Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, vrkyriakos είπε

Τι εννοείς manipulation??? Έχω αγοράσει σχεδόν  σε όλα τα spikes και πουλήσει δύο φορές...

Κάποιοι παίζουν "ας πούμε" στοίχημα , και ποντάρουν οτι η τιμή θα πάει προς τα κάτω.  Στο στοίχημα έχεις και πολαπλασιαστή x2 ώς x100. Όσο πιό μεγάλος είναι ο πολαπλασιαστής τόσο πιό μικρά είναι τα περιθώρια. Δηλαδή πχ λές, "ανοίγω ποντάρισμα στα 0.70 σεντ και λές οτι ποντάρω πως η τιμή θα πάει προς τα κάτω, βάζω πολλαπλασιαστή x10 με ανώτατη τιμή τα 0.80 και κατώτατη τα 0.60" .

Αυτό πάει να πεί πως άν η τιμή πάει προς τα κάτω θα βγάλεις  x10 κέρδος αυτά που πόνταρες. Άν όμως η τιμή πάει προς τα πάνω, χάνεις x10 αυτά που πόνταρες.

Αυτά τα spikes/καρφιά προς τα πάνω είναι μόνο και μόνο για να κάψουνε αυτούς που ποντάρουν με x10 και πάνω. 

Την εβδομάδα που μας πέρασε 750.000 traders καήκανε απο αυτά τα καρφιά. 

(Το λέω έτσι απλοϊκά για να το καταλάβουμε, αντί να χρησιμοποιήσω όρους )

(Εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να με διορθώσει η να προσθέσει κάτι παρακαλώ μπορεί να το πεί) 

***Διόρθωση*** 

Ξέχασα να πώ πως στο στοίχημα(σορτ η λονγκ) βάζεις ένα ποσό, πχ ποντάρεις 100 χρπ  και πάς x2 ...έτσι και σε κάψει το spike τότε τα χάνεις. 

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
  • Like 2
  • Thanks 3
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

Κάποιοι παίζουν "ας πούμε" στοίχημα , και ποντάρουν οτι η τιμή θα πάει προς τα κάτω.  Στο στοίχημα έχεις και πολαπλασιαστή x2 ώς x100. Όσο πιό μεγάλος είναι ο πολαπλασιαστής τόσο πιό μικρά είναι τα περιθώρια. Δηλαδή πχ λές, "ανοίγω ποντάρισμα στα 0.70 σεντ και λές οτι ποντάρω πως η τιμή θα πάει προς τα κάτω, βάζω πολλαπλασιαστή x10 με ανώτατη τιμή τα 0.80 και κατώτατη τα 0.60" .

Αυτό πάει να πεί πως άν η τιμή πάει προς τα κάτω θα βγάλεις  x10 κέρδος αυτά που πόνταρες. Άν όμως η τιμή πάει προς τα πάνω, χάνεις x10 αυτά που πόνταρες.

Αυτά τα spikes/καρφιά προς τα πάνω είναι μόνο και μόνο για να κάψουνε αυτούς που ποντάρουν με x10 και πάνω. 

(Εάν υπάρχει κάποιος που θέλει να με διορθώσει η να προσθέσει κάτι παρακαλώ μπορεί να το πεί) 

Θα το έλεγα κατ εμέ ίσως πιο απλοϊκά,  απλά δεν ξερω αν αυτό ισχύει, οπότε διορθώνεις κατά βούληση και γνώση 

1η περίπτωση,  έχω αγοράσει π.χ. ψηλά 1$ και θεωρώ (στοίχημα) οτι θα ανεβει, π.χ. 1,5$. Οπότε βάζω τιμή πώλησης 1,5$ ενώ είμαστε 1,15$

Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα έχει φτάσει 1,39$ και τότε κάποιος είτε απο λάθος είτε γιατί θέλει να αγοράσει πολλά,  βάζει τιμή αγοράς 1,5 και αρα αγοράζει τα δικά μου, τα πούλησα... 

Το αναποδο είναι όταν εγω τα εχω πουλήσει π.χ. 1,5 όπως στο παράδειγμα,  κάθομαι στα fiat μου και βάζω Buy order στα 0,85$ ενώ ακόμη είμαστε 1,34$

Κάποια στιγμή λοιπόν μέσα στη νύχτα   κάποιος φοβάται ότι θα πέσει πολύ και ενώ ειναι στα 0,97 πουλάει 0,85 , από λάθος ; από φόβο,  δε ξερω...

Και ξυπνάμε και βρίσκομαι να εχω xrp αγορασμένα στα 0,85 ενώ η αγορα ακόμη κινείται στα 0,94-0,97$...

Το λεω καλά;;; 

Αν όχι τι ακριβώς συμβαίνει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

***Διόρθωση*** 

Ξέχασα να πώ πως στο στοίχημα(σορτ η λονγκ) βάζεις ένα ποσό, πχ ποντάρεις 100 χρπ  και πάς x2 ...έτσι και σε κάψει το spike τότε τα χάνεις. 

Αν βαλεις 100ευρω σε Χ10 ειναι σα να παιρνεις δανειο τα 900ευρω.

Αρα εχεις 1000. Αν πονταρεις στο ανεβασμα κ παει 10%+ κερδιζεις τα 100 στα 1000 αρα διπλασιαζεις το κεφάλαιο των 100 ευρω που εχεις. 

Αν παει - 10% δλδη 900, τα 100 που λειπουν ειναι το κεφαλαιο σου, άρα το χανεις ολοκληρο. 

Οι ελεύθερες κ απότομες πτώσεις γίνονται γιατι βαζουν στοπλοσ, ας πουμε στο 5%. Μολις φτασεις στα 950, ρευστοποιουνται αυτοματα. Χανεις τα 50 κ κρατάς έστω τα μισα. 

Γι αυτο κ τα μεγαλα, αποτομα κεριά. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mourgakos2007 είπε

Αυτο ηθελες να πεις αλλα καπου μπερδεύτηκες. 

Ουτε Χ10 κανεις το κεφαλαιο σου ούτε Χ10 το χανεις. 

Δέν είπα οτι κάνω το κεφάλαιό μου χ10 είπα για πολαπλασιαστή. Δέν το εξήγησα πιό ξεκάθαρα ίσως. Είπαμε με τα ελληνικά (ειδικά τις ορολογίες ) δέν τα πάω τόσο άψογα.  Αλλα είναι κίνδυνος θάνατος αυτά με ηψιλό πολαπλασιαστή. Μικραίνουν το περιθώριο . Καλύτερα να έχεις λιγο λιγο κέρδος παρά μεγάλα και ριψοκυνδινα κέρδη/χασούρες. 

στα αγγλικά είναι multiplier αν έχει άλλη ονομασία στα ελληνικά δέν ξέρω :/ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eliascm21 είπε

Τα περισσότερα ζεύγη με το BTC έχουν άνοδο από 9 έως... 30% και εμείς είμαστε στο -0.26%. Γιατί έτσι πάλι; :(

Patience Master Elias, trust the force!

Ρε 21.19% άνοδο μας έχει, μαζί με την μάζα πάμε και εμείς. Γιατι μου στεναχωριέσαι?

https://ripplecoinnews.com/ripple-price-analysis-xrp-is-expected-to-see-third-phase-of-bullish-run/

έλα να τονώσουμε το ηθικό λίγο!!! (μακάρι να κάνει αυτό που λέει)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vrkyriakos είπε

Θα το έλεγα κατ εμέ ίσως πιο απλοϊκά,  απλά δεν ξερω αν αυτό ισχύει, οπότε διορθώνεις κατά βούληση και γνώση 

1η περίπτωση,  έχω αγοράσει π.χ. ψηλά 1$ και θεωρώ (στοίχημα) οτι θα ανεβει, π.χ. 1,5$. Οπότε βάζω τιμή πώλησης 1,5$ ενώ είμαστε 1,15$

Κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα έχει φτάσει 1,39$ και τότε κάποιος είτε απο λάθος είτε γιατί θέλει να αγοράσει πολλά,  βάζει τιμή αγοράς 1,5 και αρα αγοράζει τα δικά μου, τα πούλησα... 

Το αναποδο είναι όταν εγω τα εχω πουλήσει π.χ. 1,5 όπως στο παράδειγμα,  κάθομαι στα fiat μου και βάζω Buy order στα 0,85$ ενώ ακόμη είμαστε 1,34$

Κάποια στιγμή λοιπόν μέσα στη νύχτα   κάποιος φοβάται ότι θα πέσει πολύ και ενώ ειναι στα 0,97 πουλάει 0,85 , από λάθος ; από φόβο,  δε ξερω...

Και ξυπνάμε και βρίσκομαι να εχω xrp αγορασμένα στα 0,85 ενώ η αγορα ακόμη κινείται στα 0,94-0,97$...

Το λεω καλά;;; 

Αν όχι τι ακριβώς συμβαίνει;

Αυτά που περιγράφεις δεν γίνονται , σε σοβαρά ανταλλακτήρια τουλάχιστον. Πχ το binance δεν σε αφήνει να βάλεις τιμή αγοράς μεγαλύτερη από 5% από την τρέχουσα εκτός και αν βάλεις limit order(αυτή ενεργοποιείται αν η τρέχουσα περάσει το όριο που έχεις θέσει και όχι αν απλά κάποιος έχει βάλει μια αντίστοιχη τιμή πώλησης). Για πώληση πάλι ακόμη και αν βάλεις πολύ χαμηλότερη από την current( χωρις να είναι stop loss) απλα θα πουλήσει στην τρέχουσα. Οπότε και κατα λάθος να δώσεις εντολή 0.85 το binance θα στα πουλήσει στην τρέχουσα δλδ 0.97 στο παράδειγμα σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gouthas είπε

Patience Master Elias, trust the force!

Ρε 21.19% άνοδο μας έχει, μαζί με την μάζα πάμε και εμείς. Γιατι μου στεναχωριέσαι?

https://ripplecoinnews.com/ripple-price-analysis-xrp-is-expected-to-see-third-phase-of-bullish-run/

έλα να τονώσουμε το ηθικό λίγο!!! (μακάρι να κάνει αυτό που λέει)

Τα λες ωραία και έχεις θετικό attitude πράγμα σημαντικό σε τόσο δυσκολη εβδομάδα. Το xrp δυστυχώς έχει μεγάλο και δύσκολο δρομο μπροστά. Αυτο ανεξάρτητα του Bitcoin και της υποτιθέμενης bear market. Κάποιοι από εμας κρατάμε παρά πολλα κομμάτια αγορασμένα μουαγιε σε πολύ χαμηλή τιμή. Εγώ προσωπικά πιο κάτω από το 0,50 κάτι ευρώ που έφθασε εχθές. Το θέμα για εμενα δεν είναι ούτε το 1,65ευρω που έφθασε πριν 1 μηνα και κάτι. Το θέμα είναι να λήξει ευνοϊκά η ιστορία της μυνησης και να εκτοξευθεί το νόμισμα. Ώστε να πάρω ΛΕΦΤΑ.Δεν ξερω αν θα δικαιωθώ η όχι. Σίγουρα ομως η έκθεση που έχω στο xrp και όχι μόνο , μπορεί να είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ , αλλά δεν είναι χρήματα που μου λείπουν. Για αυτο και κρατώ όλα τα νομίσματα χωρίς να με νοιάζει γ κατηφόρα αυτή. Περιμένω το επόμενο μεγάλο κύμα. Και όπως ειπα δεν ειμαι σίγουρος ότι είμαστε σε bear market. Θα το δούμε βέβαια αυτο συντομα...

2 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε

Τα λες ωραία και έχεις θετικό attitude πράγμα σημαντικό σε τόσο δυσκολη εβδομάδα. Το xrp δυστυχώς έχει μεγάλο και δύσκολο δρομο μπροστά. Αυτο ανεξάρτητα του Bitcoin και της υποτιθέμενης bear market. Κάποιοι από εμας κρατάμε παρά πολλα κομμάτια αγορασμένα μουαγιε σε πολύ χαμηλή τιμή. Εγώ προσωπικά πιο κάτω από το 0,50 κάτι ευρώ που έφθασε εχθές. Το θέμα για εμενα δεν είναι ούτε το 1,65ευρω που έφθασε πριν 1 μηνα και κάτι. Το θέμα είναι να λήξει ευνοϊκά η ιστορία της μυνησης και να εκτοξευθεί το νόμισμα. Ώστε να πάρω ΛΕΦΤΑ.Δεν ξερω αν θα δικαιωθώ η όχι. Σίγουρα ομως η έκθεση που έχω στο xrp και όχι μόνο , μπορεί να είναι κάποιες δεκάδες χιλιάδες ευρώ , αλλά δεν είναι χρήματα που μου λείπουν. Για αυτο και κρατώ όλα τα νομίσματα χωρίς να με νοιάζει γ κατηφόρα αυτή. Περιμένω το επόμενο μεγάλο κύμα. Και όπως ειπα δεν ειμαι σίγουρος ότι είμαστε σε bear market. Θα το δούμε βέβαια αυτο συντομα...

Παρεπιπτόντως επειδή κάποιοι έγραψαν πραγματα για την προσωπική τους διαδρομή , για τα οποία πραγματικά respect, εγώ δεν έχω τέτοια βιώματα. Έφτιαξα την ζωή μου δουλεύοντας σκληρά με γονείς που με στήριξαν και σήμερα ειμαι σε θέση να πω ότι ειμαι πολύ καλά. Χωρίς άγχος οικονομικό , συνεχίζω να εργάζομαι και δόξα τω θεο τα εισοδήματα μου μου επιτρέπουν να ζω με την οικογένεια μου πολύ καλά και να έχω την πολυτέλεια να ρισκάρω σε coins χωρίς να φοβαμαι. Ευχαριστώ όλους σας τόσο για την οποία συνεισφορά σας εδώ όσο και για την ανθρώπινη πλευρά σας αφού και αυτή είναι απαραίτητη τόσο στο forum όσο και στην ζωή.

• Like 9
  • Thanks 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

ακούστε τί λέει ο τύπος....

Από τα 20k στα 120k σε 3-4 μηνες. Άλλοι μιλανε για 300K μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο

Δημοσ.

ρε ακου τι λεει....μην βλεπεις τον τιτλο

λέει πως πρέπει να πουλάμε όταν όλοι λένε "α ! πάμε στο μοον" και να αγοράζουμε όταν όλοι λένε "ωχ καταστροφή" Λέει να πουλάμε πρίν φτάσουμε στην κορυφή ( Ο ρόθτσαιλντ είπε πως έγινε πλούσιος πουλόντας νωρίς...) γιατί όταν πουλάς αργά είναι εδώ που είμαστε εμείς....στο μείον...

Επίσης λέει για κυκλική κίνηση απο το μπιτκοιν σε άλλο και σε άλλο και σε άλλο κρύπτο. Δηλαδή βάζεις μπίτκοιν, μετά οταν κάνεις το μπουλραν το μπιτκοιν τα βγάζεις και τα βάζεις αλλου, και μετά αλλου και μετά αλλου. 

Επίσης είπε πως όταν τα περίεργα νομίσματα πάνε μοουν, τοτε είναι η σαμπάνια το τέλος του μπούλραν.

Είναι δεν ειναι το τέλος θα το δούμε. 

Για εμάς πάντως δέν μπορώ να πώ πως ήταν μούν....εμείς πήγαμε απο τα 0.50 στα 1.96.....λόξυγκας ήταν όχι μούν....

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

ρε ακου τι λεει....μην βλεπεις τον τιτλο

λέει πως πρέπει να πουλάμε όταν όλοι λένε "α ! πάμε στο μοον" και να αγοράζουμε όταν όλοι λένε "ωχ καταστροφή" Λέει να πουλάμε πρίν φτάσουμε στην κορυφή ( Ο ρόθτσαιλντ είπε πως έγινε πλούσιος πουλόντας νωρίς...) γιατί όταν πουλάς αργά είναι εδώ που είμαστε εμείς....στο μείον...

Επίσης λέει για κυκλική κίνηση απο το μπιτκοιν σε άλλο και σε άλλο και σε άλλο κρύπτο. Δηλαδή βάζεις μπίτκοιν, μετά οταν κάνεις το μπουλραν το μπιτκοιν τα βγάζεις και τα βάζεις αλλου, και μετά αλλου και μετά αλλου. 

Επίσης είπε πως όταν τα περίεργα νομίσματα πάνε μοουν, τοτε είναι η σαμπάνια το τέλος του μπούλραν.

Είναι δεν ειναι το τέλος θα το δούμε. 

Το ακουσα και πριν. Για αυτο πολύ πιστεύουν ότι το ether θα είναι το επόμενο Bitcoin. Περίεργα νομίσματα όπως το doge εννοεί άραγε;

• Like 1

• Δημιουργία νέου...