dbrillis Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Καλησπέρα, 256 xrp(εχω αγοράσει κατα καιρούς και σχετικά ακριβά) , θελω να αγοράσω την Τρίτη πάλι κάμποσα. Να περιμένω ως την Τρίτη ή να ψωνισω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, dbrillis είπε Καλησπέρα, 256 xrp(εχω αγοράσει κατα καιρούς και σχετικά ακριβά) , θελω να αγοράσω την Τρίτη πάλι κάμποσα. Να περιμένω ως την Τρίτη ή να ψωνισω τώρα; Μόρτη, καλό είναι να πάρεις μόνος σου την απόφαση. Ότι σου λέει το ένστικτο σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, dbrillis είπε Καλησπέρα, 256 xrp(εχω αγοράσει κατα καιρούς και σχετικά ακριβά) , θελω να αγοράσω την Τρίτη πάλι κάμποσα. Να περιμένω ως την Τρίτη ή να ψωνισω τώρα; Εγω δεν μπορώ να σου πώ πλέων τίποτα. Αγορασα 5κ στα 1.94 δολλαρια οπότε..... ειμαι ο πλεων ακατάλληλος για συμβουλές χαχαα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rafa1967 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν είμαστε σε bear market; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Δυστυχώς βλέπω να συνεχίζεται η πτώση…έπρεπε να πουλάγαμε ψηλά…είναι να σε πάει!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapas2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 21 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Εγω δεν μπορώ να σου πώ πλέων τίποτα. Αγορασα 5κ στα 1.94 δολλαρια οπότε..... ειμαι ο πλεων ακατάλληλος για συμβουλές χαχαα Δεν το λέω για να σε παρηγορήσω... αλλά κι εγώ εκεί μπήκα..1.94. Και συνέχισα να μπαίνω και να χώνω και να βλέπω την κατρακύλα να με παρασύρει στα βράχια. Αλλά τα ματάκια μου έχουν δεί τόσα πολλά, που την γ@μημ@νη την ελπίδα δεν θα μου τη σβήσουν από την σκέψη μου..και ας είναι ο συντομότερος δρόμος προς την κόλαση.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marizizel Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε 2 απο τις 3 τιμές χτυπήθηκαν. Το 0.62 βλέπουμε, ίσως μήν κατεβεί πιό κάτω απο 0.65-0.63 οπότε για καλό και για κακό στο 0.65 είναι πιό σίγουρο. @Gouthas @Marizizel και όσοι άλλοι ενδιαφερεστε και έχετε λεφτά στην άκρη. Αυτό ακριβώς λείπει, τά λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kouskous13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Marizizel είπε Αυτό ακριβώς λείπει, τά λεφτά Και σε εμένα... 2 φορά που την πατάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stelios* Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Μα άμα ξέραμε θα είχαμε πουλήσει όλοι κ θα αγοράζαμε χαμηλά.. δεν μπορείς να ξέρεις. Αυτό που νιώθω εγώ είναι πώς δεν είναι αληθινή εικόνα αυτή που έχουμε. Την κατρακύλα του btc βλέπουμε. Μόλις τελειώσει θα πάνε όλα στα κανονικά επίπεδα . Κ μέχρι τότε οποιαδήποτε κίνηση έχει τεράστιο ρίσκο. Μπορεί να διπλασιάσεις τα coin σου. Μπορεί κ να τα πετσοκοψεις. Υπομονή κ γερό στομάχι. Xrp to the moon! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Alessio 6 Μαΐου 2021 Το είχε προβλέψει στο παραπάνω video... Πάντως καλό θα ήταν να αποφασίσουμε να μιλάμε για τιμές σε κάποιο νόμισμα... πχ δολάριο. Ή να αναφέρουμε και τις δύο τιμές $/€ Επεξ/σία 23 Μαΐου 2021 από Sakis_Spooky Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggTs Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Alessio 6 Μαΐου 2021 Το είχε προβλέψει στο παραπάνω video... Μετα απο αυτο εχει προβλεψει τι θα γινει;; Αυτο ειναι που μας καιει τωρα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 ειπαμε...καλά να πάθουμε....αυτοί γεμίσανε τις τσέπες τους και εμείς καναμε χοντλ....τώρα υπομονή. τίποτε άλλο. όποιοι έχουν αγοράζουν. Εγώ τα έχω ξεγράψει και περιμένω. Εύχομαι να πάμε σε άλλα 3 χρόνια bear market....και αυτό να ήταν το μπουλραν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chuckie667 Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε 2 απο τις 3 τιμές χτυπήθηκαν. Το 0.62 βλέπουμε, ίσως μήν κατεβεί πιό κάτω απο 0.65-0.63 οπότε για καλό και για κακό στο 0.65 είναι πιό σίγουρο. @Gouthas @Marizizel και όσοι άλλοι ενδιαφερεστε και έχετε λεφτά στην άκρη. Επεσε κιαλλο ... λεφτά δύσκολα.... ξυριζω τα πόδια και ... θα ειμαι εκτος για 2-3 ωριτσες, μπας και “βρω” τιποτα να ξαναγορασω... μαρεσαν τα σχεδια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Κοίτα, ήμασταν στο 0.55 πρίν ξεκκινήσει ο ανήφορος για το "μπουλραν" μας....ίσως πάμε ξανα εκεί όπως και το μπίτκοιν που ήταν στο 20κ δολλάρια. Είπαμε, γηράσκω αει διδασκόμενος....αμα ζούμε μέχρι το επόμενο χαλβινγκ του μπιτκοιν το 2014 ξέρουμε πώς θα πράξουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gouthas Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2021 Αυτό το 2 κόμμα κάτι μας έφαγε! εγώ το είχα βάλει σαν όριο! όπως πολλοί αγόρασα και ακριβά, παρασυρόμενος από την έξαρση του, δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις