Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 36 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Να ξέρεις πως λόγο του ίντερνετ έχουμε γρήγορη πληροφόρηση. Αυτό είναι κακό για τους Ελίτ. Αυτό χαλάει τα σχέδιά τους. Ενημερωνόμαστε πολύ γρήγορα και εκείνοι είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Το κλασσικό σενάριο είναι το Μάζεμα/συγκέντρωση πόρων. Προκαταρκτικό στάδιο όπου η ουσιαστική αγορά αρχίζει να παρέχει έντονη υποστήριξη μετά από μια παρατεταμένη κίνηση προς τα κάτω. Ο όγκος αυξάνεται και η εξάπλωση των τιμών διευρύνεται, σηματοδοτώντας ότι η κίνηση προς τα κάτω μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. SC-selling climax, το σημείο στο οποίο η διεύρυνση της εξάπλωσης και η πίεση πώλησης συνήθως κορυφώνεται και η βαριά ή πανικόβλητη πώληση από το κοινό απορροφάται από μεγαλύτερα επαγγελματικά συμφέροντα σε ή κοντά σε ένα κατώτατο σημείο. Συχνά η τιμή θα κλείσει καλά από το χαμηλό σε aSC, αντανακλώντας την αγορά από αυτά τα μεγάλα συμφέροντα (institutions Elon musk και τα υπόλοιπα κοράκια και φάλαινες) AR-αυτόματο ράλι, το οποίο συμβαίνει επειδή η έντονη πίεση πώλησης έχει μειωθεί σημαντικά. Ένα κύμα αγοράς ωθεί εύκολα τις τιμές. αυτό τροφοδοτείται περαιτέρω επιστροφή των ακάλυπτων πωλήσεων/ανοιχτών πωλήσεων (short selling) . Το ύψος αυτού του ράλι θα βοηθήσει στον καθορισμό του ανώτερου ορίου μιας εμπιστοσύνης συσσώρευσης. ST-δευτεροβάθμια δοκιμή, στην οποία η τιμή επανεξετάζει την περιοχή της SC για να δοκιμάσει την ισορροπία προσφοράς/ζήτησης σε αυτά τα επίπεδα. Εάν πρέπει να επιβεβαιωθεί ένας πυθμένας, ο όγκος και η εξάπλωση των τιμών θα πρέπει να μειωθούν σημαντικά καθώς η Αγορά προσεγγίζει την υποστήριξη στην περιοχή της SC. Είναι κοινό να έχουμε πολλαπλά σύνολα μετά από ένα σκορ. Αυτό μπορώ να πώ πως είναι για τα κρύπτο το λεγόμενο bear market. Για να λέμε την αλήθεια, ανα τρεία χρόνια έχουμε ένα bull run το οποίο το ακολουθεί ένα 3χρονο bear market. Η αρκουδαγορά (για μένα) είναι για να αφήσει καιρό να α)επουλωθούν οι πληγές β)για να ξεχάσουμε το τί έγινε γ)για να μπεί καινούριο αίμα/χρήμα στην αγορά γιατί εμάς μας έχουν ξεζουμίσει. Όσον αφορά το ΧΡΠ, εμάς μας πήδηξε το ΣΕΚ. Χάσαμε πολύ απο το καραγκιοζιλίκι αυτό. Σε περίπτωση που η Ταυραγορά δέν τελείωσε και θα έχουμε σε λίγο μία ακόμη κινηση προς τα πάνω, ευελπιστώ πως το θέατρο με το ΣΕΚ θα έχει τελειώσει και θα πάρουμε και εμείς τα πάνω μας. Σε περίπτωση που η Ταυραγορά έχει τελειώσει, πιστεύω πως με το που πάρουμε το οκ απο το ΣΕΚ θα κάνει και το ΧΡΠ ένα μπάμ προς τα επάνω. Καί στις δυό περιπτώσεις θα ανεβούμε. Ελπίζω να διαψευστώ όταν είχα πεί πως στην ερχόμενη ταυραγορά εμείς θα έχουμε μία μικρή άνοδο και θα χάσουμε την σειρά μας....πέραν την άσχημη ψυχολογία μου για το πώς εξαπατηθήκαμε, θέλω να κάνει μια κίνηση προς τα πάνω. Αλλιώς μακάρι να πάμε σε άλλα 3 χρόνια αρκουδισμα. Το 15κ - 20κ μπίτκοιν το έχω πάντως σίγουρο μέχρι να έρθει ο επόμενος κύκλος. Μήν ξεχνάτε στον προηγούμενο κύκλο όταν είχε φτάσει λιγο πιό κάτω απο τα 20κ το μπίτ, πολύς κόσμος έμεινε για 3 χρόνια στο μείον μέχρι να ανεβεί πάλι πάνω απο τα 20κ για να βγάλουν πάλι τα λεφτά τους...για να μήν αναφερθώ στα εκκατομύρια που πουλήσανε με χασούρα το μπιτκοιν. Η προηγούμενη αρκουδαγορά είχε ένα 90% μείων απο το ΑΤΗ που είχε φτάσει. Οπότε για εμάς που φτάσαμε τα 1.96 ένα 90% θα μας πήγαινε στα 0.25-0.35 σεντ. Μπορώ να πώ πως η εξαπάτηση που μας παίξανε έχει να κάνει με το The Great Reset.....και τον υπερπληθωρισμό....αυτοί έγιναν ακόμα πιό πλούσιοι και εμείς ακόμη πιό φτωχότεροι...και τώρα που μας τα πήραν, είμαστε ακόμη πιό ευάλωτοι στα σχέδιά τους. Έχω την εντύπωση πως έχεις αρχίσει να τυφλώνεσαι.. ιρέμησε σταμάτα να ψάχνεις τόσο πολύ κάθε μέρα και διαφορετική προσέγγιση, καταλαβαίνω την προσπάθεια να κατανοήσεις την αγορά αλλά φοβάμαι πως χάνεις κάπου την αντικειμενικότητά σου. Κάνε ένα διάλειμμα και κάνε πλάνο εισόδου-εξόδου. Φιλικά το λέω γιατί είμαστε στην ίδια ομάδα στην τελική!! Όσο αφορά τον πληθωρισμό του $ να το ξανασκεφτείτε όλοι όσοι έχετε δώσει FIAT για $stable coins, χτυπάει και για σας η καμπάνα!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Έχω την εντύπωση πως έχεις αρχίσει να τυφλώνεσαι.. ιρέμησε σταμάτα να ψάχνεις τόσο πολύ κάθε μέρα και διαφορετική προσέγγιση, καταλαβαίνω την προσπάθεια να κατανοήσεις την αγορά αλλά φοβάμαι πως χάνεις κάπου την αντικειμενικότητά σου. Κάνε ένα διάλειμμα και κάνε πλάνο εισόδου-εξόδου. Φιλικά το λέω γιατί είμαστε στην ίδια ομάδα στην τελική!! Όσο αφορά τον πληθωρισμό του $ να το ξανασκεφτείτε όλοι όσοι έχετε δώσει FIAT για $stable coins, χτυπάει και για σας η καμπάνα!! Συμφωνώ για το οτι πρέπει να κάνω ένα διάλειμα. Το stable coin ομως ; Το ΧΡΠ λέτζερ είναι η πλατφόρμα επάνω στην οποία θα χτιστούν τα stable coins , δέν είναι όμως το ΧΡΠ stable coin....και για να γίνει το ΧΡΠ stable coin θα πρέπει πρώτα να υοθετιθεί απο τα institutions, θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία, να ανακοινωθούν οι συνεργασίες και να βρεί Online. Αυτά δέν έχουν γίνει οπότε.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Συμφωνώ για το οτι πρέπει να κάνω ένα διάλειμα. Το stable coin ομως ; Το ΧΡΠ λέτζερ είναι η πλατφόρμα επάνω στην οποία θα χτιστούν τα stable coins , δέν είναι όμως το ΧΡΠ stable coin....