Ψευδώνυμo Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ωραία τίποτα αρνητικό αλλά τι έγινε όμως θα έχει ξανά δική και πότε;; Να ξέρουμε τι γίνεται
Gouthas Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Ψυχραιμία παιδιά!!! Έχουμε πει ότι είναι επένδυση, δεν είναι μόνο το XRP που κατρακυλάει, είναι όλο το συρφετό, υπομονή, χάνεις μόνο όταν πουλάς χαμηλότερα από όσο αγόρασες, και ελπίζω να μην παίζετε χρήμα που έχετε ανάγκη.!!! Από μαλακίες μπόλικες, αλλά η υπομονή είναι αυτή που επιβραβεύεται, ας απολαύσουμε το σόου!! 1 3
Gre23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Το sec μοιάζει να προσπαθεί να φτιαξει ένα φραγμα για να συγκρατεί νερό .......και θεωρούν ότι είναι μάστορες και έχουν πάρει τάβλες να καλουπωσουν ......μόλις τελειώσουν το έργο τους θα πάνε ήρεμοι για ύπνο γιατί θα πιστεύουν ότι έφτιαξαν ένα φράγμα για να κρατάει το νερό........το νερό......φράγμα με ξύλα..... Νικήσαμε και δεν το ξέρουμε απλα 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, Ralmarith είπε Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα αλλαγή project η...? Γιατί και εγώ είμαι σε παρόμοια μοίρα με εσένα ashes Για να φύγουμε δέν πάμε πουθενά. Δεν υπάρχει πιό πολύτιμο κρύπτο απο το ΧΡΠ. Η μεγαλη @@ είναι πως δέν πουλήσαμε όταν όλη η αγορά ήταν στα αφράτα συνεφάκια. Τώρα μονο να περιμένουμε μπορούμε. 1 3
Gre23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δύο δρόμοι υπάρχουν και είναι το μέλλον.....ο ένας δρόμος είναι το xrp και ο άλλος τα defi .......όλα τα Άννα θα καταρρεύσουν σαν πυργοι
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, Stelios* είπε λέτε το bτc να πεσει σήμερα στα 25.000 ? Το μπίτκ θα πάει και στα 20κ πιστεύω πρίν πάει προς τα πάνω και πάλι. Προσωπικά, ας πάμε άλλα 3 χρόνια bear market....εγώ θεωρώ τρομερό πλήγμα που δέν πούλησα για να ξαναμπώ πιό χαμηλά. Σε περίπτωση όμως που ξεκκινήσει το μπούλραν, θα δώ τί παίζει και αναλόγος θα πράξω. Στα 2.77 κάπου εκεί πιστεύω να έχει πάλι ένα κορέξιον πίσω στα 2 ή 1.70 οπότε καθοδόν προς τα 10-13 δολλάρια θα βγάζω και θα ξαναμπαίνω πάλι . ΠΡώτα όμως θα δώ τί λέει η αγορά. Αρκετά @@στηκα. 1
Ralmarith Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Για να φύγουμε δέν πάμε πουθενά. Δεν υπάρχει πιό πολύτιμο κρύπτο απο το ΧΡΠ. Η μεγαλη @@ είναι πως δέν πουλήσαμε όταν όλη η αγορά ήταν στα αφράτα συνεφάκια. Τώρα μονο να περιμένουμε μπορούμε. Σε αυτό έχεις δίκιο είναι η αλήθεια και είμαι αρκετά μέσα μετά τα τελευταία γεγονότα αναμονή και βλέπουμε τοτε 1
george200-13 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Το μπίτκ θα πάει και στα 20κ πιστεύω πρίν πάει προς τα πάνω και πάλι. Προσωπικά, ας πάμε άλλα 3 χρόνια bear market....εγώ θεωρώ τρομερό πλήγμα που δέν πούλησα για να ξαναμπώ πιό χαμηλά. Σε περίπτωση όμως που ξεκκινήσει το μπούλραν, θα δώ τί παίζει και αναλόγος θα πράξω. Στα 2.77 κάπου εκεί πιστεύω να έχει πάλι ένα κορέξιον πίσω στα 2 ή 1.70 οπότε καθοδόν προς τα 10-13 δολλάρια θα βγάζω και θα ξαναμπαίνω πάλι . ΠΡώτα όμως θα δώ τί λέει η αγορά. Αρκετά @@στηκα. Αγορινα σε νιωθω. Αν σε κανεις να νιωθεις καλυτερα ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο. Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να περιμενω και 1 και 2 χρονια. Η μλκια ειναι οτι εαν τελειωσε το bullrun εμεις δεν καταφεραμα να πιασουμε ουτε το προηγουμενο ath ενω αλλα coins και shitcoins πηγαν τουλαχιστον x10. Αυτο μου την σπαει εμενα και με νευριαζει και δεν πιστευω οτι επαιξε τοσο μεγαλο ρολο το sec σε αυτο. Ακομα και ρολο να επαιξε δεν μπορω να καταλαβω ολοκληρη Αμερικη δεν ειναι Ελλαδιτσα εκει, δεν μπορει να μην εχουν καποιο νομο που να προστατευει τους επενδυτες απο μακροχρονιες δικαστικες διαμαχες που κοστιζουν στην ripple δισ 1 1
Gouthas Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Το μπίτκ θα πάει και στα 20κ πιστεύω πρίν πάει προς τα πάνω και πάλι. Προσωπικά, ας πάμε άλλα 3 χρόνια bear market....εγώ θεωρώ τρομερό πλήγμα που δέν πούλησα για να ξαναμπώ πιό χαμηλά. Σε περίπτωση όμως που ξεκκινήσει το μπούλραν, θα δώ τί παίζει και αναλόγος θα πράξω. Στα 2.77 κάπου εκεί πιστεύω να έχει πάλι ένα κορέξιον πίσω στα 2 ή 1.70 οπότε καθοδόν προς τα 10-13 δολλάρια θα βγάζω και θα ξαναμπαίνω πάλι . ΠΡώτα όμως θα δώ τί λέει η αγορά. Αρκετά @@στηκα. Φίλε μου δεν είσαι ο μόνος, αλλά περιμένεις ένα μπαμ να βγάλεις μερικά να προλάβεις το επόμενο νταμπ και αυτά ίσα γλύφουν ταβανι, που να το ξέρεις ότι θα βουτήξουν!!! Τώρα απλά θεατές στο ίδιο έργο!!! 16 λεπτά πριν, george200-13 είπε Αγορινα σε νιωθω. Αν σε κανεις να νιωθεις καλυτερα ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο. Εμενα προσωπικα δεν με πειραζει να περιμενω και 1 και 2 χρονια. Η μλκια ειναι οτι εαν τελειωσε το bullrun εμεις δεν καταφεραμα να πιασουμε ουτε το προηγουμενο ath ενω αλλα coins και shitcoins πηγαν τουλαχιστον x10. Αυτο μου την σπαει εμενα και με νευριαζει και δεν πιστευω οτι επαιξε τοσο μεγαλο ρολο το sec σε αυτο. Ακομα και ρολο να επαιξε δεν μπορω να καταλαβω ολοκληρη Αμερικη δεν ειναι Ελλαδιτσα εκει, δεν μπορει να μην εχουν καποιο νομο που να προστατευει τους επενδυτες απο μακροχρονιες δικαστικες διαμαχες που κοστιζουν στην ripple δισ Ειδικά αυτό με τα άχρηστα που τρελαίνονται και φορτσάρουν χωρίς να έχουν ένα πρότζεκτ σωστό είναι πραγματικά το πιο εκνευριστικό! και βλέπεις πχ ADA και XRP να αγκομαχούν για 10 σεντ! 3
AggTs Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Σε περίπτωση όμως που ξεκκινήσει το μπούλραν, θα δώ τί παίζει και αναλόγος θα πράξω. Στα 2.77 κάπου εκεί πιστεύω να έχει πάλι ένα κορέξιον πίσω στα 2 ή 1.70 οπότε καθοδόν προς τα 10-13 δολλάρια θα βγάζω και θα ξαναμπαίνω πάλι . ΠΡώτα όμως θα δώ τί λέει η αγορά. Αρκετά @@στηκα. ξερω οτι δεν υπαρχει λογικη με τις μεχρι τωρα εξελιξεις αλλα επειδη εισαι και ο βασιλιας των τιπς….ποτε προσδιοριζεις χρονικα να γινει αυτο το μπουλραν στα 2,77 ;; Στα 0,73€ ειμαστε τωρα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2021 από AggTs
Stelios* Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 εγώ δεν πέφτω για υπνο σήμερα αν δεν σπάσει τα 30.000 το μπιτ 1
george200-13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, Gouthas είπε χαμούλης έτσι? Πήραν τον κατήφορο για τα καλά!! Παρασκευη σημερα δεν μου κανει και μεγαλη εντυπωση καθε παρασκευη γινεται, αλλα θα ειναι δυσκολη νυχτα σημερα α να δουμε 1
Gouthas Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, george200-13 είπε Παρασκευη σημερα δεν μου κανει και μεγαλη εντυπωση καθε παρασκευη γινεται, αλλα θα ειναι δυσκολη νυχτα σημερα α να δουμε με το δάχτυλο στη σκανδάλη είμαι!!!
Diinekis21 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, Stelios* είπε εγώ δεν πέφτω για υπνο σήμερα αν δεν σπάσει τα 30.000 το μπιτ Άμα τα σπάσει είναι που δε θα κοιμηθείς για τα καλά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις