LiveTheMoment Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Ψευδώνυμo είπε Ότι έχει ο καθένας. Εγώ απ' τα δύο shiba που έχω δίνω το ένα 🤗 εξακολουθώ όμως μετά από το λινκ αυτό να μην ξέρω τι αποφασίστηκε. Λογικά πάνε ξανά σε δίκη αλλά ποτέ;; Αμα δεν κανω λαθος έχουν η sec στις 27 1 1
AggTs Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Τουλαχιστον περασαμε το σκυλο. Στο λαιμο μου καθοταν τοσο καιρο που ηταν απο πανω…. Πλεον στην 6η θεση το κρυπτο μας! 1
gbras Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Αυτό που γίνεται είναι προφανώς διαχείριση της αγοράς ώστε κάποιοι να ξαναγορασουν χαμηλότερα . Μόλις φτάσουν τις τιμές εκεί που θέλουν θα δείτε πως θα ανέβουν όλα πάλι .και σε νέα ύψη . Αυτό που έγινε με την Κίνα ήταν απλά προκάλυψη . Όσοι φοβήθηκαν θα δώσουν τα λεφτά τους να γίνουν κέρδη στις φάλαινες .
Christkg Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε προσπαθούνε να φάνε τους λονγκ και σόρτ τρεηντερς. Καθαρσις!!
shadowfax-1- Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, AggTs είπε Τουλαχιστον περασαμε το σκυλο. Στο λαιμο μου καθοταν τοσο καιρο που ηταν απο πανω…. Πλεον στην 6η θεση το κρυπτο μας! Δεν πήγε πολύ καλά αυτό 😅. 1
BEgiorgos Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Άλλη μια μαύρη μέρα ξημέρωσε. Γενικά πάντως ρε παιδιά, ο,τι κι'αν έχει γίνει με το bitcoin, τα άλλα νομίσματα δεν θα έπρεπε να αντιδράσουν έτσι. Πολλά έχουν άλλη νοοτροπία, άλλη φιλοσοφία και άλλη τεχνολογία. Δεν είναι το θέμα λοιπόν του Ελον Μασκ μόνο. Η κίνα ανακοίνωσε χθες για να απαγορεύσει το bitcoin mining. Γιατί λοιπόν να επηρεάσει αυτό άλλα άσχετα νομίσματα ; Δεν θα έπρεπε να πουλήσουν λοιπόν bitcoin και να πάνε αλλού; Με αυτά που γίνονται θεωρώ πως ο κόσμος θα χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του και κυρίως την αξιοπιστία των κρύπτο. 1
Chuckie667 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Αγόρασα λίγα ακόμα στα 0.70 να φτιάξω τον μέσο όρο μου. Για να δούμε.... 2
Christkg Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, BEgiorgos είπε Άλλη μια μαύρη μέρα ξημέρωσε. Γενικά πάντως ρε παιδιά, ο,τι κι'αν έχει γίνει με το bitcoin, τα άλλα νομίσματα δεν θα έπρεπε να αντιδράσουν έτσι. Πολλά έχουν άλλη νοοτροπία, άλλη φιλοσοφία και άλλη τεχνολογία. Δεν είναι το θέμα λοιπόν του Ελον Μασκ μόνο. Η κίνα ανακοίνωσε χθες για να απαγορεύσει το bitcoin mining. Γιατί λοιπόν να επηρεάσει αυτό άλλα άσχετα νομίσματα ; Δεν θα έπρεπε να πουλήσουν λοιπόν bitcoin και να πάνε αλλού; Με αυτά που γίνονται θεωρώ πως ο κόσμος θα χάσει εντελώς το ενδιαφέρον του και κυρίως την αξιοπιστία των κρύπτο. Το ιδιο γινεται και στο χρηματιστηριο παγκοσμιως..μολις διαβαζα ενα αρθρο..μεγαλη βουτια και εκει..στα επιπεδα του Μαρτιου του 2020 πηγανε λεει το αρθρο
georgekasa Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @Mesu_dil πρωί πρωί Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από georgekasa
Tronis20 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Ερώτηση για κάποιον που θυμάται, γτ το 17 το xrp το θεωρούσα shitcoin. Πόσο ήταν το market cap του στο ath? Επίσης φαντάζομαι θα ήταν δεύτερο σε market cap πίσω από το BTC έτσι?
BEgiorgos Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Tronis20 είπε Ερώτηση για κάποιον που θυμάται, γτ το 17 το xrp το θεωρούσα shitcoin. Πόσο ήταν το market cap του στο ath? Επίσης φαντάζομαι θα ήταν δεύτερο σε market cap πίσω από το BTC έτσι? το ATH του XRP ήταν στις 4 Ιανουαρίου 2018 με τιμή 3,84 USD και marketcap 121 Billion USD. Το marketcap του BTC ήταν 289 billion USD με τιμή σχεδόν 17000 USD. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από BEgiorgos
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, georgekasa είπε @Mesu_dil πρωί πρωί OK....δεν ήμουν από την αρχή της υπόθεσης όποτε μου διέφυγε πως η Τσιποτλε ήταν υπόθεση που αποφάσισε η δικαστήνα. Γιαυτό τα χαζογελακια του ΣΕΚ όταν είπε "a very smart judge".....αυτο τότε θα έπρεπε να εκνευρίσει την δικαστινα. Δηλαδή κυρίες δικΣΕΚ αν δεν αποφασίσω υπέρ σας, δεν θα είμαι έξυπνη; τέλος πάντων. Βλεπουμε. Όσοι αγοράσατε σε καλή μεριά, ελπίζω να έχετε βάλει και πιο χαμηλά εντολές αγορών.
snips Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Όχι θα κάτσει ο McAleb να σκεφτεί τα πρόβατα. Α ναι...θα τα ξαναβάλει λέει στο νόμισμα. Και εδώ κάπου βλέπουμε και τον Τοτό... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από snips
Stelios* Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 χαχα περα την πλακα ολο αυτο μπορεί να μας βγει σε παρα πολύ καλο αν δεν 3 λεπτά πριν, popai32 είπε Στα 0 $ θα αγορασω απειρα xrp
Προτεινόμενες αναρτήσεις