και για να γίνει το ΧΡΠ stable coin θα πρέπει πρώτα να υοθετιθεί απο τα institutions, θα πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία, να ανακοινωθούν οι συνεργασίες και να βρεί Online. Αυτά δέν έχουν γίνει οπότε.... Φυσικά και δεν είναι stable coin.. Πως σου ήρθε αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Όσο αφορά τον πληθωρισμό του $ να το ξανασκεφτείτε όλοι όσοι έχετε δώσει FIAT για $stable coins, χτυπάει και για σας η καμπάνα!! Όλοι εσείς ; ποιοί όλοι εσείς ; Εδώ είμαστε ΧΡΠ χόλντερς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Όλοι εσείς ; ποιοί όλοι εσείς ; Εδώ είμαστε ΧΡΠ χόλντερς Όλοι εσείς?🤔 Τώρα είμαστε σε crash πολύς κόσμος πούλησε σε fiat ή έκανε exchange σε tether κτλπ και είναι σε αναμονή για να ξαναμπεί.. εε καλό είναι να πούμε ότι κι αυτό το coin αναμένεται να υποχωρησει λόγο πληθωρισμού του $ ! Δεν είμαστε όλοι holders κάποιοι παίζουν με στρατηγική κι άλλοι είναι οπαδοί.. Ο καθένας ότι γουστάρει κάνει, ελεύθερη είναι η αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindnever Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε πολύς κόσμος πούλησε σε fiat ή έκανε exchange σε tether κτλπ και είναι σε αναμονή για να ξαναμπεί.. εε καλό είναι να πούμε ότι κι αυτό το coin αναμένεται να υποχωρησει λόγο πληθωρισμού του $ ! Nα ρωτήσω κάτι σε αυτό... Αν έχεις σκοπό να ξαναεπενδύσεις, τι συμφέρει περισσότερο; Να κάνεις τα κρυπτο σου μετατροπή σε stablecoin ή να τα κάνεις πώληση σε fiat; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Όσο αφορά τον πληθωρισμό του $ να το ξανασκεφτείτε όλοι όσοι έχετε δώσει FIAT για $stable coins, χτυπάει και για σας η καμπάνα!! Όταν απευθύνεσε ευθαίως σε μένα και λές "εχετε" δώσει φίατ για stable coin τί άλλο μπορώ να καταλάβω ; Θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις ή διατυπώσεις καλύτερα. Γιατί εγώ δέν έχω stable coins και είμαι ΧΡΠ χολντερ. Και εγώ πολλές φορές κάνω λάθος διατυπώσεις και παρεξηγούμαστε με παιδιά εδώ μέσα. Νο προβλεμ. Τώρα που το εξήγησες κατάλαβα. Το τέδερ είναι ο λόγος που το μπιτκοιν έχει πάει ψηλά. Το είχα γράψει τον φεβρουάριο για το Τεδερ και το Μπίτκφινεξ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Γιαυτό εγώ από τον Φεβρουάριο έχω περίεργα αισθήματα μανιπουλεησον...απο τότε είχα δει κινήσεις περίεργες και είπα κάτι γίνετε....ολα σχεδιασμένα.... Τώρα απλά χοντλ.... Για ΟΛΟ το φόρουμ, να το δει το βίντεο αυτό. Είναι σημαντικότατο...ειναι σχέδιο και εκτελέστηκε κατά γράμμα..... Καλημέρα στο φόρουμ και καλή εβδομάδα!!!! Σταχτένιε είσαι άρχοντας! πολύ κατατοπιστικό το βίντεο, και όπως είπε και το τυπάκι καιρός να παίξουμε το παιχνίδι τους!! από αυτά που έχω μάθει μέχρι τώρα είναι απλά η λογική σειρά των πραγμάτων να ανανεώνεται το χρήμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, Gouthas είπε Καλημέρα στο φόρουμ και καλή εβδομάδα!!!! Σταχτένιε είσαι άρχοντας! πολύ κατατοπιστικό το βίντεο, και όπως είπε και το τυπάκι καιρός να παίξουμε το παιχνίδι τους!! από αυτά που έχω μάθει μέχρι τώρα είναι απλά η λογική σειρά των πραγμάτων να ανανεώνεται το χρήμα! Μιά ζωή θετικός και μαγκάκος ρε φιλε χαχαχα ωραίος πραγματικά μέσα σε όλη αυτή την αρνητικότητα όλα στα @@ σου xD όλα τα λεφτά φιλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μιά ζωή θετικός και μαγκάκος ρε φιλε χαχαχα ωραίος πραγματικά μέσα σε όλη αυτή την αρνητικότητα όλα στα @@ σου xD όλα τα λεφτά φιλε. αχαχαχαχαχα φίλε εσένα σε έχω συμπαθήσει από την αρχή!! μα θα βγει κάτι άμα αρχίσω το μοιρολόι??? εδω παρακολουθούμε τα γεγονότα, συλλέγουμε πληροφορίες και αναμένουμε την ρεβάνς!!! Θα έρθει και τότε φίλε μου δεν θα κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια!!! και αλίμονο αν τελειώνει η μπίζνα των δις με αυτή την αποτοπιά που τρώμε στα μούτρα!!! έχει πολύ δρόμο ακόμα!!! ας διαβάσουν και οι φίλοι μας για το market cycle! μόνο αυτό να μάθεις είσαι με το τόμαχωκ στο χέρι να πάρεις κεφάλια!!!! Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Gouthas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Όταν απευθύνεσε ευθαίως σε μένα και λές "εχετε" δώσει φίατ για stable coin τί άλλο μπορώ να καταλάβω ; Θα έπρεπε να το ξεκαθαρίσεις ή διατυπώσεις καλύτερα. Γιατί εγώ δέν έχω stable coins και είμαι ΧΡΠ χολντερ. Και εγώ πολλές φορές κάνω λάθος διατυπώσεις και παρεξηγούμαστε με παιδιά εδώ μέσα. Νο προβλεμ. Τώρα που το εξήγησες κατάλαβα. Το τέδερ είναι ο λόγος που το μπιτκοιν έχει πάει ψηλά. Το είχα γράψει τον φεβρουάριο για το Τεδερ και το Μπίτκφινεξ. Όχι όχι αυτο για τα stable coins δεν πήγαινε σε εσένα 🤪, πήγαινε σε όσους (πολλά παιδία εδώ μέσα που) κατα καιρούς έχουν γράψει ότι έχουν μετατρέψει crypto σε tether είτε λόγο φορολογίας είτε για φι χι ψι λόγους. 👍 Επεξ/σία 24 Μαΐου 2021 από Kanellos_p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Εντωμεταξύ σήμερα επικρατεί μιά πρασινίλα που με κάνει να φοβάμαι περισσότερο απο την κοκκινίλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 το ίδιο και γώ Κανέλλο, μας αφήνουν λίγο να χαλαρώσουμε και μετά πάλι παλούκι xD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroseva Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Kanellos_p είπε Εντωμεταξύ σήμερα επικρατεί μιά πρασινίλα που με κάνει να φοβάμαι περισσότερο απο την κοκκινίλα. Και εγώ συμφωνώ με αυτή την τοποθέτηση, εκτιμώ ότι και αυτή την εβδομάδα θα έχουμε εμποροπανήγυρους.. (πτώσεις) και από την επόμενη εβδομάδα άνοδο, διαφορετικά (αν δεν ξυπνήσει εντός των επόμενων 10 ημερών) καληνύχτα και καλή βραδιά που λέει και ο Άρχοντας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις