Rafa1967 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 For those who enjoy a bit of schadenfreude, Tesla has been caught up in the snowball it helped create. According to a recent article in Fortune, Tesla likely bought its $1.5 billion in bitcoin at about $34,700 a piece. In the company's Q1, Tesla's bitcoin stash was the best performing part of the carmaker's business. Now, unless the price of bitcoin recovers between now and July 1, Tesla shareholders should be bracing themselves for an impairment in the company's Q2 earnings report. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Επειδή είμαστε μια ομαδούλα και μοιραζόμαστε γνώμες αλλά και προσωπικές εμπειρίες, θα πω μόνο αυτό, περισσότερο να το ακούω εγώ, πολλές φορές λέμε hold, όχι μη πουλάς, όχι μη αγοράζεις, και μιλάμε για 0,10$ για 10 ή 20 μαλακισμένα σέντς, πολλές φορές κοιτάω ένα κρύπτο και ξέρω από πληροφορίες ή από ένστικτο, το έχω μπροστά μου, το χαζεύω, νιώθω την ένταση να 'ερχετε και απλά το κοιτάω, το γαβκόιν το κοιτούσα στο 0,05, το ήξερα, το διάβασα και έλεγα σιγά, ένώ μέσα μου ήθελα να του χώσω ένα 100ρικο, έτσι για τις φήμες, το είχα στη λίστα μου, και ξαφνικά το βλέπω και πάει γαμιώντας και το μπουρδέλο το δικό μας, στα 0,46, όταν το είχαμε μια φορά και ένα καιρό, που είναι πιο τρελό από όλα, πούλησα στο 0,46 για να αγοράσω μετά στο 0,38 και αυτό πήγε στο Έβερεστ, και τώρα το αγόρασα και εγώ στις κορυφές του όπως ο σταχτένιος και άλλοι που μας πήρε η λύσσα για το μεγάλο μπαμ και το χαζεύαμε ενώ έπρεπε να πουλήσουμε ακριβώς και μόνο γιατί έβγαζες κέρδος, ξέροντας ότι ακόμα δεν έχει την δυναμική του, και η κωλοτούμπα ήταν αναμενόμενη!!!! και άλλα, πολλά, αυτό που θέλω να πω είναι μόνο τούτο, Always Take Profit. Αγόραζε πάντα φτηνά και πούλα πάντα ψηλά, ειδικά όταν έχει κάνει μπαμ, μετά η κατηφόρα είναι σίγουρη, κοίτα ότι διάγραμμα θες, ανεβαίνουν και μετά η βουτιά είναι η μόνη φυσική πορεία!! και η πλάκα είναι ότι το βλέπεις δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει μέρες και η ανηφόρα και η κατρακύλα πάντα όταν τα βλέπεις και κάνει μπαμ μην το χαζεύεις, θέριζε, όταν κατρακυλάει μάζευε. η απόλυτη φυσική ροή των πραγμάτων είναι αυτή, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και με πιο μεγάλη φόρα!!!! Ας γίνουμε πιο ψυχροί και πιο σοφοί μετά από αυτό, οι μέρες του μπιθκόιν που λέγανε για ιστορίες και θησαυρούς έχουν πια περάσει, εγώ βλέπω μόνο trading, μόνο αυτό και λογικό είναι με τόσο χρήμα που ρέει στις αγορές καθημερινά. μόνο οι ονειροπόλοι βλέπουν το παλιό παραμύθι που σου λέει, αγόρασε και μια ,μέρα θα ανέβει, εκεί ψηλά, θα φτάσει στο φεγγάρι, θα έρθει μια μέρα που θα γίνεις πλούσιος!!! και κράτα εσύ, αντί να εκμεταλλεύεσαι τις πιθανές ευκαιρίες για υπαρκτό κέρδος και όχι για υποσχέσεις που σε γλυκαίνουν και σε αφήνουν να κοιτάς τον κουμπαρά σου, όταν οι άλλοι θα έχουν βγάλει τα πολλαπλάσια εσύ θα ονειρεύεσαι ακόμα ταξίδια στο φεγγάρι!! Σόρρυ, δεν πιστεύω πια στα παραμύθια..... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagy Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Σόρρυ αλλά ούτε για τραιντινκ είναι.Πρεπει να είσαι όλη μέρα και νύχτα πάνω από το κινητό να είσαι κολοφαρδος και στην καλύτερη να κερδίσεις μια μέρα και την άλλη πάλι τα ίδια.Τον τελευταίο καιρό είναι όλα τόσο ασταθή που απλά είναι θέμα τύχης να βγει αυτό που έχεις σχεδιασει και αυτό για λιγο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε For those who enjoy a bit of schadenfreude, Tesla has been caught up in the snowball it helped create. According to a recent article in Fortune, Tesla likely bought its $1.5 billion in bitcoin at about $34,700 a piece. In the company's Q1, Tesla's bitcoin stash was the best performing part of the carmaker's business. Now, unless the price of bitcoin recovers between now and July 1, Tesla shareholders should be bracing themselves for an impairment in the company's Q2 earnings report. 8 λεπτά πριν, Gouthas είπε Επειδή είμαστε μια ομαδούλα και μοιραζόμαστε γνώμες αλλά και προσωπικές εμπειρίες, θα πω μόνο αυτό, περισσότερο να το ακούω εγώ, πολλές φορές λέμε hold, όχι μη πουλάς, όχι μη αγοράζεις, και μιλάμε για 0,10$ για 10 ή 20 μαλακισμένα σέντς, πολλές φορές κοιτάω ένα κρύπτο και ξέρω από πληροφορίες ή από ένστικτο, το έχω μπροστά μου, το χαζεύω, νιώθω την ένταση να 'ερχετε και απλά το κοιτάω, το γαβκόιν το κοιτούσα στο 0,05, το ήξερα, το διάβασα και έλεγα σιγά, ένώ μέσα μου ήθελα να του χώσω ένα 100ρικο, έτσι για τις φήμες, το είχα στη λίστα μου, και ξαφνικά το βλέπω και πάει γαμιώντας και το μπουρδέλο το δικό μας, στα 0,46, όταν το είχαμε μια φορά και ένα καιρό, που είναι πιο τρελό από όλα, πούλησα στο 0,46 για να αγοράσω μετά στο 0,38 και αυτό πήγε στο Έβερεστ, και τώρα το αγόρασα και εγώ στις κορυφές του όπως ο σταχτένιος και άλλοι που μας πήρε η λύσσα για το μεγάλο μπαμ και το χαζεύαμε ενώ έπρεπε να πουλήσουμε ακριβώς και μόνο γιατί έβγαζες κέρδος, ξέροντας ότι ακόμα δεν έχει την δυναμική του, και η κωλοτούμπα ήταν αναμενόμενη!!!! και άλλα, πολλά, αυτό που θέλω να πω είναι μόνο τούτο, Always Take Profit. Αγόραζε πάντα φτηνά και πούλα πάντα ψηλά, ειδικά όταν έχει κάνει μπαμ, μετά η κατηφόρα είναι σίγουρη, κοίτα ότι διάγραμμα θες, ανεβαίνουν και μετά η βουτιά είναι η μόνη φυσική πορεία!! και η πλάκα είναι ότι το βλέπεις δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει μέρες και η ανηφόρα και η κατρακύλα πάντα όταν τα βλέπεις και κάνει μπαμ μην το χαζεύεις, θέριζε, όταν κατρακυλάει μάζευε. η απόλυτη φυσική ροή των πραγμάτων είναι αυτή, ότι ανεβαίνει κατεβαίνει και με πιο μεγάλη φόρα!!!! Ας γίνουμε πιο ψυχροί και πιο σοφοί μετά από αυτό, οι μέρες του μπιθκόιν που λέγανε για ιστορίες και θησαυρούς έχουν πια περάσει, εγώ βλέπω μόνο trading, μόνο αυτό και λογικό είναι με τόσο χρήμα που ρέει στις αγορές καθημερινά. μόνο οι ονειροπόλοι βλέπουν το παλιό παραμύθι που σου λέει, αγόρασε και μια ,μέρα θα ανέβει, εκεί ψηλά, θα φτάσει στο φεγγάρι, θα έρθει μια μέρα που θα γίνεις πλούσιος!!! και κράτα εσύ, αντί να εκμεταλλεύεσαι τις πιθανές ευκαιρίες για υπαρκτό κέρδος και όχι για υποσχέσεις που σε γλυκαίνουν και σε αφήνουν να κοιτάς τον κουμπαρά σου, όταν οι άλλοι θα έχουν βγάλει τα πολλαπλάσια εσύ θα ονειρεύεσαι ακόμα ταξίδια στο φεγγάρι!! Σόρρυ, δεν πιστεύω πια στα παραμύθια..... Μια χαρα τα λες!!! Το θέμα είναι ότι, πέρα από τον οποίο στόχο έχει ο καθενας , οι περισσότεροι δεν ξέρουν ποτε να πουλήσουν και ποτε να αγοράσουν. Πχ το Bitcoin όταν είχε 7000 και έφθασε 60000. Αν ειχες στόχο να διπλασιάσεις έπρεπε να ειχες φυγει στις 15000. Αυτο ομως πήγε 60000. Σωστη η λάθος επιλογή; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, sagy είπε Σόρρυ αλλά ούτε για τραιντινκ είναι.Πρεπει να είσαι όλη μέρα και νύχτα πάνω από το κινητό να είσαι κολοφαρδος και στην καλύτερη να κερδίσεις μια μέρα και την άλλη πάλι τα ίδια.Τον τελευταίο καιρό είναι όλα τόσο ασταθή που απλά είναι θέμα τύχης να βγει αυτό που έχεις σχεδιασει και αυτό για λιγο Διαφωνώ, ότι γίνεται γίνεται για μέρες, διάβασε τι γράφω, κολλάμε για 10 και 20 σεντ στην τιμή όταν το βλέπουμε να χορεύει και δεν κάνουμε την κίνηση γιατί ελπίζουμε ότι θα ανέβει ή θα κατέβει κι άλλο. FOMO, και πλεονεξία η πλήρης έννοια, τα μεγάλα μπαμ, ή πάνω ή κάτω παίρνουν μέρες, ειδικά τα πάνω. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη μέρα μέσα, αυτό λέω πιο πάνω. γνώμες λέμε. αλλά μετά από τα τελευταία γεγονότα έχουμε μείνει οι πιο πολλοί να κοιτάμε το Challenger!!! 10 λεπτά πριν, Rafa1967 είπε Μια χαρα τα λες!!! Το θέμα είναι ότι, πέρα από τον οποίο στόχο έχει ο καθενας , οι περισσότεροι δεν ξέρουν ποτε να πουλήσουν και ποτε να αγοράσουν. Πχ το Bitcoin όταν είχε 7000 και έφθασε 60000. Αν ειχες στόχο να διπλασιάσεις έπρεπε να ειχες φυγει στις 15000. Αυτο ομως πήγε 60000. Σωστη η λάθος επιλογή; Πρόσεξε τώρα, στον διπλασιασμό που λες, μπορεί να είναι και τριπλασιασμός, υπάρχουν κάποιες κλίμακες, όταν ανέβει, πριν φτάσει εκεί έκανε καμιά δεκαριά πάνω κάτω, από τα 40 στα 30, από τα 40 στα 50, από τα 50 στα 60 και πάλι πίσω, πήρε πολλές μέρες για να φτάσει στα 60, ειδικά με το μπιθκόιν που ένα 10% να πέσει είναι ένα πεντοχίλιαρο, σκέψου πως αν δεν είχες αυτόν τον φόβο αχ, μην πέσει και χάσω, ααα θα πάει στα 200 και εσύ απλά το κοιτάς, ενώ κάποιος που εκμεταλλεύεται τις εκτινάξεις, έστω ότι πουλάει σε μια τιμή που έχει ανέβει και του δίνει ένα πολύ καλό κέρδος, το βγάζει και απλά στο επόμενο ντιπ ξανά αγοράζει, βλέπεις τα διαγράμματα, ακόμα και να μην πέσεις μέσα στο απόλυτο, το κέρδος τουλάχιστον θα σου μείνει, δεν μιλάμε ρε συ για πέντε ή δέκα ευρώ, μιλάμε για χιλιάρικα, εξαρτάται και το πλάνο του καθενός μας. Εκφέρω μια γνώμη, τίποτα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Και μια θεωρία που διάβασα στο twitter που μιλάει για συμβιβασμό στις 31/05 Έχουν μια λογική τα επιχειρήματα που θέτει. Νομίζω ένα summary judgement τον Αύγουστο, με πιθανή ήττα για το SEC θα ήταν καταστροφικό για τον Gensler σε αυτή τη φάση. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christkg Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 51 λεπτά πριν, Gouthas είπε Διαφωνώ, ότι γίνεται γίνεται για μέρες, διάβασε τι γράφω, κολλάμε για 10 και 20 σεντ στην τιμή όταν το βλέπουμε να χορεύει και δεν κάνουμε την κίνηση γιατί ελπίζουμε ότι θα ανέβει ή θα κατέβει κι άλλο. FOMO, και πλεονεξία η πλήρης έννοια, τα μεγάλα μπαμ, ή πάνω ή κάτω παίρνουν μέρες, ειδικά τα πάνω. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη μέρα μέσα, αυτό λέω πιο πάνω. γνώμες λέμε. αλλά μετά από τα τελευταία γεγονότα έχουμε μείνει οι πιο πολλοί να κοιτάμε το Challenger!!! Πρόσεξε τώρα, στον διπλασιασμό που λες, μπορεί να είναι και τριπλασιασμός, υπάρχουν κάποιες κλίμακες, όταν ανέβει, πριν φτάσει εκεί έκανε καμιά δεκαριά πάνω κάτω, από τα 40 στα 30, από τα 40 στα 50, από τα 50 στα 60 και πάλι πίσω, πήρε πολλές μέρες για να φτάσει στα 60, ειδικά με το μπιθκόιν που ένα 10% να πέσει είναι ένα πεντοχίλιαρο, σκέψου πως αν δεν είχες αυτόν τον φόβο αχ, μην πέσει και χάσω, ααα θα πάει στα 200 και εσύ απλά το κοιτάς, ενώ κάποιος που εκμεταλλεύεται τις εκτινάξεις, έστω ότι πουλάει σε μια τιμή που έχει ανέβει και του δίνει ένα πολύ καλό κέρδος, το βγάζει και απλά στο επόμενο ντιπ ξανά αγοράζει, βλέπεις τα διαγράμματα, ακόμα και να μην πέσεις μέσα στο απόλυτο, το κέρδος τουλάχιστον θα σου μείνει, δεν μιλάμε ρε συ για πέντε ή δέκα ευρώ, μιλάμε για χιλιάρικα, εξαρτάται και το πλάνο του καθενός μας. Εκφέρω μια γνώμη, τίποτα παραπάνω. Σωστα τα λες..απλα υπαρχει και η σλλη αποψη...η unisawp ανεβηκε 20 € μεσα σε 3 μηνες..αν ειχες ενα ποσο αγορασμενο και πουλουσες στα 7 ευρω..και καποιος κρατουσε ακομα ενα μηνα και πουλουσε στα 22 ευρω π πηγε..εκει ξεκαθαρα ο κερδισμενος θα τσν ο δευτερος...οτι και να λεμε θεωριες ειναι και αποψεις..εκει π μιλουσαμε ολοι για ανοδο,ηρθε πανολεθρια..ευκαιρια η τελος;..θα δειξει σε λιγακι..ας ελπισουμε για τα καλυτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Christkg είπε Σωστα τα λες..απλα υπαρχει και η σλλη αποψη...η unisawp ανεβηκε 20 € μεσα σε 3 μηνες..αν ειχες ενα ποσο αγορασμενο και πουλουσες στα 7 ευρω..και καποιος κρατουσε ακομα ενα μηνα και πουλουσε στα 22 ευρω π πηγε..εκει ξεκαθαρα ο κερδισμενος θα τσν ο δευτερος...οτι και να λεμε θεωριες ειναι και αποψεις..εκει π μιλουσαμε ολοι για ανοδο,ηρθε πανολεθρια..ευκαιρια η τελος;..θα δειξει σε λιγακι..ας ελπισουμε για τα καλυτερα Δεν λέω κάτι διαφορετικό, το ίδιο λέμε, ότι το πάνω και το κάτω παίρνει χρόνο να το δεις, ο καθένας έχει το πλάνο του, λέμε γνώμες και ο καθένας επιλέγει τι θα κάνει μετά, απλά επειδή εδώ μέσα βοηθάμε ο ένας τον άλλο αυτό που λέω είναι μια άποψη, η δικιά μου είναι ότι όταν νιώθεις ότι μπορείς να βγάλεις το κέρδος άρπαξε το. Και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι κανένας ειδήμων, αν διαβάσεις και δεις από experts όλοι λένε το ίδιο πράγμα, take profit! όταν φτάνει σε ένα σημείο αρκετά καλό που σου δίνει ένα κέρδος, βγάλε το 15%, αν αυτό συνεχίσει ακόμα πιο ψηλά βγάλε και άλλο ένα 10%, και πάει λέγοντας, έτσι κατά κάποιο τρόπο βγάζεις αυτά που έβαλες και σου μένει το κέρδος να παίζεις μέσα, έτσι ώστε και σε ένα πιθανό ντιπ να πάρεις ακόμα παραπάνω. Όπως είπα τα λέω για να τα ακούω και εγώ, θέλει πολύ πειθαρχεία και φυσικά τόλμη, θέλει πλάνο και συγκέντρωση, αλλιώς απλά θα περιμένεις την δευτέρα παρουσία να δεις ότι έχεις να εκτινάσσεται σε απίθανα ύψη για να τα βγάλεις και πάλι, θα τα βγάλεις????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Λοιπόν εγώ μάζεψα ένα τελευταίο καλάθι στο 0,59 και πάω για ύπνο. Ελπίζω να μην ξυπνήσω το πρωί και είναι 20 cents. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Nikolakisg13 είπε Λοιπόν εγώ μάζεψα ένα τελευταίο καλάθι στο 0,59 και πάω για ύπνο. Ελπίζω να μην ξυπνήσω το πρωί και είναι 20 cents. Μακάρι να πήγαινε να κάναμε μια τελευταία καλή αγορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Μπορεί να λένε οτι το μπουλ μαρκετ δεν τελείωσε αλλά....εδώ βλέπω την ίδια καμπύλη....το εβδομαδιαίο κλείνει στα κοκκινα.....δέν ξέρω παιδιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kanellos_p Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μπορεί να λένε οτι το μπουλ μαρκετ δεν τελείωσε αλλά....εδώ βλέπω την ίδια καμπύλη....το εβδομαδιαίο κλείνει στα κοκκινα.....δέν ξέρω παιδιά... Δεν νομίζω να τελείωσε.. ξέρεις πόσοι μαλάκες σαν και μας εδω μέσα υπάρχουν στον πλανήτη που περιμένουν να το δούν στον πάτο για να αρχίσουν τα ψώνια... μπορεί να είναι και η ώρα που το dominance θα περάσει στο ETH. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Γιαυτό εγώ από τον Φεβρουάριο έχω περίεργα αισθήματα μανιπουλεησον...απο τότε είχα δει κινήσεις περίεργες και είπα κάτι γίνετε....ολα σχεδιασμένα.... Τώρα απλά χοντλ.... Για ΟΛΟ το φόρουμ, να το δει το βίντεο αυτό. Είναι σημαντικότατο...ειναι σχέδιο και εκτελέστηκε κατά γράμμα..... 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagy Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Γιαυτό εγώ από τον Φεβρουάριο έχω περίεργα αισθήματα μανιπουλεησον...απο τότε είχα δει κινήσεις περίεργες και είπα κάτι γίνετε....ολα σχεδιασμένα.... Τώρα απλά χοντλ.... Για ΟΛΟ το φόρουμ, να το δει το βίντεο αυτό. Είναι σημαντικότατο...ειναι σχέδιο και εκτελέστηκε κατά γράμμα..... Ωραία επειδή η γνώμη σου και το ένστικτο σου με ενδιαφέρει τι βλέπεις για το κοντινό μέλλον? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2021 Να ξέρεις πως λόγο του ίντερνετ έχουμε γρήγορη πληροφόρηση. Αυτό είναι κακό για τους Ελίτ. Αυτό χαλάει τα σχέδιά τους. Ενημερωνόμαστε πολύ γρήγορα και εκείνοι είναι αναγκασμένοι να αλλάξουν την συμπεριφορά τους. Το κλασσικό σενάριο είναι το Μάζεμα/συγκέντρωση πόρων. Προκαταρκτικό στάδιο όπου η ουσιαστική αγορά αρχίζει να παρέχει έντονη υποστήριξη μετά από μια παρατεταμένη κίνηση προς τα κάτω. Ο όγκος αυξάνεται και η εξάπλωση των τιμών διευρύνεται, σηματοδοτώντας ότι η κίνηση προς τα κάτω μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της. SC-selling climax, το σημείο στο οποίο η διεύρυνση της εξάπλωσης και η πίεση πώλησης συνήθως κορυφώνεται και η βαριά ή πανικόβλητη πώληση από το κοινό απορροφάται από μεγαλύτερα επαγγελματικά συμφέροντα σε ή κοντά σε ένα κατώτατο σημείο. Συχνά η τιμή θα κλείσει καλά από το χαμηλό σε aSC, αντανακλώντας την αγορά από αυτά τα μεγάλα συμφέροντα (institutions Elon musk και τα υπόλοιπα κοράκια και φάλαινες) AR-αυτόματο ράλι, το οποίο συμβαίνει επειδή η έντονη πίεση πώλησης έχει μειωθεί σημαντικά. Ένα κύμα αγοράς ωθεί εύκολα τις τιμές. αυτό τροφοδοτείται περαιτέρω επιστροφή των ακάλυπτων πωλήσεων/ανοιχτών πωλήσεων (short selling) . Το ύψος αυτού του ράλι θα βοηθήσει στον καθορισμό του ανώτερου ορίου μιας εμπιστοσύνης συσσώρευσης. ST-δευτεροβάθμια δοκιμή, στην οποία η τιμή επανεξετάζει την περιοχή της SC για να δοκιμάσει την ισορροπία προσφοράς/ζήτησης σε αυτά τα επίπεδα. Εάν πρέπει να επιβεβαιωθεί ένας πυθμένας, ο όγκος και η εξάπλωση των τιμών θα πρέπει να μειωθούν σημαντικά καθώς η Αγορά προσεγγίζει την υποστήριξη στην περιοχή της SC. Είναι κοινό να έχουμε πολλαπλά σύνολα μετά από ένα σκορ. Αυτό μπορώ να πώ πως είναι για τα κρύπτο το λεγόμενο bear market. Για να λέμε την αλήθεια, ανα τρεία χρόνια έχουμε ένα bull run το οποίο το ακολουθεί ένα 3χρονο bear market. Η αρκουδαγορά (για μένα) είναι για να αφήσει καιρό να α)επουλωθούν οι πληγές β)για να ξεχάσουμε το τί έγινε γ)για να μπεί καινούριο αίμα/χρήμα στην αγορά γιατί εμάς μας έχουν ξεζουμίσει. Όσον αφορά το ΧΡΠ, εμάς μας πήδηξε το ΣΕΚ. Χάσαμε πολύ απο το καραγκιοζιλίκι αυτό. Σε περίπτωση που η Ταυραγορά δέν τελείωσε και θα έχουμε σε λίγο μία ακόμη κινηση προς τα πάνω, ευελπιστώ πως το θέατρο με το ΣΕΚ θα έχει τελειώσει και θα πάρουμε και εμείς τα πάνω μας. Σε περίπτωση που η Ταυραγορά έχει τελειώσει, πιστεύω πως με το που πάρουμε το οκ απο το ΣΕΚ θα κάνει και το ΧΡΠ ένα μπάμ προς τα επάνω. Καί στις δυό περιπτώσεις θα ανεβούμε. Ελπίζω να διαψευστώ όταν είχα πεί πως στην ερχόμενη ταυραγορά εμείς θα έχουμε μία μικρή άνοδο και θα χάσουμε την σειρά μας....πέραν την άσχημη ψυχολογία μου για το πώς εξαπατηθήκαμε, θέλω να κάνει μια κίνηση προς τα πάνω. Αλλιώς μακάρι να πάμε σε άλλα 3 χρόνια αρκουδισμα. Το 15κ - 20κ μπίτκοιν το έχω πάντως σίγουρο μέχρι να έρθει ο επόμενος κύκλος. Μήν ξεχνάτε στον προηγούμενο κύκλο όταν είχε φτάσει λιγο πιό κάτω απο τα 20κ το μπίτ, πολύς κόσμος έμεινε για 3 χρόνια στο μείον μέχρι να ανεβεί πάλι πάνω απο τα 20κ για να βγάλουν πάλι τα λεφτά τους...για να μήν αναφερθώ στα εκκατομύρια που πουλήσανε με χασούρα το μπιτκοιν. Η προηγούμενη αρκουδαγορά είχε ένα 90% μείων απο το ΑΤΗ που είχε φτάσει. Οπότε για εμάς που φτάσαμε τα 1.96 ένα 90% θα μας πήγαινε στα 0.25-0.35 σεντ. Μπορώ να πώ πως η εξαπάτηση που μας παίξανε έχει να κάνει με το The Great Reset.....και τον υπερπληθωρισμό....αυτοί έγιναν ακόμα πιό πλούσιοι και εμείς ακόμη πιό φτωχότεροι...και τώρα που μας τα πήραν, είμαστε ακόμη πιό ευάλωτοι στα σχέδιά τους. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις