Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η πτώση έχει ξεκινήσει εδώ και κάτι μέρες. Το ίδιο έγινε και το 17 (και τότε αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει ανακοίνωση η Κίνα για απαγόρευση )άπλα τώρα είχε μεγαλύτερη διάρκεια, λογικά επειδή μπήκαν μεγάλα funds από δύση. Ας είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι για το επόμενο half του BTC

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε

Αδελφέ εγω δεν πουλάω , αγοραζω :-)

Απλά το ταϊμινγκ περιεργο του τυπου

Ποιο timing ? που πουλάει απο τότε που έφτιαξε την Στέλαρ ; εδώ και 7 χρόνια που πουλάει κάθε μήνα ; αυτό είναι το ταϊμινγκ ? 7 χρόνια ;

8 λεπτά πριν, costas1973 είπε

Υπάρχει διαφορά από πουλάω και ξεφορτώνομαι η τα σκοτώνω !

εδώ και 7 χρόνια απο τότε που έφυγε απο την Ριπλ ο ΜακΚέλεμπ πουλάει κάθε μήνα....τί εννοείς με σκοτώνω ? 

• Like 2

Το οτι πουλαει καποιος σημαινει οτι περνει κερδοι και τιποτε αλλο.Ο ιδιος ξερεις πολυ καλα οτι δεν πανε ευθεια τα πραγματα.Δεν ειναι φωχομπηνες σαν εμας να ελπιζει για 2000% με την μια για να γινει απο φτωχος πλουσιος.Ειναι ηδη πλουσιος και με αυτον τον τροπο γινετε ακομα πλουσιοτερος

• Like 2

16 λεπτά πριν, Christkg είπε

Μολις ξεφορτωθουν πολλους traders η  short term  ατομα τοτε θα κανει παλι το μπαμ..τα κρυπτο ακομα δεν ξεκινησαν την κυριαρχια τους..εδω πριν 1 χρονο δεν ηξεραν πολυ πως μπορουμε καν να αγορασουμε(οπως κι εγω μεσα σ αυτους).απλα θελουνε να μπουνε στο παιχνιδι πολυ και εκει κολλαει το θεμα...

καλα έγινε μεγάλη εκτέλεση σε λονγκ και σορτ. Οπότε τώρα γεμίσανε τις τσέπες τους, βγάλαν τους μικρους απο την μέση, και σε λίγο θα ξεκκινήσει η ανοδος. Λίγο ακόμα θέλει. έρχετε και το G7 αρχές ιούνι. 

• Like 1
  • Thanks 1

35 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

@costas1973 @Chuckie667

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal to Avoid 9 Billion XRP Sell-Off (coindesk.com)

Όλα θα τα πουλούσε εξαρχής αν δεν είχε γίνει το deal με τη Ripple. Είναι στο Stellar έκτοτε.

Ευχαριστώ, δεν το είχα υπόψη μου. Σε κάθε περίπτωση κρατάω και έβαλα και μικρό buy order αν πάει και παρακάτω, πάλι για να φτιάξω λίγο τον μέσο όρο μου. Υπομονή, θα σταματήσω να τα κοιτάω για ένα μήνα, και ότι γίνει (αποτοξίνωση), πρίν πάθουμε τίποτα (κρίσιμη ηλικία).

• Like 1

44 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

καλα έγινε μεγάλη εκτέλεση σε λονγκ και σορτ. Οπότε τώρα γεμίσανε τις τσέπες τους, βγάλαν τους μικρους απο την μέση, και σε λίγο θα ξεκκινήσει η ανοδος. Λίγο ακόμα θέλει. έρχετε και το G7 αρχές ιούνι. 

Δεν ανεχονται οι μικρομεσαιοι να εχουν χιλιαδες η και εκατομμυρισ ευρω στην τσεπη τους..επρεπα να βγουν απο το παιχνιδι...και ισως να συνεχιστει λιγακι ακομα..αλλα πραγματικα το πιστευω..δεν εχουμε δει τπτ για την ανοδο των κρυπτο..η θα καταστραφουμε εν μια νυκτι ολοι οι μικρομεσαιοι παγκοσμιως η οσοι καταφεραν αντισταθηκαν και κρατησαν θα αγοραζουν εξοχικα στο βουνο φουτζι!!

59 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

@costas1973 @Chuckie667

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal to Avoid 9 Billion XRP Sell-Off (coindesk.com)

Όλα θα τα πουλούσε εξαρχής αν δεν είχε γίνει το deal με τη Ripple. Είναι στο Stellar έκτοτε.

Ολα τα τα πουλησει και μολις γλυκαθει θα ξαναγορασει..ο θεος τους το χρημα..πουλανε και την ψυχη τους..ο Ελον αγοραζει 1,5 δις σε bitcoin..τα κατακερματιζει διωχνοντας τα εν μια νυκτι απο τους αγοραστες της εταιρειας του αλλα  ο ιδιος τα κραταει..δεν πουλαει..αυτο ισως κατι λεει..

4 λεπτά πριν, Christkg είπε

Δεν ανεχονται οι μικρομεσαιοι να εχουν χιλιαδες η και εκατομμυρισ ευρω στην τσεπη τους..επρεπα να βγουν απο το παιχνιδι...και ισως να συνεχιστει λιγακι ακομα..αλλα πραγματικα το πιστευω..δεν εχουμε δει τπτ για την ανοδο των κρυπτο..η θα καταστραφουμε εν μια νυκτι ολοι οι μικρομεσαιοι παγκοσμιως η οσοι καταφεραν αντισταθηκαν και κρατησαν θα αγοραζουν εξοχικα στο βουνο φουτζι!!

Ολα τα τα πουλησει και μολις γλυκαθει θα ξαναγορασει..ο θεος τους το χρημα..πουλανε και την ψυχη τους..ο Ελον αγοραζει 1,5 δις σε bitcoin..τα κατακερματιζει διωχνοντας τα εν μια νυκτι απο τους αγοραστες της εταιρειας του αλλα  ο ιδιος τα κραταει..δεν πουλαει..αυτο ισως κατι λεει..

Και δεν αναφοερομαι οτι πιστευω στο bit..αυτο πηγαινε καθαρα στην συμπεριφορα των μεγαλοεπενδυτων για το πως σκεφτονται  και θα ξανασκεφτουν,βγαζοντας απο το παιχνιδι σιγα σιγα ολους.

26 λεπτά πριν, Christkg είπε

Η μόνη διαφωνία μου είναι για το ίσως να συνεχιστει λιγάκι. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν και το μαχαίρι και το πεπόνι.... Δυστυχώς για όλους μας είτε έχουμε 1 χρπ είτε 1.000.000 χρπ εξαρτωμαστε από αυτούς..... Αυτή είναι η άποψη μου όποτε hold και τα μυαλά στα κάγκελα 

• Like 1

11 λεπτά πριν, panosbel είπε

@FromMyAshesRRR παρακαλώ φίλε επειδή βλέπω το αναφέρεις συχνά…τι είναι το G7 που θα γίνει τον Ιούνιο;και τι να περιμένουμε από αυτό;

# search engine  + το έχω ηδη εξηγησει  πολλες φορες 

• Like 2

Καλησπερα παιδια!!ποια τιμη $ πιστεύετε αξιζει να αγοράσω ripple αυτη την περιοδο;δεν εχω καθολου θα ειναι η πρωτη μου αγορά!αν αγόραζα χθες που επεσε στο 0,83$ θα αξιζε;100-200€ σκεφτομαι να βαλω και να τ αφησω!

• Confused 1

3 λεπτά πριν, Theo90Theo είπε

Καλησπερα παιδια!!ποια τιμη $ πιστεύετε αξιζει να αγοράσω ripple αυτη την περιοδο;δεν εχω καθολου θα ειναι η πρωτη μου αγορά!αν αγόραζα χθες που επεσε στο 0,83$ θα αξιζε;100-200€ σκεφτομαι να βαλω και να τ αφησω!

Ρίππλ δέν μπορούμε να αγοράσουμε, του χρόνου θα βγάλουν μετοχές. Τώρα όμως μπορείς να αγοράσεις ΧΡΠ. Μάθε πρώτα τί ακριβώς θές να αγοράσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν δέν κάνεις απο μόνος σου έρευνα για το τί είναι το ΧΡΠ και ποιά είναι η Ριπλ τότε είναι σάν να μας ρωτάς τί να ρίξεις, κόκκινα ή μαυρα στην ρουλέτα. 

Επειδή σε καζίνο έχω δουλέψει δέν θα με δείς ποτέ να παίζω. Αυτό που κάνω είναι έρευνα απο μονος μου, διαβάζω σε φόρουμ αν βρώ και άμα έχω ερώτηση για διευκρίνηση τότε την ρωτώ . 

44 λεπτά πριν, Theo90Theo είπε

αν αγόραζα χθες που επεσε στο 0,83$ θα αξιζε;

Το χαμηλότερο του ΧΡΠ ήταν 0.13 και το ηψηλότερο 3.40 και σημερινή τιμή 0.90.  

ΔΗλαδή θα είχες κέρδος σε μία μέρα.

Εγώ λέω πως δέν αξίζει, είναι το χειρότερο κοιν και εκτός το μπίτκοιν δέν υπάρχει καλύτερο. 

Μπίτκοιν και ξερό ψωμί. 

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, Theo90Theo είπε

Φίλε μου καλησπέρα και καλός ήρθες στον κόσμο τον crypto. Ο φίλος μας @FromMyAshesRRRέχει απαντήσεις άπειρες φορές στις ίδιες ερώτησης. Με πρώτον εμένα θα σου πω πως αν διαβάσεις όλες τις σελίδες θα σου λυθούν πολλές απορίες. Δεν υπάρχει αξίζει ή όχι. Τα λεφτά τα πονταρεις εσύ εκεί που θες γιατί έτσι γουστάρεις. Από εκεί και έπειτα να έχεις 1 και μόνο 1 κανόνα βάζεις μόνο όσα δεν θα κλάψεις αν τα χάσεις. Αυτό μην το ξεχάσεις ποτέ. Καλό διάβασμα.... 

Επεξ/σία από kouskous13
  • Like 2

• Δημιουργία νέου...