Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το οτι ο ήλιος προκαλεί καρκίνο του δέρματος είναι γεγονός. Δέν μπορώ να ρίξω ευθύνες στον επιστήμονα που έκανε την ανακάλυψη αυτή.... Το μπίτκοιν καταναλώνει ενέργεια είναι γεγονός...δέν είναι Fud....

Απλά φοβούνται το ΧΡΠ και γιαυτό βάλαν το ΣΕΚ να μπεί εμπόδιο στην Ριπλ. Εγώ θέλω εγκληματική έρευνα για να δούμε ποιοί χρηματοδότησαν την μήνυση του ΣΕΚ προς την Ριπλ και γιατί το Μπίτκοιν και το Εθέριουμ πήραν το οκ. Αν δέν δώ έρευνα και μηνυση προς το μπίτ και εθεριουμ τότε ξέρω ποιοί είναι πίσω απο την επίθεση της Ριπλ. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, mindnever είπε

Nα ρωτήσω κάτι σε αυτό... Αν έχεις σκοπό να ξαναεπενδύσεις, τι συμφέρει περισσότερο;

Να κάνεις τα κρυπτο σου μετατροπή σε stablecoin ή να τα κάνεις πώληση σε fiat;

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσεις εσύ, ο ίδιος, θα μπρούσα απλά να αναφέρω την δική μου προτίμηση η οποία είναι euro.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να αποφασίσεις εσύ, ο ίδιος, θα μπρούσα απλά να αναφέρω την δική μου προτίμηση η οποία είναι euro.

Στο ευρώ υπαρχουν fees 0,1% για την πώληση αλλά για τη μετατροπή σε usdt/busd δεν ξέρω αν τα παίρνουν από τις ισοτιμίες γιατί είναι τόσο ευμετάβλητες που μέχρι να πατήσεις το κουμπί έχουν αλλάξει...

Επεξ/σία από mindnever

4 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Να ξέρεις πως λόγο του ίντερνετ έχουμε γρήγορη πληροφόρηση. Αυτό είναι κακό για τους Ελίτ. Αυτό χαλάει τα σχέδιά τους. Ενημερωνόμαστε πολύ γρήγορα και εκείνοι είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν την συμπεριφορά τους. 

Το κλασσικό σενάριο είναι το  Μάζεμα/συγκέντρωση πόρων.

image.png.bee1e73140e0810a5cb20561a6fb156d.png

Προκαταρκτικό στάδιο όπου η ουσιαστική αγορά αρχίζει να παρέχει έντονη υποστήριξη μετά από μια παρατεταμένη κίνηση προς τα κάτω. Ο όγκος αυξάνεται και η εξάπλωση των τιμών διευρύνεται, σηματοδοτώντας ότι η κίνηση προς τα κάτω μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της.

image.png.66a37df16b0315da20ebaa62931c3c34.png

SC-selling climax, το σημείο στο οποίο η διεύρυνση της εξάπλωσης και η πίεση πώλησης συνήθως κορυφώνεται και η βαριά ή πανικόβλητη πώληση από το κοινό απορροφάται από μεγαλύτερα επαγγελματικά συμφέροντα σε ή κοντά σε ένα κατώτατο σημείο. Συχνά η τιμή θα κλείσει καλά από το χαμηλό σε aSC, αντανακλώντας την αγορά από αυτά τα μεγάλα συμφέροντα (institutions Elon musk και τα υπόλοιπα κοράκια και φάλαινες) 

image.png.4ff2d88fd4ffc0d194593168a16fb849.png

AR-αυτόματο ράλι, το οποίο συμβαίνει επειδή η έντονη πίεση πώλησης έχει μειωθεί σημαντικά. Ένα κύμα αγοράς ωθεί εύκολα τις τιμές. αυτό τροφοδοτείται περαιτέρω επιστροφή των ακάλυπτων πωλήσεων/ανοιχτών πωλήσεων (short selling) . Το ύψος αυτού του ράλι θα βοηθήσει στον καθορισμό του ανώτερου ορίου μιας εμπιστοσύνης συσσώρευσης.

image.png.5e2564a02d87a57e64db8e0ca9cb94e8.png

ST-δευτεροβάθμια δοκιμή, στην οποία η τιμή επανεξετάζει την περιοχή της SC για να δοκιμάσει την ισορροπία προσφοράς/ζήτησης σε αυτά τα επίπεδα. Εάν πρέπει να επιβεβαιωθεί ένας πυθμένας, ο όγκος και η εξάπλωση των τιμών θα πρέπει να μειωθούν σημαντικά καθώς η Αγορά προσεγγίζει την υποστήριξη στην περιοχή της SC. Είναι κοινό να έχουμε πολλαπλά σύνολα μετά από ένα σκορ.

image.png.9948428f8cd7aece688ea441d5cf5925.png

Αυτό μπορώ να πώ πως είναι για τα κρύπτο το λεγόμενο bear market. 

Για να λέμε την αλήθεια, ανα τρεία χρόνια έχουμε ένα bull run το οποίο το ακολουθεί ένα 3χρονο bear market. Η αρκουδαγορά (για μένα) είναι για να αφήσει καιρό να α)επουλωθούν οι πληγές β)για να ξεχάσουμε το τί έγινε γ)για να μπεί καινούριο αίμα/χρήμα στην αγορά γιατί εμάς μας έχουν ξεζουμίσει. 

Όσον αφορά το ΧΡΠ, εμάς μας πήδηξε το ΣΕΚ. Χάσαμε πολύ απο το καραγκιοζιλίκι αυτό. 

Σε περίπτωση που η Ταυραγορά δέν τελείωσε και θα έχουμε σε λίγο μία ακόμη κινηση προς τα πάνω, ευελπιστώ πως το θέατρο με το ΣΕΚ θα έχει τελειώσει και θα πάρουμε και εμείς τα πάνω μας. 

Σε περίπτωση που η Ταυραγορά έχει τελειώσει, πιστεύω πως με το που πάρουμε το οκ απο το ΣΕΚ θα κάνει και το ΧΡΠ ένα μπάμ προς τα επάνω. 

Καί στις δυό περιπτώσεις θα ανεβούμε. 

Ελπίζω να διαψευστώ όταν είχα πεί πως στην ερχόμενη ταυραγορά εμείς θα έχουμε μία μικρή άνοδο και θα χάσουμε την σειρά μας....πέραν την άσχημη ψυχολογία μου για το πώς εξαπατηθήκαμε, θέλω να κάνει μια κίνηση προς τα πάνω. Αλλιώς μακάρι να πάμε σε άλλα 3 χρόνια αρκουδισμα. 

Το 15κ - 20κ μπίτκοιν το έχω πάντως σίγουρο μέχρι να έρθει ο επόμενος κύκλος. 

Μήν ξεχνάτε στον προηγούμενο κύκλο όταν είχε φτάσει λιγο πιό κάτω απο τα 20κ το μπίτ, πολύς κόσμος έμεινε για 3 χρόνια στο μείον μέχρι να ανεβεί πάλι πάνω απο τα 20κ για να βγάλουν πάλι τα λεφτά τους...για να μήν αναφερθώ στα εκκατομύρια που πουλήσανε με χασούρα το μπιτκοιν. 

Η προηγούμενη αρκουδαγορά είχε ένα 90% μείων απο το ΑΤΗ που είχε φτάσει. Οπότε για εμάς που φτάσαμε τα 1.96 ένα 90% θα μας πήγαινε στα 0.25-0.35 σεντ. 

Μπορώ να πώ πως η εξαπάτηση που μας παίξανε έχει να κάνει με το The Great Reset.....και τον υπερπληθωρισμό....αυτοί έγιναν ακόμα πιό πλούσιοι και εμείς ακόμη πιό φτωχότεροι...και τώρα που μας τα πήραν, είμαστε ακόμη πιό ευάλωτοι στα σχέδιά τους. 

image.png.7e4e64b57cf0a2056873af1bb82546d5.png

Γουστάρω που εκφραζεσαι ελεύθερα και κανείς πιο γενικές αναφορές και όχι μόνο στα κρυπτο τα οποία κλονίζονται και από την γενικότερη οικονομία και κοινωνικοπολιτική αστάθεια. Μην μασάς και δίκιο να μην έχεις, κάποιοι θα έχουν ίδιους προβληματισμούς και ίσως βοηθηθούν. Κάποιοι ίσως να μην αντέχουν μια ρεαλιστική κακή κατάληξη ούτε στην σκέψη. Εσύ συνέχισε όμως όπως έκανες. 

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδώ βλέπουμε το 4ωρο του bitcoin και το καθοδικό κανάλι που έχει δημιουργηθεί. Έτσι κινείται και το xrp. 

Αποφάσισα λοιπόν να δώσω κάποια από τα xrp ώστε στη περίπτωση που φάει πάλι rejection να έχω κάτι να αγοράσω πιο κάτω. ΌΜΩΣ: Όποτε το κάνω αυτό η τιμή σπάει το tread. This is not a financial advice. 

btc.png

edit: Δε πρόλαβα να το ποστάρω και το τελευταίο candle πρασίνισε

Επεξ/σία από eliascm21

16 ώρες πριν, Gouthas είπε
3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

@eliascm21 ήδη άρχισε να κάνει κίνηση προς τα πάνω. Είναι όμως πραγματικά ανακαμψη η ταυροπαγίδα ; θα δούμε στην συνέχεια. 

Θα δειξει. Υπάρχει παντως σημαντική άνοδος σήμερα.

16 ώρες πριν, Gouthas είπε

1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε

@eliascm21 ήδη άρχισε να κάνει κίνηση προς τα πάνω. Είναι όμως πραγματικά ανακαμψη η ταυροπαγίδα ; θα δούμε στην συνέχεια. 

Με ενημέρωσαν ότι άτομο που κάνει καλές προβλέψεις συνήθως σε ξένη ομάδα του εθερ είπε ότι μπορεί να ανέβει λίγο αλλά θα πέσει εντός της εβδομάδας πιθανότατα κάτω από 23 το Μπίτ. Δεν μου φαίνεται παράλογο προσωπικά αλλά ίσως όχι εντός της εβδομάδας. Θα πρέπει να έχουμε κάποια είδηση και να κρασαρει απότομα πιστεύω. Στα δύο προηγούμενα μεγάλα ντιπ είχε πέσει μέσα ακριβώς. Τι να πω, να φάει σκατά. 

• Thanks 1

Σίγουρα ουτε εγώ πιστεύω να τελειώσαμε με το κάτω. Έχω την εντύπωση πως τελείωσε το πάρτι έχουνε κλείσει την μουσική, ηδη άρχησε η καθαρίστρια να καθαρίζει το πάτωμα , τα γκαρσόνια μαζεύουν τα τραπέζια και μιά ομάδα απο θαμώνες αρνειτε να φύγει....σε λίγο θα έρθει και ο πορτιέρης να μας διώξει είτε το θέλουμε είτε όχι xD 

@Ψευδώνυμo ναι θα πάμε στα 20κ, εκεί ήμασταν όταν άρχισε το μπουλραν. 

3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Σίγουρα ουτε εγώ πιστεύω να τελειώσαμε με το κάτω. Έχω την εντύπωση πως τελείωσε το πάρτι έχουνε κλείσει την μουσική, ηδη άρχησε η καθαρίστρια να καθαρίζει το πάτωμα , τα γκαρσόνια μαζεύουν τα τραπέζια και μιά ομάδα απο θαμώνες αρνειτε να φύγει....σε λίγο θα έρθει και ο πορτιέρης να μας διώξει είτε το θέλουμε είτε όχι xD 

@Ψευδώνυμo ναι θα πάμε στα 20κ, εκεί ήμασταν όταν άρχισε το μπουλραν. 

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν θα πάρει καιρό η ανάκαμψη. Κι έχω το εξής στο μυαλό μου. Το κρας θα χει γίνει κλιμακωτά κι άρα όσοι έβαλαν νεφρό ίσως βγήκαν με κάποιες απώλειες και γλίτωσαν κι άρα μετά το ολικό κρας θα υπάρξει διάθεση από μεγάλο μέρος της αγοράς να ξανά μπούν. Αν γίνει ανάκαμψη σημαντική και γίνει απότομα το κρας στην άβυσσο τότε θα γίνει μια πολύ άσχημη κατάσταση με κακή διάθεση στην αγορά και ίσως πάρει χρόνια η ανάκαμψη γιατί η Κούτση Μαρία δεν θα ξανά μπει. Εκεί ίσως μπούν και θεσμοί και αλλάξει το παιχνίδι για πάντα. Άρα εφόσων πάμε κλιμακωτά όπως φαίνεται προς το παρόν ίσως η ανάκαμψη να πάρει Μαξ λίγους μήνες και μετά να έχουμε ένα νεο 2018 στα 100 πχ. ποιός ξέρει. Η αύρα που υπάρχει στην αγορά δεν δείχνει κρας τύπου 18 πιστεύω. 

Τουλάχιστον να ξέρουμε.

Αμα μπούμε bear να συνεχίζουμε τις ζωές μας και να τα πούμε σε 3 χρόνια.

Φάση πρόεδρος Εδεσσαικού.

Μάς είπαν ότι ειναι bear market τους είπαμε και εμείς ότι είναι bull market και λένε μετα Bull market μάλλον

και τους είπα τελικά είναι bear και το γυρίσανε και μας λένε πάλι bear market.Και τους είπαμε και εμείς bull market και τέλος.

Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο!

• Like 3
  • Thanks 2

18 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

image.png.376a6b18e96a6bd4cc9d71f48d1b8fe1.pngεδώ δείτε μανιπουλέησον....ίσα ίσα να τους φάνε τους leverage short.....

Στις 16/5/2021 στις 2:24 ΜΜ, Rafa1967 είπε

Τι είναι το 490ευρω;

Τι εννοείς manipulation??? Έχω αγοράσει σχεδόν  σε όλα τα spikes και πουλήσει δύο φορές...

• Δημιουργία νέου...