popai32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Ετσι οπως το εχουν παει θα γουσταρα να πουνε πως το χρπ διαλυετε να παει 0.05 και ολοι να το παρατησουν ,να βγουν και να πουν συνολικα τα κρυπτο τελος τι 0,05 0,005 να παμε και το μπιτ 1000 ευρω και να μην αγοραζει κανεις αλλα οχι για φετοσ για 2-3 χρονια.εκει να δεις βαλιτσες που θα παρω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chuckie667 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 καλά, πέρα από τα XRP έχω και το μικρό σπίτι στο λιβάδι, οπότε συνεχίζω τις αγροτικές εργασίες και ελπίζω μέσα στο έτος να έχω το πρώτο Chia Αν δεν κάτσει με το XRP, θα βγω με σύνταξη ΟΓΑ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 https://www.scmp.com/tech/policy/article/3134473/china-escalates-crackdown-bitcoin-mining-trading?module=lead_hero_story_4&pgtype=homepage Οπότε πρώτα θα πάει στα 20κ το μπίτ λόγο φόβων, και μετά θα βγούνε και θα πούν, α τελικά το μπίτ δεν το κοντρολάρει η κινα και επειδή μειώθηκε το μινινγκ υπάρχουν λιγότερα μπίτ στην αγορά οπότε η τιμή θα εκτοξευθεί. Μανιπουλέησον και άγιος ο θεός. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Ex-Ripple exec Jed McCaleb dumped over $310 million in XRP this month Ripple co-founder Jed McCaleb continues to sell massive portions of his XRP cache on a daily basis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakisg13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Καλημέρα Stick to the plan. Σε 1 μήνα ? 3 μήνες ? 2 χρόνια? Το ΧRP θα πληρώσει. Αυτό πιστεύω ακράδαντα. Ελπίζω να μην παρεξηγηθείτε αλλά θα χαρώ να φάνε πούλο τα mineable coins και να γυρίσουν όλοι στα ΧRP κλπ, μπας και βρούμε καμια κάρτα γραφικών του χρόνου! Καλή συνέχεια Diamond hands! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chuckie667 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Κότα λυράτη ο McCaleb ή κάτι ξέρει άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 35 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε https://www.scmp.com/tech/policy/article/3134473/china-escalates-crackdown-bitcoin-mining-trading?module=lead_hero_story_4&pgtype=homepage Οπότε πρώτα θα πάει στα 20κ το μπίτ λόγο φόβων, και μετά θα βγούνε και θα πούν, α τελικά το μπίτ δεν το κοντρολάρει η κινα και επειδή μειώθηκε το μινινγκ υπάρχουν λιγότερα μπίτ στην αγορά οπότε η τιμή θα εκτοξευθεί. Μανιπουλέησον και άγιος ο θεός. 20k??? Πριν 6 μήνες ήταν στα 15Κ χωρίς τα issues που υπάρχουν σήμερα, πολύ πιθανόν να πάει κάτω από 5Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε Κότα λυράτη ο McCaleb ή κάτι ξέρει άραγε; Μπορείς να μου δείξεις κάποιον που έχει είτε μετοχές είτε τόκεν είτε οτι δήποτε της εταιρίας του που να μήν πουλάει ; Θα ήθελα εγώ αλλα και η ιστορία να μας πείτε εσείς που το λέτε συνεχώς αυτή την ατάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Αν πεσει κιαλο πιστευω 17700 στην απολυτη καταστροφη το πολυ 14.πιο κατω δεν.Οπως και να εχει για 250Κ παει.Δεν το τελειωνουν τοσο απλα και τοσο συντομα εχουν ψωμι πολυ ακομα τα κρυπτο.Εμεις τα 50 τα εχουμε ευκολα 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggTs Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, popai32 είπε Εμεις τα 50 τα εχουμε ευκολα Cents;;; 😂 Γιατι για εκει οδευουμε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, AggTs είπε Cents;;; 😂 Γιατι για εκει οδευουμε!!! Και αυτα ευκολα τα εχουμε..Για να θερισεις πρεπει πρωτα να σπειρεις. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 16 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μπορείς να μου δείξεις κάποιον που έχει είτε μετοχές είτε τόκεν είτε οτι δήποτε της εταιρίας του που να μήν πουλάει ; Θα ήθελα εγώ αλλα και η ιστορία να μας πείτε εσείς που το λέτε συνεχώς αυτή την ατάκα. Υπάρχει διαφορά από πουλάω και ξεφορτώνομαι η τα σκοτώνω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chuckie667 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 19 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μπορείς να μου δείξεις κάποιον που έχει είτε μετοχές είτε τόκεν είτε οτι δήποτε της εταιρίας του που να μήν πουλάει ; Θα ήθελα εγώ αλλα και η ιστορία να μας πείτε εσείς που το λέτε συνεχώς αυτή την ατάκα. Αδελφέ εγω δεν πουλάω , αγοραζω Απλά το ταϊμινγκ περιεργο του τυπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, popai32 είπε Αν πεσει κιαλο πιστευω 17700 στην απολυτη καταστροφη το πολυ 14.πιο κατω δεν.Οπως και να εχει για 250Κ παει.Δεν το τελειωνουν τοσο απλα και τοσο συντομα εχουν ψωμι πολυ ακομα τα κρυπτο.Εμεις τα 50 τα εχουμε ευκολα μακάρι. The Great Reset, μαλακία δικιά μου που ενώ βλέπω το τί έρχετε δέν πράτω αναλόγος. Μακάρι να πάμε σε άλλα 3 χρόνια bear market. να πάει να γαμηθεί, να έρθει η cryptapocalypse να τελειώνουμε με τα άχρηστα κοινς να μείνουν όσα έχουν κάποιο σκοπό. Regulation έπρεπε να είχε γίνει εδώ και χρόνια. Μαλακία του τράμπ που αργήσανε τόσο. Τώρα ο Μπάιντεν ανακαλεί όσα έκανε ο Τράμπ. Τι να πώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christkg Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, popai32 είπε Αν πεσει κιαλο πιστευω 17700 στην απολυτη καταστροφη το πολυ 14.πιο κατω δεν.Οπως και να εχει για 250Κ παει.Δεν το τελειωνουν τοσο απλα και τοσο συντομα εχουν ψωμι πολυ ακομα τα κρυπτο.Εμεις τα 50 τα εχουμε ευκολα Μολις ξεφορτωθουν πολλους traders η short term ατομα τοτε θα κανει παλι το μπαμ..τα κρυπτο ακομα δεν ξεκινησαν την κυριαρχια τους..εδω πριν 1 χρονο δεν ηξεραν πολυ πως μπορουμε καν να αγορασουμε(οπως κι εγω μεσα σ αυτους).απλα θελουνε να μπουνε στο παιχνιδι πολυ και εκει κολλαει το θεμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις