιστεύει. Αν συνεχιστεί ομως η άνοδος τοτε πρέπει να περιμένει ποτε θα γίνει το dip. Εκεί είναι τα δυσκολα για το νέο entry. Αλλοιώς θα αγοράσει ξανά ψηλότερα από όσο πούλησε. Όλα είναι ρίσκο, ένστικτο, εμπειρια και γνωση Ακριβώς αυτό! Πούλησα πιστεύοντας ότι αύριο ή μεθάυριο θα πάρω περισσότερα coins με τα ίδια λεφτά! Αν ανέβουν κι άλλο απλά καταπίνω τις μυξούλες και συνεχίζω 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Συμφωνω απόλυτα. Ο προηγούμενος φίλος πούλησε με την προοπτική να αγοράσει χαμηλότερα. Βλέπει dip άμεσα όποτε Ρισκάρει και καλά κάνει αφού το πιστεύει. Αν συνεχιστεί ομως η άνοδος τοτε πρέπει να περιμένει ποτε θα γίνει το dip. Εκεί είναι τα δυσκολα για το νέο entry. Αλλοιώς θα αγοράσει ξανά ψηλότερα από όσο πούλησε. Όλα είναι ρίσκο, ένστικτο, εμπειρια και γνωση Rafa δεν σε ευχαρίστησα για τα καλά σου λόγια, και σεβασμό όλοι μεταξύ μας ανεξάρτητα αν γνωριζόμαστε ή όχι, βοηθάμε ο ένας τον άλλο και ευχαριστούμε τα παιδιά που μοιράζονται την γνώση!! Και υπομονή, αυτό το παιχνίδι θέλει, μυαλό, υπομονή, ναι και τύχη αλλά κυρίως γνώση και διάβασμα, μην περιμένει κανείς να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη μυριούχος, είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται!! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marizizel Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Θα πω τις σκέψεις μου εντελώς μπακαλίστικα. Θεωρώ ότι δεν μας λείπει το πλάνο. Πάνω κάτω όλο και κάτι έχουμε. Ο έλεγχος της πλεονεξίας λείπει. Αυτό το μάζευε κέρδος. Και θα μιλήσω για μένα. Το ξεκίνησα ότι στο +30% μαζεύω κέρδος. Το έκανα; Όχι. Το άλλαξα. Το έβαλα 50% και μετά τό έφτασα 100%. Με την λογική αφαιρώ όλη την αγορά καί αφήνω τά μισά να πηγαίνουν με 0 αγορά. Άρα δωράκι. Το έκανα σε αρκετές περιπτώσεις. Αλλά εκεί πού κάποια άρχισαν να καλπάζουν; Η χαζή σκέψη...κρατα λίγο ακόμα μην τυχόν ανέβουν και άλλο. Και εκεί πού ήταν κάποιο π.χ στο +1500 κατρακύλησε στο - άπειρο. Οπότε η χαζή σκέψη πρέπει νά γίνει "φύγε τώρα που μπορείς". Το μήν τυχόν και ανεβεί πρέπει νά γίνει, και αν κατέβει; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις